Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
24.3.2013 22:13 - tony
Schrnutí pro tu krysu co se zavřela v kajutě a nechtěla vylézt(kdo uhodne jméno dostane exp) a samozřejmě pro Andy,popřípadě pro zvědavé zájemce:

/Skupinka podezřele přistála na podezřelé planetě.Vylezli ven,došli k podezřelému individuu........./

Po přistání vyrazila osmička s bratrem na průzkum planety.Bratr patří k ARC a je taktrochu forcer.Protože 75%povrchu kontinentu pokrývá podhoubý plné midichlorianů je to tady pro forcery "ideální".
Po dvou zastávkách na místních hřbitovech kde položili kytky u hrobů neznámích klonů kteří tady padli v boji se konečně dostávají k důlnímu městu.Potkávají první NPC které se rádo podělí o informace a osmička je tak oslněn jeho pozitivní osobností že utrácí všechny svoje ušetřené peníze za jídlo a drobnosti u tohoto obchodníka.(jedná se o cca 50kg zásob nakoupené v průměru za 3*původní ceny)Osmička chvilku řeší kam dát nákup,protože mu dochází že se s těma všema taškama plížit nemůže.Doráží k místním dolům a hledá bezpečnostní skřínku,nakonec k jejímu překvapení jednu najde,uloží nákup a odchází.
První tajnou informací je že se tu stratili nějací dělníci,na jeho dotaz kde přesně mu obchodník ukáže směrem do lesa a on i s druhým klonem vyráží přesně podle směru té přátelské tváře/ruky/emzáka.Najde nejbližší stezku(je poblíž jen jedna) a vydává se po ní.Doráží k přátelskému uskupení maringotek ve které bydlí větší skupinka žen pod dohledem dvou chlapů.(Jedná se o kempfolowery/markitánky).Po dvouhodinovém průzkumu/obcházení lokace se odhodlá k rozhovoru a zjištuje že se jedná o místní bordel pro město vedle kterého leží.
Jelikož oba skauti jsou klony/i nechápou přímé narážky a pobaví děvčata svím nepochopením.Nakonec (předpokládám že neradi) odchází dál za plněním mise když je děvčata ujistí že se tu opravdu nebojí a že se jim tady nemůže nic stát.

Rauka,Dex a ten zavřenej v kajutě pokračují mezitím v pátrání.
Doptají se na místního podloudnýho obchodníčka v převlečení za bountyhuntery
/popis scény pro znalce a fajnšmekry/
pozdraví ho,omráčí ho,přesvědčí ho.....a zjistí lokaci kde bydlí zloděj doutníků.Zloděj tomu obchodníčkovi prodal Dexovo zbraně a obchodníček je zase skusil prodat ...ouha.... Dexovi.
Když dorazí do druhého města zjistí lokaci dalšího překupníka,pravděpodobnou lokaci nepřátelské základny a vymýšlí kover operaci za účelem superdupertajného infiltrování základny a záchrany doutníků.Uprostřed toho jejich snažení když už mají před sebou nákresy města a okolí,nemluvě o tom aby to šlo všechno dobře získali i převlek za klokana se to začalo kazit.Nepřátelé opět odbouchli svojí základnu a skouší utéct.Skupinka přemýšlí co se stalo a v tom se ozve signál republikového vojenského komunikátoru a dozví se že Generál "Unifikovaný Jedi knight" a jeho legie jdou i se svým křižníkem na přistání aby zajistili pozice.
Fejspalm udělají nejdříve Dex,potom Ruka,Osmička zbylí kloni a nakonec Lees aby netrhal partu.
Následuje honička v lese kde pochytají všechny členy sekty a zajmou ty kteří se nemohou nebo nedokáží zabít sami.Výjimku tvoří vůdce který dostal mezi oči bazukou a rozprsknul se po širokém okolí i s artefaktem který nevydržel a skupinka ho mohla/měla zajistit.Cena artefaktu je nevyčíslitelná(30k na černém trhu/přeci jen smlouval Dex a ne Lees)a tudíž je stráta irelevantní,v tu chvilku dělá fejspalm celá rada Jediů)

Dex dohání pětiletého kluka s lajtsajbrou ten se otočí zapne meč a vykřikne
:"Tebe dám seš jen klon."Dex jen prohodí "Chyba" a zmáčkne spoušt....rotační kulomet udělal z kluka rovnou kompost.

Při prohlídce tábora najdou deník vůdce a v něm zápis.
"Milí deníčku dneska sem u naší tajné základny našel cizí auto s úžasným rotačákem několika dalšíma zbraněma a krabičkou fajnovejch doutníků.Na nic sem nečekal a všechno odvezl domů.Cestou jsem všechny doutníky vykouřil."
Dex prohazuje deník stěnou domu a začíná neartikulovatelně řvát.
24.3.2013 22:49 - Fibriso
Ok adresa na všechny knížky na starwars

Píše:
http://webshare.cz/6jUtsFPf71-Hvezdne_parky_s.zip


btw, to že se po zásahu rozprskl po okolí není tak úplně pravda, On se totiž rozprskl hlavně po Dexovi a méně po okolí....


Edit: Pro tondu, neco jako Dwarfs, jen ve vesmíru a ne nepodobné těm webovejm patlaninám: Star ruler
http://www.youtube.com/watch?v=VqFzR8hVLqA
25.3.2013 05:18 - Bleška
Ou, :D. Díky pro tvůj zápis :D. Sice jsem občas zmatená a mimo, ale hustý :D :D.
A cítil se Dex líp, když to nandal tomu pětiletému klučinovi? :D
25.3.2013 06:05 - tony
ten klučina už byl jen třešnička na dortu.
Začalo to tím že Dex zaparkoval u vchodu do tajné základny auto,nechal tam svoje drahé a luxusní zbraně a odešel - vše ukradeno a odvezeno mimo planetu.
Dorazili na druhou kam ten týpek letěl,první podloudný obchodník mu skusil prodat jeho věci - Dex kontroval tím že jestli nepřestane vypálí mu obchod do základů.

Pak se zaseknul Milan kterej pobavil svým nákupem a návštěvou hampejzu.

Nakonec byl tedy klučina a četba deníku.

kompenzoval sem jim to hodama kostkou,kdy se mi nepodařilo v 99% případů hodin víc jak 5.
25.3.2013 08:22 - Bleška
:D :D OMG :D :D

Nicméně minimálně Dexovi nebyla návštěva hampejzu cizí :D :D.

Ale... zní to fakt dobře :D.

No když jsem četla to s tím nákupem, tak jsem skoro lehla smíchy... Ta představa clonetroopra, jak si nese v taškách 50kg nákup a přemýšlí, kam s ním, protože se s tím bude těžko plížit... Bože! :D
25.3.2013 09:58 - Bleška
Mám dotaz... Co znamená zkratka nebo co je zkratka BBY? Nějak na to nemůžu přijít... Víte, co myslím, když se píše datum ve Star Wars, je za datem BBY.
25.3.2013 12:07 - Fibriso
Before Batttle of Yavin
Před bitvou u Yavinu, tj kde byla zničena první hvězda smrti.
25.3.2013 13:20 - Hunter
Btw, mam dve poznamky, nebo doplnujici poznamky :-)
Kluka jsem v lese hledal, protoze jeho jsem nasel skrze Silu. Nejak mi nedoslo, ze to automaticky znamena, ze je trapak :-D Aneb Tondo, ty cisla, ty cisla! Jen pockej :-)
Kluka jsem sice zabit nechtel, ale hodil jsem kriticak a 70 hp jednou ranou je 70 hp :-D
Ad boss enemaku a tajny artefakt, "Ruko, to zaplatis, strhnu ti z rozpoctu na hampejz!" :-D Ale jinak jsem se cejtil fajn. Prvni armor totalne zaprasenej od baziny. Druhej vod enemaka.
Btw. damage za boj s enemakem - 24, stastny zasah od enemaka, 17, vybuchem bazooky primo prede mnou a plosnej utok je plosnej utok... Fibri ty jsi magor strilet do vlastnich :-D
Jinak hra byla takova zvlastni, tezko jsme zjistovali co a kam jit. Pak to zjistime, mame radost a Tonda, mrcha jedna, nam to zkazi :-) Skoro mi to pripomina jinou situaci, kde se odehralo neco uuuuplne jineho a kde taky Jediove zachranili celou planetu pred smrticim stiskem confederace :-)
Nejsrandovnejsi ale bylo vyjednavani s obchodniky, vsechny dokazal Dex slovne omracit. Jednoho dokonce jenom tim, ze si sundal helmu :-D
26.3.2013 04:32 - Bleška
Fakt? Jak to? :D Tos měl tak strašidelný výraz? :D

To Fibri: Děkuji :). Předpokádám, že ABY je After battle of Yavin :)
26.3.2013 12:05 - Hunter
Presne tak, Andy, jsou to casove udaje :-) A Jeziska nemeli, tak si dali zniceni hvezdy smrti :-D
Ad strasidelny vyraz... Treba posledni debata s obchodnikem byla na tema - mam tu spoustu zbozi, kdyz sem vlitne republika, tak mi to vsechno zabavi... A ja rikam, v poho, pomuzeme :-) A on zas tak jo, tak ja vam reknu co potrebujete vedet... A vyslepici mi vsechno o tech, co u nej prespavali...
Pak mu hezky podekuju a sundam si helmu... Nacez omdli :-D A tak :-D
26.3.2013 12:50 - Fibriso
Kometář od Ruky: "Hmm, vidím že jste si trénoval svůj pohled"
ještě podotknu, že po té, co nenašel Dex své doutníky, k němu přišel, probudil ho, načež s ním začal třást a řvát na něj "Kde jsou moje doutníky?" omdlel podruhé.
Potřetí myslím omdlel, když mu někdo (myslím, že to byl ten jedi) oznámil, že jeho sbírka je zabavena...
26.3.2013 19:13 - Hunter
Btw, behem hry se dokonce i zablesklo...
To kdyz Dex jednoho z poslednich zivych zajatcu vyslychal. Presneji toho, ktery mu zbrane a doutniky ukradl.
Kdyz se ho ptal, kde jsou doutniky, Sith se pouze usklibnul a spachal sebevrazdu skrze Silu. Nasledkem cehoz zacal Dex nepricetne rvat a zacal ho smazit blesky. Ze sebezavrazdeneho Sitha zbyl pouze ohorely skvarek, ktery mistnost zaplnil dusivym dymem...
O, rekneme, patnact minut pozdeji, se na scene objevuje Jedi s tim, ze jsme asi nechytili vsechny. Ze citil skrze Silu jeste neco... Tak ho Dex zavedl za timto poslednim zajatcem, ukazal mu oskvarene telo, funkcni ventilacni system a prohlasil:
"Tenhle byl posledni a spachal sebevrazdu"... Jedi znalecky pokyval hlavou a spokojene odesel.
Nacez Leese pustil Ruku, ktereho nenechal domluvit, kdyz se snazil "vtipne" situaci komentovat :-D
26.3.2013 19:37 - Bleška
:D :D

Myslím, že tahle jednotka může Jediům začít dělat vrásky na obličeji :D :D. Možná už dělá... Příliš často kolem ní cítí soustředění Temné síly :D :D :D. A budete Maře něco vyčítat :D :P. Měli byste si vytvořit postavu tajemného Sitha, který se vždycky objeví, něco zpunktuje a pak záhadně zmizí... :D
Taková Nemesis :)
26.3.2013 21:31 - Fibriso
nah, stačí nám Lees...
26.3.2013 22:35 - tony
Díky Andy objednávku slyším a zakomponuji do své poslední mise pokud to jen trochu půjde.......
27.3.2013 04:40 - Bleška
Takže Mara nástup... :D :D :P :D
27.3.2013 05:41 - Bleška
A Leese neřeší problém s Temnou silou :D. I když... Kdo ví??? :D
29.3.2013 10:36 - Hunter
Btw, dalsi hrani by mohlo být nejblíže 13. respektive 14. dubna - můžete, či nemůžete? Jestli Wigly zase onemocníš, tak budeme hrát u tebe a kašlat zase jednou my na tebe :-) Aneb přijď už konečně :-D
A jestli jsem trefil špatný víkend, tak potom tam máme hru 20. respektive 21. duben.
Neb příští víkend jsem v Ostravě na návštěve u Toma...
29.3.2013 11:47 - Leese Dailen
Tak zrovna pristi vikend bych mohl a pak az toho 20.
29.3.2013 18:21 - tony
Ne 14,4 vypadá zatím dobře..........v sobotu bych měl mít dennní takže kdyby se vám chtělo hrát v sobotu u mě v práci taky bych se nezlobil.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.074249029159546 secREMOTE_IP: 18.221.187.121