Dalcor
22.3.2010 21:04
DnD Encounters
23.4.2013 23:41 - Meldin
Shako: Shako píše:
A nutno říct, že Mia vymyslela plán, jak ho nechat žít.


Tak to mi asi uniklo...zkus mi ten plán trochu nastínit :D

Shako píše:

Z každého problému se dá najít cesta ven, ale pokud není vůle na tvé straně, tak je pro mě osobně zbytečné se pokoušet o záchranu tvoji postavy.



Já to vidím tak, že pokud by mia udělala, to co řekla, že se chystá udělat, tak je to zrada...a pak by měl spíš potřebovat pomoc někdo jinej...takže se tu laskavě nebavme o záchraně mojí postavy, ale o tom jak družina zareaguje na tuhle zradu...

a ještě něco...i kdyby to bylo postavený tak jak si to krásně překroutil (že jsem udělal něco jinýho než družina chtěla), tak to i tak není důvod mě nechat zabít nebo ano?

Noir: díky...právě si říkám, že máš možná pravdu, když mě chtějí takhle obětovat...
24.4.2013 08:41 - Beltar
Tak sice skoro nic nevím, ale trochu se vyjádřív k Meldinovu co by udělal Thungil kdyby mohl zabít Mozkomora.
Rozhodně zabít, mozkomor je zlo.
Ale, což podotknu by přímočarý Thungil nenavrhl, je tu možnost Mozkomora zneužít. Jeho národ a Drowové jsou tradiční nepřátelé, to že zrovna tady a teď je trpěn má nejaký důvod a on bude nejspíš agent. Tyhle temné národy jako Drowové, Duergaři, Mozkomoři, Efové, ... se neustále podráží a pyklí jeden proti druhému.
Mozkomoři jsou skvělí kouzelníci, určitě se jim nebude líbit Lothina snaha stát se bohyní magie. Pokud je tenhle obchodník opravdu agent a já jako hráč si myslím, že bude (a pokud původně ne, tak po dobrém odehrání ze strany družiny by byl), potom jsme pro něj jako družina jdoucí proti výše deklarovanému cíli Loth, využitelní. Pozor neříkám spojenci, jsme využitelní a to tím způsobem, že nás minimálně nechá jít, abychom drovům zavařili. Nebo nám dokonce i pomůže, aby získal naši důvěru a dost informací k tomu, aby nám ten předmět po kterém jdeme mohl sám vyfouknout.

Říkám, nevím jestli to tak měl Almi připravené, nevím jaký plán měla Sethi, ale dokážu si představit, že takhle by se to dalo posunout dál ku spokojenosti všech. Téměř všech...

A k obětování Targa - do díry s ním prosím, kdyby ho chtěli rovnou zabít, musel bych se jít nechat zabít taky :-(.
24.4.2013 09:29 - noir
Zvažuju, že bych zítra zašel, čas asi bude. Kdyby to teda nenarušilo plynulost příběhu... Tak kdyby si Meldin chtěl zahrát s jinou postavou, mohli bychom teoreticky vytvořit něco jako spřátelenou mini-družinu. Říkal jsem si, že by to mohli být třeba hraničáři, kteří v Underdarku pátrají po těch VIPkách unesených z Dalelands.
24.4.2013 10:03 - Smud
To je dost revolucni myslenka, aby Meldin nebyl mage :)

Ale urcite doraz Noire, rad te uvidim!
24.4.2013 10:20 - noir
Smud: :) Ale tak mohl by být třeba ranger s magic missilou...
24.4.2013 11:15 - Shako
Noir: Doraz. Kdyžtak budeš poslední člen záchranné výpravy.
24.4.2013 13:51 - Almi
Meldin: Docela jsi mne vyděsil. Z tvého psaní plyne, žes na té hře snad ani nebyl.

Hra končila tím, že Mia vynesla tělo mozkomora ven a veřejně tě obvinila z jeho vraždy! A já ti při balení řekl, co bude následovat, aby to bylo příběhotvorné a nenechal tvojí postavu umřít.
Tak, jak nastínil Noir.

Dokonce i Beltar je víc v obraze ohledně děje a zápletky kolem významného mozkomořího obchodníka, než-li ty. Protože jinak si neumím vysvětlit to, že on o té zápletce evidentně ví víc, než Ty. On to opravdu byl agent. Vždyť jste dokonce na tohle téma vedli skill encounter! A Mia ho přesně z tohodle důvodu nechtěla zabít, ale chytře využít! Prostě - zajímavý kamínek do mozaiky příběhu :)

Ale dost toho už. Zítra se uvídíme, budu rád, když Noir přijde! Koneckonců - s Shepetem vždy nastávají "zajímavé" časy :)

.. ranger s magic missilou? Bože... :)
24.4.2013 14:16 - Beltar
LoL mám tě přečtenýho Almi :p
24.4.2013 16:00 - Meldin
já zítra nebudu. dejte mi pak vědět až uteču z kobek...se pak někde připojím...
24.4.2013 19:44 - Almi
Beltar: Mno, já měl tohle NPC připravené do drowí minikampaně. Takhle si občas připravuju zajímavý NPC..a vytasil jsem ho ve chvíli, kdy jsem musel trochu improvizovat, když se družina vydala do jámy lvové (Demonspuru), namísto, aby se jen o něj lehce otřela :)))

Ale já vím - jsem v tomhle průhlednej. Teda - pro tebe a třeba i Noira. Protože evidentně znáte něco o Underdarku a vůbec lokacích jako hráči a tak můžete tušit. A já jsem za to rád. Protože takhle pomáháte spoluvyprávět příběh, aby byl zajímavější.

Meldin: Sleduj diskuzi a připoj se, až budeš mít zase chuť hrát a zahrát si příběh.
24.4.2013 20:06 - Meldin
Almi píše:
Meldin: Sleduj diskuzi a připoj se, až budeš mít zase chuť hrát a zahrát si příběh.


Chuť hrát bych měl, ale jsem nemocnej, takže se to nakonec vyřešilo jinak...
26.4.2013 12:49 - Smud
Jen pro info, jsme level 14! :)
26.4.2013 13:59 - Beltar
A pro všechny kdo nehráli:
Pamatujete na tu hospodu U Matky v Menzobaranzanu co v ní byl ten gang co uctíval Měsíční panu?
Tak to je teď náš hlavní stan. A "tanečníci" naši "spojenci".
Dohoda je:
My sejmeme toho hajzlíka, jak jsme se s ním jako drowové utkali v tom Duergařím robotovi.
My jim dlužíme ještě nějakou službu...
Oni nám pomohou najít toho šmejda co ukradl ten magický předmět.
Oni nám pomohou k útěku z města na povrch.
Oni nám píchnou s tím dostat se do Slaves pen a nebudou překážet při záchraně Targa.
26.4.2013 14:49 - Beltar
Jo a ještě jedna důležitá poznámka. Zapojili jsme se do místní bowligové ligy, a vybojovali první vítězství. Jsme známy pod jménem Sušenky
26.4.2013 14:59 - Almi
Beltar: Stručné, přesné a výstižné :)) Shakova kuželková etuda na téma "ty máš tři rány, já jen jednu" je nezapomenutelná :))
26.4.2013 16:01 - Shako
Zapomeli jste rict, ze jsme rovnez potkali a radne podplatili Beltarovo alterego Pandara - nejak nam zpychnul, holomek jeden. Uctovat si takove ceny za mestske sluzby to by za starych casu urcite nemohl. :-)
26.4.2013 20:38 - Meldin
To vypada ze jste toho stihli docela dost :)
26.4.2013 20:41 - noir
A to ještě nevíš, Meldine, že vypuklo povstání goblinů. A všichni si, kdovíproč, zvolili jako symbol revoluce stejné znamení: zelené vlasy...
27.4.2013 00:11 - Meldin
Noir: Tak teď nevím jestli mně to má těšit nebo mám mít strach :D Aby pak po mně nešlo ještě víc potvor než obvykle :D
30.4.2013 10:58 - Shako
Almi, Beltar: Pri hrani u Beltara se tam nekde potloukala DnD board game - Castle Ravenloft. Je Beltarova nebo Almiho? A muzu si ji pujcit na GameCon? Premyslim, ze bych tam dotahnul ty dalsi dve, tak ze bychom meli kompletni sbirku na porovnani. :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10290312767029 secREMOTE_IP: 18.222.107.236