Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
30.11.2013 22:46 - Bleška
Planeta Anubis – den 1
Přistání bez problémů, planeta z větší části neobydlená. Zemědělci, horníci, Republika. Jaro.
Sháním si mapy oblasti a odvoz k pustině.
Důležité: za 10 dní sraz 600 km západně od Kernyho farmy – poslední obydlené sídlo. U farmářů jsem měla možnost prohlídnout si zajímavé destičky s něčím, co vypadalo jako mapa, pokud se tak dá říkat jednoduchému náčrtku bez nějakých podrobností. Je tu ale vyobrazeno spousta záchytných bodů, nemělo by být těžké dostat se k chrámu. Přenáším do Datapadu, obyvatelé se svého rodinného dědictví nechtějí vzdát, není důvod jim ho brát.
Podle mapy mám přejít pláně, sledovat Bílou řeku, pak projít Medvědím průsmykem, kolem jezera, skrze Lesní Strážce až k Trojzubci. Tam někde je cíl cesty.
Pláně, pláně, pláně. Hledám bílou řeku. Jednu jsem našla, ale ta je modrá.
Přehodnocuju prvotní názor, nebude to tak jednoduché. Začíná se stmívat. Ve chvíli, kdy si ustelu, stále podrobně studuju mapu. Leže na zádech, užívám si pohledu na hvězdnou oblohu. Jak jsou některé ty hvězdy krásně seřazené, jakoby v klikaté lajně. Skoro vypadají… jako tok Bílé řeky?

Planeta Anubis – den 2

Pozdní odpoledne – konečně hory. Vidím 3 průsmyky, mám se vydat tím, kudy kráčí medvěd. Hledám stopy – otisky jeho tlap, poškrábané stromy, kosti po ulovené a snědené kořisti, výkaly. Nikde nic. Padá tma. Vytvářím si přístřešek, maskuju a zakrývám stopy svojí přítomnosti. Nespím, co kdyby medvěd přišel ke mně.

Planeta Anubis – den 3

Velmi poetická mapa. Kdo by řekl, že medvěda mám hledat ve skalách. A ještě k tomu jenom jeho hlavu. Vytvořenou erozí. Nicméně vím, že v mapě a popisu není nic tak jednoznačné. Ostatně, už Bílá řeka mě měla varovat.
Potkala jsem trochu té místní hladové zvířeny – poživatelné.
Průsmyk mě provedl mezi horami, je tu citelně chladněji. Dostávám se do lesa. Tentokrát hledám modrou skvrnu. Jezero? Doufám, safír bych tu hledat nechtěla.
Jezero. Obcházím ho zprava, snad je to tak správně.
Nekonečný les, teď mám hledat něco, co je označeno Lesní Strážci. ??? .
Hluboké ticho narušila padající, hořící loď. Trochu váhám, zda pokračovat v cestě a nechat loď být. Ten pád nemohla posádka přežít. Ale co kdyby náhodou? Stát se to mě, taky bych chtěla, aby mě někdo hledal. Místním jehličnatým lesem není nijak těžké se pohybovat. Po většinou jehličí, sem tam nízká křovina, stromy vzrostlé. Dávám pozor pouze na dravou zvěř, nerada bych nějaké vlítla přímo do chřtánu.
Do hodiny jsem na místě, loď je rozlámaná a kolem se válejí těla v bílých jednotných zbrojích. Takže republika, kloni konkrétně. Daří se mi jich 6 zachránit. Jeden mi při tom sice skoro podřízne hrdlo, ale pochopí, že pomáhám. 3 vypadají, že budou schopni chůze, další 3 mají vnitřní zranění, ale měli by to přežít. Stone vypadá nejlíp, jenom zlomené žebro, další pohmožděniny. Posílám ho najít léčivý mech, nějaké bylinky, moje lékařské zásoby ani zdaleka nestačí. Nedaleko teče potok, přemisťujeme se tam.

Planeta Anubis – den 4
Zjišťuji jejich jména – ti další, co stojí na nohou, jsou Koment a Fresh. Další 3 Jett, Risky a Loj. K poetické mapě poetičtí kloni.
Jediné, co jsem od Komenta slyšela, bylo No koment.
Vyrobili jsme smyky, nemají skoro žádnou výzbroj, zásoby, nic. Ale jsou rozhodnutí jít se mnou. Nejsem z toho nadšená. Budu muset nakrmit dalších 6 hladových krků, což není takový problém, zvěře a vody je tu dost, ale bude mě to stát spoustu času a sil. Jsou ale dost neoblomní. A na druhou stranu, až se dají dohromady, může se mi jejich pomoc hodit. Stoneovi dávám do ruky svou loveckou pušku, Koment a Fresh mají každý aspoň blaster a ostatní ke svému stavu zbraň nepotřebují. Stejně si myslím, že by tu měli počkat na republikovou loď, která je vyzvedne. Překvapí mě, že je dost možný, že je ani nikdo hledat nebude. Sepíci je budou považovat za mrtvé, pokud to byli oni a Republika? Pokud zachytili signál, což není jisté, tak možná. Uznávám, že v tom případě opravdu nemá smysl nechávat je na místě. Dostanu je zpět do civilizace, ve městě má Republika základnu, tam se o ně potom postarají.

Planeta Anubis – den 5

Vlečeme se, stav klonů se trochu lepší. Cestou chápu, odkud se vzala ta poetická jména. Příležitostně lovím a snažím se najít ty Lesní strážce. Radši se snažím nehádat, co by to mohlo být, nechám oči a mysl otevřenou, třeba mě fakt praští přímo do nosu. Poeticky.
Další loď. Prej opuštěná klidná krajina, přitom je tu provoz jak na Coruscantu. Hmm, Hutti? Co ti by tu chtěli?
Klonům v komlinku praská hlášení. Někdo je žádá, aby se nahlásili. Vrtím hlavou, tohle smrdí. Kluci s tím souhlasí. U Komenta si to alespoň myslím, protože to vůbec nekomentuje.
Loď krouží všude kolem nás, pátrá. Není těžké se pod stromy schovat, k tomu nebudou mít kde přistát. Pokračujeme trochu rychleji. Jak tak kroutím hlavou ve snaze zahlédnout plavidlo, všimnu si, že na levé straně se porost jaksi mění. Stromy jsou jiné. Ne všechny, ale je na nich něco zvláštního. Nechávám klony na místě a jdu to prozkoumat, po chvilce si uvědomím, že ty stromy jsou starší, mnohem starší, než ti okolní a že čím déle mezi nimi kráčím, tím je jich více a i rozeznávám něco, co mohlo být kdysi stezkou. Vracím se pro kluky a v cestě pokračujeme společně. Loď mě znervózňuje jenom trochu, nemá tu kde přistát.
Loď tu neměla kde přistát. Dokud mi zvuk padajícího dřeva neprozradil, že si to místo právě vytvořili. U Sitha! Chvíli pokračujeme v cestě, Stonea jsem nechala jako zadní voj, ať nám hlídá záda. S Freshem a Komentem táhneme smyky, ale jdeme pomalu. Pokud nám půjdou po stopách, do několika hodin nás budou schopni dohnat.
Nastražili jsme léčku, smázla jsem pár stop, jiné vytvořila. Snad to pomůže vyhnout se boji.
Po stezce kráčí postava v armoru, klidně, sebevědomě, jak na výletě. Přes mířidla blasterů vidím, že je to Kel Dor, se znakem ADRy na levé hrudní straně. Žena. Vydechnu, tohle je Republika.
Pomalu vstanu a vystoupím ze svého úkrytu. „Tohle je pro vás, kluci“, kývnu na ně. Všimám si lightsaberu zavěšeného u pasu. Dojdu až k ní, překvapivě sama. V duchu se usmívám, kluci nejsou hloupí, stále nevěří.
Představuje se jako poručík Rak Dol. Oh, ta co zmasakrovala ty dvě fregaty. Jo, znám ji, byla ve zprávách. Trochu se pousměje, prej že to tak úplně nebylo. Mně je celkem jedno, jak to bylo. Stačí, že vím, co dokáže. Co tu dělám. Přiznávám, že tu hledám jedno starodávné místo, kde by mohlo být něco cenného. Kloni tu spadli před dvěma dny a slíbili mi pomoc za to, že jsem jim zachránila životy.
Jestli náhodou to místo není chrám. Jo, je. Jak vybombardovat?! Že má fregatu se 300 vojáky na orbitě. A co jako? Jak vybombardovat?! Za prvé to nedovolím a za druhé, neví kde to je. A já zatím taky ne. Mluví se mnou jak s malým dítětem, snad její hloupý zvyk.
Začne léčit Jetta, Riskyho a Loje. S její pomocí jsou schopní se postavit na nohy.
Přikráčel, a to doslova, muž, kolem 40. Nevypadá na to, že by byl profi vojákem Adry, takže asi nějaký technik nebo tak. Představuje se jako Leese Dailen. Ups, technik, haha. Ok, trochu vedle.
Opakuju mu, co jsem říkala už Rak Dol. Že se jdu podívat do chrámu, jestli tam náhodou není něco cenného. Kel Dorka mluví o někom, kdo se tam má skrývat, kdo jim tam měl utéct, kdo je krajně nebezpečný, ale neřekne mi kdo přesně. Zmiňuji se o té legendě, co tu koluje. Že tu existuje tvor, jehož pouhý křik zabíjí. Nemám jediný důvod nevěřit, že něco takového by tu nemohlo být. Ostatně je to starý Sithský chrám a od toho jeden může čekat kde co. Taky jsem vybavena sadou špuntů do uší.
Dívají se na mě jako na blázna, ale co. Hlavně, aby si už sebrali kluky a nechali mě nepokoji.
Zase něco o bombardování. Nechápu proč, hlavně není co, zatím jsem nic nenašla. A i kdyby, byli by poslední, komu to řeknu.
Leese mi začal velmi pomalu vysvětlovat, že jsou tyto chrámy nebezpečné a bla bla bla. Rychle ho přerušuju, že o tom vím. Absolutně nechápu, proč na mě mluví jak na zaostalou. Asi jsem ho na chvíli překvapila, pak jenom pokrčí rameny a že dobře. Hm.
Vypadá to, že se jich jen tak nezbavím. Stone, Koment a Fresh trvají na tom, že mi pomohou dokončit úkol. Po chvilce přemlouvání to vzdávám. Vypadá to, že kromě smyslu pro humor mají také silně vyvinutý smysl pro čest. A ti dva tam půjdou už jenom pro to, že je to Sithský chrám. Varuju je, že co najdu, bude moje. Bez výjimky.
Vracíme se k lodi, abychom se dopravili k chrámu, raději bych šla pěšky, ale Leesovi se moc nechce. Máme popoletět a přistát u toho chrámu. On snad ví, kde je? Jestli jo, já ne.
Nastupujeme do lodi, první co vidím, je bar! Hmm, konečně dobrá zpráva. S dobrou kořalkou v ruce se snažím vysvětlit, kde by ten chrám mohl být. Trojzubec… označuju několik hor, co tak vypadají a upozorňuju, že stejně dobře to mohou být zabodnuté vidle hroty vzhůru. Do lodi vstupuje ještě jedna postava, ještě více nepravděpodobnější člen Adry, než pan Dailen. Malý Jawa. Musí být fakt něco, když je mezi profesionály. Na jeho Datapadu jsem si přečetla jméno: Likkit.
Vzlétáme, po chvilce létání nad oblastí vidíme tekoucí řeku, která se rozděluje na 3 řečiště a každé se po několika kilometrech stáčí jiným směrem. Z výšky to vypadá, jako trojzubec. Voalá! Tohle bych tedy ze země hledala těžko.
Teď už vím, jak se jim podařilo vytvořit se místo na přistání. Jedi či co to je, Sith snad ne (stejně si na ni dám pozor), je s lightsaberem velmi efektivní. Proti stromům.
Vystupujeme, na pravé straně řeky, měl by tu někde ten chrám být. Po chvilce si všimnu vchodu, u kterého si mezi kameny hrají rybičky. Rak Dol zaujaly zřejmě na tolik, že jim začala házet rohlík. Ale jsem zjevně jediný, kdo si všiml vchodu. Likkit kouká kamsi do stromů, kloni okolo, Dailen na rybičky stejně jako Rak Dol.
Vchod není za pasťovaný. Ne tak, jak bych čekala. Je ale nutno postupovat obezřetně. Jsou tu ještě dva vchody – hlavní a další vedlejší. Jdeme je najít.
1.12.2013 11:15 - Elvid
Píše:
Malý Jawa.
Prece ten technik, ne? ;-)
Píše:
Na jeho Datapadu jsem si přečetla jméno: Likkit.
Jmeno vyslovil, jinak co napise na datapad, to se automaticky vyslovi v basicu, takze neni nutne ho ukazovat a cist tu zpravu z neho. Jen pro upresneni. ;-)
2.12.2013 22:25 - Hunter
:-) Toz dekuju obema :-) Od Michala to bylo "lehce" zmatene, pokud clovek nevi, o cem se mluvi, diky Andy za pohled postavy :-D

Shrnuti minuleho hrani pro Wriglyho, pls? :-)
Btw. dalsi hrani - predbezne jsme mluvili o hrani za 14 dni, tj. 14. potazmo 15.12. Pote se rysuje bud hrani jeste pred Vanoci, nebo, spis, mezi Vanoci a Silvestrem, tj. 28. a 29.12.. Muzete? Tedy, Wrigly, muzes? My jo :-)
3.12.2013 12:34 - Bleška
Předběžně si píšu :)

A u tohohle jsem se chvíli slušně bavila :D

http://starwars.com/play/online-activities/soundboards/#/?theme=26
3.12.2013 22:39 - Leese Dailen
14./15. asi muzu (aspon o nicem zatim nevim)
28./29. bych jeste potvrdil...
4.12.2013 09:42 - Hunter
OK, tak dalsi hrani tedy o vikendu 14/15 - navrhuju pro velky uspech nedeli :-)
Tondo, vyhovuje? Ooo nas mlady pane? :-D
4.12.2013 11:56 - mladý pán
s nedělí počítám jen nevím jestli pod mostem nebo u keltů....takže?
4.12.2013 21:58 - Hunter
I u Keltů, můj mladý pane, u Keltů, kde piva dobrého netočí, ni obsluhy pohyblivé nemají. Leč tomu již rok a mnoho dnů bude, co zkoušeli jsme tamní pohostinost. Snad rozum v čase tom ráčil se usadit pod střechou jejich a piva rozumějšího točit sobě počali...

Neboli Holešovice, my super fancy, hardcore gaming byt :-) Akorát čaje nevařím, neb jsem líný :-) I když, možná se přemůžu pro andreininy fialové oči (hmm, tyhle jsem si náhodně hodil podle tabulky, ale nevím, nevím :-))...
4.12.2013 22:13 - Bleška
Uááá, jestli nebude čaj, tak nehraju! Bez čaje ani ránu!
6.12.2013 12:02 - Hunter
Zprávy z Galaxie!

Na Coruscantu se sešla rada pro zbrojní vybavenost. Senát na její doporučení schválil další nákup válečných lodí pro boj se Separatisty! "Nyní můžeme snadno vyhrát!" Řekl senátor Ask Aak. Spolu s novými loděmi budou dodány i nové zbraně na kterých vývojová střediska Republiky úspěšně pracují.
Potíže v sektoru Dorin! Neznámí piráti zaútočili na obchodní trasy vedoucí ke Kel Dorským těžebním centrům. Celní správa opět zasahuje a díky její pomoci jsou obchodní trasy zase bezpečné! Velitel celní správy, Tar´a Born nám k tomu řekl "Už můžeme opět na cestách dýchat bez masky".
Teroristé na Balmořře! Náš zvláštní zpravodaj hlasí exploze a očití svědkové tvrdí, že šlo o pokus o atentát! Vojenské jednotky na planetě mají nejvyšší pohotovost. Jejich velitel, Jedi Knight Bren Willard nám řekl, že s pomocí Síly byla situace zajištěna a útočníci dopadeni. Soud proběhl a byli odsouzeni k doživotí!
Zprávy z pole: Pátá divize generála Mango úspěšně přistála na planetě New Plympto! Tento domovský svět Nosaurianců se přidal k Separatistům před necelým rokem. Republika nečeká a útočná operace je v plném proudu. Generál nám k tomuto řekl "zajistili jsme předmostí a máme volný vzdušný koridor k našim základnám. Situace se vyvíjí dle předpokladů, a i když jsme utrpěli těžké ztráty, nepřítel stále ustupuje"...
6.12.2013 16:26 - Bleška
Více zpráv najdete na tn.cz
7.12.2013 09:20 - Hunter
Ano a na závěr si dáme rozkošné zvířátko...
7.12.2013 10:51 - Bleška
Tak to byl borec na konec
8.12.2013 11:03 - Hunter
Narazil jsem na tohle - jako spravny fanda se tam chci mrknout... Kor, kdyz maji vsechno funkcni - at vime, jak to pak spravne obsadit :-)
http://www.bunkr-drnov.cz/
http://www.novinky.cz/domaci/321244-utajene-podzemi-bunkru-drnov-se-odhalilo-verejnosti.html
Kdo se prida? :-) Vstup nejdrive 28.12. v 15 a 16 hodin, je to na hodku... Asi bych dokazal zaridit jedno az dve auta, abychom se tam snaze z Prahy dostali :-)
8.12.2013 12:23 - Bleška
Hej, já bych se asi i přidala :). Zní to fakt zajímavě. Možná by jel i Michal :).
8.12.2013 12:25 - Bleška
A možná bych taky mohla zajistit auto, ale to není vůbec jistý :)
8.12.2013 18:08 - Elvid
Vchod nebyl uznán vhodným do doby, než se prověří ostatní možnosti. Na jednu stranu je to dobrý postup, abychom nepromarnili vhodnější vchod, ale na druhou stranu, pokud má být uvnitř dread master, tak se mi nechce otálet, ale hádat se nebudu.
Po chvíli nacházíme pravděpodobně hlavní vchod asi km severněji. Je zasypán zhroucenými šutry, ale nic moc tam neroste. Vyvěrá tamtudy temná síla / pach, který ovlivňuje vegetaci. Od něho hledáme dál, ale pomalu se stmívá, tak se poohlížíme po nějakém místě, kde se utábořit. Rak Dol navrhuje alespoň hodinu odsud a naše průvodkyně nachází vhodný plácek. Místo vypadá dost slušně, sám bych měl problém se dovnitř nenápadně proplížit.
Ráno objevíme i další vchod, asi pětset metrů od hlavního na západ. Je to obrovská jeskyně, před kterou je trnitý velký keř, který je nasáklý temnou energií. Jestli tam opravdu budou někde pasti, tak asi v tomto vchodu, nehledě už na to divně vypadající křoví. Vracíme se k původnímu. Celkem jen ztráta času, i když nám to potvrdilo, že něco temného je, či bylo uvnitř. Snad ne celá čtveřice...
Vedlejší vchod se rozhodli vyhodit, vojáci nabrali na transportéru výbušniny, které použijeme. Umístíme nad vchod a odpálíme. Vynoří se obrovský tunel s nějakkýma malbama. Voda teče kousek dovnitř a pak mizí za mříží. Pokračujeme dál a je tam prostor, s římsama. Na každé římse by se vešlo nekolik zaparkovaných vznášedel a tento prostor má čtyři patra, sestupujeme po lanech, jelikož výtah nefunguje. Dole se to větví, vydáme se jedním směrem kde je sklad.
Na to, že bychom si měli dávat pozor, tak se naše průvodkyně hned přižene k bednám a začne je prohlížet, spíš likvidovat jim displeje a pak jednu s Rak Dol otevřou. Je tma starodávné palivo schlazené dusíkem. Zavírají víko, snad stále funguje chlazení. Dál jsou tam menší ubytovny.
Jdeme druhým vchodem, klesá asi pětset metrů a nacházíme cely. Rak Dol se ponoří do energie a celá zpocená se probere zpět. Značně rozrušená. Na tomto místě bylo umočeno hodně osob. Pokračujeme do jistého sálu s křeslem. Nikdo na něm nesedí, alespoň teď. Brzo se to změní tím, že k němu opět přistupuje a kliká na různá tlačítka. Jsem zvědav, co spustila. Objevíme zavřené tajné dveře a tak je Rak Dol vyřezává. Čekali tam na nás čtyři roboti. Rak Dol to slušně odnesla, byla primární cíl kvůli tomu, že měla meč.
Chtějí si odpočinout, radši prohlídnu okolí. Oba východy zavřené, jeden nahackuju a prohlídnu místnost za, nějaký salónek. Mezitím mizí pryč, takže nechtěli čekat tady, takže bude další zdržení a to hned potom, co tam bůví co namačkala...
Výtah funguje, zkontroluju okruh zásuvek co nefungoval a jsou pod proudem. Co ještě dalšího je pod proudem. No nic, snad se škoda moc neprohloubí tím, že na čas zmizíme opět ven.
Odpočatí se vracíme zpátky a pokračujeme do salónku. Zastavují se u starých lahví, některé berou a jednu otevřou, nechutná nic moc. Tak dobře, taky dvě vezmu, ale jiné značky, tahle byla hnus.
Nic moc nenacházíme (nějaké holografické centrum bez datových karet) a jdeme druhým vchodem. Otvírám ho, ale málem jsem napoprvé spustil anstraženou past. Je to dost zabezpečené. Jsou tu čtyři roboti, proplížim se k protějším dveřím. Chvíli uvažuji, že je radši vyřadim, ale nechám to an nich a začnu otvírat dveře. Vzápětí to způsobí jejich zájem, ale vyřídíme je i tak celkem rychle.
Dál se nachází jezírko s divnou, temnou vodou. V protější části jsou různe zkumavky apočítač. Nalevo obleky. Když vejdeme do místnosti, vynoří se chapadlo, které nás zkouší sežrat. Omotalo mne a začíná mne škrtit a kousat. Dost to pálí, ostatní se ho snaží zlikvidovat. Třeba se alespoň nestáhne...vždy, když to udělalo, bylo obnovené. Nakonec se ho podaří Rak Dol vytáhnout z vody a hned umírá. Leese v počítači zjištuje nějaké detaily o tomto experimentu a zároveň o tom, co nás přibližně čeká za dveřmi a že je tam jiná atmosféra. Napumpujeme tam kyslík a jdeme. Je tam kokon a můžeme pokračovat dál. Tomu se rozhodně bránim, když už tu všechno probudila, nerad bych si něco nechával v zádech na cestě k ústupu.
Dohodneme se, že Rak Dol kus odsekne a já vhodim dovnitř termální granát a pak vypadneme zpět do přechodové komory. Bylo to těsné. Rána byla solidně zesílena a všude létaly tvrdé kousky kokonu jako šrapnely. Uvnitř bylo mládě velké bestie, ale je po něm. Zjišťujeme, že dřív vypustili ještě jednoho, snad ho nepotkáme, nerad bych to porážel, ale minimálně by se dal použít oheň, který vypadá, že slušně reagoval na kapalinu uvnitř a i by možná zlikvidoval to temné chapadlo.
Tichý pochod vzal celkem za své, ale snad nemáme nic v zádech, krom toho jednoho vchodu, kterým jsme ještě nešli a chystáme se tou obrovskou jeskyní pokračovat dál...
8.12.2013 18:14 - Elvid
Ad grapple, pak mne to později napadlo, ale teď jsem si to i ověřil. V podstatě by to bylo stejné, alespoň předpokládám, ale je to:
Str/Dex (higher) + size + d20 + BAB. čili mne by přibylo 1 + 10 a jemu hádám, že něco podobného...;-)
8.12.2013 18:42 - Hunter
Ad graple, jsem si rikal, ze je tam BAB :-) Navic, koukal jsi na escape artist? To by melo jit taky nejak pouzit, ne? Ale nevim, jestli jen pro trenovane akrobaty :-)
Jinak dekuji za zapis :-) +1 FP, pridejte nekdo dalsi! Andreo! :-)

Za me nekolik momentek:
Hele, prastarej bar! Jak je starej? Hmm, 3000 let. Wow! To bude drahy piti! Jdeme neco zkusit (GM facepalm, ze ja ho tam daval :-))...
Chapadlo v hnede brecce (opravim Michala, byla to spis bazina, skoro "pevna" zem, oproti "vode"). Vsichni resi kokon prisery, Leese, ktery si precetl popisky v pocitaci suse hlasi, ze by bylo dobre mistnost opustit, az to bouchne... Popisky totiz rikali, ze ta hneda brecka (ktera je i v kokonu) je vysoce horlava :-) Ale na co to ostatnim rikat dopredu, ze? Netreba je zatezovat, i tak je tady toho pro ne na premysleni dost.. :-D

Dalsi hrani tedy tento vikend v nedeli :-) Budeme pokracovat podzemim... Akorat netusim, kde skoncil papir s mapkou, snad u me :-)
9.12.2013 20:19 - Bleška
Tak jsem se koukla na ten bunkr, místa se musí rezervovat a vypadá to, že nejblitší volný datum je 1.2.2014. Což tedy pro mě není takový problém, spíš abychom se dyštak domluvili :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.075313091278076 secREMOTE_IP: 3.129.70.157