sirien píše:
Jakože chceš vzít celej panel novinek a umístit ho dolů pod článek? A na home page bys ho dal někam pod výpis X posledních článků?
Ne ten chci pořád na samostatnou stránku. Pod článkem jen podle štítků související aktivní diskuze.
Na homepage pro přihlášené uživatele už se plánovalo jiné zobrazení a to feed novinek takže takhle.
sirien píše:
Přijde mi že ten panel novinek dost podceňuješ.
Mě zase přijde že prostě zatvrzele trváš na něčem ze zvyku. Doba se změnila i rychlost jakou si novou stránku schopen naservírovat uživateli. A pěkný že to posuzuješ z pohledu počítače ale aktuálně je to 50:50 telefon desktop, na telefonu v nové verzi novinky nevidíš pokud neklikneš na tlačítko ani aktuálně. Takže pokud věříš že to pohřbí diskuze tak to i nová verze kterou aktuálně máme.
Aegnor píše:
Obvyklý flow: Otevřu kostku, kouknu na novinky a když tam nic nového nesvítí tak kostku zavírám. Občas koutkem oka zaregistruju nějakej divnej obrázek k top článku a zjistím, že tam už týden existuje nový článek kterého jsem si nevšiml.
No pro tyhle případy tu bude to že jako přihlášený uživatel uvidíš jinou HP i spo spolu se články. A budeš na tom i lépe protože bude víc prostoru pro zobrazení potřebných informací a ne jen diskuzí. Prostě takový informační feed.
A reakace na
435
sirien píše:
- patička v levém sloupci by nemusela být až na scrollovacím dně a bylo by lepší jí mít staticky prostě dole (netuším jak to je implementovatelné pro responzivitu, ale na compu by to rozhodně bylo plus)
Tam ještě nejsou styly jinam bude přes celý spodek stránky na šířku
sirien píše:
BUG: v určitý moment scrollování se rozhoděj obrázky a ukazuje to špatnej obrázek k danýmu článku.
To je že se nepromazala cache obrázků na dev verzi po aktualizaci poznačil jsme si a upravím sehrání.
sirien píše:
Pořád si nejsem jistej jestli tam tu Sunrise strukturu zachovat nebo ne - na jednu stranu by možná někomu usnadnila přechod, na stranu druhou bych jí asi radši zahodil hned z kraje aby to vynutilo přechod na novou strukturu - jak u návštěvníků tak u nás (co do oprav a doplnění štítkování obsahu atp.)
V nastavení štítku se to dá vypnout.
sirien píše:
Pořád si nejsem jistej tim stránkovánim přes tlačítko - většina webů co sleduju které mají vertikální obsah dneska přešla na to že po doscrollování dolů to prostě načte další dávku.
Tohohle nejsem moc zastáncem protože nemáš jak si zapamatovat kde si skončil.
sirien píše:
Tlačítka v dolní části postu jsou weird. Ale možná to je jen protože nejsem zvyklej.
No další alternativa je mít kuli telefonům, ... tři tečkové menu a tohle mi přišlo lepší. Kuli telefonům musíš mít větší tlačítka až to v té hlavičce nevypadalo tak pěkně. Ale kouknu na to ještě. spolu ze změnou šířky. Plus většina uživatelů tam tlačítka bude mít jen u svých postů.
sirien píše:
Simple enter ve zdroji postu neudělá nic - v příspěvku se to sežadí za sebe jakoby se nechumelilo. To je bohužel těžce kontraintuitivní pro takřka všechny uživatele (plus popravdě mi přijde že ani nechceme odebrat možnost jednoduchého odřádkování v diskusnim postu)
Je to standartní chování markdown syntaxe s tím nic neudělám pokud nechceš jiný formát a editor.
sirien píše:
Co tam určitě chybí je nějaký seznam autorů
Existuje
https://d20-dev.dukolm.cz/blogy jen kam na to dát odkaz.