Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
30.3.2013 13:18 - tony
pokud se to bude směřovat na toho 20.4 tak to vypadá že to bude u mne v práci
30.3.2013 16:18 - Fibriso
ja ještě nevim, budu vědět ve středu před 20.4
1.4.2013 19:09 - tony
takže u mě je konec,Lees nebude pokračovat v pátrání vzhledem k nebezpečí které z toho plynou pro republiku,takže předám příběh dál.
2.4.2013 08:41 - Bleška
Ou, co to? Vždyť to bylo pěkně rozjeté, nebo ne?
2.4.2013 08:52 - Hunter
Hmm? Vo co go, Tondo? :-)
Ale ok, preberu to... Ad vikend 20 a 21 - jeste dam vedet taky pred hrou, ale nezavrhuju za sebe ani tu nedeli...
2.4.2013 12:55 - tony
Ukončeno z důvodů bezpečnosti republiky aneb jak jsem viděl konec příběhu z pohledu Leese(Majitel to může doplnit):

Planeta č1- Zatím co skupinka běhá po planetě a hledá dexovi droidy a později doutníky Lees zatím zjištujě kdo tu pro něj připravil přivítání.
Krom toho že nakoupil krabičku antidepresiv a kvádro do divadla aby prezentoval republiku na nejbližším koncertě Oleiky,také nechal koupit vzácného chameleona a poslal ho Jabovi jako dar.
Zkoumáním dokumentů které jste měli slíbené a dodané, zjistil že "firma" přeci jen něco kryje ale protože je pro republiku a její válečné úsilí veleddůležitá svoje úvahy a podezření předal ve svém hlášení dál do republiky.Po jedné kopii hlášení dostali senát,republiková zdravotnická rada a BLACK SUN.

Republiková zdravotnická rada:
vzhledem k tomu že díky lékařským zásobám a postupům od této firmy vzrostla medicínská efektivita o 15%nechce věřit že by měli něco proti republice ale přislíbí že se tomu budou věnovat.

Senát:Palpatin se osobně zajímá o separatistický útok proti republice,samozřejmě neoficiálně,protože ho nikdo oficiálně nepřiznal.
Vystupuje několikrát na podporu firmy a veřejně jí poděkoval za podporu válečnému úsilí.Mimo jiné tím že jejich hlavní lékařská lod byla přejmenována jménem jednoho nyrriánského hrdiny.(Lod je vybudována jako speciální místo na léčení výhradně klonů).Nakonec se firmy zastal tím že předpokládá že útoky proti její dobré pověsti jsou dílem separatistů kteří si uvědomili jako moc by tím získali....a tomu ani ON ani republika nehodlají nečině přihlížet.

Black Sun:
Vzhledem k tomu že jejich jméno bylo použito ke krytí trestné činosti někým cizím ,dostávají naši hrdinové(Lees i Adra) za šest měsíců datapad plný zajímavých údajů.Lees ho dostává od Black Sun,Dex s Adrou od tajemného přítele v tajemném plášti s tajemnou kapucí....a tak vůbec.
Součástí je video kde je několik set klonů uzavřeno v něčem co vypadá jako vězení jen tam chodí krom stráží i spousta doktorů.
Lékařské efektivity ta firma dosáhla tím že sehnala pod rukou několik tisíc klonů na kterých experimentovala s kdečím.(efektivita narostla o 15% a na těch experimentech zařvalo cca 2 tisíce klonů)Podle všeho nedělají lékařský výzkum jen pro republiku ale i pro separatisty.Naneštěstí důkazy nejsou získány legálně a nedají se přímo použít proti té firmě.(PS:klony získala od separatistů)

Nyrriánci vám za záchranu pověsti před opuštěním planety dali 10 tisíc každému.
(a o 6 měsíců později zjistíte jak moc si vás vážej kloni)

Lees vyjednal za záchranu templu od místních pravidelné dodávky hub pro Adru.

Planeta č2- Hledání doutníků.Lees chodí za Dexem a bedlivě sleduje jeho zuření pro doutníky.

Před odjezdem z planety vyjedná pravidelnou dodávku doutníků pro Adru.
2.4.2013 13:03 - tony
V podstatě já mám hotovo.Co dál z pohledu mého minipříběhu.

Někde je zběratel starožitností s kusem holokronu na krku.(Vy jste řešením pověřili Jedie)

Někde je malá holčička v růžovém která nenávidí Adru za to že jí vystřílela rodinu...a protože je dark forcer děkujeme skupinovému úsilí za dalšího nepřítele.....za 15 let tu bude spátky dospělá a vycvičená.

Dex má souřadnice planety na které byli vězněni kloni a dělali se na nich experimenty.Jedná se o republikového spojence :D(Planeta Nyrriánců hluboko uvnitř separatistického území)
3.4.2013 10:24 - Hunter
Hezky :-) To by jednoho nastvalo...
Kdyby nemel doutnik... A sve zbrane a tak vubec :-)
Genialne me napada par dalsich navaznosti - na coz se velmi tesim :-)
Btw, Tondo, jestli byl prostor, tak se Dex asi zastavil u samanu a mel by tendenci se neco z toho lecitelskeho umeni priucit. Ofiko by si vzal svou prvni dovolenou, asi tak na pul roku :-)
Nauci se neco zajimaveho? :-D
A aspon mam uklizenou postavu...
P.
3.4.2013 10:59 - Leese Dailen
Nebylo by lepsi si jit promluvit s Jedi Masterem Divisem? Mohl by te naucit neco o kontrole tvych tendenci...
3.4.2013 14:26 - tony
já taky chtěl dovolenou a byl poslanej do kanclu tak nevim jestli nás republika bude rozmazlovat :P
4.4.2013 12:29 - Hunter
Neni zadna Republika, je pouze Dex!
A obcas i Leese, ale to jen s velkym premahanim :-D
Tak jako tak si Dex dovolenou naplanoval a bude si ji brat cca na pul roku, mozna na kratsi dobu :-)
4.4.2013 15:22 - Fibriso
na půl roku? To bude už po válce.... a to se pak Dex bude opravdu, ale opravdu nudit... a to není zrovna bezpečná kombinace
5.4.2013 08:28 - Bleška
Hou, ono bylo někdy ve Star Warsech po válce? O to bych si starosti nedělala. Případně Dexe vysadíte na nějaké opuštěné planetě s tím, že jde o kurz přežití :D. A vrátíte se až někde nějaké válka zase začne :). Nebo mu schováte doutníky a on nějakou válku začne sám :D.
5.4.2013 09:50 - Hunter
:-D Ty jsi ale zapornak, Andy, schovavat Dexovi doutniky... Ts, ts, ts! :-D
Jsem cekal, ze se to neobejde bez reci...
Vyhledove tedy jen pripominam vikend 20.-21.04., den upresnim v tydnu predtim. Tonda uprednostnuje sobotu, ja nevim, kvuli dalsi hre...
Hele Andy, btw, jakou budes chtit postavu? Za chvili jsi zpatky, tak to abychom ji zacali pomalu tvorit :-D Hehe, mno, budes zpatky tak za pul roku, coz mozna neni "hned", ale uz se to blizi :-D
6.4.2013 06:28 - Bleška
Já?! Já aspoň kvůli ztraceným/ukradeným doutníkům neserším hromy a blesky :D

Utíká to ale rychle, co? :D. Mno... Měla bych pár nápadů, asi ti je i časem pošlu :). Jak se mi tu zlepšila angličtina, pustila jsem se trochu do čtení knih ke Star Wars a rozšířili se mi obzory :D :P. Nehledě na to, že se mi líbil ten Jedi, ale nedovedu si představit, jak by mohl fungovat s tou skupinkou :D. Musel by to být buď hodně volnomyšlenkářský Jedi, což by dlouho Jedim nebyl :D a nebo by měl takové charisma a vliv na ostatní, že by se ostatní obrátili na tu pravou a jedinou správnou víru :D.
6.4.2013 10:43 - Leese Dailen
Bleška píše:
Musel by to být buď hodně volnomyšlenkářský Jedi, což by dlouho Jedim nebyl :D a nebo by měl takové charisma a vliv na ostatní, že by se ostatní obrátili na tu pravou a jedinou správnou víru :D.


:-D Challenge accepted
8.4.2013 11:01 - tony
takže 12*mindtrick
8.4.2013 21:19 - Bleška
:D :D

Mindtrick - na vás nebo na mou nebohou Jedi? :D
9.4.2013 02:40 - Fibriso
pokud vím, tak Pavel říkal (o pár stránek zpátky), že dalšího forcera ve skupině nechce... takže s jedim máš asi smůlu
9.4.2013 09:26 - Bleška
Tak forcer zjevně nemusí být nutně Jedi :). A Jediho nemůžu už jenom z principu. Musel by vás všechny udat nebo byste se ho museli "zbavit" :). A neboj, já mám i jiné nápady a s Pavlem se ještě domluvím :). Nehledě na to, že na téma "Mám Jediho" jenom vtipkujeme :).

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.08046293258667 secREMOTE_IP: 3.147.54.6