Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
31.7.2013 12:05 - Hunter
Trosku bokem... DuLab zbrane:
columi rifle - +2 attack, 4d10+4, extra accurate (pointblank, kratky a stredni dostrel bez postihu, dlouhy znamena jen -2), vaha 2 kg, ammo 400), single fire pouze (funguje ale s rapid shotem, dual attackem a podobnymi)
Velikostne odpovida karabine apod - tj. ne "tezke blastrove pusce", jakou vetsina klonu nyni pouziva, ale klasicke stormtrooperske...

columi heavy rifle - +2 attack, 4d12+4, accurate (pointblank a kratky dostrel bez postihu, medium -2, long -5), vaha 5 kg, ammo 200, single fire pouze (funguje ale s rapid shotem, dual attackem a podobnymi)
Velikostne odpovida klonacke tezke blastrove pusce...

columi cannon - +2 attack, 4d12+8, accurate (pointblank a kratky dostrel bez postihu, medium -2, long -5), vaha 10 kg, ammo 200, funguje jako bazuka, tj. proti DR/SR az +10 damage...
Vyrazne lehci nezli blastrova bazuka s vyssi silou. Velikostne podobna...

Zbrane nefunguji na principu strelby rozhavene plasmy v magnetickem poli, ale na principu urychlovani castic. V podstate se tak jedna o vysoce nabite castice elektromagneticky urychlene skoro na rychlost svetla. Proto je za kazdou strelou ionizovana stopa jako pri blesku. Proto jsou zbrane take accurate, protoze neni potreba tolik "predstrelovat" oproti blastrum na delsi vzdalenosti...
Postup operaci je nasledujici:
Zajisteni tovarny Dailen Industries - na orbite bude hlidat jedna fregata DuLabu spolu s 12 stihackami. Pritahnou si velky asteroid, ktery predelaji na zakladnu pro stihacky.
Na povrch a do tovarny vysadi prapor vojaku (250) spolu s tezkou technikou (8 mobilnich protiletadlovych del columi). Ta budou strategicky rozmistena tak, aby prekryla oblohu a orbitu nad tovarnim komplexem. Vzhledem k tomu, ze mohou strilet i na zem, nejspis pokryji i blizke okoli.
Do tovarny pribyde 50 techniku, kteri budou spolupracovat na zavedeni nove technologie a dohlednou na vyrobni kvalitu samotnych pusek. V plnem provozu bude na miste jen 10 techniku.
Republika poskytne tri tezke krizniky do soustavy jako neustalou hlidku, spolu s tremi letkami borbadovacich a tremi letkami tezkych stihacek.
Doda a nainstaluje planetarni stit nad celym tovarnim komplexem.
Tovarnu budou hlidat dva prapory klonacke pechoty spolu s tezkou technikou a zajistenim. Na planete bude umisten zbytek pluku (dalsi dva prapory).
Je vytvoren a zaveden novy bezpecnostni system. Kazdy musi projit dukladnou prohlidkou a posleze se prevlekne do erarnich pracovnich uniforem, aby mohl uvnitr komplexu pracovat. Pravidelne jsou pri kontrole odebirany dna vzorky pracovniku a porovnavany s ostatnimi ulozenymi. Cilem je odhalit pripadne tvory menici podobu, ci se maskujici.
Predpokladana vyroba zacne za 3 mesice (probiha restrukturalizace tovarniho komplexu a jeho zabezpeceni). Prvni pusky budou hotove mesic na to.
Ocekavana produkce po zaskoleni a plnem provozu (6 mesicu celkem) je cca 1000 pusek columi, 1000 heavy pusek a 250 columi kanonu za mesic.

Dailen Industries ocekava, ze investice do restrukturalizace a ztraty z prodeje standardni vyroby se vrati za 18 mesicu (rok od plne vyroby).
Volne akcie Dailen Industries se nyni prodavaji za dvacetinasobek puvodni hodnoty a rostou.
31.7.2013 17:19 - Elvid
Se divim, ze je od koho kupovat ty akcie...:-)
Ze by mel Likkit take nejake koupit? I kdyz stejne o tom nevi a nema poradny pristup k obchodni siti...:-)
31.7.2013 19:15 - Fibriso
"tady cis...emh, kancleř Palpatin, právě jsem koupil 51% akcií Dailen Industries. děkuji za vaši firmu"

teď se to lehce začíná zamotávat. To že se do toho začne montovat republika bude malý problém.
to že se do toho začnou montovat Separatisti v podobě bankovního klanu a Nemodiánů bude velký problém.
Ovšem to, že svuj podíl, a to tak, že nejlépe 110% (akcie + lees u nich na dovolené, tj pemanentní) budou chtít organizace jako třeba Black Sun, by mohl být opravdu, ale opravdu problém a odměna na jeho hlavu po té, co je pošle vesele do prčic (a nevěřím, že to neudělá) asi už nebude jen jeden či dva pytlíky křupek, ale asi tak zásoba pro půlku coruscantu na 10 let....

zbýva tedy jediná věc: Adra popřeje Leesovy hodně štestí.
1.8.2013 10:40 - Hunter
Moje predstava je, ze Leese vlastni primo kolem 60% akcii firmy + dalsich 20% skrze ruzne mensi firmy apod :-) Ktere prekvapive take vlastni...
Proto ty akcie poskocily... A to se ta informace dostala zatim jen k velmi malemu okruhu lidi :-)
1.8.2013 11:47 - tony
tak už vím kam investovat
1.8.2013 14:51 - Leese Dailen
Ou yea, vyrabime prvni SW PPC

a jinak samozrejme nakupujte akcie, nakupujte :) budeme jen radi...
2.8.2013 18:47 - tony
takže příští nedělu u mne v práci začátek jako obvykle v 6,30
2.8.2013 18:51 -
5.8.2013 09:29 - Hunter
Obrazek nefunguje...
Hrajeme tedy tuto nedeli od 13:00 u Tondy v praci - Tondo, doufam, ze mas i nocni :-)
5.8.2013 11:33 - tony
mám .........ve středu :)............no dobrá samo mám 24ku
6.8.2013 13:22 - Elvid
ok
7.8.2013 20:35 - Fibriso
9.8.2013 13:30 - Hunter
Hahaaaa! :-D Tak to je super :-D +1 Affection, Fibri :-D
11.8.2013 21:16 - Elvid
Takze dohodnute rychlo hrani na stredu 11.8. od 19:00 u Tondy, aby se to ukoncilo, kdyz pak do 25.8. nebudu.

Ad vzorky A-C...puvodne meli byt slabsi (A starici a normalni lidi s HP okolo 35 = "B1", B tihleti silni - co ted byli A, C se silou), ale jak jste se tam rychle rozprchli ke stihacckam a na rimsu (s tim, jak je davate v arenach), tak jsem je trochu posunul, aby to pro Vas zase nebylo tak jednoduche a meli ty Vase postavy alespon nejaky pocit hrozby...O:-)
Zvlast, kdyz to byla hlavni obrana komplexu od urcite doby...;-)
11.8.2013 22:26 - Fibriso
středa jakožto všední den je pro mne zcela out
11.8.2013 22:37 - Elvid
jo, take mne to napadlo, ale oba vikendy ted nebudu a chteji to mit ukoncene, abyste mezitim mohli rozehrat to dalsi...a melo by to byt tak kolem 3-4 hodinek...
12.8.2013 16:07 - Hunter
Tolik k mym hezounkym B1ckam :-) Achich :-P

Anyway, bylo to celkem fajn, akorat si rikam, ze mam mozna trosku preboostenou postavu - ty dvacitky jsou opruz :-) Obraceny pohled - kropeni mensimi skupinami - ma sanci projit i pres me relativne slusne DR, potazmo melee utok (skupina kdyz chce, tak utoci "plosne")... Jinak hrozbu tvorili ti cerveni, to bylo trosku opruzoidni - za 60 hned prvni ranou... Ale co uz :-) Reseni pomoci stihacky ale bylo take efektivni :-) Akorat jsem moc nechapal ten transport a to ze automaticky utocili...

Ve stredu budu, raid jsem uz zrusil :-) Po Michalovi budu navazovat ja, vyhledove nedele 25.08. - muzete?
Budeme odehravat jednu az dve hry a navazuje pak Tonda s misi na zachranu klonu, nebo alespon likvidaci te laborky... Mise to bude tedy pro vsechny, protoze moc nedava smysl to nedat se vsemi. Likkit, neboli Michal, by v te dobe uz mel byt zase zpatky...
Bojovy plan uz mam vicemene v hlave - jak jsme se uz o tom bavili, Rak Dol a Dex tvori diverzi (kazdy sam o sobe), Likkit, Syldra (nebo Ruka) + Leese tvori tym, ktery pronikne do komplexu, najde klony a zkusi je dostat pryc. Rak Dol a Dex tvori zadni linii a unikaji po vlastni ose. Setkani cca tyden po akci - tj. mame tyden na to zbavit se pronasledovatelu, Tondo :-) Jsou to preci jen dve divize, to nejakou chvilku zabere... :-P
12.8.2013 16:28 - Elvid
Transport chteli pouzit na ty stihacky, jen se potrebovali dostat dovnitr (preci jen i tito nepovedeni si pamatovali, ze se bojuje "letadlo" na "letadlo", kdyby po nich nestrileli ze stihacky, tak nechaji stihacky i transport na pokoji...;-) ).
Ad utoceni...k tomu se asi dostaneme ve stredu...

Ad 60, to bylo od toho druheho zakladaka, tusim...co mel byt sice puvodne B1 na odstrel z rotacaku, ale trochu jinak, nez bylo provedeno a tento i trochu silnejsi, ale poradil sis ;-)...ti tri za nim to pak nezvladali tak dobre, byli starsi a cerveneho si dusil hned, co tamtoho odstrcil a zazehnul si ruce, takze ten byl z Tveho pohledu naopak neskodny...chudak, jen se placal ve vzduchu...O:-)

jj, 25.8. se tak akorat v 20:00 vratim do Prahy...ale pak bych mel mit zatim cas, jen nekdy v pulce zari neco mam, ale to je mozna sobota...a pak az v rijnu...:-)

PS: Jj, mozna jsem to mel udelat rovnou vic na skupinky, ale to byl problem, ze jsem to nejak vsechno zatim nedonastudoval a nezazil v pozici hrace...takze treba jindy, alespon sis je vyzkousel na ten free boj, jak jsi chtel. ;-)
12.8.2013 16:38 - Hunter
Utahaní zaleháme, zítra budeme řešit co dál. Sice jsme to zkusili rychle probrat, ale nikam to moc nevedlo. Máme možnost se vydat za Selenou a zkusit z ní dostat informace. Na druhou stranu pokud je v tom opravdu zamíchaná, můžeme nechtěně varovat pravou osobu stojící za celým nařčením...
Ráno vstávám časně. Jdu se projít, sháním lekářské potřeby. Hlavně sadu pilulí na spaní a infůzní balíčky. 5 osob s tím uspím na dva dny a přitom nezemřou. Asi nebudou nejčistší, ale to je pořád lepší, nežli mrtví. Poté kvalitně dovyčistím věechny své zbraně. Prohlédnu i zbroj. Údržba je nutná, začal se na mě nabalovat místní písek.
Probíhá debata nad šálkem místního čaje. Leese tvrdí něco o tom, že za vším stojí Savanna, blbost! Rak Dol říká, že to nejspíš bude nějaký hekr, o kterém ani neví. To je o dost pravděpodobnější! A pak přijde i s myšlenkou vydírání! Kruci, musíme ji jít pomoct! Ale Leese úplně nechce. Nějak ho nechápu, nemá moc smysluplné argumenty. Vůbec netuším, o co mu jde. Savanna je neviná, kdyby s tím měla něco společného, poznal bych to...
Uběhla hodina a něco a skončili jsme u toho, že sice je Savanna někým nejspíš využívána, ale dokud si s ní nepromluvíme a nenabídneme ji ochranu, tak se dál nedostaneme. Dokonce padl návrh ji vzít s námi na loď! To by bylo fajn :-)

Dál dopíšu později, musím běžet :-D
12.8.2013 16:39 - Hunter
Jj, free boj byl fajn, však se k tomu ještě dostanu v zápisu :-D

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.094945907592773 secREMOTE_IP: 3.144.33.41