Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
7.3.2012 17:09 - Leese Dailen
Hunter píše:
Leese ma jiste tendence Garru pomstit
Jo pomsta je dobra vec... komu a za co uz je vedlejsi :-)
7.3.2012 20:54 - Bleška
Fibri: Jo, a ještě jedna věc. Že Mara bezcílně obdivovala základnu. Mara dávala pozor, aby nám náhodou něco nevlítlo do zad. Nehledě na to, že neumí opravovat věci ani tomu nijak napomáhat (víš, jak dopadly dveře do comander místnosti či co to bylo - nešly už spravit). Jestli tohle měla být poznámka, abys mi nějak vrátil můj příspěvek, tak mi dovol tě upozornit, že každá postava něco umí a každá má svůj úkol. Tvůj byl opravit reaktor - to se ti podařilo, super. To, že jsi Garru nechal umřít, to už je věc jiná. Úkolem mé postavy, která je stavěná na boj a ne na vrtání se ve všem možném, bylo krejt
vám záda. Než někomu něco vmeteš do tváře, trochu se nad tím zamysli.

Ostatně, kdyby Mara neobdivovala zákaladnu, neobjevila by bomby u toho výtahu a tvoje potava mohla umřít ještě než se dostala na povrch. Moje by asi přežila jen tak tak. Tondova nevím. Ale ten by to nejspíš dal.
8.3.2012 00:37 - tony
tak za mne bych dodal že Mara plnila rozkaz tak jak byl zadán.
Na rozdíl od fibriho postavy která se na rozkaz *censored*.
8.3.2012 06:52 - tony
add bleška předpokládám že bych to dal taky jen tak tak,přeci jen to byli dvě bomby a já měl na sobe ER jenom 10
8.3.2012 09:34 - Bleška
Tony - já totiž nevím, kolik ti zbývalo životů, ale já byla asi tak na půlce, to znamená cca 50... musela bych mít hodně štěstí, aby to Mara dala...
8.3.2012 09:51 - tony
:) já byl full (11 dmg plynem neřeším)protože mne tam někdo trefil a doléčil mne
8.3.2012 10:09 - Bleška
tak jestli tys byl full a ještě jsi měl to ER a myslíš, že bys to nedal, tak já bych šla do kytek taky :D
8.3.2012 10:17 - Hunter
tony píše:
ER jenom 10


A proc myslis, ze to byly vybusniny a ne palba z blasteru? :-D
Treba proto, ze k ovladani blasteru je tam potreba nekoho ponechat :-D

Ad bomby - predpokladal jsem, ze prumerny damage na jednu bombu bude kolem 28 (8d6, utok +10, pripadne +15, pokud byste o nich opravdu vubec nevedeli), pokud by zasahly + efekt padu, rekneme dalsich 2d6 az 3d6... Takze si jich vsimnout bylo velmi vhodne... Ale jak jsem naznacil uz pri vylezani, byl jsem znacne prekvapen, ze vas nenapadlo driv pouzit ty vase kotvicky :-)

Aneb mrknete se na vybavu (co neni v deniku, nemate) + sledujte a treba si nekam bokem pripiste, co ma vase postava za bonusovou schopnost z "hodnosti"... Najdete to vypsane v rank and requisition tabulce v materialech...
8.3.2012 10:19 - Hunter
Jinak Wrigly navrhoval hrani na toho 25.3. - nedele. Tak jak jste na tom? Uz se nam to priblizilo, tak snad uz mate lepsi predstavu :-) At si zahrajeme, nez nam budou mizet lide v cizine :-)
8.3.2012 10:24 - tony
25,3 to vypadá že budu v práci :) takže asi u mne oki?
8.3.2012 14:07 - jira
u me volno tak predbezne muzu
8.3.2012 15:59 - Hunter
Prima, mame dva, co ostatni? A jasne, hralo by se u Tondy...
9.3.2012 01:32 - Leese Dailen
ja radsi nechci potvrzovat nic, dokud nebudu prohlasen za pracujiciho. Dokud budu na nemocenske, tak se muze hrat u me kazdy vikned, ale muze se stat, ze to bude pracovni a ja budu muset nastoupit - proto nechci slibovat svoji ucast nebo domlouvat dopredu hrani u me.

Jedinou vec muzu rict urcite a to, ze bude mit Leese dobre zpravy.
9.3.2012 09:38 - Fibriso
25.3 je dost daleko, bud vědět cca nejdříve týden předem, ale jinak zatím Ok
9.3.2012 11:05 - Bleška
Mno, zatím ok, ale stopro to říct nemůžu :).
9.3.2012 11:06 - Hunter
Achich :-) Takze uvidime, zkuste na to myslet a snad to dopadne :-)
9.3.2012 11:07 - Bleška
A ty dvě bomby bych nepřežila :D. Skoro stačí už jenom ta jedna a ten pád :D.

Ad. kotvičky: mozky již byly značně unavené... :D
9.3.2012 11:08 - Hunter
Jak se vam jinak libi "tematicky" tento svet? Lehce jsem pozmenil role, kdo v jake klasicky vystupuje (klonove, respektive Republika, mistni atd...)...

Tak by me zajimalo, jaky dojem to na vas dela, co se vam libi a co ne :-) At ten cas mezi hrami vyuzijeme :-) A taky doporucuju sem zapsat vase "poznamky" a "denicek" z minule hry, abyste se meli pak ceho chytnout :-) Jako obvykle za FP na dalsi hru :-)
9.3.2012 11:23 - Bleška
Já už se na deníček chystám ;). Na druhou stranu, já poznámky z minulé hry mám, takže zápis někoho jiného nepotřebuju :P.

Hm, nějak jsem si nevšimla, že jsi měnil role... Asi to bude tím, že ten svět neznám tak dobře jako ty a tohle mi prostě uniklo.

Jinak jsem s hrou nadmru spokojená, akorát mě občas rozčiluje ten detailismus, ale asi je to ku prospěchu hraní aspoň z hlediska toho, že se nedohadujem kdo jak co myslel a že je přece jasné, že to tak chtěl (snad víte, co myslím).
Proto to poslední dlouhé vymýšlení proniknutí do té továrny atd. Já už vím, že něco opominout se nevyplácí a prakticky vždycky na tomhle ztroskotaly všechny naše plány. Ať jsme vymýšleli jak jsme vymýšleli, vždycky se někde nějaká skulinka našla a všechno bylo v háji. Ostatně tak jako tak nás vidím, jak si všechno pečlivě naplánujem a pak to stejně všechno budeme muset vystřílet :D (nemluvým o špatných hodech na něco, kdy je to prostě nepřející kostka, která může za neúspěch ;) ).

Občas trochu znevýhodňuje podrobná neznalost pravidel, protože ty ty pravidla znáš a víš, že by se dalo něco v nějaké situaci využít, ale hráče, který je nezná, ani třeba nenapadne, že by tam taková možnost být mohla...

Tak, co na mě dělá dojem. Paradoxně ta nutnost plánovat :D. Je fajn, že než někam vlezem, je nutné trochu promyslet, co kdo bude jak dělat. Akorát je to většinou jen k radosti toho plánování. Většinou od chvíle, kdy někam vlezem zjistíme, že nás nenapadla další možná situace, která by mohla nastat...

Mno, tak to je všechno :). Moooc se mi hraní líbí a hlavně ji hraju se suprovejma lidma ;)
9.3.2012 13:47 - Leese Dailen
Zmena tematu na planete se mi libi, je dobre ze to neni porad to same...
Blesko: mysli tim, ze tu neni ani tak bitva republiky se separatisty jako bitva dvou mistnich politickych stran s jejich podporou.

Na jednu stranu je fakt, ze ty detaily Pavel hodne hroti a kazde nasi chyby se chyta, ale na druhou stranu by jste leckdy vyrazili do akce, aniz by jste se zamysleli co tam budete delat (kdykoliv tam jsem tam vam to omlacim o hlavu, ale vetsinou stejne cekate, s cim prijdu ja...).

Blesku musim pochvalit, ze posledni dobou se opravdu moc prijemne snazi aktivne se do hry zapojovat a dokonce vytvari ty zapisy :-)
BTW nemaji nahodou na zapisy z hrani slouzit "clanky" (zalozka u diskuze, vedle materialu, ...)?

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.088669061660767 secREMOTE_IP: 3.21.34.0