Dalcor
22.3.2010 21:04
DnD Encounters
9.11.2011 14:33 - Almi
ALL: Chci všem poděkovat za super hru. Jednak tím, že jste se udrželi na uzdě a nezvrátili Skill encounter s průchodem broučí jeskyní do bojového encouteru )což by vás stálo zbytečné síly). A jednak tím, jak jste si poradili jen s "obléhateli" Klíčníka, tak sehráli scénu u něj. Super!

btw: ještě dlouho mi bude před očima běžet scéna, kdy jedna půlka družiny zoufale likviduje dveře, zatímco druhá se koukla na mapu a pohodlně to obešla druhou stranou. Už jsem si myslel, že na to nikdo nepřijde, bravo Shako!

Meldinův výstup "Maska" a jeho nefalšované hráčské zoufalství bylo také příjemné, snad mi to odpustí a bude příště víc přemýšlet na "dárky", které dostává :-) I když - ta vhoda byla lákavá, sám nevím, jak bych se zachoval...

Perníček si (už poněkolikáté) zaházela s mocným předmětem do propasti...(měl bych více hrát na poušti)..a to jistá nejmenovaná postava teď vážně zvažuje, že se dolů pro ní sešplhá :-)

Beltarova postava už poněkolikáté prokázala svou čest a odvahu, i schopnost nalézt zajímavé řešení při boji s prokletým strážcem Delfíní fontány. A jako hráč je výborným spoluvypravěčem na druhé straně stolu :-)

Noir odvádí stejnou práci, jen to není (téměř) vidět, ale díky němu se často přikloní potřebná špetka štěstí na vaší stranu. Kolik padlo včera natural 20? :-)

A Smud? ten mne překvapil při jednání s Klíčníkem snad nejvíc..tím, že si vše pamatoval. A to si zakládá na své zapomětlivosti! :-)

Obecně se mi líbí, že souboje začínáte hrát hezky "filmově", nebojíte se dát průchod fluffovému řešení před efektivně pravidlovým. A vůbec to není na škodu.

Ještě jednou díky vám všem, bavil jsem se.

A co vás čeká dál?

Už máte Arrow of Time od Klíčníka. Jak s ním naložíte máte ještě čas si rozmyslet. Ale od povrchu vás dělí hodně a nejkratší cesta vede přes Sigil. Jen se do něj dostat. Klíčník sám byl poslední dobou obléhán hnuskama a i na místo portálu Sigilu by bylo nutné se probít. Ale Noir mne včera inspiroval a..uvidíme, co z toho vyleze :-)

Ze Sigilu by pro vás neměl být problém dostat se při šikovné hře na místo samotného finále tohohle velkého dobrodružství...
9.11.2011 15:33 - Sethi
Vybrala jsem si svůj wonderous item. Budu potřebovat víc figurek.
9.11.2011 15:48 - Almi
MultiPerníček píše:
Vybrala jsem si svůj wonderous item. Budu potřebovat víc figurek.


..takže nejen totální chaos v hlavách postav v družině. Plánuješ i totální zmatená samotných hráčů..velmi rafinované =D
9.11.2011 16:47 - Shako
Almi píše:
zatímco druhá se koukla na mapu a pohodlně to obešla druhou stranou


Trosku si me zaskocil dotazem: "A to chces fakt vsechno projit?" Uz jsem se zacinal bat, zda to neni past. A zda neuvidim o chvili pozdeji Almiho dabelsky usmev a novy boj.


btw. Dam mi nekdo info, jak si mam dopracovat postavu? Builder ke stazeni, pristup k nemu neb neco jineho?:)
9.11.2011 17:05 - Sethi
Tu. Dneska jsem to testovala, je to blbuvzdorné.
9.11.2011 20:09 - Almi
Hola, právě vypršel DDI premium. Měnil jsem v mezidobí číslo kreditky a tak se to nestrhlo, jako loni..tož, než se to znovu rozběhne, mějte strpení.

Každopádně, jak jsem to počítal, tak budu chtít od každého uživatelů 200,- Kč na další rok, což by mělo být víc než přijatelné pro všechny.
9.11.2011 20:16 - Shako
Sethi: Diky. Jesteze ten navod nema vic, jak 5 bodu, jinak bych to asi nezvladnul.:D
Kazdopadne uz mi to funguje, tak uvidime, co s tim vytvorim. :)
9.11.2011 20:28 - noir
Almi: jasný, počítej se mnou. To je dobrá investice.
9.11.2011 23:57 - Shako
Tak jsem si chvili (asi 3 hodiny) hral s buildrem a svoji postavou. A mam pocit, ze i kdybych se snazil, tak se mi nepovede tam naskladat tu postavu, kterou mi puvodne udelal Smud. :D
Nektere veci (predmety nebo featy) se mi zatim nepovedlo najit a nekterym zakonitostem zrejme nerozumim, coz ma zatim jediny nedostatek - netusim, kde vzal Smud takove AC (nepovedlo se mi pravda najit tu spravnou zbroj, ale stejne je tam propastny rozdil - mam mit 23, jsem schopen dat tak 17).
Na druhou stranu musim rict, ze spoustu schopnosti jsem konecne pochopil, jak funguji. :)

Nove vybaveni:
To si mam poridit dle toho udaneho lvl predmetu? A pod co presne patri ta pistalka, kterou jsem nasel a krom toho, ze je prokleta, tak zatim nevim, co dela? A o co je lepsi nez ten muj mec, se kterym kouzlim?
10.11.2011 10:11 - Smud
Almi: Jasny, dam ti penize az se priste uvidime.

Shako: Nevim no, mozna ma ten starej builder chyby nebo neco. Jestli chces, muzu ti tu postavu pretukat do toho novyho pod Almiho ucet. A nebo jeste lip, domluv se s Almim jestli by ti nedal pristup :)

All: Pristi tyden tedy hrat nebudeme. Opet to pisu jen kdyby nekdo (ja) zapomel.
10.11.2011 10:37 - Almi
Smud: jasný! :-)

Shako: Píšťalka byla původně příběhová. Pokud si ji chceš nechat, mrknu se pak do Builderu na bardské implementy, resp. předměty :-)
10.11.2011 10:39 - Shako
Smud: Koukal jsem do toho dneska dalsi hodinu a uz se mi to povedlo doladit. Objevil jsem, jak funguje vybirani predmetu.:)
Ted uz jen ta pistalka a jsem hotov.:)

EDIT:
Almi: Nijak na tom netrvam. Jen jsem to mel napsano v inventari, tak jsem se to snazil nejak zpracovat. Takze to necham byt..
10.11.2011 10:43 - Sethi
Ten builder je v pohodě, prohnala jsem jím Ranga a dostala čísla, co by měl mít.
15.11.2011 09:03 - Almi
Hola, přečetl jsem už nové Encounters a vím, co se bude hrát, až současné dohrajete. Myslím, že se Vám to bude hodně líbit! :-)

Jen, ač mne to mrzí, bude pro tuhle sezonu nutné hrát s level 1. postavama. Odměnou Vám však bude super pohádkový příběh a možnost si zahrát pixie! :-))

..ale vážně - až se to bude blížit, nahodím podrobnosti, včetně možnosti doporučených voleb (ne nutně z Essentials, ale počítá se s Heroes of Feywild) a volby jednoho ze tří možných nových backgrounds pro tento příběh (neplést s charakter themes).

A přestože bude hromada vyprávění a roleplay, vždy bude i zajímavý souboj, to garantuji!
15.11.2011 10:40 - Beltar
Hmm, že bych hrál trpaslíka ve špičaté čepici a s krumpáčem?? Asi ne :D
15.11.2011 12:00 - Almi
Beltar: No, gnóm je vítaný! takže - proč ne? :D
16.11.2011 01:01 - Shako
Almi píše:
až současné dohrajete.

To je taky nekdy v planu?:)

Jinak na zbytek jsem zvedavy.
16.11.2011 13:15 - Meldin
Asi by bylo fajn začít domlouvat ten příští týden. Jak jste kdo na tom?
16.11.2011 15:30 - Shako
Pondeli?:)
Utery a stredu muzu tak od 18/19h. Utery asi o neco lepsi.
16.11.2011 19:01 - Almi
DDI by už mělo být funkční, tož vyzkoušejte :)

termín hry: Asi by mi taky trochu víc vyhovovalo úterý, protože ve čtvrtek budou výjimečně v týdnu AA.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.053270101547241 secREMOTE_IP: 18.227.49.33