MaelströM na Pragoconu 2010

Pragocon se bude konat 28.-31. ledna 2010, oproti minulým ročníkům čeká návštěvníky mnoho změn a vzestup kvality. Na pozvání se vrací i Maelström, takže se opět můžete těšit na náš obvyklý program složený z kultury, různých věd, RPG a jiných her a dalších zajímavých témat.
Napsal sirien
Obsah článku:


Pragocon měl v posledních letech pověst upadajícího conu - a bohužel oprávněně. Organizačně, programově i účastí byl na silně sestupné tendenci.

To se má však v roce 2010 změnit. Do organizace vstoupil Vašek Pravda, pořadatel Festivalů fantazie, a slíbil Pragoconu resuscitaci. Na té se už teď usilovně pracuje - konečně funkční web Pragoconu, již potvrzená účast několika skupin připravujících kvalitní program, nové prostory a další věci jsou jen část z toho, co se už podařilo a na dalším se stále usilovně pracuje.

Prostě a jednoduše to vypadá, že po dlouhé době zase bude stát za to se Pragoconu zúčastnit. I proto se na něj Maelström vrací...

Pragocon bude mít čtyři dny programu a MM bude mít program po celou dobu jeho trvání. Už teď mohu slíbit bohatý mix přednášek z našich klasických témat (Pragocon není narozdíl od FF dost dlouhý na to, abychom jej naplnili konzistentními bloky programu ke každé sféře našeho zájmu, tak je prostě postaru namixujeme do co nejpestřejšího složení (: ) a otevřená hraní RPG.

Na naší stránce věnované Pragoconu můžete průběžně sledovat vývoj programu (oficiálně má být dokončen 5. ledna, aktualizace budou probíhat průběžně)

Podrobnosti o účasti

Pragocon se koná 28.-31. ledna 2010
Místem konání bude Modrá škola přímo na stanici metra Háje (C)
Vstupné vás vyjde:
  • 200 na den na místě při účasti celou dobu (jako loni), 220 na jeden den
  • 180 na den při přihlášení předem (platba předem není nutná) při účasti celou dobu, 200 na jeden den (jako loni)
  • Nově vstupné na hodiny - 15Kč na hodinu (záloha 220, od 17h 110)
  • Teoreticky je možné získat různé slevy (předchozí účast na FF, do 14ti let, ZTP a ZTP/P atp.), pokud jste na Festivalu fantazie (!) nějakou dobu nebyli, získáte slevu i uvedením osoby, která vás přesvědčila na Pragocon znovu (nebo poprvé) jet - tuto slevu lze získat i při předchozí účasti na Pragoconu!
Možnost přespání pro mimopražské jako vždy


O dalším dění zde budete průběžně informováni

Napsal sirien 06.12.2009
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.13679099082947 secREMOTE_IP: 52.54.103.76