Dalcor
22.3.2010 21:04
DnD Encounters
7.8.2012 14:52 - Beltar
Já ne, budu mít fofr a budu rád, když to stihnu na 6 domu, navíc jídlo mám ze včera
7.8.2012 15:44 - Smud
Tak ja se nejak zaridim.
8.8.2012 23:52 - Smud
Sejdeme se tedy pristi utery? Ja muzu.
9.8.2012 07:10 - Beltar
já taky
9.8.2012 08:03 - Almi
Já sice mohu, ale jakýkoli jiný den (pondělíá, středa, čtvrtek by se mi hodil mnohem víc. Od 15. hodin mám totiž jednání a bude to jen tak tak...myslíte, že lze hrát i jiný den z výše uvedených?
9.8.2012 12:27 - Beltar
určitě, a pro nedočkavé lze dát v to úterý deskovku
9.8.2012 17:08 - Smud
Pristi tyden se mi vyjimecne hodi vsechny dny. :) Cili za me no problem.
9.8.2012 17:57 - Meldin
Já se taky muzu přizpůsobit ale potreboval bych to vědet ideálně do zítřka :-)
10.8.2012 19:10 - noir
Pro mě by byla ideální středa.
11.8.2012 16:05 - Meldin
Dobře, počítám tedy se stredou :-)
11.8.2012 17:57 - Almi
Super, středa je ideální! :)
12.8.2012 19:05 - Shako
Shako stale ve Skotsku.:)Tak za tyden muzu.
12.8.2012 23:34 - Smud
Ok pocitam se stredou.
14.8.2012 09:08 - Almi
Shako: Neboj, už minule tě unesli, abys byl vzápětí zachráněn..ještě jednou budeš chybět a tvůj mediální obraz bude dokonalý :)

ALL: Se středou 15.08. počítám také, těším se!

..a začneme hnedka z ostra, přesně tam, kde jsme minule skončili :)
14.8.2012 09:30 - Shako
Tuto středu se neúčastím,jedu na jinou rpg akci.Příští týden je tak na 50%(určitě nemůže ve středu).Pak už bych měl být plně připraven převzít to,co zbyde z mé postavy.Jen připomenu,že zabití Renga má již rezervované Thungil,pokud Rengo opět zradí družinu a ve všech ostatní případech jeho život patří Mie... :-)
14.8.2012 11:21 - Beltar
taky se těším
14.8.2012 13:24 - Almi
Beltar píše:
taky se těším


..na hru, nebo až si zabiješ Renga? :D

Shako: Neboj, Vylepšení tvého image nebyla ironie. Skutečně sis (aspoň to tak vypadalo) docela šplhnul. Velmi zábavná byla zejména debata "kdo půjde hledat Renga?" :)
14.8.2012 13:32 - Beltar
Já prostě nechápu jak družina může poslouchat Miu, vždyť je to měňavec vychovaný drowy, který sleduje jen a jen vlastní zájmy.
15.8.2012 09:33 - Almi
Shrnutí děje: Družina si odvážně poradila s nákazou démonického moru a vyčistila starý Ghaunadaurův chrám obývaný renegátským klanem trpaslíků vyznávajícím Prastaré oko živlů. Zabila jejich vůdce Azryga, leč on stihl předat objemnou knihu dvojici drowů, které družin nedávno potkala.

Během noci na povrchu se záhadně ztratil Rengo. Jeho způsob pohybu napovídal, že neměl pod vládou své tělo. Mířil k ruinám minotauřího města Shathraxu, opuštěného stovky let. Družina při pátrání po Rengovi narazila na skupinu divokých minotauřích hledačů doprovázenou démony. Výborný plán vyřešit vše bez boje selhal v okamžiku, kdy Mia v podobě drowí kněžky poprvé promluvila. Vůdce minotaurů poznal její hlas a prohlédl Nekrogaučovu lest.

Ukázalo se, že drowové nalákali minotaury do ruin města k hledání jakési svaté knihy či knihy krve. Hlas démonického Pána bestií Bafometa, který je pobízel k hledání a daroval démonické pomocníky, se ukázal být jen drowí intrikou. Ti spoléhali na to, že dojde ke konfliktu minotaurů s jejich případnými pronásledovateli, což se povedlo.

Zdá se, že trpaslíci nalezli knihu již před nějakou dobou a ta byla příčinou jejich konce. Nyní se kniha ocitla v rukou drowů. K čemu ji potřebují? Tark tvrdí, že kniha má schopnost násobit moc toho, kdo ji má. Je prý zlá, ale chce ji získat.

Došlo ke shodě, že pokud chce družina zjistit něco víc, tím správným místem je Stínodol, elfí (a kdysi drowí) enkláva na opačné straně hor s pohnutou historií.

Cesta tam vede přes Rychlé Hamry, kde si družina vyzvedla odměnu a potkala dvojici zlatých trpaslíků Devana a Brundi, sourozenců, obchodníků s kvalitním pitím. Přátelští trpaslíci mají zdá se, nevyčerpatelnou zásobu historek o podzemních říších, o krajích kolem i Stínodolů, včetně jeho proslavené hospodě Stará lebka, pro jehož majitelku Ghesslu Stříbrovlasou (Silvermane) vezou speciální náklad vzácného piva. Co je pravdy na tom, že nejhlubší sklepení Staré lebky mají spojení s Podzemními říšemi?

Leckdo trávil čas různě, většina popíjela v hospodě u Potulné vyverny za vydatné pomoci místních děvčat Elissy, Khary a - nakonec i hostinského :)

Galtar, který obecně pozornost opačného pohlaví snáší s rozpaky, se nabídl s pomocí při nakládání vozu a jeho pomoc byla vděčně přijata. Mia toulajíc se městem a hledajíc stopi po drowech byla nakonec nalezena sama drowí kněžkou. Během rozhovoru se Mia mj. dozvěděla, že družině hrozí velké nebezpečí. Vedena neblahou předtuchou spěchala zpět do hospody.

Na plácku před hostincem se stala právě svědkem nešťastné havárie trpasličího vozu s místní kašnou. Viděla, jak se Galtarovi do zad právě plíží podivná individua, spatřila lesk skrytých zbraní..rozběhla se k němu a stihla ho výkřikem na poslední chvíli varovat.

V ten moment se z hromady hadrů skrývající neškodného žebráka ozvalo vzteklé drowí zasyčení a vzduch vyplnil vějíř letících vražedných ostří. Prvnímu se ještě podařilo Mie uhnout, ale další již zasáhl a vzápětí další... a další.

Každý ze zásahů Miu ochromoval víc a víc..jed drowích asasinů, mihlo se Mie hlavou, než se jí nohy definitivně podlomili a ona ztratila vědomí...

**********

..stihla Mia varovat včas? Dokáže si Galtar a družina poradit se zákeřným útokem? Má přepad za bílého dne něco společného s nápadem družiny vyrazit do Stínodolu? Nebo je to jen pomsta šílených uctívačů Prastarého oka za překažené plány?

Proč jeden Miu varoval a jiní usilují o váš život? Zdá se, že vše je součástí jakýchsi drowích intrik, závoje šaleb tkaných vůkol.

Jak si družina poradí s chystanými nástrahami je obsahem nového dobrodružství, které se právě před vámi otvírá..

...vítejte v Sítích Pavoučí Královny :)

PS: Výše řečené shrnutí nemusí nutně odrážet vědomosti všech postav, ale je jakýmsi jejich souhrnem.

Dobře se bavte! :)
15.8.2012 13:19 - Meldin
Pěkné pěkné :-) Copak asi bude v tom trpasličím soudku?

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.071038961410522 secREMOTE_IP: 3.142.119.114