Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
16.9.2011 10:47 - Hunter
Tak Tondo, pripadne Fibri, hrat se budeme snazit v nedeli i tak. Pridal by se Jirka, ale ten da vecer vedet, jestli bude moct (nemocna zena), takze uvidime... Ja bych ale moc rad hral...

Jinak jsem proto, aby Jirkova postava byla odlisna alespon trochu od Dexe hlavni zbrani predelal jeho koncept na typka s blaster cannonem. Taky to vypada cool a brutalne, damage s rapid shotem v zasade zustavava v prumeru stejny (z 27,5 na 26) a budeme vypadat trosku jinak :-) Navic bazooka krasne odstreluje hnupy schopane za rohem, pac muze mirit oproti rotacaku...
16.9.2011 13:06 - jira
cago abych se odlisil tak bych chtel hrat pres silu a zase mec dart byl dobrej kdyz ne on tak nekdo jinej
16.9.2011 13:48 - Hunter
OK, da se nad tim zamyslet - pokud nebude ultra dark, tak se nekdo na blizko hodit urcite bude... Taky se hodi treba i piloti apod... Tak si pak nad tim nekdy sedneme, nebo si neco klidne sam zkus pripravit... Force user jako takovej asi potreba uplne neni (v zasade krome Wriglyho forcujeme vsichni :-) ), ale chapu, ze je to takove klimaticke... Pripadne by jsi mohl hrat za droida - to by taky nemuselo byt zrovna nezajimave, ze s nami chodi nejaka bojova plechovka :-)
Aneb moznosti je celkem dost, staci si vybrat :-)
17.9.2011 22:09 - Hunter
SW nakonec nebudou zitra, dame misto toho Pathfindery, pac si chceme zahrat :-)

SW - pristi tyden, jak jste na tom o vikendu? Wrigly? :-)
19.9.2011 00:06 - Leese Dailen
muzu, preferuju sobotu
19.9.2011 00:34 - Fibriso
muzu, preferuji nedeli, respektive v sobotu nemuzu vubec
19.9.2011 08:10 - Hunter
Nocni ptaci :-)
OK, takze pristi vikend, nedele, 11:00 u me doma. Pocitam s Wriglym, Todnou a Fibrim. Jirko, Andy, jste vitani, pisnete jestli hodlate prijit :-)

Dalsi hrani (uz moje) vidim na vikend 8. ci 9. rijna. Pocitejte s tim a napiste, ktery den budete moct...
19.9.2011 20:13 - tony
počítám s nedělí.A pokud vás ten známí příliš neurazil mohl by skusit SW hrát taky ale bohužel zatím jen v sobotu.
19.9.2011 22:35 - Bleška
Ok, tak já tedy počítám s nedělí ;). V sobotu ne-e :P.

Ten tvůj známý se mi teda moc nelíbil, přišel a začal poučovat, co kdo jak děláme špatně a co všechno potřebujem atd. atd. atd. Nic proti němu, ale mám pocit, že svůj přístup ke hře ani k hráčům nezmění. Howgh, domluvila jsem.
20.9.2011 11:01 - Hunter
Cau Andy, to bys musela v nedeli byt, Tonda nam ukazal jineho kamarada... Toho Harryho jsme zamitli vsichni :-) Dokonce i tenhle Tonduv kamarad :-)

V nedeli tedy budeme hrat, neb to vypada na zakladni sestavu (kdyz se prida i Jirka)... Navic tedy by se prisel mrknout ten novy kluk (alespon na chvili) - udelal bych mu nejakou rychlou postavu (nejakeho scouto pilota, nebo tak neco), at ho omrknem a rozhodnem :-)

Celkove tedy bych rad, abychom hrali pravidelne cca v 5 hracich, coz s obcasnym doplnenim a vypadkem Andy bychom meli zvladat. V sesti bude hra asi idealni, vic lidi pak uz ne.
Taky bych rad hral pravidelne, tj. cca 2x az 3x za mesic. Protoze Wrigly to ma promenne a ostatni asi taky, tak nema vyznam rikat nejaky specificky den, ale obecne bych uvital neco jako kazdou prvni a treti nedeli v mesici - protoze nedele vychazi podle vseho nejprizniveji pro vsechny...

Tedka v nedeli tedy pocitam s Wriglym, Tondou, Fibrim, Andy, pripadne Jirkou jestli bude moct a tim novym, Mikolasem...

Jako novi hraci se tedy nabizi Zdenek (Tonduv kamarad), Mikolas (neznam, ale poznam :-) ) a pokud bude moct, tak Vojta Kadlec - Wrigly by ho mel oslovit :-)
20.9.2011 17:22 - tony
takže ještě jednou ten kamarád má volnou sobotu,je to dost podobný jako neděle ale ne bohužel dost :)
20.9.2011 18:55 - Bleška
Vojtu beru všemi deseti :).

Tony: Jediný rozdíl, mezi sobotou a nedělí je jen jeden... Neděle je po sobotě :P. Jinak je to den jako každý jiný :D.
20.9.2011 22:48 - Hunter
Tondo, ja vim, ale davam prednost dvou stavajicim hracum - jak vidis, zminil jsem ve sve zprave jisteho Mikolase, coz je nekdo jiny, nezli Zdenek. Takze jeste jednou, hrajeme v nedeli a tudiz bohuzel bez nej :-P
20.9.2011 23:00 - Leese Dailen
Vojtu bych s dovolenim oslovil az na pristi hrani, prijde mi vhodnejsi, aby se zapojoval pod staleho gm. Proti ostatnim novackum nic nemam, uvidime jaci jsou.
22.9.2011 08:04 - tony
mno dobrá mno tak v neděli bude Mikuláš......
22.9.2011 15:07 - Hunter
Tak jsem koukal do kalendare a vidim nasledujici :-)

1. a 2. rijna jsem na celostatnim setkani Mensy. Vikend na to mam cely vikend skolu (zacal jsem dalkove). A podle jiste neprilis spolehlive pani na studijnim, ten tyden pote by take mela byt vyuka... Vyhledove to tedy vypada na nejmene 14, ne-li vice dni, kdy budu mimo... Takze bude fajn, kdyz to v nedeli dohrajeme s Wriglym (zaciname proto v 11:00 a at uz je uvareno! :-)) a pak si muzete dat treba s Todnou ty Pathfindery...
Jakmile budu mit volneji, rad si zahraju, takze bychom zacli muj dalsi dil SW. Mikolas momentalne stejne nemuze, takze je cas ho prvne okouknout...

Jinak bych za sebe rad k novym postavam rekl, ze uvitam piloty vseobecne, protoze bych rad trochu te techniky zase zapojil. Take bude fajn, jestli si nekdo bude chtit zahrat droida. Fighter na blizko vypada, ze bude Jirky, tudiz zustava opet volna pozice klona s tezkymi zbranemi... Celkem tedy snad dost moznosti si vybrat :-)
Tondo, dej vedet Zdenkovi, at se zamysli a posle mi treba nejaky mail s nastrelem. Misto tedy vidim na tyhle specializace cca 2x pilot, z toho jednou Ace pilot, klon (klidne i vickrat:-)), 1x droid (ne nutne), 1x gunslinger (pistolnik), 1x elite trooper. Jedna postava muze byt neurcita, treba se stealthem :-) Nebo s nejakou formou veleni (officer), pokud to hrac i postava zvladne...

Wrgily, prosim taky dej vedet rychle Vojtovi, at vime, jestli mu blokovat nejakou postavu (rad bych mu dal prednost, ale cekat vecne zase nechci :-))... Pokud vas napadne nejake dalsi pekne zamereni, ktere se do druziny jeste hodi, dejte vedet :-)
22.9.2011 16:38 - Hunter
Fibri, hod svuj denik do materialu, pls... Wrigly, ty starej tajnustkari, ty mi ho hod, pls, do mailu... Nemam predstavy, jaka mate cisla, tak at je to zajimave, ale ne zas uplne ulitle :-) Jinak nepredpokladam po tomhle dobrodruzstvi level up, nejspis az po me kampani... Tak aspon ty staty chvilku vydrzi :-)
26.9.2011 08:42 - Hunter
Toz jsme dohrali :-) Jedijku jsme nakonec taky zachranili, stejne jako Dira a obojarskeho typka. Vse vymenou za nekolik rozstrilenych stealth droidu ;-)
Musime doresit/dohrat, co udelame s Jedijkou. Dira predame v uhlednem balicku Leesovi a toho odbojare predame republice. Jedijku a hromadku mecu bych vracel Jedi councilu s tim, ze si Tonda se svou postavou chtel pri predani pozadat o jeden z mecu :-) Mas uz vybrany jaky, Tondo? Kdyztak to sem, Fibri, prosim hod, co jsme nahazeli za typy (idealne i s poznamkou, co vlastne delaji).
Protoze tahle cast zasahuje rekneme do vetsiho sveta, zkusim Jedijskou radu odehrat sam... Preci jen to nebude tak uplne "ahoj, jsem Rak Dolka a tady vam nesu par mecu"... Pac se na tebe prvni Mistr podiva a rekne, hmm, stopu po temne strane v tobe citim! :-) Bla, bla, bla :-D
Aneb s Tondou to budu muset pri nejake prilezitosti odehrat...
Dex zadny mec nechce a je pro vsechny vratit jako dobre gesto. Protoze podle nej stejne Rada uz vi, co vsechno se ji shromazduje nekde bokem a s trochou stesti by mohla privrit oko a nerozsekat nas na kousky :-) Ale kdo vi...
26.9.2011 09:59 - tony
nechci meč chci krystal

a tváří tvář faktu že se uvidím s Jedy koncylem(jsou to tvrdý chlápci ti jediové) nejspíš smáznu ty dark pointy těmi force pointy :)
a s oběma budu na nule.

Předpokládám že máme po misi volno a tak než skončím u jediů strávím týden brigádou v nemocnici aby to bylo Begroundově odůvodněné :)

(na provokování jediů nemám ještě lvl)
26.9.2011 10:01 - Hunter
:-D Ty jsi ale lama :-D Mohla bejt sranda... Ale zkus tedy nejak zduvodnit, proc vubec postava zpytuje svedomi... Rovnou pro nas vsechny :-) At je to trosku zahrane a ne jen "vyhazuju force pointy a tudiz nemam DP" :-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.047782182693481 secREMOTE_IP: 18.216.124.8