Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
31.12.2013 14:30 - Leese Dailen
jasna vec
31.12.2013 18:08 - Bleška
zatím jo :)
31.12.2013 20:35 - Bleška
Do nového roku si zcela sobecky přeji, abych byla šťastná, zdravá a spokojená. No a protože jsem přející člověk, tak tohle všechno přeji i vám. Šťastný nový rok všem!!
2.1.2014 14:12 - Hunter
A sfoukne nekdo trochu zapisu? Alespon par pohledu vasich postav na "desive" iluze? Ja vim, ze je to osobni a tak, ale alespon par radku by bylo fajn od kazdeho :-)
2.1.2014 14:13 - Hunter
A jedna technicka, Michal si mozna rikal, proc se ho chapadla nesnazila "uchopit", kdyz to bylo prave jeho strachem? Nu odpoved je snadna, narozdil od ostatnich jemu do hlavy Dread Mastryne bohuzel nevlezla a tak se chapadla podle toho nezvladla zachovat (prestoze jsem to chytani zneuzival na Tondu :-))
6.1.2014 18:02 - Elvid
Tenhle vikend muzu, rikal jsem si lehce, ze po mne nejdou. Taky ve chvili, kdy po mne sla, tak jsem se radsi vyparil do dymu...O:-) A jinak na mne snad neutocila, takze jsem na to nemusel v tomto smeru reagovat panickym utekem...:-)

Par radku za sebe asi prihodim, jen uvidim, zda az v sobotu, nebo drive...O:-)
7.1.2014 20:48 - tony
takže konečně v neděli u pavla a já mám volno a vůbec.....
8.1.2014 12:13 - Hunter
Super, super, super :-D Mozna i uklidim a mozna bude i caj s cukrem :-P
Hehe, tak jako tak, tedy od jedne u me doma :-) Vyhledove budeme hrat tak do tech sedmi +- :-)
10.1.2014 17:31 - Elvid
...Přišli jsme k ovládání dveří. Dveře se otevřeli a viděli jsme pohled na dlouhou chodbu končící v přírodní jeskyni, ve které se zvedal Rancor. Začal jsem si hrát s ovládáním a snažil se dveře připravit na zavření.
Rancor se po chvíli zastavil a Rak Dol se vydala k němu. Pak nám řekla, že ho poslala pro potravu. Nu což, dohrál jsem si s ovládáním s Leesovou pomocí a byla jim přidána tato nová funkčnost.
Z jeskyně byl ten postraní východ ven a někam dál, kde jsme se protáhli do vstupního sálu chrámu. Byla tam nějaká řež. Pokračovali jsme chodbou, kde se Rak Dol snažila držet pokynu. Je to místo naplněné temnou silou, takže se mi nechce dodržovat pokyny tohoto místa a ani používat sílu. Nevím, zda tu není také pokřivená.
Pokračujeme dál a Leese otevře dveře do skladu s droidy, zbraněma a zbrojema. Druhé dveře vedou do samostatné místnosti. Než jsme je ptevřeli, honili jsme se po místnosti za nějakými stíny, co se vždy rozplynuly. Jdu tam za Manshalou a dveře se za námi zavřou.
Posvítí červeným laserem na velký krystal a začne se přehrávat poziční galaktická mapa, než to přeruší nějaký dreadmaster a načež se krystal zničí. Podivné.
Vracíme se zpátky a cestou se nám ozve do hlav, že přijat může být jen jeden. Ignorujeme. Cestou se vypořádají s chapadly z bazénku a následně ještě se zuřivými psy. Nějak nám dochází termální granáty.
Ve vstupním sále se opět zjeví Dread Masteři a něco nám sdělují. Moc pozornosti tomu nevěnuji.
Vracíme se do jeskyně, kde nás již očekáví postava uprostřed jeskyně. Vypadá na dreadmasterkyni.
Hned se na ni vrháme, ale střely odrazí chapadla, která se od ní odvynou a zajedou do země. Rak Dol jí zkusí dát šlupku silou, načež schytá blesk a rozzuří se. Strhne z ní šaty pomocí síly a vzápětí nám s chechotem zmizí. Sakra, asi stud a to už jsem se k ní zrovna dostával.
Mezitím se objevují ta chapadla a snaží se nás rozplácnout. Vrhnu se na dvě, ale začali si mne všímat. Naštěstí mne jen jedno přetáhlo, ale nechci být znovu zneschopněn v jeho objetí, tak radši mizím do stínu pomocí dýmové kuličky.
O pár okamžiků později se tu zjeví další postavy a ucítím nával bolesti v hlavě. Zdá se, že i ostatní, kteří i koncernovaně hledí na nově příchozí, jakoby je znali.
Rak dol odskočí a jde za ní čtyřruký humanoid, co drží kostěnné dýky. Něco se změnilo v síle, jakoby byla slabší, ale není čas to konkrétně zkoumat. Vzápětí ji uzemní chapadlo a drží ji přišpendlenou na zemi.
Leese odběhne stranou a za ním vyrazí dva muži ze security, co ho chtějí spacifikovat a asi zatknout. Jeden drží pouta, nechápu.
Manshara zase kouká na nějakou togrutku, která drží silový, rudý bič.
Rychle se rozhoduji, komu zkusím pomoci a vyhrává Rak Dol. Je nejblíž a vím, jak je těžké se prát s chapadlem. Vybíhám na chapadlo, dělám otočku a srážím čtyřručce hlavu. Celkem dobré, kdyby se tělo dál nesnažilo zmasakrovat Rak Dol.
Po chvíli se zadaří vyřešit situaci a Rak Dol odskakuje někam stranou si to rozdávat s Dread Masterkyní, která se po chvíli objeví a pošle na Rak Dol takový výboj, který by ji zkolil, ale sílu vstřebá zbraj a poté se rozpadne.
Mezitím doráží Rancor s prasátkem a vzájemně se likvidují s chapadly. Alespoň se o ně nemusím starat. Chvíli zvažuji preventivně zkusit poničit Rancora, ale bude muset počkat.
Dorážim k Leesovi a rychle vyřešíme jeho otrapy. Pak se oba drápeme na kámen, který máme v cestě k Manshaře, abychom ji pomohlli.
Ta je zahnaná do rohu. Zjišťuji, že její soupeřka je dost schopná v ručním boji a vůbec se mi ji nedaří zasáhnout. Byla by dobrý sparinkpartner, ale v tuto chvíli to není nejlepší. Takhle ji asi nesundáme.
Mám matný pocit nějakého spojení s Mansharou. Dostanu se k ní, zachytim se jí a pokusim se soustředit. Už vidím to spojení jasněji a zároveň zahlédnu entitu s mečem, která obklopuje její tělo.
Tipoval bych to na sitha, ale necítím z něho žádnou temnou stranu a naznačuje mi, že mi pomůže. Dobře, tak zkusíme, zda tu něco zmůžeme čistým soustředěním. Sedám si do meditačního posedu, stále se držim Manshary a soustředím se.
Najednou se začne ode mne rozlévat mléčné světlo, které zahalí i Mansharu a od ní zasáhne soupeřku, která se postupně vytrácí. Dnes se tu děje moc podivných věcí.
Každopádně se dreadmasterka přesunula na kámen k Leesovi, jenž ji dodal dávkou dostatek energie na přepadnutí. Alespoň leží a je kousek ode mne.
Najednou požádá bratry a sestry o pomoc a u každého z nás se objeví dreadmaster. Soustředěně se na něho podívám a vyjde ode mne ještě zášleh z mizejícího světlo, po němž se hned vytratí. Ostatní jsou drženi ve vzduchu a nemohou dýchat.
Náhle se okolo Manshary objeví znovu ta entita a zdá se, že do těla vysílá silnější pokyny, než stínový dreadmaster. Přestane se zmítat, vytáhne meč a kráčí k ležící dreadmasterkyni. Entita pronese do myslí zprávu, že se probudila dříve než oni a dokončí, co započala, s čímž ji rozsekne a následně zmizí.
Manshara vypadá stejně překvapená, jako ostatní.
Rancor si mezitím poradil s chapadly a čeká na místě. Mizíme pryč a cestou přetížíme energetickou síť. Hned se začínají ozývat výbuchy. Po nějaké době zmizí celé místo pod výbuchem palivových směsí.
Cestou na orbitu se zmíním Leesovi o tom, co se dělo v té místnosti a on mne proflákne při rekapitulaci událostí, takže Manshara se o tom musí zmínit, ale není přesně jasné, zda by to udělala sama. Nu což, stalo se.
Dohodneme se o návštěvě dalších míst s tím, že nám i vyznačila, která již navštívila a půjde tam s námi, neboli my s ní...?
Její soupeřka byla Sheela z jiného chrámu, kde ji posednul zlý duch a všechny zabíjela, neví, zda ještě žije, ale chce ji zkusit zachránit.
Zároveň zkouším zjistit, jak je na tom Rak Dol v síle, zda není pod vlivem temné strany. Naneštěstí se jí daří mne dobře odrážet, takže nic nepoznám. Budu ji muset pohlídat po staru a zkusit se tím probrat v meditaci, ale snad na ní to místo a ty rituály v chrámu neměly žádný vliv...
Po poradě se s ní domlouvám ohledně meditace a pokusu navázání komunikace s tou entitou. Třeba bude sdílná a dozvíme se více. Souhlasí.
11.1.2014 00:06 - Hunter
:-) Prima, dekuju :-) +1 FP :-) Nekdo dalsi? :-D
Prosim, prosim? Vase pohledy na souboj s vasimi murami?
14.1.2014 18:53 - Leese Dailen
nekdo zapis?
16.1.2014 02:23 - Hunter
Jojo, dostanu se k tomu :-)
Btw. dalsi hrani tedy za tyden a neco, tj. 26.01. v nedeli u Tondy v praci...
21.1.2014 00:29 - Hunter
Obrnene nohy se snaz jemne naslapovat, jak se jejich majitel plizi podrostem a vysusenou krajinou. Visor predava vsechny takticke informace, zvyraznuje cile a nabizi odecty poctu jednotek. Casomira dotikava a 10 vterin pred domluvenym casem Dex vyrazi. Pri skrcenem poklusu dava pokyn Marnshare, aby se pripojila. Na deseti metrech od ozbrojene hlidky se zastavi, naprahne za sebe a perfektne natrenovanym pohybem hodi granat na hlavu nic netusicich nepratel. Vybuch jim utrhne hlavy a ponicena tela se potaceji, nezli se slozi na zem. Jiskry a draty misto krve a strev. Dex dal neceka a vybiha na rampu prepravni lodi. B1 s pretizenymi sensory se vpotaci do cesty, ale je tezkou pancerovanou rukou s posilenymi svaly srazena stranou. Marnshara pali od boku a jistou muskou sundava vse co vidi. Dex se z bezpecne pozice na rampe otoci a sirokym obloukem pokosi sve oblibene nepratele.
"Tohle bych mohl delat cely den", usklibne se ve sve super moderni zbroji. Je navrzena tak, aby ani primy vybuch demolicni naloze majitele nezranil. Jemne vylozena absorbcni penou, vnejsek tvori masivni Beskar a diagnosticke pristroje spolu s palebnou silou nabizi schopnosti bojoveho vozidla. Posledni droid pada k zemi s ciste ustrelenou hlavou. Marnshara se rozhodne dokaze ohanet. A ze zadu se na ni taky pekne diva. Dex se usklibne a otoci se do nitra lodi. Je cas dobyt fregatu. Rak Dol by mela radost...
21.1.2014 00:30 - Hunter
Postupne budu pokracovat :-) Akorat mi to chvilku potrva...
Btw. co ostatni, nikdo nic? :-) Ja to chci psat alespon castecne jako strilecku tentokrat :-)
23.1.2014 04:36 - tony
.....Bože...chci říct Sílo další kvest najdi klona,s těma jejich xichtama se bojej vydávat jeden za druhýho že prej špionáž,tak než aby si prohodili jméno a utajily tajné informace tak je radši dají sepkám.....že jsem nezůstala na dovolený.


Cestou se vyhýbám "svému" meči a začínám přemýšlet co dál protože už mi docházej výmluvy.Nejhorší je že temná strana mi zatím jen masově dokazuje že nemá žádnej smysl krom samotné existence.Nechápu jak jí někdo může obdivovat......tedy ne že by nebylo zajímavé kosit nepřátele po divizích ale to znamená že nemám dost dobré argumenty k jejich přesvědčení a morální sílu k tomu abych je donutila změnit názor....chjoooooo

Nemůžu si vybrat oblečení pořád mi nějaká svině v podvědomí podstrkuje myšlenky že červená je dobrá na všem...až ho najdu budu od něj chtít nějakej vzorek jeho červený na botu......a roztrhnu ho jako......ne hezky si dám čaj a meditaci jáááá se nebudu rozčilovat......nemáme náhodou červenej čaj?Já mám vlastně ještě láhev imperátorovy vůle,kdepak je sklenička...áááááách.

Nechápu proč nemůžu zajímat další fregatu Dex mě asi chce dohonit....ale já se nedám.Jdu si hrát do továrního komplexu.Tam se ukazuje že tu mají těch robotů víc než je zdrávo.Pche je jich tolik že mi nezbývá než na ně střílet jejich vlastním tankem,tak doufám že se tohle nikdo nedoví to by byla ostuda.

Dex nakonec s tou fregatou spadnul na povrch takže mu tuhle fregatu odmítám uznat za zajmutou,spadnout s ní umí každej debil.

.....a lidi jsme taky zachránily.
23.1.2014 16:40 - Hunter
Lol, Tondo! :-D "Still counts as one!" Gimli to Legolas...
Jenom pripominam, v nedeli, od jedne u Tondy v praci :-)
23.1.2014 17:25 - Hunter
Specialni vytah na spousteni vozidel si uziva prvni sabotaze. Lightsaber je spis nastroj, nezli zbran. Hlavne v mych rukach, usklibne se Dex a chyta se zase rukojeti rotacaku. Vrata do nitra lodi se postupne oteviraji a jak Dex, tak Marnshara jsou pripraveni. Vlna droidu, ktera se na ne ale vyvali prekvapi i je. Natoz ta taktika. Kde je klasicka utocna vlna? Kde jsou ty formace? Tohle je spis poulicni rvacka! Dex je vyvedeny z miry a nestiha moc reagovat. Netrva dlouho a rotacak je k nepotrebe. Visi na nem tri B1 a ani svaly posilene zbroji jej nezvladaji ovladat dost pruzne. Opet se zazehne fialovy paprsek a zacne v sirokem oblouku cistit prostor kolem Dexe. Tak ze by preci jen zbran? Pancerova noha rozdupne hlavu B1, ktera se snazila podtrhnout mu nohy. Mec postupne vytvari barieru kolem Dexova tela. Marnshara se snazi strilet, co to jde, ale to je tak jedine. Na uhybani uz neni misto. Dex se snazi i pred ni cistit prostor, ale nikam to nevede. Postupne to vypada cim dal hur. Soucastky znicenych droidu se kupi do puli tela a nohy se uz skoro nemohou pohybovat. Marnshara je na tom o neco lepe, ale je jasne, ze je jen otazkou casu, kdy ji droidi rozmackaji vlastni vahou. "Nahoru", ukaze Dex a hodi na plosinu granat. Ten prerusi proud posil a Dex aktivuje sve repulsory. Ty maji nadhodnocenou silu a rozmetavaji trosky droidu po okoli. Brneni vibruje vykonem a i kdyz na nem vysi tri B1, stale se zveda. Rychly sek mecem oddeli ruce od zbytku droidu a Dex se dostava o patro vys. Primo pred hlaven tanku. Ten vypali, presne jak Dex cekal a strela se tak zaryje do steny lodi a exploduje. Vybuch smete nekolik droidu a mrsti Dexem na tank. Presne podle predpokladu. Dex se chyta hlavne a vyuziva vez tanku jako kryt. Rotacak opet pokropi nejblizsi droidy a pak se Dex prorezava krytem veze. Specialni krystal mece reze efektivneji, nez by se zdalo a rychlym tahem je nitro tanku volne. Dex ma v planu se do nej dostat, aby jeho zbrani mohl vyuzit proti droidum. Ale zasekne se. Nove brneni je prilis rozmerne a hlavne pevne pripevneny rotacni kulomet na pazi neumozni ovladat kanon. Dex tak trochu trapne uvizne. Dalsi tanky mu ale dodavaji odvahy se pohnout. Hlavne pote, co se po nekolika jejich vystrelech vez tanku odporouci do houroucich pekel ve sprsce roztaveneho kovu. Marnshara se mezitim sama vymanila z dosahu droidu pomoci kotvickove pistole a vydava se hledat vstup dal do vyssich pater lodi. Cestu ji krizi droidi, ale neni jich dost, aby predstavovali vic nez jedno prebiti zbrani. Kdyz dobehne na mustek, lod se otrese a zacne se zvedat. Motory drnci lodi a ta se snazi na plny vykon odletet i s hrdiny uvnitr.
Dex dole v hangaru sice citi odlet, ale ma mnohem zavaznejsi starosti. Tanky jej vyuzivaji jako cvicnou strelnici a ani tezky pancir nevydrzi vecne. Posledni rane nedokazal vcas uhnout a ta s nim bolestive mrstila o trup lode. Spis reflexivne zapina repulsory, aby ho poodnesly kousek dal. Nastesti dost rychle na to, aby se vyhnul dalsi salve. B1 jej nastesti nechavaji na pokoji a jen po nem strili. Ty, co se pokusili se jej chytat totiz skoncili odstrelene vlastnimi tanky. Po minute nerovneho souboje prestava hrat terc a vrha se take do nitra lodi, aby byl v bezpeci pred palbou tanku.
Tam najde Marsharu, ktera se Dexe pta, jestli tuhle kraksnu umi ridit. No jasne, Dex se rozhledne po okoli a hleda klasicke ovladaci panely. Vypada to, ze ale tady zadny funkcni neni. Dexovi se to moc nelibi a chce doprohlednout zbytek utrob. Preci jen, cela tahle operace je o zachrane, ne? Mysl mu zabloudi na zacatek. Jakysi klonovy major hlasi problemy. Ztratil se velitel Bakara. Letel na zasobovaci inspekci do soustavy nedaleko nove obnovene fronty. Jeho lod nejspis byla prepadena. A protoze se jedna o velmi specialniho dustojnika vzhledem k osvobozovani klonu, Dex neutralne kyvne na to, ze by se po nem mohli podivat... Fregata meni okamzite kurz a vydava se tim smerem. Jeji pomale motory ji ale nezenou prilis rychle. V mezicase se tak Dex spolu s tymem nalodi do sve hutske jachty a spolecne s Jawou v neviditelne stihacce se vydavaji napred. Blizi se treti skenovaci vyskok do vesmiru, kdyz je lod nahle vytazena dvemi satelity z hyperprostoru. Okamzite na ni utoci dve droidi Vultury. Dex a Marnshara je vsak snadno odstreli a s lodi se ztrati za nejblizsi planetou. Dalsich sest, ktere po nich sli se vsak otoci zpatky, zrejme kvuli dosahu ovladani. V soustave je take Jawa, jehoz take vytahli. Doplni palivo do jeho lode a poslou ho dopredu na pruzkum. U obyvatelneho mesice naleznou signatury energie a zivota. Blizsi pruzkum objevi tovarni mestecko a dve zaparkovane lode. Jedna vypada na tu, kterou cestoval velitel. Pristava se nedaleko a skupina 4 se plizi bliz. Dex, ve sve tezke zbroji, Rak Dol, ktera je nezvykle uzavrena v posledni dobe, Jawa, pro ktereho je plizeni nejspis i zabavou a Marnshara. Nejnovejsi prirustek do rodiny. Dex si ji nebyl uplne jisty, ale preci jen, nemusi ji rikat vsechno. Pro ni je to tedy jen zachrana mise nejakeho velitele klonu... Pruzkum odali mestecko plne droidu a omselych ubykaci. Najdou se i nejaci lide, delnici v tovarne. Ta vyrabi zrejme mechanicke soucastky na droidy. Ze by na B1? Zatraceni separatiste, vzdyt je to uprostred Republikoveho uzemi! A nevic, tak mala tovarna? To snad ani nestoji za investice! A jak sem budou dostavat zasoby? To je ptakovina, cele to smrdi a spis to vypada, ze vyuzili prilezitosti si prilepsit pote, co zajali velitele Bakaru. Jeho lod je pul kilometru za tovarnou. Vysadkova lod droidu pak je podobne daleko jinym smerem. Sakra. Jestli tu je jen vysadkova lod, nekde musi byt materska. Krucinal, jen dobre, ze se plizime...
Otres Dexe probudi. Bacta cerstve aplikovana do jeho ran se chytla, ale Marnshara nespokojene preslapuje. Neni jak ridit lod, prestoze jsme na mustku. A lod stale odleta. Senzory lode ukazuji vysku kolem 100 metru. Lod je pomala a efektivni. Stale mame cas. Dokud jsme v atmosfere, snad zvladneme vyskocit. Ale nejdriv se podivat, jestli tu je vic lidi. Dex taha vybusniny a pri pruzkumu dale je rozmistuje. Co kdyby, ze :-) V zadni casti nachazi pancerove dvere. Ze by to bylo to misto? Lightsaber vykrese jiskry, jak se pomalu nori do vyztuzeneho pancerovani dveri. Dex si vyreze nejdrive jen male okenko. Co kdyby to musel pak ucpat, kdyz vevnitr budou kloni s velitelem? Vevnitr je ale misto toho kyberneticky pocitac. Zrejme ridici jednotka droidu. Co tu sakra dela? Dex moc nepremysli a kdyz nevidi zadne klony, opre se do Sily. Ta napodobi pohyb jeho ruky akorat v mnohem vetsim a silnejsim meritku. Datova propojeni se trhaji a mozek sam se utrhne z podstavce a pak je silou jedouciho rychliku integrovan do steny. Vzduchem leta mnozstvi nahradnich dilu. Ve stejne chvili motory zavily obracenym vykonem a snazi se lod prudce stlacit na povrch. Dex odpaluje sve vybusniny, aby tomu zabranil. Motory zhasly a je pomerne jasne, co Marnsharu a Dexe ceka. Stabilizatory lode sice maji tendenci udrzovat jeste chvilku lod v nehybnosti, ale bez rizeni se pri prvnim poryvu vetru se vzdavaji a lod pada. Mistnost ve ktere jsou s Marnsharou je bohuzel bez nouzoveho vychodu, ale take bez ostrych prekazek a pultu, ktere by na ne mohly spadnout, ci je vice zranit. Dex nabidne Marnshare naruc, aby ji pomohl chranit zbroji pred nejhorsimi efekty dopadu, ale one odmitne. Jako kocka se prihrbi a pripravi roznest naraz kutalenim. Dex se naopak spoleha na repulsory a vnitrni protinarazovy system zbroje. Pristani lodi je nastesti postupne. Preklopi se na bok a jednim z kridel reje do zeme. Kameni a puda se rozletuji do okoli a ocelove kridlo hangaru se postupne nici. Konecne narazi na pevnou skalu a cela lod je vymrstena do vzduchu v divoke rotaci. Dex se otlouka o zdi, ale zbroj jej chrani pred zlomeninami. Marnshara se prekvapive sikovne nataci podle potreby a roznasi energii narazu sikovnymi kotouly. Lod opet doseda a ve smrti jisker a ulomku se zbavuje poslednich zbytku energie. Doutnajici trosky, zvuk chladnouciho kovu prerusi tlumene nadavani. V horni casti trupu zasviti jasna fialova cepel a vyrizne vychod ven. Skrz kour a plameny se ven dostavaji dve postavy. Potlucene ale cele. Marnshara se na Dexe zkoumave podiva, kdyz ho stale slysi nadavat. Kdyz se nazdvihne Dexova prilba, vyleti ven vyplivnuty kus doutniku. Dex chyti zkoumavy a castecne ustarany pohled Marnshary. "No co, sakra? Prekous sem zas doutnik a dalsi nemam!". Jeste kdyz Marnshara plavne seskakuje z kridla lode vrti nevericne hlavou...
24.1.2014 16:52 - Elvid
S nedělí počítám, ještě uvidím, zda něco písnu.
27.1.2014 15:31 - Hunter
Další hraní za dva týdny, tj. neděle 09.02.2014 - u mě - Tondo přehoď si džob kdyžtak :-)
29.1.2014 13:27 - tony
NE nepřehodím mám totiž volno.....

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11315202713013 secREMOTE_IP: 3.137.170.183