Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
7.2.2012 19:20 - Hunter
A ted vecne, diky za report, libi se mi nasrani na Leese :-) +1 FP a opravdu doufam, ze to s Fibrim dopisete :-)
7.2.2012 20:19 - Bleška
sakra, nesnáším tahle pravidla, která naprosto na všem strašně škudlí :D
7.2.2012 21:04 - Leese Dailen
Bleška píše:
Mé plány ale kazí Leese. Prý pryč z lodi, která je očividně nepoužitelná a okamžitě zajistit odvoz – skútry ukryté v pevnosti. Já si mám najít vhodné místo ke krytí ostatních. Jsem ale tak navztekaná, že mě žádné místo nenapadá ani se po žádném nekoukám. Nechávám se poltit spalující nenávistí k tomu panákovi, který právě ničí mé sny. Nakonec to po krátké výměně názorů vzdávám a odebírám se na kopec, kam mě poslal. Přemýšlím, zda ho mám také někam poslat. Nakonec si to nechávám pro sebe a jenom zkrze zuby drtím nadávky.
Je krasne videt, ze ten talent Temptation funguje...em...ehm...bezva report blesko moc se mi libil a doufam, ze zas napises dalsi O:-)
7.2.2012 21:06 - Leese Dailen
asi to bude brzo chtit vic make-upu...MUHAHAHA
7.2.2012 22:55 - Bleška
Dopisuju pokračování, bohužel mi další události poněkud splývaj. Respektive nejvíc od chvíle, kdy Assaj vylezla z lodi. Já jsem na ni vystřelila - trefila jsem se nebo ne?
Jak se bedna dostala k Assaj - použila Move object? Použila move object Rak Dol a na koho/co?

Pak se zase trochu chytám :)
7.2.2012 23:49 - Bleška
Ok, moje dokončení reportu. Have a fun ;)

Zatímco wookie, Rak Dol a Garra vyrazili shánět nějaké ty dopravní prostředky, sleduju tank, který se vydal naším směrem. Leese se vydal někam mezi ty kameny a zjevně se tam snaží schovat. Mě jeho snaha spíš baví, ale ten tank by to mohl vzít s povděkem.
Vypadá to, že náš malý politik dělá všechno pro to, aby se tomu tanku vyhnul. Nejde na to vůbec špatně, akorát mi začíná dělat starost hluboký mručivý či dunivý zvuk. Chvilku napínám uši a rozhlídnu se, co by to mohlo být a jestli se nemýlím, vypadá to, že Assaj začala startovat tu svoji kocábku.

Fakt že jo. Moc se mi nechce věřit, že se s tím krámem dá ještě někam letět, ale zjevně jeho poškození není tak strašné.
Sleduji, jak se pomalu loď zvedá a mám chuť Leesovi něco říct. Něco na téma: Vidíš, kdybys mě nechal Assaj dostat, nemusel bys být ještě ve větším průseru než už jsi. Nicméně nic neřeknu, ani sama nevím proč.

Hmm, tohle bude zajímavý. Nejenže se tu motá Assajina loď. Je tu ještě nějaká jiná a ta taky očividně nemá zrovna dobré úmysly. Ne dobré pro nás. Leese se tam dole musí fakt potit. Co vlastně ten tank? Dívám se po něm, ale Assajina loď je rychlejší. Zpoza kopečku u řeky se valí hustý dým. Ok, tak jedna potíž z krku.

Z pevnosti vyjíždí pár skútrů a naberou směr Leese. Nicméně neznámé lodi se to vůbec nelíbí a začne po nich střílet. Assaj si to namíří přímo k našemu politikovi, zatímco druhá loď pronásleduje skútry. Připadám si tady nahoře strašně bezmocně. Jsem příliš daleko, abych ostatním pomohla a proti těm lodím nezmůžu nic. Můžu jenom čekat a doufat, že mě tu případně najde někdo z našich, pokud ostatní zařvou.

Assaina loď přistála. Jsem okamžitě ve střehu a připravená vystřelit. Jen vylez. Jen pěkně vylez. Čekám tu na tebe a nemůžu se dočkat, až ti propálím tu tvou namyšlenou hlavu. Dneska nevyhraješ. Ne, pokud jsem tu já.
Dýchám klidně, prst lehce položený na spoušti.

Padl výstřel. Můj. A vedle. Assaj se rozběhla z lodi s jediným cílem: vzít ta nosítka a odletět. Rak Dol ale opět natáhla ruku a švihla s Assaj o zem. Já se začala připravovat na další výstřel. Tentokrát to musí vyjít. Prostě musí. Nesmím si dovolit nezasáhnout. Je to moje životní příležitost. Moje životní výzva!
Assaj se pomalu a trochu otřeseně zvedla. Rychle se ale vzpamatovala a přiskočila k nosítkám. V tu chvíli padnul můj výstřel.

Zásah! Ale, něco je špatně… Něco je hodně špatně. Nosítka za ní se roztříštila na tisíc kousíčků a Assaj… Zmizela?! Cože?! Co to má jako znamenat?! Pátrám horečně kolem. Plíce se mi dmou, srdce tluče jako o závod. Nechápu to. Co to?! A pak mi dochází další skutečnost. Zvednu hlavu od zaměřovače a dívám se na to, co zbylo z nosítek. Nechci to vidět blíž. Protože… Protože jsem zabila toho modráska.

Zhluboka se nadechuju. Ok, to se nedá nic dělat. Ostatně, kdo měl vědět, co to Assaj provede.
Do boje se pustila další loď. Ta pro změnu střílí na loď, která střílela po nás. Ta se rychle dekuje a mizí kdesi za kopečky.
Už toho mám fakt dost. Další loď, další potíže. Pravděpodobně další zájemce o toho modrýho paňácu, který je ale stejně po smrti. Tak aspoň když ne my, tak nikdo.
Sleduju, jak loď přistává, dveře se otevírají, vchod již sleduju hledáčkem svého zaměřovače, opět připravená vystřelit. Dveře se otevírají a z nich vychází… A teď nevím co. Střílet? Čekat? Nebude pak pozdě když budu čekat? Mám vystřelit hned a pro jistotu okamžitě eliminovat hrozící nebezpečí? Sakra! Proč právě Geshai?

Podívám se na Leese. Vykročil směrem k ní. Něco si říkají. Ok, tak tedy vyčkám. Ještěže tu není Dex. Tím by to bylo všechno jasné snad ještě dřív, než by z té lodi vylezla. Pousměju se. Ten by byl tu loď schopen rozstřílet a ve chvíli, kdybychom mu vyčetli, že to byl náš možný dopravní prostředek, by pokrčil rameny: Ale vždyť tam byla Geshai.

Vypadá to, že tentokrát s Geshai bojovat nebudeme. Ještě jednou se rozhlédnu po okolí a začnu slézat z kopce. Vypadá to na odlet.

Nestačím se divit. Zírám na zbytky těch zasklených nosítek a snažím se pochopit to, co vidím. Nebo to, co nevidím? Minimálně něco z toho modráska zbýt muselo. Třeba tělo bez hlavy. Nebo jiné části těla. Ví čert, kam bych ho zasáhla. Rozhlédnu se kolem a zachytím Leesův zamyšlený upřený pohled. Když mu řeknu, že tomuhle vážně nerozumím, vysvětlí mi, že ho stihnul schovat a zmást tak Assaj, která si myslela, že je stále v těch nosítkách.
Schovat? Kdy proboha? A jak se mu podařilo, že někdo takových schopností jako je Assaj mu na to skočila? Tohle smrdí. Myslím, že si budu muset s Leesem trochu promluvit. Ten chlap mě začíná děsit. Že si hraje v politice a že ta hra je plná intrik a peníze tahá jak z bezedného měšce beru, ale tohle už začíná být trochu moc.

A další bude na řadě Garra. Tahle slečna kdovíodkud s bůhvíjakým cílem je taky pěkně podezřelá. Stále ještě bez oblečení a očividně nesvá. Ale proč? V té lodi byla s Assaj. Assaj tam řvala jako šílená. Ona se pak zničehonic objeví a je úplně nahá. Dokážu pochopit spoustu věcí, ale tohle je hodně moc.

Všichni nastupujeme do Geshainy lodi. Nic moc pohodlného, ale hlavně nás to dostane pryč odsud. Po nějaké té chvíli přistáváme na velmi odlehlé, studné, teda spíše opravdu ledové části planety.
Vystupujeme ven, zapalujeme ohníček, abychom nezmrzli a pouštíme se do debaty.

Ten modrásek je opravdu populární. Všichni ho chtěj. Musí vědět fakt něco důležitého. Geshai to chce vědět a na vrch nás žádá, abychom jí ho vydali, že s ním byla dohodnutá. On jí řekne, co chce vědět a oni (kdo jsou oni netuším) mu dají nový život.
Leese ho nechce pustit. Informai ať si Geshai veme, ale toho chlapíka předáme k senátorovi. Tím se Leese senátorovi dostane blíž, protože ten bude vědět, že my víme a tím nám bude minimálně prokazovat nějaké ty laskavosti.
Namítám, že ta laskavost by taky mohla být nějaká parádní beznadějná bitva, kteou by nikdo z nás nepřežil.
Ten život toho chlapíka je mi opravdu ukradený. Je mi jedno, jestli bude žít svůj nový úžasný a krásný život nebo jestli chcípne v některé z cel při výslechu či po něm. Jediné co mě zajímá je, co z toho plyne pro mě či teda pro nás.
Leese mě ujišťuje, že ten senátor si ho bude spíš „hýčkat“. Když se ho ptám, co si od toho slibuje odpoví, že chce přijít na celý rozsah korupce či něco v tom smyslu. Pokládám další otázku, tentokrát, zda má v plánu stát se dalším kancléřem. Zasmál se a že prý ne. Celkem mu to i věřím. Mám dojem, že on raděj bude stát v pozadí a tahat za nitky než aby seděl přímo na výsluní. Začínám zvažovat, že by bylo možná výhodné udělat si z něj spojence. Poslední události mě utvrzují v tom, že by bylo lepší mít ho blíž než ho sledovat zpovzdálí.

Otáčím se na Garru. Na naši bledou slepou pacifitstku. Pomalu mi s ní dochází trpělivost. Čekala bych, že život toho modráska bude hájit mnohem ohnivěji, ale ona jenom pípla, že se jí to nelíbí.
Ušklíbnu se a vmetu jí to do tváře. Zadívá se do země a zase něco blekotá. Nemám na to trpělivost, takže vypálím další otázku a to, co dělala s Assaj v lodi a proč z ní vylezla nahá. Opět se naprosto nepřekvapivě dočkám jejích vyhýbavých odpovědí. Mám chuť ji praštit pažbou své pušky, ale nemůžu ji takto znesvětit. Tu pušku teda.
Nakonec se ptám, co má ona za cíl. Co ona jako pacifistka dělá ve vojenské skupině, která vraždí, zabíjí či posílá lidi na popravu. Odpovídá, že se chce pomstít jistému generálovy robotického výzkumu, který je zodpovědný za smrt jejích přátel a soukmenovců. Zvednu obočí a ptám se na to slůvko „pomstím“. Garra zavrtí hlavou. Očividně je z toho tématu nesvá. Vzpomínky a motiv musí bolet. Ale koho to zajímá. Nakonec z ní po chvilce blekotání vypadne, že vlastně neví, co s ním udělá.
Ok, pro dnešek mi to stačí.

Modrásek bude předán senátorovi. Geshai s inforfmací odletěla a nás po chvíli vyzvedává loď vedená generálem Kenobim.
To, co jsem se dozvěděli je očividně zajímavé. Nějak to souvisí s Amidalou, velkým zvířetem v senátu, která má nějaké pletky. No, moc tomu nerozumím a tyhle politické machinace jsou mi celkem ukradené. Aspoň prozatím.
Později na Coruscantu Leese předává našeho chlapíka senátorovi a tahle dlouhá mise konečně končí. Jsem ráda, že si můžu odpočinout a asi se taky naučím něco nového, zajdu na střelnici zlepšit se ve střelbě a pořádně se potrénuju ve svých dovednostech. Je to opravdu třeba.
8.2.2012 18:02 - Bleška
Hehe, a přišla jsem na tu alternativní budoucnost. Zabiju Assaj, ale Anakina nebude třeba zabíjet. On se tak jako tak stane Darth Vaderem, já se stanu jeho ženou (ostatně jiná Mara si vzala Luka Skywalkera ;) ) a oba společně budeme skrze Palpatina alias Darth Sidiuse vládnout Impériu a tvrdě potlačovat jakákoliv ohniska odporu. Samo se ještě musí něco udělat s Kenobim. Ráda bych "Anieho" vcelku :).
9.2.2012 11:48 - Hunter
Hehe, nestaci ti kousky? Rika se tomu vznesene "suvenyr"... A ostatne, Anakina uz v celku nedostanes, chybi mu ruka :-DDDD

Jinak dekuju za zapis, je to prima :-)
Za sebe asi vyjasnim to, ze vase speedery, na kterych byl planovan utek znicil konfederacni tank. Pote se vydal smerem k vam, zrejme zavolan Assaj, stejne jako druha vysadkova lod (nevedela, jestli ta, co s ni pristavala Garra bude fungovat). Druha vysadkova lod je pouze transport, ale bez obsahu. Za to ma lehkou laserovou soupravu a propatrava s ni okoli (strili jen tak po ostatnich a Leesovi).
Pak probiha scenka s odsrelenim Assaj, ktera pouzila sve dokonale maskovaci schopnosti, schovala se a dokonce vytvorila iluzi... Nasledne se neuspesne sbira, vskakuje do one transportni lodi a s cilem alespon vsechny povrazdit strili po vsech.
Na scene se navic objevi lod Geshai, sejme blizici se tank a provetra pancerovani transportu s Assaj. Ta uz radsi neriskuje a odleta.

Geshai vas odvezla na stejne planete pouze do neobydlene casti planety, aby jste meli soukromi. Tady si nebyl nikdo jisty, kdo vsechno posloucha (a navic nemusela proletat blokadou). Zajimave asi je, ze jeji lod byla neviditelna...
9.2.2012 13:26 - Bleška
Hmm, to je fakt zajímavé... Jako hráč tvůj zápis oceňuju ;).

To sice ruku nemá, ale jinak je vcelku ;). A chci ho použitelnýho, ne z něj mít puzzle s názvem: Slož si svého Anakina :D
9.2.2012 18:00 - Hunter
Sloz si Anakina, dobre :-DDD

Taaak, zpatky tedy k srazu, vypada to, ze krome Leese budou vsichni? Je to totiz potreba, abychom mohli hrat :-) Nedele, 19.02. :-)
9.2.2012 18:06 - Bleška
Jj, já budu určo ;)
12.2.2012 21:45 - Bleška
Tak jsem přidala svou fotečku s Darth Maulem. Myslím, že nám to na ní skutečně moc sluší :).
Najdete ji v materiálech pod názvem Andrea vs Darth Maul ;)
13.2.2012 08:56 - Hunter
Ten Maul bude asi ve skutecnosti docela prcek, co? Kdyz tak koukam na ty vysky... :-D
Heh, musim domyslet, jak dozdobim nakonec svuj novy byt - ales nad se budu krotit, Star Wars na kazde stene bude asi opravdu trochu moc... Takze to riznu Star Trekem a Star Gatou :-D
13.2.2012 12:10 - Leese Dailen
Bleška píše:
Tak jsem přidala svou fotečku s Darth Maulem.
To je Yodova kutna?
13.2.2012 12:26 - Leese Dailen
Kazdopadne jsi me inspirovala, takze jsem si doplnil par informaci k postave..
14.2.2012 21:03 - Bleška
No, on není takový prcek, to jenom já stojím na podstavci :D.

Yodova kutna... To narážíš na mou výšku???! :P. Nevím, čí to byla kutna :).

Jinak jsem ráda, že můj zápis tak skvěle posloužil a věřím, že se dokopu k dalším ;).
15.2.2012 17:42 - Fibriso
pokracovani: takže zatímco Assaj vevnitr pokracovala ve svém šílenství, Mara se drápala na loď k nouzovému poklopu a začala se ho pokoušet otevřít (Gařinu poznámku, jestli opravdu chce dovnitř lodi (odkud se stále ještě ozýval jekot a
mlácení mečů) zřejme ignorovala) Naštěstí pro ni, poklop byl zamčený a tvrdošíjně trval na tom, že zamčený zůstane.
Když už to vypadalo, že poklop bude otevřen za použítí Rakdollova světelného meče, vynořil se zpoza kopce tank a začal propátrávat, po čem by si tak vystřelil. Dve postavičky se svetelným mečem mu přišli jako velmi lákavý cíl, bohužel pro něj zdrhli než stihl vystřelit.
Takže, vzhledem k tomu, že ten tank přijel z místa, kde byly ponechány vznášedla a odkud se před chvilkou ozval výbuch, bylo jasné, že odvoz se bude muset sehnat náhradní. Dobrým nápadam od Leese (kterému se konečně podařilo zprovoznit komlinky) bylo vypůjčit si nějaké vznášedlo od našich „přátel“ v pevnosti. Vzheldem k tomu, že na opačné straně pořádají party s droidama, tak by to neměl být takový problém....
Na druhou stranu, Lees je s nositkama poněkud pomalejší a vzhedem k tomu, že Assaj konečně přešel berserk, nastartovala lod a zamířila si to k leesovi s nosítkama z jedné strany, přičemž ze strany druhé se neustále blížil tank a planovali si ho zmáčknout hako steak mezi dva chleby, tak tohle naopak problém asi bude.
A jako bonus se začala přibližovat další výsadková loď, tentokráte plně vyzbrojená.
Ten se jen zmohhl na to, že se schoval mezi kameny. takže rakdollovi nezbylo než naskočit na nějaký speedr a vydat se za Assaj na loď, následován Garrou (která to vzala ovšem pěšky, ikdyž to ji nebránilo skoro Rakdola předběhnout  (surge) ). Když už byla loď skoro u leese, tak přistála, z lodi vyběhla Assaj i, dostala zásah od Mary, přiběhla k Leesovi , odkopla ho, drapla nosítka a vystartovala zpět k lodi. Bohužel pro ni po cestě zpátky potkala Rakdolla. Ten nelenil a silou s ní zase plácl o zem.
Pak to všechno šlo ráz na ráz. Po té co se Assaj zvedla, zjistlia pár věcí:
že zpoza kopce se vynořila další neznámá loď, které udělala s tankem velmi krátký proces a chystala se na další krátký proces s drohu výsadkovou lodí, jež byla skoro tady a začala sklápět rampu.
Že v kokpitu se jí zase zabydlela Garra a zase si začala hrát s ovládáním.
A že nositka jsou prazdné, modrásek fuč a že s ní bylo zcela a úplně vyjebáno.
Zůstala zkoprněle stát a jen koukala na nosítka, nebo to aspoň tak vypadalo. Toho následně využila Mara a přesně zasáhla Assainu hlavu. Ta se rozplynula v iluzi a střela pokračovala ve své trajektorii a ustřelila kus nosítek (přesně v místě kde by měl mít modrásek hlavu. V tu chvíli by se Maře pravděpodobně krve nikdo nedořezal a Rakdollovi, který stál opodál se jen protočili panenky.
Druhá výsadková loď mezitím zavřela rampu a uhaněla pryč co to šlo (pravděpodobně s nasranou Assaj na palubě)
Lees, zatímco byli všichni zaměsnáni událostmi, totiž vyměnil modráska v nosítkách za pár kamenů, a trochu to postříkal aby nebylo tak dobře vidět dovnitř a chudáka modráska zastrčil do štěrbiny mezi dva kameny.

Co se týče oné neznámé lodí, z té vystoupila Geshai, jež jak se Rarra později dozvěděla, vyvolávala u Dexe neco podobného, jako ona u Assaj. Gařře přišla na druhou stranu jako celkem fajn osoba. Následovalo nalodění a odlet (garra si ještě stihla posbírat věci a zabavit jednu deku z nouzových zásob, přece jen, běhat po planetě nahá není to pravé ořechové.
Nakonec se ukázalo, že ten kdo měl dotyčného modráska vyzvednout byla právě Geshai, kvůli jakési komunikaci jež probněhla a ona a její společníci mu dají jinou identitu a že vydáním do repobliky ho de facto zabijeme.
Leesovi je to celkem fuk, infrmaci klidně přenecháme Geshai, ale modráska on musí předat senátorovi. Prý aby si zajistil přistup a rozkryl celou Korupci.


Sice dávám najevo svůj nesouhlas a upozornují, že by se nás pravděpodobně v budoucnosti pokusí zbavit, přesto Lees trvá na svém. Zajímavé je, že se ozvala Mara, proč ho nebráním, když jsem taková pacifistka. Bohužel, Mara je pouze voják a slyší jen to , co potřebuje. Vysvětlení že mi de facto do něho taky nic není zřejmě nechápe. Mara začíná být otravná. Co prý jsem dělala v lodi s Assaj, když jsem vyšla nahá. No, mam podlitiny na rukou a moje oblečení je rozsekané světeným mečem. To je opravdu ještě navíc tak tupá?. Co dělám tedy v tehle skupině a prý co budu dělat až najdu toho generála co je zodpovědný za smrt ostaních z mé skupiny. Odpověď „to je moje věc“ zřejmě nechápe.
Chvilku se na mě dívala, že mě asi praští puškou... čekám jestli se o to pokusí (a pak o ni přijde). Nakonec si to rozmyslela.
Nakonec to dopadlo tak, že se jim z Modráska podařilo vymámit co, kde a jak, Geshai odletěla, i když nespokojená, a nás nakonec vyzvedl výsadkový člun generála Kenobiho.
Informace jež vypadli z toho modráska ukazovaly na komunikaci mezi Padme Amidalou, jednou z nejvlivnějších senatorek a Konfederací, zajímavé, i když nemyslím že by zrovna zradila republiku.
Modrásek nakonec byl uspěště předán Senatorovi.

Nevím, jestli je to jen pocit, ale myslím, že ona Geshai bude v následujících událostech větší roli než se zdá. Až se s ní setkám, budu si sní muset pohovořit trošku více.
.
.
.
A budu muset poslat zprávu Joel Noretovi...
17.2.2012 13:27 - Hunter
Jenom pro jistotu, v nedeli se na vas tesim, 10:30, klasicky u me doma. Pocitam s Fibrim, Andreou, Jirkou a Tondou. Pan velvyslanec se pripoji zrejeme az dalsi tyden.
Neboli pocitejte i s dalsim hranim, ktere bude v nedeli, 26.02.2012 :-)
17.2.2012 15:02 - Fibriso
Neděle Roger roger
18.2.2012 10:45 - tony
to by mohlo vyjít

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.091220855712891 secREMOTE_IP: 3.12.36.30