Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
27.2.2014 16:56 - Bleška
jop, počítám s tím :)
27.2.2014 17:31 - Leese Dailen
ok
3.3.2014 07:38 - Leese Dailen
15.-16.3. nemuzu
3.3.2014 07:40 - Hunter
Uvital bych, kdyby na dalsi hrani byli vsichni. To ale vylucuje tento vikend + kdyz Wrigly nemuze ten dalsi, bylo by hrani az 23.03. - Tondo, muzes? Ostatni, myslim, mohli :-)
3.3.2014 19:57 - Bleška
Já mohu :). Aspoň myslím tedy... :)
4.3.2014 05:27 - Agent T
23.3. mám 24 takže jako obvykle u mne v práci by to šlo
7.3.2014 21:07 - Hunter
OK, tak u Tondy v práci toho 23. :-) Někdo zápis? :-)
13.3.2014 22:00 - Leese Dailen
16.3.2014 13:11 - Elvid
Přes mou snahu vyhnout se publicitě to vypadá, že už brzo by mohlo dojít k prozrazení, pokud k němu již nedošlo. Rozhodl jsem se tedy, že radši seznámím ostatní konkrétněji se svou minulostí, protože by se jich to mohlo také začít dotýkat a nerad bych je ohrozil bez jejich vlastního souhlasu.
Požádám tedy o schůzku Leese, Rak Dol a Dexe a přiblížím jim svou kariéru nájemného zabijáka, kterého se z nějakého důvodu pokusili odstranit. Pravděpodobně souvislost s těmi zakázkami, ať už si někdo myslí, že něco vím, nebo jsem mu moc hatil plány.
Vyjádřili se pozitivně, tak zkusím zjistit, jak je to s bývalými kontakty a za pomoci Leese trochu rozvířit vodu. Většina kontaktů je odstraněná a zbyly jen ty, co se týkaly zakázek a po těch dvou letech nevěří, že jsem to já. Každopádně se to dalo trochu do pohybu a uvidíme, co z toho bude. Přeci jen na to teď nejsem sám.

Odlétáme za nákupem štítů pro fregatu. Měly by být za dobrou cenu. Cesta probíhá v poklidu a je dostatek času na pozorování vesmíru, meditování a rozjímání vůbec. Ještě, že tak často cestujeme a pokaždé na jiná místa. Ta scenérie se neomrzí.
Když dorazíme, tak tam mají už jednoho kupce a čekají na hutty. Trochu se porozhlédneme po stanici i na štít. Vydávám se za technika. Mají tu i jiného Jawu, který tvrdí, že je to jeho a přitom neví, že je to vlastně moje. Každopádně štít je použitelný, i když bude potřeba nahradit několik součástek, aby pasoval a nevyhořel při prvním zapnutí.
Do příchodu huttů není moc co dělat a mohl by se nám hodit nějaký průzkum konkurence, tak se vydávám na obhlídku jako technik. Přijdu k lodi a po chvíli se mi podaří se nabourat dovnitř. Hlídkuje tam droid a jinak to vypadá, že je v noční fázi. Využívám toho a prosmýknu se dál, kde narazil na pilotní kabinu. Zamčená, ale to není takový problém. Zamknu za sebou a spojím se s Leesem, že mu propojím počítač, aby se jim podíval na záznamy. Po asi deseti minutách se náhle otevřou dveře a začínají po mne pálit. Kapitán je celkem slušný, ale zadaří se mi projít skrz droida a dva jeho pochopy. Utíkám tedy chodbou za ostřelování kapitánova blasteru do zad. Otevřou se dveře a je v nich další bojový droid. Na to není čas a pospíchám do tunelu.
Kapitán změní plán a rozstřílí spojovací tunel, mezitím co se mne snaží droid přismažit plamenometem. Tunel se roztrhl a málem odlétám pryč, kdybych se pořádně nezachytil dveří. Droid mne znovu opéká, ale není, jak mu uhnout, tak se jen připravím, pohroužím do síly a prudce se přitáhnu proti dveřím. Zadařilo se a já se motám na druhé straně po průchodu jejich strukturou. Rychle je jdu varovat, nemám komlink, jelikož zůstal připojen do počítače, tak není času nazbyt.
Najdu je v době, kdy je vyhlášen poplach a byly nějaké výstřely. Stanice se otřásá. Rychle spěcháme na loď a Rak Dol jde zabezpečit štíty, protože jsem u nich ve skladu viděl hromadu výbušnin a Leese se dočetl, že ho mají uzmout, nebo zničit. Spolupracují se separatisty.
Nasedám do pilotního křesla, Leese vedle mne, náš pilot obsadí jednu střílnu a Manshara druhou. Právě včas. Po vyřazení komunikace a obrany stanice nás chtěli zlikvidovat raketou.
Probíhá vzdušný souboj a daří se nám je postupně likvidovat a neschytat zásah od rakety.
Dělají kamikadze útok s opět vypálenou raketou. Tohle bude složité, letí až moc přesně na naše kritické systémy. Pohroužím se ještě více do síly a s její pomocí a nějakého štěstí se mi zadaří se vyhnout jak raketě, tak jejich lodi. To bylo těsné a nejsem si jist, kolikrát podobný manévr zvládneme.
Naštěstí mají dost a mizí pryč. Leese měl z jejich počítače i koordináty prvního skoku, tak skáčeme za nimi. Vyhneme se jejich střelám a sami jim posílám přesně mířenou střelu, která roztrhá jejich loď.
Po návratu zpátky nám dají slevu i výměnou za výhodnější smlouvu na součástky, ale stále čekají na Hutty. Hutti přiletí na čas, ale Leese se s nimi dohodne, že vycouvají z obchodu z důvodu nesplněných konstrukčních požadavků štítu. Žádná dražba se tedy nekoná a mi je dostáváme za minimální cenu. Je rozhodnuto je rovnou převést někam jinam za pomoci jejich lodě, kterou doplácíme a chystáme se doprovázet…
16.3.2014 20:55 - Hunter
Prima, dekuju :-) Jako obvykle, +1 fp :-)
Jenom pripominam tedy, pristi hrani za tyden, u Tondy v praci :-)
Jo a to ukecani Huttu na odstoupeni bylo pekne krute :-) Ale napadite :-D Chudaci na stanici :-) Nebo to, co z ni zbylo...
17.3.2014 16:13 - Hunter
Jo a jeste jedna prosba, jestli jste se take stali majiteli hromady malych zviratek do zoo z Alberta, ale narozdil ode me s nimi nemate zadny plan - prineste je :-) Rozsiruji jimi nase figurkove portfolio... Takze az priste bude potreba, utocit na vas bude krome aligatora, zurive gorily, ci hrocha, take banda smrtonosnych Surikat :-D
18.3.2014 21:12 - Bleška
:D dobře, že jsi se ozval, mám doma jeden balíček :D, nerozbalený ;)
24.3.2014 18:51 - Leese Dailen
Tak jak jsem zminoval, rad bych odzkousel hru Mutant Chronicles ktera prave vychazi v nove iteraci. Pokud byste meli zajem, tak zpunkutuju seznamovaci hru.
25.3.2014 02:09 - Hunter
Diky, ja ne :-) I tak parim az prilis mnoho casu (nechci vymyslet novou postavu a seznamovat se s pravidly - znas me, power gamer, kdyz to nemam vymazlene, nebo to nedela, co chci, nejsem spokojeny :-)).

Jinak dalsi hra - za dva tydny, tj. v nedeli, 6.4. u me doma :-) Kdybyste nemohli, pisnete :-)
Jinak poprosim Andy, aby nam prepsala, co jde z vaseho planu sem, at to mate na ocich :-)
+ zaznam, pls :-D
25.3.2014 12:37 - Hunter
Senátorka Separatistů - Abigail z Kernesu, neteř zesnulé přítelkyně Padmé Amidaly, nastoupila na pozici své tety a hlásá mírové řešení konfliktu a porozumění.


Její zástupce, Rian the Rodian (force sensitive).
1.4.2014 08:06 - Hunter
Jenom pripominam nedelni hrani u me :-) A zapis vazne nikdo, fnuk, fnuk :-) Anddyyyyy :-D
2.4.2014 21:30 - Leese Dailen
Podezřelá nabídka prodeje kvalitního vína se nakonec ukázala jako snaha dostat nás na palubu obchodnické lodi, kde jsme byli představeni jisté Abigail z Kernesu, senátorce Separatistů, která nastoupila za svoji tetu Minu Bonteri. Po krátkém úvodu jsme zjistili, že její zájem spočívá v předání separatistického generála Arctura Mengska republikové spravedlnosti (mám ale takové tušení, že se generál k soudu nedostaví).
Její zpravodajská služba zaznamenala pokus jeho hybridních droidů o zničení archivu na její planetě. Jeho aktuální pozice je na jedné z dobitých neutrálních planet, kde vybudoval "těžební stanici" a v jedné rafinerii rozjel výzkum a vývoj svých experimentů. Místní obyvatelstvo je značně pasivní a okupaci příliš neřeší. Mezitím se ale utahuje smyčka kolem jejich krků a začínají mizet první pokusné subjekty.
Dle dostupných informací se do samotného komplexu dostanou pouze pověřené osoby přičemž samotný generál sídlí v druhém podzemním patře. Po pár dnech plánování nad získanými daty přišel konečně čas na zjišťování na místě. Podařilo se nám nalézt jednu z možných cest do komplexu v převleku za nepříjemného pilota generálovy transportní lodě. Druhá pilotka je pěkná kočka, což nám hraje do karet.
Náš plán je prozatím vniknout nepozorovaně do komplexu, zneškodnit generála a odletět v jeho lodi. Na detailech jsme se zatím neshodli, ale doufám, že se tentokrát podaří nevyvolat poplach příliš brzy. Naštěstí bylo dost času na přípravu, takže jsem si s sebou vzal dostatek prostředků na zamaskování všech a nějakou tu vstupní kartu už jsme si taky okopírovali.
Pořád se nedokážu rozhodnout, jestli je lepší nechat Ragdoll jako zálohu bez dozoru nebo ji použít jako klasicky...
3.4.2014 03:09 - Hunter
Lol, to s "pouzitim" Rak Dol se mi libi :-) Rekl bych, ze v tomhle pohledu se naprosto shodnete s Dexem :-D

+1 FP a diky Wrigly :-)
6.4.2014 06:07 - Hunter
Jenom pripominam ze se dnes hraje u me. Bacha, doprava v mem okoli je problematicka - idealne jedte metrem na Nadrazi Holesovice a pak dojdete pesky. Cokoliv jineho bude lehke peklo :-) Hrajeme klasicky od jedne...
6.4.2014 21:54 - Leese Dailen
diky za varovani, pokusim se tomu vyhnout :)

Jinak Andy, co te vlastne vedlo k tomu rict 12 lidi na party? jen by me to zajimalo ze zvedavosti...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.094115972518921 secREMOTE_IP: 18.188.168.28