Dalcor
22.3.2010 21:04
DnD Encounters
15.8.2012 14:26 - Beltar
Nasranej trpaslík, který hlídá tu ampulku lahodného piva
15.8.2012 15:13 - Smud
Jak to udelame s jidlem? Jde nekdo do Arkad nebo objedname pizzu?
15.8.2012 16:56 - Smud
Tak ja skocim do Arkad, pokud nekdo neco chcete, piste SMS / volejte :)
16.8.2012 08:31 - Almi
ALL: Díky všem za včerejší zajímavou hru. Zákeřný souboj (Mia zachráněna Galtarem!) byl nakonec zcela zastíněn následným dramatem, kdy v záři reflektorů stál nebohý Tark.

Perníček a Shako mohou jen litovat, takovou "palbu" jsem už dlouho neviděl.

Navíc postavy dokázali zjistit spoustu zajímavých informací, včetně bonusových (hrad Crag, zrcadlové hůlky).

Jen jsem zjistil, že nejsem shopen je všechny přetlumočit. Najde se někdo mezi vámi (Beltar?), kdo by je dokázal stručně shrnout pro nepřítomné a rychle zapomínající?

Dlouho si budu pamatovat Beltarovo repliku na Smudovo hlášku "Konečně mám pocit, že je mi všechno dokonale jasné", když reagoval slovy "Škoda, že si to už příští týden nebudeš pamatovat" :DD

Díky moc!
16.8.2012 22:12 - Smud
Jo vcera to bylo zajimave a zabavne :) Diky vsem!
17.8.2012 09:09 - Beltar
Včera to bylo super a zkusím to nějak shrnout.

V Hammerfastu před hostincem napadla skupina uctívačů OKA Miu a Galtara. Než byla Mia vyzařena z boje stačila náš všechny varovat výkřikém ÁÁÁÁÁCH. Vyřítili jsme se z lokálu a vrhly se na pomoc Galtarovi a naším dvěma novým trpaslíčím přátelům, obchodníkům se vzácným pivem.
Rychle jsme vyřídili kultisty kromě jejich vůdců drowího assasina, drowí kněžky a démona kterého si přivolali. Galtar proskočil oknem do domu aby vyřídil kněžku a já mezitím zaměstnával démona. Targ se teleportoval za goliášem a dorazil kněžku dříve, než ji mohl Galtar zajmnout. Protože drow mezitím likvidoval naše spojence musel jsem nechat démona démonem a vyrazit proti němu. Nakonec jsme po krutém boji zničili démona a zajali drowa.
Při jeho výclechu jsme zjistili několik zajímavostí. Šli po nás, halvně po Mie, kvůli Knize krve. Ale tu my nemáme, Galtar viděl, že ji vzali ti drowové, které jsme potkali po naší cestě po hřebenu do chrámu. Také jsme zjistili, že OKO se snaží zakořenit v Nentirském údolí, především ve Stínodolu. Zabrali pro sebe zříceninu místního hradu a teď ji opravují. V hradě je i vchod po podtemna.
Drowové měli sen, stejně jako předtím minotauři, který je poslal proti nám, myslím si, že ta kněžka co má knihu posílá sny a snaží se nás zničit.
Targ se zmínil, že o knize dávno ví, ale pak se zalekl a začal dávat váhavé odpovědi. Jeho výslech přerostl v hádku, ta v bitku a nakonec se Targ, přišlápnutý k zemi Galtarem rozezpíval.
Poprvé se o knize dozvěděl od svého mistra Trinitrotoulena, když se ho na ní vyptávali nějací drowové. Ví, že ta kniha násobí moc svého majitele, ale zároveň korumpuje slabovolné. Targ a potom celá družina přísahali Thungilovi, že vyrazí za knihou. Ta přisaha zněla : Přísahám, že pomohu vyrvat Knihu krve ze spárů zla a dopravit ji do bezpečí.
Thungil prohlásil, že Knihu je zapotřebí uložit v hlubinách Moradinova chrámu, kde se k ní zlo nikdy nedostane a že až knihu zíksáme, tak ji ponese on, protože je víra je nezdolná a Moradin ho ochrání před vlivem knihy jak dlouho bude potřeba.
V boji nám významěn pomohla i servírka Khara Sulwut, kterou ten drow dokonce poznal, ale choval k ní nenávist. Byla přítomna všem výslechům a bude s námi cestovat do Stínodolu. Pochází ze vznešeného rodu a zřejmě chce získat zpět co ji po právu krve patří. Pokud se její nárok ukáže právoplatný, pomohu ji ho prosadit. Právo krve je pro trpaslíky posvátné.
17.8.2012 09:56 - Smud
A to co si Thungil nechce pripustit je, ze ani on nedokaze nest Knihu Krve a nezesilet. Proto budeme muset najit take zpusob jako ji znicit / neutralizovat / chranit se pred ni nez ji ulozime na bezpecnem miste.
17.8.2012 10:11 - Sethi
Já se o ni dobře postarám =3
17.8.2012 11:10 - Beltar
A to bude ta scéna kdy Mia zemře. Bude se mi po ní stýskat :-(.
17.8.2012 12:36 - Meldin
Tark knezku nedorazil - to Galtar.
Pokud jde o knihu, tak zbavit se jeji kletby je prvorade. Pripad kdy je družina připravena zabit svého člena jenom proto, ze neni ochoten se podělit o informace je bezprecedentni. Trpaslicko-barbaro-upirí inkvizice by si měla uvědomit ze překročila určitou hranici. Tungil kvůli kletba totálně selhal v roli ochránce prava a spravedlnosti a ve vzteku dokonce vyhodil svoje kladivo oknem z prvního patra hostince. Ani nechci pomyslet na to co by mohl provést příště ;-)
17.8.2012 13:35 - Beltar
Jaké právo a spravedlnost, VYŠŠÍ DOBRO! A pro to klidně Thungil obětuje všechny gnomy. Gnomy vlastně i pro StŘeDnÍ DoBrO. No a vzhledem k tomu, že to kladivo se vrací do ruky, se vlastně vůbec nic nestalo.
Navíc si Targ musí uvědomit, že je v družině nový a tedy nespolehlivý. Mia sice taky zatajuje zpoustu informací, ale ta to dělá tak, že mi envíme, že něco ví, často ani netušíme, že bychom se měli ptát. Kdežto ty se prokecneš.
17.8.2012 15:12 - Smud
Tark zjevne vubec nepochopil co vyprovokovalo druzinu k takove extremni reakci....takze se to mozna nekdy stane znovu :o

Tark naznacil, ze neco vi, ale nerekne co. Pak se prorekl, ze chce knihu pro sebe, a velmi se branil tomu prozradit proc. Samozrejme ze jsme se na nej pak vrhli...
17.8.2012 15:58 - Meldin
No já jsem se neprokecnul jen jsem vám (a to uz minule hrani) sdělil ze pokud je to skutecne kniha kterou myslim tak je velmi zla a je ji potreba získat dřív nez napacha velké škody ve špatných rukou. Vy jste mne chtěli zabit jenom proto aby jste ukojili svoji zvědavost co o ni všechno vím a odkud. Tolik asi to vyšší dobro po trpaslicku no :-( Evidentne jsou upiri a menavci důvěryhodnější a neni je třeba se jich vyptával na to co a proc dělají nebo co a proc ukradnou že…?
17.8.2012 16:00 - Meldin
Smud: muzu ti garantovat, ze něco takového se příště určitě nestane :-)
19.8.2012 11:25 - Sethi
Mí drazí.

Tento týden mám od šesti, nicméně bych si přesto ráda zahrála. Můžeme se domluvit na nějakém včasném začátku a brzkém konci?
19.8.2012 11:43 - Shako
Tento tyden muzu nejdrive v patek, takze jeste jednou bez Renga.
19.8.2012 11:58 - noir
Já tenhle týden nemůžu vůbec :(
19.8.2012 16:15 - Meldin
Pokud platí ze hrajeme v úterý tak to možna zvládám i dřív ;-)
19.8.2012 20:54 - Smud
Ja bych utery zvladnul 17:30, driv ne. Kdyztak muzem dat proste jen do 22:00, me by to nevadilo. Stacilo by Sethi?
19.8.2012 21:15 - Almi
Jo, hrajeme v úterý.

OK, měl bych mít volno, být v úterý u vody, takže dorazím dřív :)

Shako, noir: Nevadí, budu počítat s tím, že ještě nebudete.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.083488941192627 secREMOTE_IP: 18.222.107.236