Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
1.9.2013 21:07 - Bleška
Ha, tak za pár chvil vyrážíme na jižní ostrov NZ. Přejte nám krásné počasí a klidné moře :D.
2.9.2013 11:16 - Hunter
Protoze jsou lini...

Po priletu posadky na fregatu Adra dostava Rak Dol prioritni zpravu. Je od Seyuna Bayan - Jedi general (armadni general vojsk Republiky, velitel 5. operacniho svazu) - veli trem aclamatorum s doprovodnou flotilou a jedne divizi klonu (10 000 muzu). Ve zkratce chce s Rak Dol okamzite mluvit vzhledem k duvodum vysoke priority (pouziva Republikove prioritni kanaly). Dodava misto a cas setkani. Rak Dol, spolu s ostatnimi vyrazi.
Leese mezitim dopilovava pr odpoved na narceni a zpusob ocisteni jednotky pred verejnosti.
Dva dny letu z okraje smerem do kolonii dostava Rak Dol, Likkit a ostatne cela Force citliva posadka boleni hlavy. Nekdo pouzil temnou Silu a s jeji pomoci "naraz" zavrazdil desitky tisic lidi (a dalsich tvoru). Kdyz se prestane Rak Dol zbesile nadechovat, Leese ziska barvu (prestoze neni citlivy, skublo to s nim), tak se meni kurz. K planete Epamaueki, byvale kolonii, ktera je uz vytezena a moc tam toho nezbyva. A protoze neni ani hezka, je to takovy zapadakov, osidleny cca 100 milionem obyvatel, kteri nic moc nemaji, ani penize na leteku pryc :-) Hlavne kvuli valecnym danim...
Lod je asi hodinu od planety, zatimco na misto srazu by lod dorazila za pul dne. Rak Dol se snazi spojit s Jedijkou - neuspesne. Nechava tedy zpravu v Jedi Templu.
Lod parkuje na orbite, posadka se vydava zjistit, co se deje. Mistni komunikuji, jsou "pratelsti" a nabizi informace a pomoc. Jedno mesto prave bylo vylidneno. Nizky pruzkum letadly ukaze prazdne ulice, nikde zadna tela, ani zivot. Jedine, co se mestem prohani jsou tlupy "marauderu" na speederech. Jsou ozbrojeni zbranemi policie (milice) a zrejme kazdy je jejich soucasti. Vyjev pickupu, kde za lehkym kulometem sedi babicka s vlnenou deckou pres kolena a se zurivym vyrazem pali po proletajici stihacce se zaryva vsem do mysli. Vsichni marauderi maji na tvari cervenou barvou caru a jsou evidentne sebevrazedne utocni.
Rak Dol, Leese, serzant pechoty BuCzech a 10 vojaku se vydalo do mistniho dolu uprostred mesta. V nem prichazi o 5 klonu a o dobrou naladu. Odmenou ziskava maleho 8-leteho blondateho chlapce, co byl se skolou na vyprave a je ve svetle strane Sile velmi vyrazny (neboli Strong in the Force). K tomu navdavkem kazdy par tech skrabancu od velke mistni lochnesky :-) Co vypada jako Nexu, kterou nekdo pretrel na cerno a udelal odolnou vuci Sile a energetickym zbranim...
Po plichte se druzina stahuje zpatky na povrch. Nexu totiz utekl. A dalsi mesto umrelo...
2.9.2013 11:17 - Hunter
Enemaci maji nyni +1 fp! Cha!
6.9.2013 13:28 - tony
je vidět že to každej z nás viděl jinak.

Když jsme se konečně dostali domů a začali řešit opravdu důležité úkoly,tak se ozvali jako obvykle Jediové s veledůležitou misí.Díky sílo za helmu alespoň nevidí jak protáčím pannky.Takže jsme přerušili svojí činost a věnovali se jediům který nemaj na to řešit svoje problémi.Cestou mě málem srazil do kolen výkiv v síle díky kterýmu jsem zjistila že náš přítel Sithmaster si hraje na trola.Trolové v jedikoncilu nám řekli že je to naše mise a at jí vyřešíme.
Už dávno se jim snažím říct že k řešení těchhle problémů potřebujeme trénink nebo alespoň instrukce které fungujou ale oni je bud nemají nebo je nechtěj dát nám.Ale klidně nás seřvou za to že jsme to neudělali dobře.Začínám mít pocit že v jedikoncilu sedí jen Bantí trus.
V každém případě stáčíme lod a vyrážíme k planetě kterou jediové obětovali temné straně síly.
Když jsme tam dorazili zjištujeme krom jiného že se místním jediové ani nepokusili říct která bije.Urycheně nechávám skontrolovat komunikační centrálu, chvilku sem totiž měla podezření že jsem celou dobu nekomunikovala s jedikoncilem ale sekretariátem hraběte Dooku.Tak prej ne všechny správy odešli na Korusant a tam snad vůdce sepek opravdu není.
Beru drobný,tašku na nákupy,pár vojáků a vyrážíme do města.
Temná síla sálá a sílí kolem.....
vypadá to že ve městě nic není až na šílené lidi a protiletadlovou obranu.Ta se mi ale do tašky nevejde a tak jí necháváme na místě.
Cestou zjištujeme že si tu ten Sith hrál jako opravdovej mazák.Chvilku mám pocit že se síle učím na špatné straně...ale těchle keců si užívám i u jediů takže je ignoruju i od Ní.
Vdolech nacházíme kluka kterej je prosáklej bílou stranou síly...a krom jiného jako jedinej přežil.Začínám mít pocit že to měl někdo celou dobu v plánu a v mysli mi vytane obrázek místnosti s jedikoncilem jak tam všichni seděj a usmívaj
se.Takže když sme našli temnou ještěrku chvilku jsme se s ní praly abychom zjistili že to nemá smysl a ustoupili jsme.
6.9.2013 13:39 - Hunter
Lol :-D
Tonda +1 FP :-) Btw, bracha rikal, ze zase prijde, tak jste ho asi nevydesili a ja neunudil k smrti :-P
9.9.2013 13:48 - Hunter
Jako obvykle, poprosim o zapis :-)
A tentokrat jsem se rozhodl implementovat novy motivacni system :-)
Jsou 3 FP - za kazdy zapis od hrace se jeden presune k hracum. Jinak je mam k dispozici jako GM :-) Neboli kdyz alespon tri hraci napisi zapis (jako obvykle jde hlavne o pohled postavy, tj. nemusi to byt super sahodlouhe :-)), tak enemaci nebudou mit zadne... Jinak jich maji vic :-)

Dalsi hrani je v planu na sobotu, 21.09. nejspis u me doma :-)
11.9.2013 22:08 - Elvid
jo, neco dodam, ale dostanu se k tomu az tak v patek...;-) At maji alespon o 1 FP na blesky min...:-)

PS: A to jeste nedelas, ze bude mit kazdy automaticky DP a kdyz udela zapis z pohledu sve postavy, tak se mu prohodi za FP...cili souperi budou jen temnejsi, ale bezzubi...alespon co se tyce bonusu...I kdyz nevim, zda by pak nase skupinka nesvitila temne...O:-)
12.9.2013 06:51 - Fibriso
Píše:
Neboli kdyz alespon tri hraci napisi zapis (jako obvykle jde hlavne o pohled postavy, tj. nemusi to byt super sahodlouhe :-)), tak enemaci nebudou mit zadne


ale vy jste jenom 3(+gm), nebo ne?
a jak to budete dělat když budete hrát tonda + wrigly + ty?
12.9.2013 11:12 - Hunter
Hral jeste muj bracha + se prida za nedlouho i Andrea, takze snadno, Fibri, snadno :-)
Ostatne, kdyz se na to vyprdnou, tak jsou to "jen" tri FP, takze nic hrozneho, vid Michale :-D Maximalne nejaka ta konstituticka dole :-P
12.9.2013 17:36 - tony
tak já zatím marodím a ve středu jdu na kontrolu,vzhledem k tomu že odkašlávám krev bych řekl že si ještě pár dní poležím
13.9.2013 11:08 - Hunter
Wow! Ty jsi teda šikovnej, Tondo... Tak to ti budu držet palce, abys vykašlal všechny sajrajty s tou krví a zbyla ti čisťounká jako dětská pr... Eeee, co? Hmmm :-)
Tak jako tak, držím palce, abys byl brzo v pohodě a mohl se na hraní za týden přidat (i když pochybuju :-) ) Můžeme případně zkusit skype :-) Ale v zásadě to znamená, že nebudeš asi GMkovat... Což je lehce peklo, protože já sice něco připraveného mám, ale bylo to navázané zase jednou na tebe, Tondo :-)
Achich... No tak uvidíme - třeba budu kreativní a něco vymyslím :-) Asi jo...
16.9.2013 10:02 - Hunter
Připomínám, že v sobotu máme v plánu hrát - můžeme buď v neděli, nebo v sobotu, ale nechal bych tu sobotu :-) Od jedné u mě. Teoreticky bude jen Michal a Wrigly. Možná můj brácha. Podle toho, kolik bude lidí, bude i náplň.
V plánu máme hrát pokračování planety s krásným hawajským jménem...
Další dvě věci, co jsem měl připravené se týkají celkem Tondovy postavy. K tomu dodávám, že navazovat měl Tonda se svým dobrodružstvím :-D
Další v plánu jsou až "poté" :-) Takže jsem si něco vymyslel, ale kdo ví, jaké to bude :-) Bude to spíš improvizace :-)
Tak jako, Michale, Wrigly, budete? :-) Sobota, 13:00 u mě :-)
16.9.2013 10:37 - Leese Dailen
Wrigley muze jak v sobotu tak v nedeli, takze si vyberte. Pokud je libo muzu si zkusit neco pripravit, ale asi by bylo skoro lepsi kdyz tak dat treba deskovku, ...
17.9.2013 15:40 - Hunter
Tak jako tak, v sobotu hrajem, napadu mam cim dal tim vic, takze urcite hrani zaplnime :-) Pocitam tedy minimalne s dvema a mozna i trema :-)
18.9.2013 11:15 - tony
takže jsem se nechal zeschopnit a v sobotu budu i já.
Snad vám chcrchlání nebude vadit
18.9.2013 13:28 - Hunter
Nene, taky chrchlam :-) Prima, ze jsi zase "zdrav" :-) Budu se na tebe tesit!
Juch! :-D
Btw. sobotu odGMkuju jeste ja, kdyz uz jsem to vymyslel a pak muzes dalsi hrani GMkovat ty :-)
18.9.2013 17:18 - tony
ale to už budu zase marod :D
18.9.2013 17:40 - Leese Dailen
Vzhledem k tomu, ze budeme jenom mi tri, neslo by to prehodit na nedeli? Prave jsem zjistil, ze v sobotu je Conias, kam bych se docela rad podival.
19.9.2013 08:58 - Hunter
To ma Tonda praci, Wrigly - kvuli prave nam trem je to dane na sobotu...
Tondo? Predpokladam, ze se na tvem pracovnim vytizeni v nedeli nic nezmenilo?
19.9.2013 10:19 - Elvid
Tak jsem se konecne rozpomenul se sem podivat a snad to i dnes teda sepisu...O:-)
Kazdopadne se sobotou pocitam. Kdyby to bylo v nedeli, tak nemohu, uz mam delsi dobu neco domluveneho. O:-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.077744007110596 secREMOTE_IP: 18.116.13.113