Dalcor
22.3.2010 21:04
DnD Encounters
25.3.2013 13:37 - Almi
Shako, Noir a ostatní: To s tím oživováním, resp. neoživením Noira byl fail. Bylo to dáno tím, jak jsme už na konci spěchali, nedokázal jsem se soustředit dostatečně na věci mimo hlavní bitevní zónu. Příště do mně kopněte.

Shako: Lair Assaulty jsou každý jiný. Naprosto. Nevím, jestli jsi hrál ten pirátský nebo úvodní ohnivý, ale rozdíly jsou totální. Takže věřím, že nějaký další ti třeba zase víc sedne a já se budu těšit :-)

Noir: Určoitě postupně plánuji zahrát i zbylé LA. Zejména ten poslední, lítací je hodně zajímavej (no, kdy jste měli lítací souboje? :)))

Nerhinn: Brýle způsobili malou krizi v Beltarově vztahu (Eva měla za to, že jí byly utajeny jisté podstatné aspekty Beltarovi osobnosti) ale o tom ti určitě rád poreferuje ve čtvrtek :D
25.3.2013 13:49 - Alnag
Za mne k LA: Byla to moje první zkušenost tohoto druhu. A moje pozorování jsou tato:

- přidaná hodnota fortune karet je relativně malá s přihlédnutím k tomu, kolik pozornostního pole si vlastně berou. Plus ty treachery karty jsou vzhledem k potřebám LA (tj. nutnosti mít vysoce kooperativní a sehranou družinu) spíše kontraproduktivní. Myslím, že vzájemné "svinění" mohlo vést Shaka k dojmu, že je to ve stylu každý sám za sebe.

- samotný LA (i koncept LA) se mi docela líbil, jenom je tam opravdu potřeba si jasně předestřít oč jde - "hráči vs. systém" a tomu podřídit přípravu i průběh hry. A v podstatě je to jen pro lidi, kteří si opravdu užívají kombení postavy což podle mého ale nebyli všichni ti, kteří seděli u herního stolu.

- co se týče herního obsahu. Myslím, že kdybych víc věděl, co je to LA, mohl jsem si ještě trochu lépe postavu optimalizovat a kdyby to tak měl každý, dali bychom to dost možná i na poprvé. To, že je to hrané stylem - je to jeden encounter opravdu trochu zabíjí smysl encounter a daily powers (ale co už).

Každopádně Almi děkuji za pozvání, užil jsem si to, byla to psina!
31.3.2013 10:06 - noir
Nerhinn:Pardon, dřív jsem se nestihl ozvat - díky moc za ty věci, dcery byly samozřejmě nadšené!

Shako a Alnag: Ve skutečnosti funguje rozdíl mezi ENC. a DAILY powers v těchto encounterech velmi dobře, jen mají úplně jinou logiku. Daily by měla dávat nějakou výhodu po celou dobu encounteru, chová se tedy spíš tak trošku jako feat. A enc. power má zase roli dailiny, nechává se jen na nebezpečné/klíčové situace. Postavy nemusí být přeoptimalizované, jen se prostě optimalizují krapet jinak...
31.3.2013 13:14 - Alnag
Noir: Pak si ty daily ale musíš asi s tím cílem vybírat. (Tzn. pokud je to stance, tak to chápu, ale ne všechna povolání/buildy to mají takhle položené.) Samozřejmě vědět, do čeho lezu, asi bych byl chytřejší. Jsem poučen pro příště.
1.4.2013 19:20 - Meldin
Alnag: když hraješ s almim tak to máš stejně jedno :D to ti totiž nepomůže vůbec nic :D

All: Takže co tento čtvrtek 4.4. hrajeme?
2.4.2013 10:18 - Smud
Pocitam s tim, uz se tesim na Galthara :)
2.4.2013 10:44 - Beltar
Já také, už jsem si naklikal Thungila do online builderu, uvidím, jak mi dlouho vydrží nehybridní povolání :D. Na tomhle charakteru je super, že ať už hraju cokoliv z kombinace fighter/cleric/paladin/warlord, je to stále on :-).
2.4.2013 16:39 - Shako
Rengo lvl 13, souhlasi?
3.4.2013 10:40 - Smud
Galthar je take lvl 13 cili asi jo.
3.4.2013 12:07 - Beltar
Super, jdu lvl up :-)
3.4.2013 15:34 - Beltar
Meldine jestli budeš číst tyto řádky tak věz, že tvůj feat Weapon Focus Staff, se nezapočítáva do kouzel. Pokud chceš ject na stealt, jak napovídá tvůj cloak, tak si místo toho featu vezmi multyclass do barda, zloděje, nebo tak nějak a tím můžeš získat training na stealth.
3.4.2013 21:56 - Meldin
Beltar: jj. mrknu na to. díky za upozornění...to že se nezapočítává do kouzel vím...nechápu jak to že jsem si ho vzal...musel jsem se překliknout nebo nevím...+3 k damage už mi dělá hůl sama o sobě...
4.4.2013 08:49 - Almi
Alnag, Noir a další: Budu se těšit u dalšího LA! :)

ALL: Omlouvám se, že jsem na netu nebyl online dříve, trochu bojuju s rýmičkou a flákal jsem se na Vločce...
..každopádně, dneska se těším na hru.

Rekapitulace předchozího děje:

Stínodol je hustými lesy pokrytý kraj za horami, o který se od nepaměti sváří elfové temní s lesními. Kraj, který na první pohled vypadá malebně, ale množství ruin a zbořenišť v listnatých lesích i po okolních kopcích vypovídá o opaku.
Uprostřed toho všeho se v ohybu řeky Ashaby nachází stejnojmenné městečko Stínodol. Místo, kde lze při troše štěstí potkat proslulého čaroděje Elminstera, stejně jako Kharu Sulwood, dědičku slavného rodového jména bývalého pána Stínodolu. Osobnosti výrazné - jako je věčný opilec přezdívaný Starý smraďoch, který zná lecjaká tajemství místních, Ghesslu Silvermane - majitelku místní proslulé hospody Stará lebka, či méně - jako je současná vládnoucí Lady Ulphor.

V městečku i okolním kraji se kříží zájmy trpasličí hanzy, která by ráda po letech obnovila pošramocené vztahy z dob dřívějších se zájmy agentů nejrůznějších bratrstev a sekt, jak to tak už v pohraničí bývá.
Místní mají pro strach uděláno, nakonec jim nic jiného nezbývá. Ale pro leckoho překvapivý nájezd temných elfů na Stínodol a Křivou věž, sídlo to místního pána, zaskočil i je.
Útok byl odražen i za vaší pomoci, nicméně se temným elfům podařilo uloupit klenot vládce (pendant of Ashaba). Předmět, který je nejen odznakem pána města, ale i mocným magickým předmětem.

Jaký úmysl s ním mají temní elfové? A co je pravdy na zkazkách o tom, že u temných elfů nyní dochází ke změnám? Šeptaných proroctvích o tom, že se předivo magie mění? A že se blíží čas, kdy temní opět budou chodit volně po této zemi, zatímco slunce se stane jen nezřetelným stínem?

To jste se vydali zjistit při pronásledování prchajících drowů skrze zapečetěné krypty Věže, dolů do Podtemna. Poradili jste si se strážci Staré brány, abyste vzápětí při přepadu přišli o věrné spojence - Kharu Sulwood a jejího elfího průvodce hraničáře Tharinela.

Podaří se Vám oba zachránit? A získat zpět uhradený klenot dřív, než bude využit pro rituál nezměrné síly? Opět jste narazili na tajemného drowího zabijáka..jaké jsou skutečné záměry temnoelfího renegáta Valana z domu Jaelre?

To se dozvíte v těchto pokračováních Encounters - Síť Pavoučí královny!

ini? ;-))
4.4.2013 09:04 - Almi
A co bylo minule či nač se můžete těšit?

Při poslední hře se vám podařilo uspět v Testu Lolth. Někdo lstí a někdo... :) Nyní vstupujete do tajemné části Podtemna. Místa zvaného Demonspur. Místa, které je staré prý tisícelet. Místa, které tu bylo již před temnými elfy. Místa, které prý bylo svědkem mnoha vyvolávání démonů...

BTW: Dnes stkání možná i se starým známým! :))
4.4.2013 09:28 - Beltar
Tak to už se hodně moc těším.
15.4.2013 10:57 - Smud
Tento tyden klasicke ecnounters ve stredu?
15.4.2013 14:24 - Beltar
Ve středu? Snad kaliska byla ve čtvrtek?
15.4.2013 20:26 - Meldin
ve čtvrtek :)
15.4.2013 23:04 - Shako
A tedy E nebo AE?

Jinak klasika je snad v utery s pizzou, ne? :)
16.4.2013 10:19 - Smud
Jo proc tam pisu streda kdyz myslim ctvrtek, hm. Jo pocitam se CTVRTKEM :) Ha, napodruhy jsem to dal spravne.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.13236594200134 secREMOTE_IP: 3.23.95.247