Pravidla

blackbadwolf
24.5.2023 12:31
Autorská citace #1
24.5.2023 12:31 - Loddfafni
Vypadá to zajímavě, líbí se mi obzvláště ta Elfí maska, zajímalo by mě, jestli vypadá pokaždé stejně, nebo si ji mohou měnit. Jinak mi to hodně připomíná tieflingy z Mečového pobřeží.
Když jsem to pročítal, všiml jsem si pár hrubek a překlepů, ale nejde to zkopírovat a přijde mi hloupost to vypisovat všechno zvlášť. Pokud bys mi poslal nějaký textový soubor, klidně bych udělal nějaké korektury.
Autorská citace #2
24.5.2023 13:40 - sirien
Vypadá to dost zajímavě. Popravdě si ale spíš říkám, jestli by nebylo zajímavější vytvořit různé Rody Tieflingů podle smrtelné rasy původu. Tohle pojetí má určitě ale taky něco do sebe - s tím dělením podle démonů mi ale přijde že bez dalších rysů co by ty rozdíly podtrhly a bez settingu/kampaně která se bude na tohle téma zaměřovat z toho bude jen gamistická paleta voleb bez nějakého většího dopadu na postavu nebo příběh.
Autorská citace #3
24.5.2023 17:54 - Chyba
Pokud se opravdu bude hrát na nenávist k Beflingům, tak maska je moc pěknej RP gambling. Co bych vytkl, tak Odolnost na Bodné/Sečné/Drtivé zranění by pravděpodobně neměla být rasová vlastnost (Z herního hlediska).
Autorská citace #4
24.5.2023 22:56 - Log 1=0
Mě se to popravdě až tak moc nelíbí. Tedy ne ten nápad, ale to zpracování.
Působí to na mě trochu jako tohle je tiefling, ale LEPŠÍ! (rozuměj s víc bonusy).
Když si vezmu Asmodeovského Bieflinga, dostanu vlastně to samé, co tiefling - trochu jiné staty, ale popravdě s trochou chytračení v point-buy vyrobím ty samé vlastnosti jako u něj. A k tomu dvě elfí schopnosti. Popravdě spíše než vymyslet kouzla a iodolnost pro každý kruh pekla by tady sedělo vymysled svou vlastní schopnost spojenou s Peklem, která by třeba ani nebyla tak silná jako tieflingská, nebo klidně jo, ono to určitě není v tomhle rozbité, ale byla by fakt jejich.
Autorská citace #5
12.7.2023 18:02 - blackbadwolf
Ďakujem všetkým za spätnú väzbu. Beriem si ju k srdcu a prepracujem trochu koncept. Hlavne čo sa týka tých odolností. A skúsim vymyslieť schopnosti pre jednotlivé kruhy, ktorými by som čiastočne alebo úplne nahradil kúzla. Už mam v pláne aj pridať nejaké kozmetické rasové znaky pre každý kruh.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.036939144134521 secREMOTE_IP: 3.15.27.232