Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
9.1.2013 21:02 - Fibriso
tony píše:
já už psal že v poho.Takže ....ano mohu.....mám čas....chci si s tebou hrát.....


...nějak se mi tam najednou nechce jet.....
13.1.2013 04:03 - Miranu
ja mam taky cas, jak jsem jiz dal vedet tondovi, ale nevim na kolik?
a hlavne pokud zaspim, tak se nezlobte, ted teprve sekam s praci, kterou jsem si rozprostrel na cely den...

koukani porna...

no tak nic, kecam, jen testovani pro telefoniku...
13.1.2013 04:57 - Hunter
Jojo, to znam, ze stredy na ctvrtek jsem byl taky od osmi rano do ctyr rano v praci...

Hraje se standardne od 10:30...
14.1.2013 09:44 - Hunter
Děkuji za včerejší hru, bylo to prima...
Příští hraní o víkendu, v neděli 27.01.2013 a to u Tondy v práci. Hrajeme po obědě, od 13:00 kdy začínáme hrát. Chcete-li si pokecat, doražte o něco dřív :-)
14.1.2013 18:23 - Tony
Pro Andy a ostatní fandy:

Deníček Rak Dol:
Středa:
Dostali jsme se na zadané souřadnice,zaparkovali na křižníku a vydali se zjistit co se po nás bude chtít.Tedy že z nás rovnou udělaj Kontráše je překvapení.Ale nevadí, hlavně když nebudeme muset osvobozovat planetu.

Čtvrtek:
ráno vstáváme a vyrážíme do práce,kontrola karga a prohlídka palub.
Prácce nám zatím zabrala pět dní a mi zjištujeme obrovské díry v zabezpečení lodi.Náš civilní poradce z toho dělá dvouhodinovou holoprezentaci o neschopnosti a lajdáctví.A to nemluvím o tom že kargo taky nesouhlasí.
14.1.2013 18:30 - tony
Středa:
Zase je středa a mi(dobrá já) rozesíláme členy týmu na tajné mise.
Ruka jako obvykle neuposlechl přímí rozkaz a dělal si co ho napadlo.
Snad budou místní stejný trolové jako on a ničeho si nevšimnou.

Čtvrtek:
Dobrá a špatná správa.Milí deníčku Ruku zadrželi za špionáž proti republice a sabotáž lodě.Jdu do lodního baru a dávám si panáka na vítězství.Ta špatná správa je že tím jak ho zadrželi nejspíš odhalil náš Cover a prozradil nás.
když chce ten blb umřít nemusí nás do temnoty nebytí stahovat sebou ne?
Copak toho chci tak moc?Jdu si pro druhého panáka.
Takže skoušíme zachránit co půjde ale ted už všichni důstojníci na lodi vědí že jsme nějak divní a tak naše úkoli nejspíš nebudeme moci splnit.
Takže Ruku čeká vojenskej soud a mi skusíme zajistit aby nás nestáhnul se sebou.
Chystám si smuteční proslov nad jeho rakev.
15.1.2013 21:17 - Bleška
To si zase děláte srandu? Co proboha Ruka vyváděl? :D :D Já chci podrobnější popis :D. Ale díky Tondo, je to super :)
17.1.2013 10:01 - tony
já ti odpovím až zareaguje Pavel s Fibrim aby to vysvětlování nebylo na mě :D.
Já k tomu dodám že to byla příjemná a zábavná hra která opravdu pobavila.Jen ten Fibriho výstup z toho udělal
17.1.2013 13:11 - Hunter
Mily Tondo, sice to nejni uplne zapis, ale je to rozhodne denicek ze hry, takze +1 FP pro pristi hru (nezustava, takze ho nezapomen utratit :-) )

Ad hra, tak to bylo prima, doufam, ze vas zmena ve stylu trosku alespon pobavila :-) Dokonce se vlastne ani nebojovalo :-)
Ad Ruka, jest otazkou, co dal, ale vypadalo to, ze ma Rak Dol ho tendenci potopit. Za "Dexe" bych k tomu asi rekl, ze blby napad neznamena, ze se nekoho zbavim a nebudu za nej bojovat. Natoz s autoritama apod... Potrestat ho jasne, ale sam...

K Fibrimu, jestlize chce zase zmenit postavu... Ach jo. Tady je vazne otazka, jestli bys vubec kdy mel delat postavy, Fibri, protoze kdyz se nudis a vyrobis si postavu navic, tak ji pak chces hrat... Takze plati co jsem rikal. Ano, zmena mozna, ale realne do toho nehodlam investovat zadny cas navic. Takze musis prijit s duvody a postavou, kterou budou v zasade akceptovat vsichni. Hlavne tedy Dex, Leese a technicky i Rak Dol. Za me jenom maly komentar. Chapu zmenu na zacatku, kdy neznas moc pravidla a pak pochopis, ze jinak stavena postava by ti vyhovala vic. Ale jinak se na novy "archetyp" postavy ceka, mno, jako na jinou a to uplne jinou hru/herni system...
Proto ti v zaclenovani nechci pomahat, protoze tohle je uz asi poctvrte, co bys mel mit novou postavu v me hre.
Co se tykalo poznamky, ze je postava Milana stejna - chci do hry zapojit vic leteckych souboju = pozadal jsem o piloty. Uprimne, bez Ace Pilota, nabo alespon featu "letecke manevry", neni nikdo vlastne poradne pilot... Vehicular combat je jen lehky predpoklad.
To, ze se vase postavy lisi ve zbranich, ve zpusobu vedeni boje, v tom, ze on toho moc nevydrzi, oproti tve postave...
Ale to, ze oba se umite ohanet vybusninami a neco sem tam hacknout apod vychazi z toho, ze je relativne malo skillu. Napriklad on nema trenovanou iniciativu, misto toho schovavani apod. Opravdu mi to nepripada jako kopie (i kdyz je to taky klon :-) ).

Za me tedy cele je postavene na tom, jestli to opravdu citis tak spatne, ale hlavne na tom, co "safra" myslis, ze bude postava, u ktere bys vydrzel... Protoze uprimne nevim, co s tebou dal. Byla by skoda, kdybys mel prestat hrat, ale blbnout porad s novejma postava me vazne nebavi...
Poprosim k tomuhle i komentar ostatnich, jak to vidi, protoze realne se k tomu vlastne ty jejich postavy taky vyjadruji...

A uprimne, myslim si, ze Ruka byl sakra kvalitnim prinosem. Sve specialni misto mel - at uz diky bazuce a likvidaci cehokoliv s armorem, nebo i diky jasnemu charakteru, pivu v ruce a tak vubec prijemne komplexni postave...
17.1.2013 16:19 - tony
Já si nemůžu pomoct alep ostava která neplní rozkazy ještě jde,je tam díky tomu prostor pro interakci postav.Ostatně Pavle doted jsme Fibriho postavu za subordinaci řešili soukromě.V okamžiku kdy poruší přímej rozkaz a tím de fakto ohrozí celou jednotku bude moje postava za tu jeho bojovat jen proto že jako "správnej" důstojník neudejchám že bude trestanej za něco co neudělal.
Takže nemám problém ho dostat z toho že je špion a saboter ale na krku mu zůstane porušení přímého rozkazu.
17.1.2013 16:26 - tony
napadlo mne jak vyřešit MOJE problémi at to je důstojník kterej mne má naučit lepšímu důstojnickému drillu.
:D
17.1.2013 16:34 - Leese Dailen
Me na meneni postav hlavne vadi, ze ostatni si postupne zvykaji na to, co zvlada ktera postava a co prenechavat ostatnim aby skupina fungovala a vsichni se bavili. Kdyz se kazdou chvili vymeni postava a zmeni vetsi cast svych schopnosti, tak to udela zmatek pro vsechny. Ruka ma pomerne jasne danou volnou pozici - tezke zbrane - a to se skutecne hodi (pavel nam uz nemuze za protivniky davat macenky). Navic si nemyslim, ze by ti nova postava nejak pomohla, krome vyhnuti se srabu, do ktereho jsi se dostal...

Takze zahod nove napady, zamysli se nad Rukou a vrhni se s nami zpet do Klonovych valek!
17.1.2013 16:35 - Leese Dailen
tony píše:
důstojník kterej mne má naučit lepšímu důstojnickému drillu.
Neboj to zvladnem :-D
17.1.2013 17:31 - Fibriso
Jak jsem říkal, Postavu se mi
A)nechce měnit, protže už je trošku zahraná a obnášelo by to potíže.
B)chce měnit, protože mě to za ni moc nebaví.

proto to vyloženě netlačím (kdbych tlačil, tak by jste to věděli)
uvidím po téhle misi, jak se to vyvrbí, pro jistotu si připravím obě možnosti.
18.1.2013 10:30 - Hunter
Prima, diky za motivacni proslovy, panove, citim se motivovan :-)
Aneb ok, jsem rad, ze se postavy nezreknes Fibri, alespon ne hned :-) Souhlasim s Wriglym, ze Ruka ma sve jasne misto a muzu tam cpat neco chytrejsiho, nezli dokolecka asasin droidy, nebo B2 :-) Ostatne proto jsou v misich (poslednich :-)) tanky a tak...
Tesim se na dalsi hru :-)
19.1.2013 20:32 - Hunter
Jen tak bokem... SW reklamy :-)
http://www.youtube.com/watch?v=6Z2WKFDWLn8
19.1.2013 22:53 - Bleška
Sice už do toho asi nemám moc co mluvit, ale... Ruka je postava, která se mi líbí. To, že občas dělá blbosti jako neuposlechnutí rozkazu... Jako ok, proč ne. Ani hrdina nemůže být neomylný a pokud je to Rukův rys, že občas půjde proti přímému rozkazu v dobré víře, že jeho plán je lepší, tak je to za mě v pořádku. Pokud něco kvůli své dobré víře posere? Pro příště se poučí a znovu tu chybu neudělá, leda by vážně neodolal. Jo, musíš počítat s tím, že se to ostatním nebude líbit, sakra líbit, ale jestli něco takového děláš, musíš nutně počítat s následky.
Ta postava je postavená dobře, moc dobře. Je přínosem pro jednotku a Fibri, je to jedna z nejepších, které si měl co tě znám. Snad kromě té veverky v Petrově dobrodružství v Norrisu :P. Tahle tvoje postava má duši. Jak už psal Pavel: tvoje robotická ruka s pivem? Luxus. Sakra chlape, Ruku nenecháš jen tak plavat při prvních větších potížích! Ty jsi ten, koho jednotka fakt potřebuje! Ta bazuka je jeden z dalších charakteritických rysů Ruky, něco, co ho naprosto odlišuje od ostatních. Milanova postava je odstřelovač. Ty jsi bijec. Kde stojí jeho a kde stojí tvoje postava v boji? Další, jestli ty postavy mají podobné skilly, není tu prostor na nějakou bližší spolupráci? Třeba byste mohli být dobří kamarádi, skuteční bratří ve zbrani :). Zamysli se nad tím... Je škoda jen tak Ruku zmuchlat a zahodit, protože on je víc než jen kus popsaného papíru.
19.1.2013 22:57 - Bleška
jo a mimochodem. Mara taky měla trénovanou pilotáž a vehicular combat. To ti nevadilo :).
20.1.2013 19:50 - Miranu
popravde jsem o levelu ace pilota premyslel, ale nakonec jsme se shodli ze budu lepsim prinosem zatim jen jako sniper s prinosem pri presunech.
Mozna na dalsim levelu...
Pak bych snad krome spionaze pokryl vse okolo...

jinak po te co jsme v nedeli vecer mluvili s tonym, jsme dosli k jednomu, ruka, respective jeho hrac ma rad elektroniku a mechaniku, takze pokud by mel dalsi postavu, tak doporucuji mu aby mela tyto veci, plus popripade nejake to letani, specializaci na samohybne kanony, letecke zbrane, astronavigaci atd.
Proste typek co dokaze opravit a odpilotovat vse co leti...
Nebo pokud by se mu libilo hrat spiona, pak by si asi musel poresit co k te mechanice a elektronice, vybaveni a zbrane navolit tak, aby se mohl zapojit do bitvy.
Rak a ja by jsme to sami neustrileli/sekali.
Ovsem odkrylo by to nove moznosti hrani - spionske mise...
20.1.2013 20:59 - Miranu
Mily denicku:
Dnes jsem byl za kazensky prestupek odsouzen ke dni skrabani brambor v dustojnicke, ne-klonove kuchyni. Ackoliv jsem se fakticky snazil a skrabal o parseky, nic moc zajimaveho jsem nezjistil...
Asi si na noc vemu normalni obleceni a zajdu obsluhovat do dustojnickeho baru...

Nasledujici den.
Rovnez jsem dostal trest, a to predletovou konrolu jiz zkontrolovanych dvou raketoplanu jez maji odvezt diplomatickou delegaci s jejich osobni gardou na planetu k niz mame vyrazit.
Drina to byla velka, ale bavila mne.
Radeji jsem se nehrabel v osobnich datech pilotu a jen prohledaval cely transport.
Stesti se na mne usmalo a odhalil jsem, ze v tajne prepazce jsou ukryte 2 kosmicke obleky a raketove sane s moznosti doletu k nejakemu z nejblizsich mesicu planety...
pokud nejake ma...
Pripadalo mi to podezrele a proto jsem je prolustroval...
pri predavani protokolu o kontrole mi malem rozmlatil jeden z pilotu mou beznou kloni hlavu.
Vse pak se vyresilo tim, ze mne predali veliteli kloni legie, jez se mne zeptal na to, jestli jsem to mel narizeno a kym...
Mlcel jsem...
Proto to vse projednal s nasi Rak.

Sve obavy a informace jsem sdelil nadrizenemu a po te co jsme prolustrovali slozky techto pilotu, jsme zjistili ze nejspise je vse v poradku.

Rak se vyjevil obraz mozne budoucnosti, kdy nas neutralni mocnost s niz mame obchodovat rozpulila i s doprovodnymi krizniky a stihacky...

Nyni nas ceka nelehky ukol presvedcit spojence ze by se meli odpojit drive...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.067597150802612 secREMOTE_IP: 18.217.228.35