Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
29.5.2014 11:06 - Hunter
OK, prima, prosim ostatni o potvrzeni :-) A ja jdu uklizet, abych to do nedele stihnul...
30.5.2014 17:46 - Elvid
cetl, ale i tak budu mit mozna lehci zpozdeni (asi 20 min)..tak pripadne prijdu o obecnejsi rozuzleni, i kdyz o lod snad ne. :-)
31.5.2014 08:55 - Bleška
ok :)
1.6.2014 08:55 - Bleška
Likite, o lehčí zpoždění si starosti nedělej, stejně ještě budeme čekat na Pavla :P :D
2.6.2014 12:45 - Hunter
Pchhh! Jsem te mel zlochtat, nebo tak neco za takovou urazku na cti! Pchh! :-D

Btw. dalsi hrani vypada na sobotu 14.06. u me doma s pravdepodobnym prejezdem k Tondovi :-) Muzete?
A bude nejaky strucny zapis tech hlavnich bodu, pls?
2.6.2014 18:12 - Leese Dailen
Tak sobotu jsem si zapsal.
Ale netrpelive ocekavam report od svych vojacku co zase pachali...
2.6.2014 20:37 - Elvid
mozna neco spacham, ale nejsem si jist, ze v tomhle tydnu...mam ho celkem plny i vzhledem k tomu, ze v patek po praci odjizdim na vikend na vodu...ale snad v pristim...O:-)
3.6.2014 13:57 - tony
Pitomý druidi do mě lejou čaj jako by za to byli placený...a on jim Dex nejspíš i něco dal.Naštěstí se ostatní vracej a dovolenku mi ukončujou.Takže nemusím poslouchat křik z vedlejší cely/pokoje/místnosti/skladiště nebo co to vlastně je kde mne ubytovali.Vypadá to že ani Dexově paravance se tu nelíbí.Naneštěstí nám drudi dali na cestu spoustu bylinek které máme pít.Já svůj díl odnesu na fregatě do jídelny a nechám z toho dělat čaj vojákům.Paravanka ten svůj prožene odpadem.
Konečně si od těch břeček můžu odpočinout na misi.

Všechno šlo dobře až do okamžiku kdy nachytali kočku jak očůrává bagr.Pak začala víceméně přestřelka a já si na svůj osobní pinklist dávám dalšího důstojníka Sabaotu za to že mi ukrad prodlužku ke kanonu a já(a kanon)jsme zůstali bez štávy.Vyšla jsem ven a křičela na něj at se vrátí hazl jeden,místo toho mě dvakrát trefili tankem a já zase zaběhla do věže a vydejchala se z toho co mi naložili.
3.6.2014 17:15 - Hunter
Lol Tondo :-) Tvoje reporty jsou vzdycky tak paradne obsahle a vyrecne :-D
+1 FP :-)
6.6.2014 19:49 - tony
Báseň opuštěného bagristy

zčerstva celou výplatu
utratil jsem za kola
Po výbuchu základny
jsem ted doma za vola

Do noci mu svítili jeho žlutá očka
včera mu je pomočila humanoidní kočka
miloval jsem jeho vůni jeho nové žluté plechy
po výbuchu zůstaly z něj střepy velikosti blechy

marně pláčem zalikám se,pěstí hrozím v nebe
všechny na včnost proklínám hlavně ADRO TEBE
6.6.2014 19:55 - tony
jinak příští sobotu to vypadá zatím na hraní u Pavla.
(Pamatuju si to dobře že se to přesouvalo na sobotu?)
Protože jinak bych měl v neděli 24ku a hrálo by se u mě v práci...
7.6.2014 08:30 - Bleška
Lol, Tondo! Já tě trefim :D.
Domlouvalo se to na sobotu, ale upřímně by se mi hoodně hodila neděle. Jinak asi se sobotami nebude problém.
10.6.2014 22:15 - Hunter
Lol Tondo :-)
Plati sobota, v nedeli, myslim, Michal nemohl... Takze sobota tedy u me :-) Juch :-)
Hezke, teple dny, at se k vam lisaji jako hladova kocka :-)
12.6.2014 17:42 - Elvid
Podařilo se nám vyřešit záhadu ztracené lodi. Před opuštěním soustavy se u ní zastavujeme a jdeme si promluvit s duší Jediky uvězněné v holocronu. Zdá se, že jí tato existence nevadí a dokonce se z ní těší, jen by ocenila bližší kontakt s lidma z planety, což se pokoušíme zařídit pravidelnýma návštěvama legií a přiřazení jejích osobních dronů. Tyto drony budou u určitých legií, ale pravidelně se k ní budou vracet, aby byla jistota, že je nepřepsali.

Pak pokračujeme zpět do doků, kde se chýlí ke konci dokončení fregaty. Záhy nás kontaktují ohledně Durose, který si s námi chce promluvit, že má důležité informace. Odzbrojeného ho přivádí na palubu, kde se dozvídáme, že na nedalekém měsíci nakládají těžké střely a některé z nich mají být použity proti Adře. Letíme to omrknout v novém transportu.

Přilétáme v noci, tak se vydáváme rovnou na akci. Přidal se k nám a je to odstřelovač, co se umí i slušně schovávat. Všichni se společně přiblížíme apronikáme okolo hlídky. Na srázu nad táborem připravujeme plán a dáváme se do akce. Hravě slézám skalní stěnu a přibližuji se k transportéru. Zrovna ho připravují na nakládku. Tudyma neproniknu.
Zkusím jiný vchod a po chvíli se mi podaří se vydrápat ke spojovacímu tunelu. Je zavřený, ale ne nadlouho. Brzo jsem uvnitř. V pilotní kabině nikdo není a transportér je připraven k odletu. Kontroluji kontrolku s nákladní rampou a jsem připraven zneškodnit případného pilota.
Měl jsem dát vědět, jestli jsou naložené rakety, což zatím nejsou, ale zdá se, že brzo už budou. Jen je problém, že větší loď, která tu také měla parkovat, tak už tu není...

Venku se začne ozívat palba. To nevypadá dobře. Radši tu vyčkám. Hádám, že budou chtít brzo odletět. Manshara mne žádá komlinkem o odlet. Dám se do příprav a jakmile nasedá, zkouším odletět. Venku je snad celá armáda. Prvním střelám se zvládám vyhnout, přestože nemáme skoro rychlost a teprve se odlepujeme od země, ale po pár vteřinách se tam již řítíme zpět. To nepůjde snadno opravit.
Ten nový hlásí, že v hale mají konzoli ke droidům. Vylézám ven a nejdříve hážu rychlý pohled ke spider droidům. Manshara si je ale dává, tak se obracím k devíti skupinám po pěti B2kách. Opatrně se k nim přiblížim a začne tóču. Ani se nenadáli a zbývá jich sotva šest. Vyrážím dál k hale, ale jsem pod ostřelem tanků. Z kopce nás mezitím kryje odstřelovač a Rak Dol se asi zvládla vypořádat s protiletadlovým dělem. Už jsem skoro uvnitř, když dostávám přímý zásah. Rána mne zvedá do vzduchu a já dveřmi přímo proletím. Ještě, že byly otevřené. Pár kotrmelců, ať uhasím plameny a těžce oddychuju. No nic, jdu pokračovat dál. Narážím na pár maníků, co přezbrojují na těžší zbraně. Podaří se mi je rychle vyřídit z úkrytu. Ještě že tak, v tomto stavu bych to s nimi dlouho nevydržel.

Za chvíli je po všem. Máme pár přeživších techniků, od kterých se dozvíme, že nějaké rakety naložili a míří i na doky s naší fregatou. Jsou velice výbušné rakety, co nadělají pěknou paseku. Rak Dol se spojí se sestrama a předává tak zprávu Leesovi o dané situaci. Dáváme si chvilku pauzu a navzájem se s vzájemnou pomocí proléčíme. A z Manshary dostaneme i jedy, kterými ji odstřelovali.

Moc dlouho se nezdržujeme a z dálky odstřelujeme skladiště, jehož výbuch pravděpodobně vychýlí i orbitu tohoto měsíce. Snad ne o moc, ale šlupka to byla pořádná. Vyrážíme zpět a sic se jedná o krátkou cestu, radši se odebereme k meditačnímu, posilujícímu spánku. Den ještě neskončil, takže potřebujeme načerpat co nejvíc síly. I když nám to proti vesmírným raketám asi moc nepomůže, stále to bude lepší, než usínat v bitvě...
16.6.2014 05:32 - tony
Jako dobrý pilot
čekám že mám na více.
Mám však těžkej život
bouchaj nám tu hlavice.

Lees zas lodě strácí
to mne vážně dojímá.
Technici maj práci
radway pěkně projímá.

Sabaot fakt zuří
tohle vážně nechápu
útočí jako kuři
já v pelíšku to prochrápu
16.6.2014 05:47 - tony
Regenerační meditaci v kokpitu stíhače nám přerušují útočící separatisté.
Vede je Grivius a má sebou tolik droidů že nás málem dokážou utlouct čepicema.Ještě že B1 žádný čepice nefasujou.Kdyby těsně před útokem někdo z (asi našeho)vrchního velení nepřevelel pryč půlku našich lodí a náhodou těch nejsilnějších mohlo to bejt jinak.Takhle to můžeme sepkám jenom prodražit.Proto se rozhoduju ke královskému gambitu a čárdžuju ve své nové separatistické stihačce k největší bitevní lodi(nepřátel) v naší části bojiště.Jakmile k ní doletím zjištuju že mám štěstí protože mají otevřený dveře do hangáru.Takže to napálím rovnou dovnitř a naváděná sílou to naperu do pravděpodobně muničního trandáku.Následující megagigasuper výbuch rozpůlí "mojí" lod na dva menší a snadnější cíle,z vedle proplouvajícího sabaotího destrojeru to udělá cedník a mě tlaková vlna prožene druhou stranou lodě ven a nakonec mne dovleče až na dohled k třetí nepřátelské lodi kterou nezajmu jenom proto že mi jí odstřelej když už sem skoro na ní.Takže si budu muset promluvit s místníma o killstealech ,tohle se prostě nedělá!Nicméně pro mne tím bita končí protože radiace a únava udělala svoje a tak se po úspěšné záchraně z pole trossek ubírám do pelíšku a zbitek bitvy prospím.
16.6.2014 12:16 - Bleška
Jsem asi přišla o to nejlepší :D :D
18.6.2014 09:52 - Elvid
Tak 29.6. (Ne) nebudu moci, takže buď ta sobota 28.6. nebo holt bez mé drobné postavičky. :-)
18.6.2014 23:29 - Hunter
Co vy ostatni, muzete v tu sobotu, nebo uz tam neco mate?
19.6.2014 06:32 - tony
já můžu

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.099343061447144 secREMOTE_IP: 3.14.80.45