Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
19.9.2013 11:12 - Hunter
Takze zustava sobota od jedne u me :-)
Jsem na vas zvedavy :-)
PS: Coz takhle dat si zapis? :-) Zkuste to nekdo, pls...
19.9.2013 11:14 - tony
:) já mám celej vejkend volno
takže je to na vás...příští výkend nemohu v sobotu/hrálo by se u mne v práci.
19.9.2013 16:30 - Elvid
Dole mají nějaké problémy a přivolávají těžkou pěchotu na usmrcení nějakého zvířátka. Zároveň se má připravit další těžký tým na podporu, až se vypátrá místo, kde bude. Cestou dolu dostáváme hlášení. Přílet je už bezpečný i do města, Rak Dol odstranila oba protilodní kanóny na náměstí. Celá oblast města je skryta pod temnou stranou síly.
Na zemi dojde k prohození. Seržant zůstává a odvádí přepadový tým do dolu. Já si upřesňuji, o co vlastně jde a mezitím nasedáme do transportéru i s nějakým malým klučinou, který se ptá po rodičích.
Na transportéru se s ním seznámim. Jsem obdobně vysoký, což mu asi vyhovuje. Kupodivu mi rozumí, když mluvim Jawsky, tak alespoň nemusím vše vyťukávat. Jen je to trochu divné, že ji ovládá...něco jsem slyšel o jedi diplomatech, co dokázali využívat sílu k dorozumívání se s kýmkoli, ale i mezi nimi to snad byli vyjímky, ale kluk. No, možná mám jen nedostatečné znalosti.
Zkusíme s Rak Dol objevit osobu X, ale nedaří se.
Rak Dol bere kluka stranou, aby se pokusil také hledat. Nevim, že se o to chce vůbec pokusit, ale třeba se něco přiučím. Potřebuji hlouběji proniknout do síly, když může zapříčinit takovou spoušť a Rak Dol si s ní celkem rozumí. Každopádně výuka se jí moc nedaří, tak se do toho pokouším vstoupit a uhrát to na schovávanou se zavřenýma očima a bez pohybu. Pro první pokus se jen schovám, ale nekryju a po chvíli mne objeví. Dle ostatních šel přímo, takže se příště schovám. Už mne nenašel, ale i tak ho přesvědčíme, aby se pokusil hledat i další osoby, které ucítí. Povedlo se! Našel ho kousek od dalšího města skoro na přímce. Leese se s nimi spojí a přes kamery zjistíme, že se jedná o autobus. Dokážeme se na náměstí dostat dříve a Leese přivolává tým posil, který přiletí i s Dexem. Zbylí vojáci vemou kluka na loď. Slíbil jsem mu pohled z lodních oken na vesmír, tak ho snad na lodi nechají nakouknout ven. Jinak se mu moc nechtělo odejít.
Leese komunikuje s úřady a jdeme do dolu na prohlídku. Vrátný je celkem v pohodě. Sjedeme šachtou a necháme si poslat plány. Zároveň je i domluvená evakuace. Po chvíli dorazí Dex s dvaceti těžkooděnci. Vymýšlíme v rychlosti přepad (Rak Dol navrhla všechny omráčit...přístě by to chtělo ale vzít nějakou omračující výbavu) a poschováváme se. Za chvíli přijdou děti se třema dospělýma. Improvizované omráčení, přes kryté granáty, zafunguje dobře. Na zemi je asi dvacetdva dětí a všichni dospělí. Nikdo nevypadá schopen pohybu a všichni jsou zanedbaní s nedostatkem výživy. U nikoho jsme neobjevili nic zvláštního a ani nikde v okolí. Žádné stopy hlouběji, že by nás jen obešel zamaskován silou.
Vyvedeme je spoutané ven a tam zjišťujeme, že jsou zabití průvodci. Zmizel řidič se čtyřma dětma. Chlapecká a dívčí dvojčata. Nasedáme do transporteru a pokračujeme. Rozhlásíme popis, ale při probíhající evakuaci se ztratí. Zároveň zjištujeme, kde všude jsou nahlášené prohlídky, a necháme si zasílat informace, když se někde objeví. Jsou ještě další dvě prohlídky. Všechna města jsou poblíž tektonického zlomu dvou desek. Vyrážíme k dalšímu v pořadí, kde objevíme mrtvé u vstupu. Proto o tom nemáme echo, ale nejdeme o moc později.
Vydáváme se dolu, ale nejdříve zkontrolujeme výtah. (V předešlém dole jsme jeden odpálili, aby nemohl snadno zdrhnout.) Zdá se bezpečný, tak sjedeme dolů. V hale nikdo, tak necháme jeden tým zde a pokračujeme.
Jdeme dolů a objevim stopy v poprašku. Pro jistotu kontrolujeme odbočky av kontrolní místnosti přivoláme tým k nám. Dole na něho narazíme. Dex s jedním týmem se stará, v boční chodbě, o jeho pohůnky, mezitím co se krademe k němu.
Rak Dol se do něho pustila silou, mezitím co ho jeden tým ostřeluje těžkými zbraněmi. Zkouším se přiblížit, ale nějaké psychické pole mne zraňuje. I tak se zadaří a jsem u něho. Ty holčičky si také nic nedělají s vybuchujícíh raket. Když najednou jednu podřízne, skočí na ní a zmizí, po chvíli tam je obvyklé zvířátko a druhá holčina odletí do rohu. Kluci se mezitím kryjou na zemi...

(Snad dopíšu později...)
19.9.2013 21:39 - Elvid
Selma skace na jeden tym tezkoodencu a behem par chvil z nich dela fasirku, do toho letaji strely od Dexe tesne kolem hlavy Leese. Moc stastne se netvari a ja se za ni take ritim. Rikali, ze ji nevadi energeticke zbrane a sila, ale i tak zkusim silou posileny utok se svymi ionovymi rukavicemi. Zasah a schytala to poradne, vzapeti na mne krikne Leese, at to neprotahuju, tak se naprahnu, uz malem minu, ale on krikne jeste neco a jak se lehce k nemu pretocim, tak to schyta cica primo do cenichu a pekne ji to zaboli. Asi necekala, ze tam ta pest bude, nebo mne ani nevidela. Jeste chvili to do ni rezeme a pak bezime za strojem. Rak Dol se vydava k detem.
Opet bezim ke stroji, ze zadu bude tezke se k nemu dostat, ale je to jen vozidlo, to umim rozebrat. Chvili do neho rezu rukama, delam mensi prohlubne, nez se pririti Dex s mecem a zacne do toho vysekavat lepsi otvor. Az je dostatecny, tak proskocim dovnitr a omracim ridice.
Pak ho odtahneme a svazeme. Rak Dol se dala do podrobneho rozrezavani selmy a objevila dyku, kterou prorizl krk te jedne holcine. Prijdu k te druhe, kluci jsou stale celkem netecni, a pokousim se s ni zahrat obdobnou hru, protoze z ni vyzaruje opet cista sila. Chape stejne rychle, jako kluk. Pokousim se ji primet najit tu dotycnou osobu, nebo primo mec. Nezadarilo se.
Najednou se opet rozbehne stroj, tak se tam priritime zpet a je v nem nejaka temna silueta, jdu k ni, ale opet to schytavam od psychycke sily. Kdyz dojdu dost blizko, pomine. Nastesti, uz tak jsem celkem otresen a trochu se oklepu. Pokracuju dal a podari se mi priblizit dostatecne nenapadne, ze mu natahnu poradnou ranu, ktera by s normalnim clovekem dost zamavala. Znovu na mne křikne Leese, tak přidám ještě jednu, div mu to neotočí hlavu dokola. Jak to, že ještě nepadl. Tak rychle schytat takové dva přesné údery. Phasne skrze mne a ráčí mi to oplatit blesky. Položí mne to do kolen a ztěžka dýchám. Umí vrátit úder. Přenechávám ho Dexovi s Leesem a rychle zaskakuju za sedačku se dát trochu dokupy. Najednou citím, jakoby mne klučina z lodi obejmul a už se mi alespoň nemotá hlava. Postava mezitím něco vypálila po Dexovi a minula. Pak se nám ji podaří dorazit.
Zopakuju pokus s holcinou, ale nedari se a chce napovrch. Rak Dol mezitim rozbyje dyku a zbytek tymu vojaku odklizi trosky (Trochu to tam při krytí s Dexem přehnali a zasypali část jeskyně), zda pod nimi někde nebyl. Rak Dol veme holcinu za ruku, chtel jsem udělat slepého hada, ale což. Popadnu ty dva kluky a s Leesem se vydáváme na povrch. Holčina se snaží, aby mezi ní a Leesem stále někdo byl. 6e by z něho cítila předchozí přítomnost, nebo je v tom něco víc. Radši si budu Leese hlídat a dávat pozor na ně.
Na povrchu se už cítí holčina lépe, ale nedaří se jí určit polohu meče. Kluky necháme radši odvést do bezpečí.
Tak zkusim pokus, vubec nevim, zda je neco takoveho mozne, kazdopadne to sam neumim, ale pokusim se ji primet, aby se spojila s Klukem na lodi a zkusili hledat spolecne, jako by hrali na stejne strane hru na schovavanou. Zadari se a ukaze smerem, kde odjeli dva netecni kluci.
Ihned vyrážíme. Policista nereaguje, tak ho musíme zastavit násilím. Rak Dol ho jde svázat a s Leesem vyndaváme kluky. V nemocnici (většinou se držim za Leesem připraven ho praštit) je zrengenujeme a dáme do erárních šatů, ale nic jsme neobjevili. Přitom se meč má nacházet v dané budově. Je to nějaké podivné.
Kousek mimo, v jednom motýlku, si uděláme karanténu, kam vše nanosíme a i dovezeme kluka z lodi. Než jsou nainstalovány kamery, tak zkusím znovu pokus, když jsou kluci odděleně, každý v jiné místnosti. Sice identifikují, že meč je vtéto budově, ale v úplně jiné místnosti. Jdu se tam podívat, ale nic tam není. Už jsou poměrně vyčerpaní, tak je uložim a také si odpočinu v meditaci, abych je radši hlídal. (Všichni chodíme ve skupinkách po třech.)
Mezitím se spojí Rak Dol s Jedi Koncilem a pošlou nám vyšetřovatele. Po probuzení chci zkoušet s dětmi, co ještě dovedou a začít s lehkou levitací předmětů. Kdysi mne to snad také takto učili, abych přesněji porozuměl a ovládl sílu, která mne obklopuje. Už ale přistává loď. (Rak Dol najednou odhodí Leese a předá meč pasažérce z naší lodě.) Slyšim poplach a výkřiku, rychle vybýhám, skáču z balkónu a běžim doprostřed prostranství. Leese se mezitím nalodil a kropí ženu z naší lodě blastrama. Rak Dol s ní bojuje se svou světelnou tomfou a ona svírá podivný zářící meč, kterým snadno blokuje rány Rak Dol. Než tam doběhnu, tak postřehnu, jak Dex natáhl ruku, jakoby chtěl škrtit, ale místo toho se mu zapli trysky, či co, a odletěl přes celý motel na druhou stranu.
Pospíchám, ale přitom se schovávám. Třeba se dobře nedívá.
Zadařilo se a dám ji ránu do zad, že málem projdu skrz, ale nic, mezitím schytala již pár ran od Rak Dol i od Leese. Konečně se zadařilo a padla mrtvá k zemi. Meč je zabodnut kousek stranou a Leese uspořádá nálet, který roztříští meč na dvě části. Chytnu silou jednu a odhodim ji stranou. Ale je zajímavá, tak se jdu podívat podrobněji na ty runy. Najednou mne srazí Rak Dol do kolen. Divim se, co blbne, když se chci jen podívat na jednu část, ale rozeřvali se děti v domě, tak tam běžim. Už z nich nezáří síla. O něco později dorazí dva Jediove a každý veme jednu část meče k sobě do bedničky a odletí hned zpět.
Až se vše urovná, tak jdeme omrknout místo v prvním dole, co tam vlastně dělal. Je tam nějaký tvárný materiál reagující na sílu (při síle je tvárný, jinak odolává i magmě) a podivné zařízení s neznámým zdrojem energie, které asi někoho udržovalo při životě několik tisíciletí. No potěž. Zvažujeme, zda o tom někoho informovat, nebo se zkusit podívat sami po dalším směrem, kterým kopal. Nakonec Rak Dol prohlásí, že to zkusíme a tak vyrážíme...

Ten konec s tou místností jsem přesně neposlouchal, ale snad je to takhle nějak. A teda i ostatní věci, už to jsou přeci jen dva týdny, ale kostra by měla sedět...O:-)
20.9.2013 11:24 - Hunter
Jj, sedi to :-) Diky :-)
+2 FP za dva velke prispevky :-D
Enemakum zbyva uz jen jeden :-)

Za sebe, jako GM jsem si to skvele uzil... Moc se mi libilo, ze jsem ani hracum nerikal, kdy byly jejich postavy "ovladany", ale naopak to vyuzil k rozsireni zmatku i mezi samotnymi hraci...
Pribeh "mece" - mec se nachazi v dulnim stroji, kterym se chtel hlavni zapornak probourat do dalsi podzemni komory. Kdyz hlavni zapornak citi, ze neustoji soustredene utoky cele skupiny, pouziva lsti. Vezme podstatnou cast sveho ja a vrhne ji po Dexovi. Ve skutecnosti je cilem ji hodit co nejblize Leesovi, ktery stoji daleko vzadu za Dexem. Hmota se zformuje do maleho sliznateho cerva a sune se k Leesovi. Ten diky podpore ostatnich nema cast vnimat, jak se k nemu cerv dostava. A kdyz pronikne do nej, ovladne jej jako jiz drive. Na podprahove urovni... Proto kdyz sam hrac Leese oznami, ze jde prohledat dulni stroj, aby nasel skryty mec, neverim svemu "stesti" :-) Perfektne to hraje do karet a Leese, kupodivu nikym nehlidan, se mece zmocni a uschova jej diky svym schopnostem.
Hraci dostavaji "echo" skrze malou holcicku, ktera zlo v Leesovi citi (tedy to "dalsi" zlo :-)). Likkit podle toho reaguje, ostatni ne. Hrac Leese si to vysvetli tim, ze zrejme citi stary vliv, ktery nam Leesem tento zapornak uz kdysi mel... Zapornak si vsak je pozornosti divky vedom a chce se dostat z dosahu. Ale nemuze, vsichni jej prilis sleduji. Takze kdyz se naskytne prilezitost, kdy Leese se zlizka dohaduje s mistnim ridicem milici, aby deti odvezl do nemocnice, dojde k presunu mece od Leese k NPC. Ostatni jsou zaujati jinou cinnosti, takze si vymeny nevsimnou.
Pri testu "kde je mec" jej ale konecne deti naleznou - diky dobremu napadu spojeni jejich sil je to "automaticky" uspech. Pomerne presne popisi, kde je. Jednotka prileta v transportu, zastavuje vozidlo, omracuje ridice a jde vyzvednout pasazery. Prichazi nejobtiznejsi cast pro Zapornaka. Leese zna, takze ma vuci nemu vyhodu. Ale Rak Dol? To bude orisek. Se stestim (na kostce pada vysoke cislo) se podari ridici, stale ovladanem zapornakem, tajne predat mec Rak Dol. Ta neni tak pozorna, protoze je ridic preci v bezvedomi! Ale chyba lavky, temna strana Sily ho drzela pri vedomi, takze to mohl jen fingovat. Kdyz ho Rak Dol svazuje, mec je jiz bezpecne v jejim batohu..
V nemocnici se strhne poprask, nebot se prijde na to, ze je nekde "zde". Po zkusenosti s tim, ze dyka byla schovana uvnitr zvirete, ocekavaji, ze nektery ze zachranenych chlapcu jej ma v sobe. Ale nema, jak prokaze rentgen. Leese prichazi s napadem na karantenu, takze se zabere motylek, do nej se vsichni presunou a jede se dal. Sice bych mohl "vyuzit" nemocnice a spousty mist, kam by se mec dal ulozit, ale libi se mi myslenka karanteny a tak mec nechavam putovat stale u Rak Dol.
V karantene prichazi dlasi dva skvele napady. Kazdy chodi s doprovodem tri osob. K tomu pridejte, ze Likkit zkusi znovu triangulaci s detmi a je skoro prozrazeno. Nastesti toho ale uz decka maji plne kecky. Jsou na nohou uz druhy den bez spanku a poradneho odpocinku. Takze kdyz maji moznost, usinaji.
Rak Dol, nevedomky, telepaticky zavola na svou sestru a presvedci ji sehrat saradu. Pomuze k tomu i vliv temne strany Sily a zapornaka. Jeji sestra, komunikacni dustojnice, vezme stihacku na lodi a s ni se presune k motelu. "Ruze" pristava u motylku, ale predem zavola, ze bude pristavat to jedijske komando, o ktere si pozadali. A ze si zadaji Rak Dol u pristani. Ta vyrazi neprodlene kupredu. Bez ochranky, bez kohokoliv, nasledovana pouze Leesem a jednim klonem. Trojice tak stale plati. Nikdo nepovazuje za nutne budit ostatni. Jakmile lod pristava, otevira se kokpit a v nem sedi Ruze. Vesele zamava vsem, vzdyt je to preci velke prekvapeni a hezky kanadsky zertik! Rak Dol ale Silou uchopi Leese a mrsti ho na klona. Prestoze ma klon zbroj, nevydrzi ranu a umira pod Leesem. Ten je prekvapen, ze je drsnejsi, nezli klon :-)
A pak uz to jede rychle. Beru si jako GM slovo a rikam, ze Rak Dol predava mec Ruzi. Spolu s tim uvolnuji kontrolu nad Rak Dol. Tonda nevaha a oznamuje dalsi move object. Chudak Ruze spolu se zapornakem nehodi Rebuke a proleti se vzduchem (Tonda hodil myslim 19). Dopad Ruzi zabije, ale zapornak ovlada telo dal. Tonda hlasi, ze Rak Dol je rozzurena a kasti dalsi forcu. Tentokrat za jasny dark point. Zuri dal a probiha boj. Leese chytre vleze do stihacky, takze je zapornakovi jasne, ze neutece... Dex se objevuje na scene, prestoze ja jako GM s nim nechci hrat, dava to smyl. Zkousi force grip, aby zapornaka zastavil a je rebukem (na kostce 20), mrsten daleko skrz hotel - Dex vyresen, nebude se mi plest do finale :-)
Pak uz to bylo o par hodech, o par utocich a vysledek je jasny, zapornak a jeho mec jsou porazeni...
Scena mi prisla skvele cinematicka, finale spravne akcni a ten zmatek predtim na tema "kdo sakra ma mec" bezvadne. Ostatni sice nevypadali tak unesene, jako ja, ale co uz, GM dela, co umi :-D A ja se bavil dobre :-)
20.9.2013 16:15 - Hunter
Tondo, nemci staveli mechy uz davno za druhy svetovy!
21.9.2013 00:55 - Bleška
Hehé, já se při čtení taky bavila dobře :D. Hlavně GM zápis tomu dal pořádně smysl :D :D.

Jen všem, co jsou zdravotně závadní, přeji brzké uzdravení ;)
23.9.2013 11:25 - Hunter
:-) Další hraní za námi... Méně cinematické a trošku nudný souboj s "bossem" - tak nějak jsem nečekal, že se to Tondovi nepodaří hodit/respektive tak moc pokazit :-) A pak zase vtipně vylepšit tím, že se prohlásí za nového učedníka :-D To totiž způsobilo, že se nesebral a nezmizel jako zbylí dva mistří :-)
Anyway, další hraní v sobotu, 13:00 u Tondy v práci. Tentokrát pod jeho vedením... Aneb to zas bude průser :-)
23.9.2013 17:58 - Elvid
A co se teprve od něho mohl naučit, než na něj poslal bombardování a nechal ho v souboji zabít, místo zlikvidování Likkita a pár dalších klonů...;-)
23.9.2013 18:00 - jira
Ahoj všem tak jsme se zase konečně přistěhovali do prahy jestli je místo tak bych se rad připojil
26.9.2013 11:02 - Hunter
Cau Jirko! Vitej zpatky :-)
Misto je, akorat ti musim zkusit nejak doaktualizovat postavu - na dalsi hrani ti dam klona, protoze je nejlogictejsi. Pokud bys chtel pak wookieho, tak by se asi dal oprasit a vyzvednout z Teyeru, kde si hraje na drsneho clena gangu :-)
Zvladas dorazit v sobotu k Tondovi do prace na jednu?
26.9.2013 11:04 - Hunter
Elvid píše:
A co se teprve od něho mohl naučit, než na něj poslal bombardování a nechal ho v souboji zabít, místo zlikvidování Likkita a pár dalších klonů...;-)

No prave, Rak Dol je trubka - mohla byt super silna... Silena, ale super silna! :-D A ted, ted je z ni, mno, hrdina radu Jedi :-D Tak ti nevim, co je lepsi :-D
A jo, Tondo, jeste neco na zacatku hry odehrajeme, na co jsem zapomel minule... Tyka se to tve postavy. Ostatni tam sice nebudou, ale co uz, zahrat to muzeme i pred nima :-)
26.9.2013 11:05 - Hunter
Btw, alespon rychle, strucne shrnuti za minule? Nekdo, pls? :-) Za force pointik? :-D
26.9.2013 12:25 - Bleška
Když napíšu nějaké shrnutí, dostanu taky FP? :D
26.9.2013 13:14 - Leese Dailen
Nakonec jsme se tedy rozhodli, ze ty neotevrene kobky prozkoumame, abychom zjistili, co tam je. Z bezpecnostnich duvodu sli dolu pouze Rak Dol s Dexem a nekolika droidy, kteri budou obstaravat vykopove prace. Po nejake pul hodine Rak Dol hlasi, ze se dostala dovnitr. Jak jsme predpokladali, je tam pouze hybernacni pristroj, ovsem na nem lezi zenske telo v honosnem kostymu s helmou. Rak Dol pristupuje bliz a zkouma to pomoci Sily. Zjistuje, ze pristroj na Silu reaguje a zjevne se tak i ovlada. Po chvilce zkoumani zadava pristroji prikaz, aby zastavil zivotni funkce subjektu, coz se take stava a z dotycne nezbyde nic nez saty.
Vysledek se nam vcelku zamlouva a tak pokracujeme k dalsi kobce, jeji lokaci je Rak Dol jiz schopna najit a tak se snadno dostavame dovnitr. Tou dobou jsme si jiz pomerne jisti, ze se jedna o nejakou formu vezeni. Rak Dol znovu pristupuje k pristroji a zadava totozny prikaz, ovsem tentokrat pristroj nezareaguje stejne a zacina dotycneho probouzet. Nez se zvedne, zkousi Rak Dol ukoncit jeho funkce pomoci svetelneho mece, ale ten se po kontaktu s osacenim vypne. Rak Dol se mile usmiva a na mentalni dotaz probuzeneho Sithskeho Dreadmastera proc ho probudila rika, ze se od nej chce ucit. My zaciname mezitim pripravovat plany stretu, ale nase plany jsou zhaceny, kdyz se sith i s Rak Dol transportuje na povrch.
S Dexem tedy nemuzeme v boji pocitat, je moc daleko. Prichazi ale zprava s fregaty, ze Rak Dol zada palebnou podporu na blizkou pozici a tak potvrzuji a vydavame se tam. Lodni turbolasery se pusti do prace a Rak Dol, ktera nejak zapomela zmizet z dosahu dostava neprimy zasah prvniho uderu, pote ji odtud odnasi sith, ktery ac dostal primy zasah nevypada vice nez ocouzen.
Nedaleko se jiz formuje nase prvni utocna vlna, kterou tvori Leese, Likkit a dve kloni komanda s velitelem.
Souboj je znacne nevyrovnany, nastesti ma sith jine priority nez nas vymazat z povrchu, takze dostava silene rany, ktere s nim ale prilis nedelaji a obcas se rozhodne vysat z nekoho zivotni silu, aby se dolecil. Behem chvilky se mu pak podari nashromazdit dostatek sil a vytvari nam jiz znamy Silovy vybuch, ktery vysava zivot vsemu zivemu ve meste. Nastesti je mesto jiz evakuovano a vsichni jsme dostatecne odolni, abychom utok prezili. Pote co se do Sitha znovu opre veskera palba, kterou mame k dispozici, se jeho telo poskozeni podda a on pada k zemi. Nikdo mu pochopitelne neveri, ze jen tak umrel a tak do nej vsichni jeste nejakou chvili strilime.
Kdyz jeho duch opousti telo, stihne jeste probudit sve bratry a sestry (posledniho v hybernaci) o cemz se ujistujeme po chvili, kdyz z vedlejsiho mesta prijde Silou zavan mnoha umirajicich dusi. S tim se ovsem balime a opoustime planetu zpet na fregatu, kde zahajuji plnou blokadu planety, aby se Sithove nedostali pryc a kontaktujeme Jedi Koncil, aby s tim sli neco udelat. Ti se jdou radit a nez znovu odpovi prileta Republikova flotila. V domeni, ze se jedna o Jedie, kteri byli celou dobu v nedalekem sektoru se na dustojnika oborim, kde se flakaji a do obrazu vstoupi Kancler Palpatine, ze leteli jak nejrychleji mohli. S omluvou se stahuji a oni prebiraji blokadu, ovsem nas do ni zahrnou take. Po par dnech se dostavuji nasi oblibeni jediove Kenobi a Anakin, kteri priletli s kanclerem a doted prozkoumavali planetu. Mezitim nam byla prohledana lod, ale nenasli ani Likkita, ktery se jim schovaval, bohuzel nam ale zabavili korist z planety (jeden z hybernacnich pristroju a material z kobek).
Nasledne jsme kontaktovani znovu Jedi koncilem, kteri nam zdvorile doporuci, abychom se u nich strelhbyte stavili. Letime tedy na Corusant, kde k nasemu prekvapeni Jediove pripravili dekovacku s predanim nejakych medaili za hrdinske ciny, kterych jsme se tentokrat dopustili. Pozdeji je nam vysvetleno, ze Dreadmasteri byli kdysi trnem v oku Jediu, ale nikdy se jim nepodarilo je najit, jen jednou se nekolika mistrum najednou podarilo jednoho Dreadmastera udolat.

Pote si trochu vsichni zaslouzene odpocineme a jdeme se konecne venovat dulezitym vecem - zachrane klonu...
26.9.2013 16:17 - Hunter
Diky :-) +1 FP :-P

Za me momentky ze hry:
Tonda/GM - tak ja hazim na to, aby ho ta masina vstrebala, jako predtim tu zenskou... OK, hazej.... Hmm, 24... To ti padla jenom dvojka?... (Smutny vyraz) Jo... A kruci (nejen na to, ze mu padlo malo, ale co to vsechno bude delat dal a ja to jako GM musim rychle rozhodnout). Definuji dalsi nahodny hod. Podhodil totiz o vic nez 5 cilove cislo, tj. to neni jen neuspech, ale kriticke selhani a masina proste dela nahodne veci. Kupodivu mi hodem pada, ze se Dreadmaster probouzi. A u nej stoji Rak Dol, Tondova postava. Asi si bude muset udelat novou. Hlavne pote, co do ni sekne mecem, ktery se mu vypne kvuli materialu satu. "Kdo jsi a proc jsi me probudila?" duni dreadmastruv hlav v hlave Rak Dol... Tonda se zacina culit na cele kolo... Ja se zacinam desit, co zase vymyslel... "Ehm, ja jsem Darth Kaliyo!"... Lol... "A chtela bych se od vas ucit"... Tybrdo! Ten je hustej! No tak jo, kdyz si o to rekl :-) A s tim ji dreadmaster polozi ruku na rameno a objevi se na povrchu :-)
Perfektni vybrusleni ze situace, ktere nastesti nevedlo k smrti vsech lidi v druzine, ale k likvidaci dreadmastera! Sice oslabeneho staletim spanku, strojem a uveznenim, ale i tak CL20 postavy! A protoze tak krasne Tonda nahodil udicku, na kterou mu skocil, tak misto toho, aby ji sejmul, nebo zmizel a sel si dobyt sily, vydava se ji "predvest", jak je dobry :-) A kam jinam, nezli na bandu enemaku (druzinku)... A kdyz Tonda povola turbolaserovou palbu na svou pozici (stoupne si takticky 10 metru od enemaka, ale turbolasery nejsou zrovna nejpresnejsi a hlavne chirurgickou zbrani z orbity :-)) a koupi to take, je dreadmasterovi jasne, ze je Rak Dol, pardon, Darth Kaliyo na jeho strane :-D
A to pak realne znamena, ze ztrati jedno "vysati" enemaku na oblbnuti tondovy postavy, misto aby to investoval do zabijeni cele druziny, coz vicemene umozni druzine ho porazit! Tak nad timhle vyvojem jsem spokojene zasnul :-)

Jinak byl boj vyrazne nudnejsi, nezli mel byt - snazil jsem se vymyslet, co by npc delalo a pritom to neprepisknout a nevyvrazdit vsechny najednou :-) Ale pak jsem si rekl ale co a pustil ho ze retezu - coz vedlo k brutalni vrazde 5 klonu a nasledne souctem asi 300 damage, ktere udelal plosnym utokem vsem okolo :-) Dalsi ale nanestesti nestihl :-)
26.9.2013 16:18 - Hunter
Jo a jeste pridam, ze utekli tedy celkem tri Dreadmasteri... I kdyz se jeden nasel po cca trech dnech po ukonceni blokady mrtvy na nedaleke planete :-) Kdo vi, co ho zabilo... Jen kancler si povzdechl, ze je skoda, ze nebyl u toho :-D Muhuhaha :-)
26.9.2013 17:54 - Hunter
Tak jsem ti Jirko upgradoval denicek postavy clona... Tenhle by se na nadchazejici misi hodil, takze proto ho tam davam :-)
V zasade vychazi z tveho blastroveho cannonu a raketometu :-) Kanon je na tanky, pripadne na tezsi nepratele. Navic mas do nej dostatek naboju. Raketomet je pak proti pechote a vseobecne likvidaci velke plochy (do nej mas "jen" 12 raket :-)).
Navic tva postava prosla v posledni dobe kurzem pro klonova komanda. Diky tomu ma "stealth" - neboli plizeni a navic improved stealth (prehazujes, beres druhy hod). K tomu dodej, ze mas talent "ambush", neboli vylepsene prepadavani ze zalohy (na cil, ktery jeste nehral, mas +2 kostky damage - masakr s tou bazukou :-)).
Trosku pro srandu a pro taktiku jsem ti dal "bantha herder" feat, ktery rika, ze kdyz se do nekoho trefis, tak s nim hejbnes o policko (pokud tvuj utok je vyssi, nezli jejich Will save) - klidne i vic cilu pri plosnem utoku :-) Neboli vtipna zalezitost - hezky si muzes nepratele sestrkat k sobe, abys jim plosnejma daval rovnou vsem poradne za usi :-) Nebo treba melee enemaka tak od sebe odhanis :-)
Pro to plizeni mas navic lepsi armor - shadowskin, tj. +5 do plizeni automaticky v jakemkoliv terenu :-)
Jo a jmeno me napadlo leda tak "Dělbuch" :-) Tak si ho kdyztak prejmenuj, nebo jak chces :-)
26.9.2013 17:59 - Hunter
Aktualizoval jsem take Rank and Requisition - dal jsem Likkitovi "shows extreme valor", protoze v poslednich misich tvrde bojoval a neustupoval (az na posledni misi :-D)...
Michale, prasule se pocitaji tak, ze vezmes level, prictes requisition bonus (u tebe tedka +2) a to vynasobis 2000. To sice neni tvuj majetek, ale majetek jednotky, ale jsou to "zdroje", se kterymi muzes nakladat :-)
26.9.2013 18:31 - Elvid
Rikal jsem si, zda to budu zitra nejak sepisovat, ale takto to uz necham. :-)

Sice za svoji postavu bych tam i zminil silenou (ovladnutou) Rak Dol, ktera se snazila sejmout maleho Likkita, ale chapu, ze z pohledu Leese tohle zas az tak zajimave nebylo...:-D

+ tam byla doresen pokus o ocisteni zaporne propagandy odeslane z Darocu (behem blokady).

PS: Coz mi pripomina, ze jsem za Likkita zvazoval vzit Rak Dol do telocvicny, at potrenujeme jeji boj s mecem, protoze byl nedostatecny...O;-) Ale asi to pricte spis tomu, ze odolavala...:-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.098292112350464 secREMOTE_IP: 3.134.77.195