Volná diskuze

kin
27.2.2020 13:21
ICRPG - Index Cards RPG
Neznáte někdo ICRPG?

Je to fantasy rpg alá DnD5e (ale se spoustou hacků na sci-fi, weird wild west, stone age, etc.), ale zjednodušené a víc zaměřené na pomoc s tvorbou hry, radami ohledně vedení atd. Je to tvorba jednoho poměrně známého rpg youtubera, který má kolem sebe dost funčkní a živé fórum a jen během roku se stal adamantine sellerem na drivethrurpg (wow! pro představu: na celém drivehtru rpg je adamantine jen 51 titulů, tedy 0,04% všech titulů z obchodu, takže vážně mega úspěch).

Vypadá to sympaticky a přemýšlím o koupi (má to pěkný cyberpunk hack, Altered State, čímž bych snad mohl nahradit ty zpackaná shadowrun pravidla a snad by můj quest na hledání funkčního cyberpunk rpg titulu tak mohl skončit :D ), ale kdyby o tom někdo něco věděl, byl bych rád za každý názor :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.062934160232544 secREMOTE_IP: 34.204.181.19