Chtěl jsem se zeptat zda-li máte někdo nějakou zkušenost s objednáváním obrázků/ilustrací pro RPG. O co mi jde? S družinkou přemýšlíme, že bychom si nechali nakresli nějaké obrázky postav. Je mi jasné že záleží na kvalitě, stylu apod. Reddit a google používat umím takže co se dá najít tam jsem už našel. Spíše by mě zajímalo jestli máte někdo osobní zkušenost. Jakákoliv informace o tom co jste objednávali, za kolik apod vítána.
Zrovna bylo na Fb nasdílenych pár ukázek ke sborníku povídek z prostředí jednoho larpu. Ilustrace pěkné, jen nevím cenu (za projektem stojí nakladatelství, takže má předpokládám jiné možnosti, než klasická dračákovská družina:) Ilustrace na Fb Další ilustrace na Fb Autorka na Fb
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<