Demonica píše:
Moc tomu nerozumím. Jaké jsou teda možnosti, jak by to mohlo být?
Tak jak to je teď. Nebo všechny stránky vypsané pod sebou na jedné url.
sirien píše:
Můj problém s výpisem stránek přímo pod sebe je ten, že máme hromadu článků, které jsou kurevsky dlouhé. Např. různé povídkové zápisy z kampaní jsou v podstatě bez legrace novelety. To je nanic jak na načítání, tak na zobrazení.
Tohle je okrajový případ a zralý na předělání na sborník.
sirien píše:
Některé další stránky jsou strukturované pro překlikávací rozhranní a jsou tak vedené i odkazy na ně z mnoha míst i mimo Kostku, ale to by asi šlo nějak zpracovat / přežít.
Tohle je pro obě verze stejné jen by odkaz místo URL směřoval na kotvu. Redirecty se budou dělat tak jako tak.
sirien píše:
Nešlo by přepínání stránek udělat nějak "dynamicky" jakože se mi načte jedna URL a jen se podle stránky bude měnit obsah toho jednoho textového pole kde se článek zobrazuje?
Google to obtížně bude indexovat nebo vůbec podle toho jak to uzná za vhodné, Seznam to nezaindexuje pokud vím vůbec.
sirien píše:
Pokud to uděláš jako výpis na jedné page přímo pod sebe, tak se bojim že spousta článků bude potřebovat nějaké úpravy nebo změny / roztrhání / přepracování a to bohužel i u článků autorů, kteří už dlouho nejsou aktivní.
Napadají mě pouze články bez nadpisů stránek. Jiný problém si neumím představit.