Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
9.4.2012 17:12 - Fibriso
1 U nemocnice se ptal jednou na začátku a jednou uprostřed když se objevily posily a na jihu byl klid. Kdy se ptal tech zbylých 5x?


2) On se na otevření ničeho jiného neptal a otevřel je, rad bych věděl co jiného nabízel k otevření.
položil jen otázku, zdali je vhodné zablokovat vstupní dveře, z důvodu možnosti
vsupu posil, či nechat odemčené z dúvodu typu mise, (zamčené dveře jsou docela nepříjemnou překážkou pri úprku před vybuchujícím reaktorem)

3) chci vědět kdy se tam schovával a nestřílel.
9.4.2012 17:45 - Bleška
Fibri, ptal jsi se opravdu víckrát. Několikrát zaznělo, jestli máš opravdu stát zrovna tady.

A kdy jsi stál za rohem a nestřílel? Když jsme byli u toho druhého kontrolního bodu, stáli jsme na tý zdi a ty jsi nešel dopředu. Stál jsi za mnou a za Rak Dol.
9.4.2012 19:17 - Rak Dol
U té nemocnice si se ptal minimálně třikrát jestli nemáš ject dopředu,dvakrát ti Rak Dol řekla ne a potom tvoje dotazi ignorovala protože to brala jako provokaci.

ve vstupní hale k tomu druhému reaktoru si dveře otevřel až po několikátém upozornění že opravdu chci otevřít ty dveře a stejně si je otevřel až potom co jsem já zasekl ty vstupní.

u druhého check pointu jsi nestřílel s odůvodněním že u toho rohu je moc lidí a k druhému jsi šel až po (myslím že) Pavlově dotazu jestli si děláš prdel nebo to myslíš vážně.

faktem je že ty čísla jsou malinko nadnesená kvůli důrazu,taky tě nežene rovnou před vojenskej soud ale řeším to nejdřív s tebou.....a nemusím:) ale do ZOO sem tě opravdu nevzala za trest.
9.4.2012 19:20 - Fibriso
ano, protože tam nebylo místo. tam jsem se právě už nevešel.
když jsem chtěl vystřelit, bylo mi řečeno, že nemohu.
pak jsem šel další kolo dolů za roh, kde jsme začínali.

A ne, ptal jsem se pouze dvakrát, pak jsem hrál za snipery na střeše

A opět ne, ty jsem šel otevřít hned, jen sem šel zkontrolovat ty padle jestli nemají nějaké přístupové kody. pak jsem je šel otevřít.

do jakého zoo? na zoo by se Iks s vyprd, pokud by to nebyla mise, v jednu chvíli mu zbejvalo nějakých 20 Hp, takže šel na ošetřovnu a tam chvilku zůstal.

ale škoda že jme nezjískali vůbec žádné důkazy co tam sevripové dělali, ušetřilo by nam to spoustu prace přesvědčit místní. (a pravděpodobně by se našel (či vyrobil) důkaz o propojení Sepkovlády se sevripama a tímhle projektem. :(
9.4.2012 19:24 - Rak Dol
fibri u nemocnice jsem ti dvakrát řekl že máš zůstat a minimálně dvakrát tě upozornil jako hráč že moje postava dotazi té tvojí postavy ignoruje,pokud to bylo víckrát nevadí :),to že jsi hrál za sniperi nemění nic na původním faktu :)

tak jako tak trest tam byl - nešel si do zoo
takže příště to už bude snad jen lepší
9.4.2012 19:30 - Fibriso
já jsem se taky více než dvakrát neptal, to další ježdění dopředu byla řeč o tom, že za dělem sedí vookie kterej mermomocí bude dopředu chtít (vystrnadit od řízení a podobné). pak tam byl kec (ten nevím kdo vypustil, ale já tam nebyl, že by vylezl z tanku a šel dopředu (ale to bylo asi o wookiovi). řečnění o jít dopředu tam bylo dost, ale otázky jen dvě.

to že je to nadsazené mě právě vadí, protože to je v každém popisu a začíná me to dost srát.
9.4.2012 20:06 - Bleška
Fibri, nebuď takový netýkavka! Spíš se zamysli, proč ten dokument byl vůbec sepsán. Jen tak pro srandu králíkům a na tvůj vztek ne!
9.4.2012 20:13 - Bleška
A jen tak mimochodem. Do ZOO jsme s Rak Dol šly taky až po vyléčení, ani jedna za nás taky nebyla ve stavu jít tam hned po akci nehledě na to, že byla noc. Takže určitě bys tam nešel s 20 HP a kdyby jo, tak leda že by ses někde s někým porval.

A dobrý poznatek o tvojí postavě: vidím, že si tě můžem škrtnout ze všech kulturních akcí, když to nebudou mise :)
9.4.2012 20:14 - Bleška
A zajímalo by mě, kde v jakých popisech bylo co ještě nadsazeno.
9.4.2012 21:17 - Fibriso
Kulturní akce ano, ale ne tady na te planete, on tu má práci kterou bere dost osobně. až bude po všem (či jinde) si do nějakého toho Zoo nebo divadla rad zajde :)
10.4.2012 07:51 - Rak Dol
No v každém případě jsem rád že jsi nereagoval na to o čem to všechno bylo -
že jedna postava reagovala na druhou.Ale že jsi si vybral něco kvůli čemu se můžeš urazit.Takže skus sem hodit reakci postavy,nebo popřípadě i její odpověď.
10.4.2012 09:23 - Hunter
Rak Dol píše:
Závěrem Vám chci sdělit toto,

pokud se i nadále budete prezentovat tímto způsobem, budu nucena zvážit Vaše působení ve speciálních republikových komandech.
Jestli nejste schopen vyhovět vysoce náročným požadavkům kladených na všechny členy komanda, můžete se kdykoliv vrátit k řadovým jednotkám. Ráda Vám Vaše přeřazení vyjednám.


Wow! :-)
Dobrej dopis, Tony, +1 FP za pekne RP a to vcetne te strelene sarady ohledne kulturnich navstev mest na planete :-D
10.4.2012 09:30 - Bleška
A já přijdu zkrátka :D. To není fér!! My jsme na tom byli domluvený!! :D
10.4.2012 09:31 - Hunter
Rak Dol píše:
U té nemocnice si se ptal minimálně třikrát jestli nemáš ject dopředu,dvakrát ti Rak Dol řekla ne a potom tvoje dotazi ignorovala protože to brala jako provokaci.


Sice se do toho nechci moct plest, ale tady si taky pamatuju, ze jsi se ptal nekolikrat a pak, kdyz jsem se ptal Tondy, co ti na to Rakl Dol odpovi, opravdu mi rekl, ze nic, ze ho ty otazky uz stvou a ze ti rozkazy dal...

Rak Dol píše:
Pavlově dotazu jestli si děláš prdel nebo to myslíš vážně.

Lol, ja jsem vazne rekl tohle? Hmmm, asi jo, akorat verim, ze slovo "prdel" jsem nahradil slovem "srandu" :-)

Fibriso píše:
ano, protože tam nebylo místo. tam jsem se právě už nevešel.

Aneb system "coveru" - slo by to i bez toho, i tak mate silena cisla do obrany... Ano, ty vezicky by mely vetsi sanci te zasahnout... Kdyby a tady je to dulezite, pokazde nepouzivaly akci "mireni", kterouzto ignorovaly jakykoliv bonus za cover :-) Neboli realne zhodnoceni situace = klidne jsi mohl vbehnout dovnitr, byl by jsi na tom stejne jako s coverem :-)

Fibriso píše:
A opět ne, ty jsem šel otevřít hned, jen sem šel zkontrolovat ty padle jestli nemají nějaké přístupové kody. pak jsem je šel otevřít.

Tady s Fibrim souhlasim, mozna vam to prislo jako vic casu, ale opravdu zkontroloval mrtvolky ohledne pristupovych kodu a pak sel rovnou otevrit dvere - proto taky ostatne byl zbytek jednotky tak nejak "rozhazeny" po okoli, kdyz se dvere otevrely :-)
10.4.2012 09:33 - Bleška
dneska už snad pošlu ten zápis :), večer někdy :)
10.4.2012 09:47 - Hunter
Bleška píše:
A já přijdu zkrátka :D. To není fér!! My jsme na tom byli domluvený!! :D

Od tebe cekam zapis, tak ti nechci davat tolik FP :-) Ale estli to byla tymova prace, tak ok :-) +1 FP - hrac musi vedet, jestli si to zaslouzi ;-)

Fibri, ad jak to shrnula Andrea - ano, je potreba si vsimnout toho duleziteho, hrajes valecnika. Mas hodne HP, solidni obranu a ke vsemu tym, ktery je ochotny te pripadne prekryt, kdyz by jsi nezvladal. Za to zadaji jen jedno - sdileni rizika. Tohle je o psychice hrace. Mas vojaka, vojak sice plni rozkazy, ale hlavne, sdili to riziko. Ze zacatku jsi mel tendenci strilet zpoza rohu. Pak jsi se na to ale vykaslal, protoze to bylo "nebezpecne" a nechal ostatni, aby si to odstrileli sami... Ono neco podobneho bylo s Wookieem, ale ten cekal na utok zblizka.
Tak jako tak zrovna tahle "akce" byla mizerne provedena - oni sice celkem nebezpecni byli, ale kdybyste se na ne vsichni rychle vrhnuli, lehli by popelem snadno :-)
Druhy checkpoint ale byl opravdu o tom, ze se ti tam nechtelo.
Je to asi o citu - ja proste vojaka vidim jako nekoho, kdo jde splnit rozkaz a kdo se vystavuje nebezpeci stejne, jako jeho kamaradi. Nikdo nema rad typka, ktery se skryva vzadu - kor, kdyz to neni velici dustojnik. Urcite znas dost filmu a knizek, kde se tohle probira. Ano, sebevrazedne nabehnuti doprostred mistnosti taky neni uplne idealni reseni, ale kdyz ti pripomenu, co jsem rikal - bylo vhodne, aby jsi s touhle postavou neco podobne hrdinskeho udelal. Mel by to byt hrdina, preci jen prezil to, co mnoho jinych ne, ale ne diky tomu, ze by se schovaval. Ja jsem jako GM byl pripraveny ti "pomoci" = i kdybych te dostal na 0 hp, stale je tam mnoho sanci, jak se zachranit (napriklad pomoci FP se stabilizovat apod)... Potazmo byste nasli lekarskeho droida atd, atd :-)
Napad dopisu jsem uvital - je to dobra forma, jak hraci sdelit skrze postavy, co se od jeho postavy ocekava. Proto bych taky byval uvital, kdyby jsi odpovidal za postavu. Misto toho jsi to sfoukl jako hrac a nastval se - coz je sice pochopitelna reakce, ale na druhou stranu to vsichni nedelaji proto, aby te nastvali, ale aby vylepsili styl tve hry a pomohli ti pochopit, co se kde a jak da zlepsit...
10.4.2012 11:12 - Hunter
Jinak bych rád shrnul a vyzdvihl několik bodů :-)

Mise v továrně mi přišla překvapivě hladce provedená - Tondo, dobrá práce s tím vykecáváním se ze situací - bylo to fajn :-) Příjemně jsi překvapil a moc rád jsem ti vyšel proto vstříc :-) Aneb přeskočil jsi hromadu případných bojů a komplikací :-) Skvělá práce, jen tak dál :-)
Andy, přestože jsem na to zapoměl, bylo fajn, že jsi si hlídala toho svého Komára :-) Pěkné RP, kór vtipné to bylo v kombinaci s tou knížkou :-D
Wrigly si vesele zapletichařil, oceňuju profil postavy a jak to místo v radě pro toho, co nejvíc maká, tak i to dohledání velitele gangu :-) I když to asi neuslyšíš rád, +1 light side point za motivování lidí z Pododunu k lepšímu výkonu a spolupráci :-)
Jirka bohužel víckrát nebyl, takže nebyl čas projevit jeho skryté vlohy :-) Na druhou stranu spokojeně zastrašuje, co potká... Ach ty will savy :-) Jinak ale dobré využívání jak zastrašování, tak draw fire, kterým na sebe lákal palbu snad všech :-)
No a Fibri představil novou postavu, u které se nápad s rukou chytil, stejně jako jeho jméno Iks :-) Aneb dobré nápady jak udělat postavu zajímavou :-) Za Garru bych ještě vyzdvihnul dobrý nápad s řešením tlaku Temné Strany na této planetě.

Výsledkem je, že jste mě příjemně překvapili, nejvíc asi Tonda, protože během poslední hry naprosto perlil a řekl bych, že se mu podařilo, na co šáhnul :-) A nejvíc šahal na Andreu... Ehh :-D

Příští hraní je v nedohlednu - budu mít školu a budu se muset podle toho zařídit, neboli výhledově je možné hraní na konci měsíce (28./29.04.), nebo v květnu (13./14.05.). Poté uvidím zase podle školy :-) Během léta bych měl mít zase volněji, takže by se dalo hrát častěji.
Na planetě zbývá ještě pár lokací - cca tři celkem. Takže dalších pár her. Poté mám k dispozici ještě další nápad na další kampaň + misi zaměřenou na úkol jedné postavy. Uvítám proto, když se výhledově někdo zamyslíte a na podzim si něco připravíte, abych si oprášil i Dexe :-) Rád bych nějakou military misi/kampaň, ať si něco můžu rozstřílet :-) Preferuji tisíce B1 v kompaktním útvaru zralé na bombardování a plošné útoky :-D

Ještě k Pododunu minulé hře lehké shrnutí:
Pododun dokončen, dohráli jsme, když Fibri odešel, dočtete se ze zápisu Andy.
Každý, kdo podporoval zničení droido/lidí a tím jejich záchranu místo toho, aby se tato technologie zachránila pro Republiku, aby s ní mohl apokračovat (nebo dokonce přivlastnění těch 11 000 droidů ve skladu), dostává +1 light side (neboli umázne dark point :-) ).
Rekapitulace FP - Tonda, Adrea, Wrigly - za pěkné rp během celého Pododunu, +1 FP do další hry (Tondo, Andy, to je bohužel včetně toho výše zmíněného :-) ).


A jako obvykle, případný feedback a komentáře k proběhlé misi jsou vítany :-)
10.4.2012 11:14 - Hunter
A ještě jedna bokem, Andy, pěkná ikonka :-D Ty to s tím Anakinem myslíš evidentně vážně :-D
Tondo, hurá, jsem rád, že máš konečně registraci - akorát ta fotka :-D Vetší prsa neměli? :-D
10.4.2012 12:13 - Leese Dailen
Hunter píše:
+1 light side point
uaaaaaaa!!!!
10.4.2012 12:38 - Rak Dol
ten dopis sme opravdu smolili společně v zšeřelé místnosti vedle gauče,popíjeli citrusové pivko,dohromady asi 4 hodiny :) z toho jsme se půlku váleli smíchy a dopis dolaďovali.

jinak k těm dveřím já si vážně pamatuju že je začal otevírat až po tom co jsem ty hlavní/vchodový dveře zasekl,možná že za mnou opravdu něco dělal ale postava se otočila a viděla to prostě jinak,možná to je chybou v komunikaci možná ne :) nechám to na Pavlovi.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.071496963500977 secREMOTE_IP: 18.221.53.209