hadrian
29.6.2012 17:18
Za zrcadlem - Domluva na setkání, informace ze hry atd.
21.1.2015 16:40 - Nerhinn
No, a Szass Tam jde po další imaskarcaně? Má jich tolik, kolik potřebuje, ne? Krom toho by pro něj bylo jednodušší jít po nás a vzít si Lutécii.

Ten plán mi přijde trochu jako Hurvínek s válkou, sorry. Pokud se chceš stát mágem, musíš mít nějaké IQ, takže bych moc nepočítala s tím, že si na něj někde počíháme, poté, co on někam nakráčí, protože věří informaci, kterou jsme mu náhle poslali z dobroty našeho srdce.

Jako ano, kdyby byl Pavel, tak jsem jednoznačně pro to, jít po plášti. Ale Pavel není a nechci ho za to dějově trestat. Doufám, že i Assassin to vidí podobně a že nám to nedá sežrat. A jestli jo, tak se tak staň, no.
21.1.2015 16:44 - Winnie
A co možnost dát si 27. nějaký one-shot (Mirku, neříkal jsi, že máš něco připraveného...?) a s hlavním hraním počkat na příště?
21.1.2015 17:02 - Assassin
Plány: Nějak mi do toho nesedí fakt, že Szass Tam se do pokladnice už dostal, tedy další Imaskarkanu už pravděpodobně nutně nepotřebuje (přesto neříkám, že by se ji nepokusil získat nebo že Szass Tam posílenej kletbou by nebyl krutopřísnej), a taky že lich se po smrti rozpadne se vším vybavením, tedy by se u fylakterie objevil se všemi svými Imaskarkanami a získat plášť by se tak pro vás stalo mnohem obtížnějším.

Oreme / Rashemen: Pokud se kvůli Pavlovi rozhodnete jít napřed do Oreme, tak vám to samozřejmě sežrat nedám, ale já vám dávám poměrně volnou ruku, v další hře se dost možná objeví další možnosti, a pak další a další. Do Oreme taky chcete už půlku kampaně, nemůžu vám slíbit že přespříští hru se rozhodnete jít do Rashemenu (a že to bude výhodná možnost).
21.1.2015 21:21 - hadrian
Assassin píše:
Nějak mi do toho nesedí fakt, že Szass Tam se do pokladnice už dostal, tedy další Imaskarkanu už pravděpodobně nutně nepotřebuje

Nerhinn píše:
No, a Szass Tam jde po další imaskarcaně? Má jich tolik, kolik potřebuje, ne? Krom toho by pro něj bylo jednodušší jít po nás a vzít si Lutécii.
Ten plán mi přijde trochu jako Hurvínek s válkou, sorry.

Tak co si pamatuju, na hře (nebo po hře?) padlo, že je potřeba pravděpodobně 3 imaskarkan k otevření a pokud Szass Tamm jich bude mít dost (minimálně 5), tak se mu tam nikdo jinej nebude moci dostat. To mi přijde jako dost dobrej důvod získat čtvrtou imaskarkanu (a snažit se získat pátou). Hurvínkovství bych v tom opravdu neviděl.
Nerhinn píše:
Pokud se chceš stát mágem, musíš mít nějaké IQ, takže bych moc nepočítala s tím, že si na něj někde počíháme, poté, co on někam nakráčí, protože věří informaci, kterou jsme mu náhle poslali z dobroty našeho srdce.

Informaci bychom mu neposlali "z dobroty srdce", ale třeba nějak nastrčili. To co sem psal byla pouze myšlenka - ne podrobnej plán s detailama.

Slabina (ta největší) mýho plánu je to s tím rozpadem jeho výbavy - tím pádem je ten plán nepoužitelnej.


Ale jinak souhlasím s tím, že půjdeme v úterý do Oreme - Deputy si zaslouží to uhrát s tím pláštěm.
22.1.2015 07:43 - sephi
Mno takže k plánu. Souhlasím s tím co tu bylo řečeno. Nemyslím si,že by Sazík byl až tak hloupej. Jinak spoiler: Sad plánuje říct informace co by značně srovnávaly šance proti soupeřům jako je Saz a také pomohly proti orkusovy.

Myslím, že něco kde by mel figurovat Delgar bychom neměli hrát bez něj a proto jsem stále pro Oreme/Bugharské veze :))
22.1.2015 08:15 - hadrian
Teď mě napadlo, že pokud se po zabití lich rozpadne v prach i s vybavením, jak psal Assassin a pak je případně rozbita či nerozbita jeho fylakterie a on tím definitivně zemře, nebo se u ní zjeví s komplet výbavou před smrtí, tak z toho plyne, že každej lich je nevylootovatelný.

Někde, v nějaké dimenzi (far far away), kam odchází lichové v mezidobí před znovuobjevením u fylakterie (nebo než budou definitivně anihilováni zničením fylakterie před znovuobjevením) se hromadí obrovské množství magických předmětů. Největší pokladnice světa - v podstatě. Tu tak objevit... :D

(Leda by po zničení fylakterie z prostoru odnikud vypadlo pouze vybavení liche? Což mi nedává smysl.)
22.1.2015 08:26 - Deputy
viděl bych to tak, že když zemře lich a nemá fylakterii u které by se zhmotnil, tak se prostě v prach nerozpadne, je definitivně mrtvej, hmotnej a vylootovatelnej
22.1.2015 10:49 - hadrian
Ale co když fylakterii má a ta je zničena až po jeho zabití (a rozpadnutí se na prach)? Přece jen v momentě, kdy zničíme fylakterii a Szass Tam to bude vědět, okamžitě se portne pryč, vytvoří si novou a vrátí se nám vysvětlit, že na jeho fylakterii nemáme šmatlat.
Lepší je liche zabít, pak hned zničit fylakterii. Teda je to víc na jistotu.
Ledaže by nevěděl, že je jeho fylakterie zničena.
22.1.2015 12:20 - Nerhinn
No a nemůžeme ho nejdřív... ehm, "omráčit" (nebo řekněme vysílit či co se dá kostře udělat), vylootovat a pak až dorazit?
22.1.2015 12:36 - Vojtěch
Svázat ;)
22.1.2015 13:25 - Nerhinn
Když on ty ruce (pařátky?) moc nepotřebuje, pokud jsem to správně pochopila.

Jinak svázání mě samozřejmě napadlo.
22.1.2015 13:34 - Vojtěch
Jak který, ale obecně interakce s čímkoli z DM manuálu bohužel závisí na DM, protože potvory běžné starosti smrtelníků pravidlově moc nezajímají.
22.1.2015 15:02 - hadrian
Omráčit - jak psala Nerhinn. Prostě ho budeme bít meči, magií, šipkami z kuše atd. "na plocho". ;)
22.1.2015 15:12 - Assassin
Včera jsem o tom přemýšlel a myslím si, že snaha o jeho omráčení, svázání, atd. by pro vás pravděpodobně nedopadla dobře.

Nicméně jako proveditelné se mi zdá jeho částečné vylootování (koruna, plášť) v průběhu souboje. Dobře hozenej thievery check ze stealthu / neviditelnosti na hezky zdebuffovanýho Szasse Tama (immobilized + dazed / stunned) by to mohl zařídit. Pozor však na fear a poison efekty, na které jsou nemrtví jeho kalibru většinou imunní.
22.1.2015 18:20 - hadrian
Hehe, to by někdo musel mít Thievery trénované. Hirkal, díky tomu že je přirozeně hodně obratnej v tom není úplně špatnej, ale nikdy to netrénoval a tak mu jdou spíš lehčí věci. Profesionálům by v tomhle do zelí nelez.
Ještě pořídit něco na ten stealth, resp. neviditelnost.

Má někdo trénované Thievery?
23.1.2015 06:42 - sephi
Hmm zeby sadness měl vlastní imaskarkanu hm hm ?:P no jo bude to prace pro ďábla :P thievery mám
23.1.2015 09:25 - hadrian
Radši sem ještě postnu jedno shrnutí termínu:

27.1.2015 v 16:00 na obvyklém mítě.
Účast:
Assassin, Nerhinn, Winnie, Endrey, Sephi a já.

Co se týče mojí účasti, tak se snažím už nějaký čas zbavit kašílku a rýmičky - nemesis každého chlapa. Není to nakažlivý, ale je to nepříjemný. Pokud se mi to nezhorší, tak určitě přijdu (zatím to vidím na 90 procent). V neděli večer budu vědět víc.
25.1.2015 17:12 - hadrian
Tak je to dobrý, moje účast je jistá na 100%. :)
25.1.2015 18:05 - Winnie
Mně se tentokrát nepovede utéct z práce dřív, takže dorazím trochu později. CCa 16:15/16:30.
26.1.2015 15:49 - Endrey
Ja se pokusim prijit normalne, ale nevim jak moc to pujde dobre, takze mozna prijdu o neco malo pozdeji...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.093441963195801 secREMOTE_IP: 18.220.57.222