Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
15.10.2013 22:12 - Elvid
Mam cas, takze za mne v poho...;-)
16.10.2013 22:14 - tony
počítám s nedělí u pavla
18.10.2013 12:30 - Hunter
Prima, v jednu se na vas tesim :-)
21.10.2013 11:29 - Hunter
Další hra za námi :-) A spousta vypotřebovaných force pointů... Už aby byl level up, co Tondo? :-)
Další hraní zatím netuším - tento víkend bych si rád udělal spíše volno na úklid bytu, takže to za sebe vidím na víkend 9.11. a 10.11. - opět spíš neděle :-)
Btw. tady je odkaz na tu Jedijku - Sayuna Bayan :-)
22.10.2013 00:46 - Bleška
Ha! 9. nebo 10. už můžete (snad) počítat se mnou! Juhů!
22.10.2013 09:36 - Hunter
Yeees! Dostanes hubana, jen co te uvidim! Nebo spis mega objeti :-D Uz se na tebe moc a moc tesim :-)

Btw. jsem premyslel, kdy naposledy byl level up - moc netusim, protoze si kulove pamatuju... Rozhodne to bylo pred Michalovou misi - tj. to mame Michalova mise, pak Dread Masteri, pak Tondova mise a nedelni hrani... Cca celkem +-10 her... Staci to na level up, nebo jeste ne? :-) Co si myslite vy? :-)
22.10.2013 09:37 - Hunter
A jeste lehky update - protoze jsem trdlo, tak jsem myslel spis nedeli 3.11. - nejak jsem se prekoukl o tyden :-) A je jasne, ze jakmile bude Andy zpatky, budeme hrat taky :-D Takze pak i toho 10.11. :-)
22.10.2013 11:29 - Bleška
Taky se na Tebe těším, na Vás všechny ;) ;). A hehe, beru hudlana i to objetí :D.

Hm... 3.11. To asi ještě ne, když den před tím přiletím :).
22.10.2013 11:30 - Bleška
Mimochodem, kdo je ta jedijka, která zabírá půlku obrazovky mého počítače? :). Nějaké bližší info o ní? Respektive něco, co bych měla vědět? :)
22.10.2013 13:45 - tony
ano je to target practic až jí příště potkám.

Dovolená na tropickém ostrově se nám trochu pokazila když jsme zjistili že někdo lítá v mém domovském sektoru a těžce pirátí.Nebo spíš řečeno správně ten sektor terorizuje.

Takže jsme se rozhodli dovolenou přerušit,letět tam a kouknout se.
Opravdu mne nepřekvapilo že mají tři v podstatě těžké křižníky.Překvapením bylo že jsou republikové ,plné klonů a velí jim Jediknight(viz foto).
Krátce na to zjištujeme že někdo také unesl moje rodiče,lodě patří 5divizi která se esmnou chtěla sejít a obrázek padlé jedijky se nám uceloval.
Na pomoc nám letí 5 aklamátorů,Obivan a Anakin.Abych zabránila krveprolití mezi klony letím na osobní setkání s jedijkou sama.
Hned po příletu mi oznamují že jsem usvědčená vlastizrádkyně a hodlají mne popravit.Já se z toho bohužel pokusila vykecat a vzhledem k mím sociálním skilům to podle toho vypadalo.
Např.:
jedijka -ukazuje fotku,pláče a ptá se "víš kdo to byl?"(jednalo se o jejího otce)
já(hod na diplomacii celkem8/základ mám7)- "Ne promin ale já si nemůžu pamatovat každou separatistickou svini."

jedijka skouší už asi čtvrtou forsu v řadě a opět neúspěšně
já- vidím padawanko že jsi vynechávala treninky,to není dobře(diplomacie cca9)

jedijka už 15kolo nemůže nic dělat a kloni kolem mne mne netrefují
já(diplomacie opět9) No vidím že bojujete jako tvůj otec a jeho muži.

Na diplomacii sem házel cca 8* a z toho 5* sem nepřekonal 10,vzhledem k tomu že základ mám 7 tak to bylo opravdu smutné.Na druhou stranu hráč už na ní byl taky naštvanej takže mi to nevadilo tolik.

Po cca 6 minutách kdy se vrátil velitel lodi na kterého sem použila mindtrik,všichni zjištují že mluvím pravdu a nechávají mne být,až na jedijku která mi s výkřikem "Ty mě otce já tobě matku." přesekává mojí rodičku a prchá z lodě.

Krátce potom zjištuji že anakin dojatý mojí strátou vyrazil narychlo napřed aby mi jí pomohl zachránit, takže jsem mu chvilku brečela na rameni.

(já i pavel jsme se dobře bavili tím jak se mi podařilo dostat anakinovi pod kůži,na rozdíl od jisté bountyhunterky a asi hodinu jsme se bavili představama o tom jak zareaguje až to zjistí.)
22.10.2013 15:01 - Hunter
Hehe :-D Tondo, Tondo :-D Co ti na to mám říct... Forcepoint? :-D

A jinak pro ostatní - po dobrodružství na planetě Nyriánců, vyložení klonů na planetách a tak vůbec, bylo po první úspěšné hromadné operaci (které se účastnila celá jednotka), nařízeno velením si dát dovolenou...
Vydali jsme se proto na odpočinkovou planetu (Teyr s jeho krásnými tropickými ostrovy byl kdo ví proč zamítnut) někde v outer rim. Místních jsme si nevšímali a cachtali se "jako jeden muž" v moři... Týden celkem prima. Pak se ale už Rak Dol nudila a rozhodla se jít poptat sama ze své iniciativy, jak je té jedijce, co jí, teď již před dvěma měsíci, vlastne sháněla...
Akorát se k ní nedovolala... Za to došla zpráva, že má letět na Dorin, domovskou soustavu Kel Dorů.
Poznámka GM - wow! Tomu říkám šestý smysl - jak si sám Tonda oprášil tuhle "vějičku" z dřívější doby a vlastně sám díky tomu všem osvěžil tuto postavu Jedijky :-)
Na Dorinu se spolu s místními dohodl, že zatrhne pirátění a vrhl se do akce... Lehce škoda, že si nezkontroloval své rodiče... Sice už byli kdo ví kde, ale... :-)
Tak jako tak se mi to moc líbilo, stejně jako poslední Tondův hod - Force Grip na Jedijku, aby nemohla utéci... Ale padla mu, bohužel, opět jednička :-) A tak Jedijka utekla...
22.10.2013 15:05 - Hunter
Jinak zkontrolovana cisla. Jedijka mela Fortitude 25, ale co uz :-)
Btw. Tonda ma na will bonus za vypity lektvar +2 - to je neco jeste za Petra :-)
Jinak +1 destiny bod, ti Tondo urcite rad za minulou hru dam :-)
A uprimne, klidne i tolik lightside pointu, aby jsi byl zase cisty jako detska prdelka :-)
23.10.2013 00:10 - Bleška
Co na to jistá bountyhunterka... Začíná si hledat Mistra a zjišťovat odměnu na její hlavu :P. Brzy jedijka zjistí, že její noční můry se stanou skutečností! Jen co tě uvidí, vyškrábe ti oči!! :D

Hehe, ale musela to být fajná hra :D :D.
23.10.2013 00:33 - tony
1)důvodem/hlavním/ proč sem nehledal rodiče bylo že jsem je chtěl hledat "až bude klid".Upřímě to že mi unesla rodiče mne nenapadlo protože sem vycházel z toho že jako republikový blackops nejsou moji rodiče semnou nijak spojený právě proto co se jim stalo aby se nestávalo.

2)já jsem za tu minulou hru nedosat žádnej dark point protože jsem se k používání dark fors nedostal,né že bych nechtěl.
Jestli budeme Lightside pointy hrát podobně jako dark začnu si z nich dělat sbírku :)....... a pak zase půjdu někomu na pomoc a budou v ****

3)ty hody byli tragický ale na druhou stranu ta jednička na ten můj pokus jí zastavit byla vážně epická.
23.10.2013 10:41 - Elvid
Tak doplnim i z Likkitova pohledu.

Dex vyhlasuje, ze se stavime na nejake prijemne planete k odpocinku a relaxaci. Vetsina mizi na nejaky tropicky ostruvek bez civilizace...jak tam chteji relaxovat, kdyz tam neni pisek, hvezdy daleko a zadna technika na hrani. Radsi zustavam na lodi, kde vypomaham s udrzbou lodi a lepe se tak s ni seznamuji a zaroven si zamedituji radsi na lodi obklopen vesmirem.

Po nejake dobe se Rak Dol vraci zjistit, zda na ni po dvou mesicich stale ceka jista Jedi. Kupodivu ne, ale dostava zpravy o problemech doma (prepadavani KelDorskych lodi), tak to projedname a budeme se vydavat jako obchodni lod nejake Kel Dorske spolecnosti s tim, ze privezeme potrebne zasoby. Take si dohodneme pruzkum lodi v predstihu a rozhodneme se otestovat jednomistnou lodicku bez zbrani, co zabavili u Savany. Vzhledem k tomu, ze ma byt nenapadna, tak jsem zvolen ja. Nebranim se tomu, alespon budu mit klid na rozjimani o Dread Masterech a jejich napojeni na silu. Potrebuji to lepe pochopit, abych pred nimi mel sanci ochranit ostatni. Zaroven je to prijemne byt tak blizko obklopen hvezdami a vesmirem.

Prilet na planetu probiha bez problemu a tak okolo toho nechame udelat lehci humbuk a s vehlasem letime na dalsi. V zakrytu tam spatrim tri krizniky (modry pruh na prave strane) s nekolika stihackama, co se schovavaji za mesicem a cekaji asi na nas. S vypnutytmi motory tam maji presunute transportery. Moc se nechci priblizovat, preci jen jeste jsem se poradne neseznamil s touto lodickou a nemam moc zkusenosti s plizenim ve vesmiru. Az nasnimam maximum dat z teto vzdalenosti, tak se vracim a vse predavam.
Merit sily se nam nechce, nehlede na to, ze to nevypada na klasicke piraty. Dohodneme se, ze je budu sledovat, kde maji zakladnu a pak jim to dam vedet. Oni mezitim poleti na dalsi planetu a pusti do obehu, ze to uspesne zvladli a past s fiktivni planetou se zadarila (aby tento svaz odletel). Diplomaticka lodicka jede k holonetu podat zpravy na admiralitu celni spravy. Druhy transporter tu ma na mne cekat po dobu sedmi dnu od odletu a jinak se mam vratit na domovskou planetu.

Posledni termin navratu si stanovuji na asi ctyricet dnu (podpora je na pet, ale vetsinu doby se bduu drzet v transu). Spousta casu na rozjimani o hlubsim pojeti sily, nez jak jsem ji bral dosud a dovolena. Po ctyrech dnech odletaji, sleduji je a posilam info transporteru, kam vlastne leti. Malem mne dostali, nechavaji zadni hlidku, priste si dam vetsi pozor. Priletame k dulni kolonii, kterou bombarduji. Nemam, jak poslat zpravu. Pak se dostavame k dalsimu mistu, kde za jeden transporter odvysilaji nouzovy signal, pak najednou vyskoci z prostoru krizniky, zapnou ruseni a zajmou lod. Vse nahravam a komentuji. Treba z toho pak pujde neco vytahnout (Jak silnou maji rusicku, na ktere lodi se asi nachazi, identifikace podle taktiky, ...).
Celkem rychle je hotovo a leti k dalsimu mistu (asi dvanacty den). Incident se opakuje a ja zvazuji, zda je nejaka moznost, jak upozornit prichozi lod, aniz bych se prozradil. Na zadnou neprichazim, tak opet vse nahravam a komentuji. Premyslim, jak jim to predat se vsemi kurzy a nahraju to na datapad s komlinkem, co po hodine zacne pipat. Toto vyhazuji v troskach a dal letim za nimi.
Poznamka...musime si dohodnout nejake sifrovani, ktere bude po zasifrovani klicem rozkodovatelne jen na lodi a pak nejake do terenu, kde je sice riziko, ze to nekdo ziska, ale porad lepsi, nez se jen spolehat na heslo, jako musim ted. Prikladam do textoveho souboru, komu je urceno a lehci nastin na to, co je tam vlastne za heslo. Snad pochopi.

Lode se nehybou, potom zachytim zpravu od Rak Dol, ze se ma setkat s pritelem, tak se podivim, ale letim tam, kdyz jeden kriznik odskoci avysilaji zpet pro Rak Dol o prepnuti na soukromy kanal. Aha, asi bdue vyjednavani a nebyl to kontakt se mnou. Vraciim se ke sledovacce. Po chvili zbyvajici dva krizniky odskoci, tka je nasleduji...

Pri navratu se pokousim priblizit k nasi Fregate co nejvic, celkem to jde a tak si pak jeste parkrat zkusim priblizovani apod, at ziskam vic zkusenosti a vetsi jistotu pro plizeni v teto lodicce vesmirem. Zpetne pak zjistiju, co se vlastne delo.
23.10.2013 10:51 - Elvid
ad nedele 3.11. mam cas, takze ok.

Ad lvlovani...jako hrac nemam nic proti lvlum, alespon pribudou nove schopnosti apod. :-) Ale myslim si, ze poskocit ze dvanactky na trinactku asi za tri mesice je celkem brzo...mozna bych to videl na lvl po alespon +- aktualnim lvlu hrani (cili v tuhle chvili tak 1-2 mise navic)...ale je to jen muj nazor. Sic mam promyslenou i tu dvacitku, tak neni moc snadne jim vytvaret adekvatni soupere, kdyz uz ted jsou jakjo jednotlivci dost silni v porovnani se zbytkem galaxie, natoz jako skupinka...O:-)

PS: Takze jeste vynatek z toho popisu:
1) Predprivit datapad s kody pro kodovani smerem na lod (dekodovani jen na lodi).
2) Nejake sifrovani, protokol na misi mezi sebou...nejlepe jeste po zadani osobniho hesla, at jim to da nejakou praci, i kdyz budou mit datapad s moznosti dekodovat zasifrovani z mise.
3) Pripravit nejake "balicky", na ktere pujde nahrat informace a vyzvednout je. Bud budou pipat na obecne frekvenci, nebo jen odpovidat na urcite, ci vysilat na urcite, apod. (Prepinatelne.) Az se pripadne bude nekdy pouzivat ta lodicka, aby byl alespon zpusob zanechavani zprav. (Nejlepe i s minipohonem, aby doleteli k planete / mistu...treba sto km. :-))
23.10.2013 11:22 - Hunter
Zakladem je doletet k planete a pak shoret v atmosfere! :-D
Ehm, ale chapu, jak jsi to myslel :-)
Jak jsem rikal, velmi jsem ocenil Michalovu uspesnou snahu za Likkita zahrat, ze to nikdy poradne nedelal (plizeni se v lodi), tj. nechce riskovat a uci se to postupne, prestoze jako hrac slusne vi, ze lod na schovavani je to opravdu dobra :-)
23.10.2013 12:03 - Elvid
jj, jeste by to na planete vyzvedlo nejake dite a bylo to na nic, ve vesmiru u planety, i kdyby to vyzvedl nekdo cizi, tak je alespon rozumnejsi, teoreticky...O:-)

PS: Ty tri mesice jsem myslel herne, i kdyz to +- vychazi i na hracske odehravani...cili hrajeme skoro v realnem case...:-)
23.10.2013 19:08 - tony
já proti lvlupu nic nemám,stejně jako nemám představu jestli to je nebo není mimo mísu.Já bych řekl že lvlup není problém...ale já bych toho napovídal.
24.10.2013 12:14 - Hunter
Lol, Tondo :-)
Netuším, jestli to tu zaznělo, nebo ne, ale ta Jedijka měla taťku. A ten taťka byl velitel jisté fregaty celní správy v sektoru Petrohrad... A byl to ten, kterého Rak Dol reálně zabila (protože se odmítnul vzdát a dál střílel lodními zbraněmi po jejím space transportu ze zbytkem posádky)...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.096435070037842 secREMOTE_IP: 3.149.254.35