Dalcor
22.3.2010 21:04
DnD Encounters
28.11.2012 08:40 - noir
Hm, kdyby se hrálo DnDčko, tak bych došel (byli bysme 4 hráči+Almi, ne?), deskovky asi nedám...
28.11.2012 09:34 - Shako
noir píše:
byli bysme 4 hráči+Almi, ne?

Pokud to tak je, tak jsem taky pro DnD.
Ty deskovky spis byli takový vtip, když pulka lidi nemůže a skoro to vypadá, že nemůže ani Almi. ;-)
28.11.2012 16:12 - Almi
Tak překvapivě, pokud se můj stav zase nezhorší, šlo by zítra hrát. A to i při vědomí, že tam budou jen čtyři hráči. Jak jsem koukal, zastoupeny by měly být všechny tři strany ve hře (čímž všem děkuji :)).

Nebude mi ještě moc dobře, takže spíš počítejte s menší mírou roleplay, než jsem chtěl, ale na druhou stranu - alternativou by bylo, nehrát vůbec a tím by se nic nevyřešilo.

Při hraní AE se navíc moc nebojovalo, tak proč si to nevynahradit, že?

Navíc to vypadá, že Veronika, která pracuje na grafické stránce karet, je skutečný zázrak a vizualizace karet vypadá mnohem líp, než pouhé přelepky. Dá se říct, že dokázala přesně zkopírovat vizuální podobu Treachery karet z pouhé ukázky na wizardích stránkách. takže budeme jediní na světě, který je bude mít! Nyní se už jen řeší, zda se vše stihne včas a zda do těch karet budeme chtít i obrázky...prostě - neskutečné!

Protože nebudeme mít Smuda, resp. jeho Fortune karty (které jsem plánoval tak nějak zapojit), tak zvolím trochu improvizované řešení, ostatně o jeho odzkoušení je tak trochu důvodem, proč chci zítra hrát.

Takže - držte mi palce, ať je mi zítra ještě líp, Veronice, aby stihla včas dodat podklady a já to stihnul někde vytisknout a přelepit :))

Beltar: máš doma dostatečný počet obalů na magicové karty? Ve výsledku jich budu potřebovat cca. 85, jestli se nepletu...pokud ne, musím je ještě někde sehnat...asi v Rytíři?

EDIT: Finálně potvrdím zítra mezi 8-9 hodinou ranní, jak na tom budu...
28.11.2012 16:15 - Beltar
No na pujčení jich mám dost. Moje magicová sbírka stále čeká až budu mít čas ji probrat a postavit pár funny balíčků pro přátelské hrání.
28.11.2012 19:40 - Nerhinn
Momentálně je hotovo 25/83, bez obrázků. Nicméně největší práce, šablona, už je hotová; teď je to víceméně pouze otázka copypastování a úprav textu, aby seděl prostorově. A když bude čas, tak i ty obrázky, mno. Na ty to ale zatím moc nevidím.

EDIT: Dobrá zpráva je, že jsem začínala u rare karet, takže i kdybych to nestihla všechno, ty nejlepší budete mít k dispozici :)
28.11.2012 19:42 - Shako
Ok, budu se snažit si ráno vytisknout postavu..
28.11.2012 21:10 - Almi
Nerhinn: Super! S obrázkama si hlavu nelam..to už je fakt fajnšmekrovina... :)

ALL: Nevím, zda jste mysleli při tvorbě postav i na drowí character themata. Ti z vás, co mají přístup na můj dropboxí Stříbrný podnos, asi nemusím nic říkat. Kdo nemá, nahodil jsem zde odkaz.

Pozornost věnujte zejména třem, co začínají číslem 413. Jsou speciálně pro drowí kampaň :)
28.11.2012 21:47 - Nerhinn
"Play when an ally speakers. That ally is deafened until the end of your next turn."

Předpokládám, že jde jen o překlep. Nebo je u Drowů nějaké speciální speakrující sloveso?

EDIT: Ptám se proto, že tuhle jsem málem opravila "Faerzress".
EDIT2: 70/80
28.11.2012 21:55 - Almi
Nerhinn: Asi jde o překlep. Nejspíš to má znamenat, že když někdo mluví, tak se nosi nemilého přihodí... :) Asi jde o nějaký drowí slang :)
29.11.2012 10:29 - Smud
Pokud jste si nekdo jeste nevybral svuj lvl 16 wondrous item, nasel jsem docela peknou diskuzi s par napady: http://www.giantitp.com/forums/showthread.php?t=215325

Jsou tam jak predmety ktere vam primo pomuzou v boji, tak i predmety ciste zabavne nebo tvorici zajimave situace.
29.11.2012 12:26 - Almi
Smud: Nemělo to být spíš do Amazin Encounters diskuze? :)

ALL: takže potvrzuju, fakt dneska hrajeme. Mám karty vytisknutý. Nic krásnějšího jsem ještě neviděl. V tom minimálním čase Veronika překonala moje očekávání. Určitě jsou o třídu kvalitnější, než obdobné, které jsem našel na netu pro Neverwinter a Nentir Vale...

..taky jsem si hrál trochu s tilesama, aby dnešek byl vyladěn na složení hráčů, kteří budou přítomni. Jsem zvědav, jak se to podaří...
30.11.2012 07:58 - Almi
Tak jsem včera dorazil domů až v půl druhé. Chce se mi strašně spát. Ale jsem totálně spokojenej, včerejší hra pro mne byla nejlepší za dlouhou dobu. Musím říct, že jste hráli všichni skvěle.

Jen pro Meldina pro příště varování - byl jsi kousek od možnosti vyzkoušet si smrt hned v prvním encounteru. Jak tak přemýšlím, nemáš náhodou nějaký osobní problém s uznáním autority žen? :-))))

Každopádně, díky vše zúčastněným za hru, přesně takhle jsem si to představoval. Pokud to vydrží i do příště, má se Smud nač těšit. A Sethi litovat, že přišla o drowí minikampaň, na kterou se bude ještě dlouho vzpomínat! :-)
30.11.2012 09:23 - Beltar
Taky hrozně díky, bylo to super, tím jak máme různé cíle a přesto musíme aspoň částečně spolupracovat, je ta hra trošičku o něčem jiném a treachery cards jsou úžasné :-)
30.11.2012 09:29 - noir
Já musím pochválit jak Almiho přípravu - bylo to fakt vychytaný. A treachery karty jsou něco, co funguje mnohem líp, než jsem čekal. Nečekal jsem, že se málem pozabíjíme tak brzo :)
30.11.2012 09:30 - Smud
Almi: nene lvl 16 wondrous item jsem ziskali s touto druzinou.

All: Uz se tesim na priste, zni to jako zeto byla sranda :)
30.11.2012 10:28 - Meldin
Almi: Možna mas pravdu. Musím říct ze jsem o tom takhle nikdy nepřemýšlel ;-) knezce ujely nervy kdyz na me zaútočila první. Kdyby mi rozumne odpověděla tak bych to nechal byt. Kazdopadne díky všem za hru :-)
30.11.2012 10:43 - noir
Meldin: Takhle to u drowů fakt nefunguje - byli jsme na to dopředu připravení. Když se kněžce zamane, tak zabije jakéhokoliv muže, třeba archmága. Jen tak, bezdůvodně, protože má holt špatnou náladu... Je to zcela legálni a v té společnosti přirozené. Na tohle si musíme dát bacha, jinak pojdeme.
30.11.2012 10:49 - Beltar
Mohl jsi si třeba všimnout, že ta kněžka v podstatě nijak nezasahla, když Shako zabijel její muže, protože ty kněžky prostě můžou. Hrajeme ve společnosti, která je sice stejně jako naše současná, degenerovaná, ale úplně jiným směrem.
30.11.2012 17:35 - Shako
Almi píše:
Tak jsem včera dorazil domů až v půl druhé

Jste se stavili někde po cestě v hospodě? Já stihnul poslední Ačko. :-)

Smud: Je to sranda. Těším se na tebe, až si po každém encounteru budeme ujasňovat, kdo má právo velet skupině našich všehoschopný chlapů. :-)

Meldin: Copak to není z té mechaniky počítaní bodů (jsi chlap -5 bodů, jsi žena +5 bodů) jasně vidět, že nemůžeš jen tak nasrat drowí ženu, natož kněžku? Nikoho nezajímá, kdo si začal. Když ona řekne, že jsi na ni zaútočil, tak to tak bude. Nikdo nebude pátrat, co se přesně stalo.
Pokud jsi chtěl se chtěl míchat do velení, tak sis měl udělat drowku.

Beltar: Shako naštěstí nikoho nezabil. Shakova postava zabila jednoho drowa, který už byl stejně polomrtvý... :-)

Almi: Díky za hru, těším se na příště. Jen doufám, že to příště bude menší masakr, protože takovýmhle tempem nemáme šanci náš cíl ani omylem splnit...
30.11.2012 19:40 - Almi
Shako: masakr? Vždyť tohle byl jednoduchý encounter. jeho cílem bylo přežít. ne zmasakrovat všechno, co se hýbe :DDD

..ale neboj, ten příští bude určitě jednodušší. Už proto, že tentokrát máte plán.

Jinak - já uvěřil Noirovi, že poslední metro určitě enstihneme, takže jsme jeli tramvajema takovou oklikou...a něco i pěšky. Ale to ani nevadilo. Jen jsem byl ráno jak mrtvola. Ale - stálo to za tu hru. To jednoznačně ano. Ještě teď z ní mám fajn pocit, protože jste hráli to, co jsem doufal, že bduete hrát. Plnili jste svoje zadání, úkoly, užívali si atmosféru...a ta scéna s "hromadným" pádem a Beltarovo scéna s nevinnou otázkou byly fakt kouzelný :)

Smud: Neboj, mysleli na tebe celou hru. Hlavně v tom, jak zapadneš do skupiny, která se nenamáhá léčením a po 6 kole souboje má každý na každého CA a pro sichr ho markuje... ;-)


ALL: Myslíte, že někdo dokážete stručně spíchnout pro Smuda alespoň přibližný děj? Ono ho zas tolik nebylo, ale mohla by to být pak větší sranda :)

Sethi: Předpokládám, že s tebou ani nadále nemám v Encounters moc počítat, že? :( Včera jsem totiž v chování mnohých viděl Miu snad na 100 způsobů... :-))

ALL: Mně tolik neděkujte, to spíše Nerhinn, která odvedla obrovský kus práce na těch kartách.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10781216621399 secREMOTE_IP: 18.222.107.236