Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
31.3.2015 12:54 - Hunter
Aktualizovana postava pro Andy - 15 lvl dodal jsem improved quick draw a nejsem si jisty featem - byl to focus na iniciativu?
Aktualizovana postava pro Tondu - Michale, jestli te muzu poprosit, vytiskni ji pak Tondovi :-)

No a jedna vec k hlasovani, Wrigly by rad pouzil nejake veci/talenty z Legacy knizky. Nekdo dalsi to chtel taky vyuzit. Zakazovali jsme je spis kvuli flavoru a tomu, ze nemusim resit, z jake doby "vybava" je. Talenty, povolani apod mi ale asi ani nevadi. Takze navrhuju hlasovat.
Budeme vyuzivat zbyle dve knihy jako zdroj talentu, featu a povolani?
A: Ano, z obou knizek.
B: Jen z Legacy Era.
C: Jen z Rebel Era.
D: Ne, ani z jedne, ostatni postavy tak musely byt taky tvorene.

Za sebe hlasuju A :-) Hlasujte klasicky do dvou tydnu, pak hlasovani vyhodnotim :-)
31.3.2015 17:08 - Bleška
Jj, byl to focus do iniciativy. Počítám s 19.4. :). Hlasuji A :)
1.4.2015 20:34 - tony
A
2.4.2015 14:24 - Hunter
Prima, zajimalo by me, co na to Michal, ktery taky, myslim, neco z tech knizek chtel. I tak je ale jasne, ze to projde :-)
A offtopic, Toniku, naprosto chapu, ze te bavi cist komentare k filmum - tady jsem si taky pocetl a uchcaval u toho o dost vic, nez budu u toho filmu :-)
http://www.csfd.cz/film/365194-gambler-the/
6.4.2015 17:33 - tony
Takže za 14 dní mám 24ku takže se hraje u mě v práci,hosty čekám od 7,00(ideálně Pavel a Wrigli,který choděj pozdě).
6.4.2015 23:20 - Leese Dailen
http://home.web.cern.ch/about/updates/2015/04/cern-researchers-confirm-existence-force
6.4.2015 23:41 - Hunter
Pátá otočka, úkrok, úder. Pokus o nový prvek, podmet, končí směšně. Zbroj nedovolí celý pohyb a Dex se natáhne na podlaze. Cvičný panák se na něj netečně dívá, naštěstí se ani nesměje. Syldra ale už ano, natáhne ruku a pomůže plechovce vstát.
"Říkala jsem ti, že by ses měl zaměřit hlavně na boj horní částí těla a kopy radši vynechat".
Dex se ušklíbne a prohlásí něco o dokonalosti zbroje. Komlink v helmě se rozpípá a spojí s ním Rak Dol. "Svolávám velitelskou poradu za 10 minut v intruktážní místnosti jedna. Dones si vlastní kafe, bude tam i Leese."
Spojení nahradí kapitán dalším. "Leese, co se stalo, to zas máme nějakej průser? Odkdy chce Rak Dol svolávat porady? Víš o tom něco?", do hlasu mu proniká lehce náznak paniky.
Leese ale netuší a tak oba vyráží. Rak Dol je informuje, že dostali úkol od Jediů - prosí o výpomoc s řešením aktivit temné strany Síly na vnějším okraji, kam si ve svých prořídlých stavech nemohou brzo dovolit poslat někoho dalšího. Poslali totiž již průzkumnou skupinu s Jedim, protože vycítili smrt mnoha osob najednou. Jedi sice dorazil na planetu Apatros, ale již se dále neozval a změškal první kontrolní spojení po 24 hodinách.
Leese sice nevypadá nadšeně, že bychom měli pomáhat Jediům, ale Dex je jednoznačně pro. Jsou to ve výsledku dobří chlapi i ženské. Alespoň ti, co zbyli. Naučili se vést klony rozumněji, respektovat je a stát se dobrými veliteli. Často navíc Dex slýchá, že díky svým schopnostem zachrání mnoho klonů díky vizi, či samoobětování. A to za úctu stojí.
Navíc od zlikvidování hrozby Dread Masterů nás mají také ve vysoké úctě a tak dává smysl, že když potřebují pomoc, požádají nás a obráceně. Takhle se dělají přátelé.
Leese vypočítá složitý kurz, hyperdrive se roztočí a energie vesmíru nás vrhne prostorem. Letíme tři dny, během kterých se dozvíme, že je planeta bývalým těžařským komplexem, hornatá, bez zvláštního rostlistva a zvířat. Těžili cortosis před dávnou dobou a teď již "jen" klasičtější rudu. Zní to jako tvrdá planeta pro tvrdé horníky. Bez dosahu ochrany Republiky se jistě naučili vypořádat s většinou věcí. Takže to bude něco o dost složitějšího.
Planeta, klasická soustava, jeden měsíc. Nic zvláštního, žádná vesmírná doprava, žádný kontakt z orbity. Jejich řízení letového provozu je potichu jak přistižená Coruscanstská myška. Přistáváme v hlavním městě. Další dvě městečka žijí aktivitou, tohle je ztichlé.
Při přeletu jsme našli na cestě k dolům skupinu s Jedim. Všichni leží. Přistáváme u nich. Cítíme se ale už chvíli ospalejší. Dexovi je to divné až když vidí Leese škobrtnout. Prohlédne si ho, sebe, Rak Dol. Máme zvýšenou hladinu dopaminu, všichni máme tendenci být ospalí. Silou proto radši zvedne tělo Jedie a vrátí se s ostatními do Lambdy. Tam provede kontrolu systémů, ochraných přileb, zkrátka všeho na vyjasnění, jestli jim něco proniklo do ochraných zbrojí a uzavřených systémů životní podpory. Při delším zkoumání se ukáže, že to není nic, co by skeny zjistily. Podle Rak Dol za tím stojí Síla.
Z orbity si necháme shodit na brzdném padáku droidy. Dva průzkumné, co prohlédnou doly, dva lékařské, co se postarají o Jedie, potažmo o nás a čtyři nakládací, co budou nosit těla. Všichni obytelé města, co jsme našli, stejně jako dva piloti transportu Jedie jsou mrtví. Nalezneme další dva přeživší u Jedie. Kromě Jedie jsou v kritickém stavu. Selhávání vnitřních orgánů, masivní dehydratace. U jednoho začalo i vnitřní krvácení. Na něj zemřelo podle pitvy několik mrtvol i jeden z pilotů. Nedá se jasně říct, zda je to jen o vzdálenosti, naopak to vypadá, že ne.
Zprovozníme i místní vysílač a Dex vyhlásí pro ostatní obyvatele karanténu na celou planetu. Fregata na orbitě sestřelí cokoliv, co by se snažilo odletět z planety. Naštěstí jsou osady jen na jedné části, takže to zvládá fregata snadno se stíhačkami pokrýt. Posíláme si radši ještě dva astrodroidy, aby za nás pilotovali naše lodě. Kdybychom usnuli u řízení, nebylo by to dobré.
Probe droidi se vrátí a nepřinesou nic zajímavého. Respektive v dolech není nic živého, co by se hýbalo. Jediným vodítkem je, že v záznamech o dolování tvrdí, že našli využitelnou dobře přístupnou žílu v uzavřeném tunelu dolu tesně předtím, než celé město usnulo. To usnulo před 17 dny, po 13 vyslali z okolních městeček tým, ten usnul taky (a je mrtvý), Jedi dorazil cca před 5 dny. Děláme co se dá, abychom se připravili na případný usínací vliv. Droidi mají za úkol nás odnést a přivolat záchranu. Dex, Leese a Rak Dol půjdou prohlédnout doly, zatímco Marnshara a Zora zůstanou v záloze jako evakuační tým. Každý dostane pro jistotu další dávku povzbuzovacích stimulantů a přesouváme se k dolu v místních vznášedlech. Dex jede vpředu, ale cesta ubíhá dobře. Malátnost a ospalost se sice zvyšuje, stejně jako aktivita našich midichlorianů, ale jinak to jde. Jako ve výcviku, říká si Dex. Dva dny bez spánku, lehce mžourající oči, nic co by neznal. U vchodů do dolů hledáme ten správný pomocí Síly. Nacházíme ho právě u šachty co vede k nově otevřené odbočce.
Střih. Všechno jinak, oči zamrkají a ukazují před námi noční město. Znatelně se ochladilo. Dex se zatřese chladem. Vedle něj stojí Rak Dol a Marnshara. Leese a Zora nikde. Kde to jsme? Rotačák v ruce, zbroj chybí. Tak proto je mu zima!
Zdá se, že jsme taky usnuli, droidi nás vyvezli ven, Marnshara se Zorou nás letěli vyzvednout a všichni jsme zkončili tady. Tedy všichni...
Zjišťujeme, že jsme asi ve vizi nějakého Sitha, alespoň podle Rak Dol. Nebo to má na svědomí to místo Temné strany, co jsme cítili z dolů. Ať děláme cokoliv, neprobouzíme se. Midichloriany jsou v pořádku, divné. Chybí nám komlinky, kruci. Zato má Dex všechny své výbušniny a zbraně vypadají, že fungují. Chvilku nenadšeně postávají a pak Dex zamíří na spaceport. V levé ruce se zažehne jeho fialový lightsaber a v pravé pevně svírá těžký rotačák. Naprosto otevřeně se snaží vyvolat konflikt s místním Sithem. Ale kdo ví, kde je. Na letišti je Republiková fregata. Dost stará fregata. A dva space transporty. Nejspíš nějakých obchodníků. U komunikační věže, co chtěl Dex využít, je dohání Leese. Prý má vzpomínky navíc a zabil nějakého důstojníka Republiky. Kriste. Začíná být jak Rak Dol... Prý ho hledají, tak nabádá k odchodu. Dex má ale svou hlavu, co mu třeští silnou migrénou. Chce to mít rychle za sebou a tak vyrazí přímo k lodi. Aby dostal nějaké ty odpovědi. To se ale nepodaří, poručík Republiky je hňup, prohlásí ho za Sitha a nechce se s ním bavit. Dexe to začíná vytáčet, ale uklidní se. Jestli jsme v nějaké vizi, to poslední co potřebujeme je napomáhat Sithovi svou zlostí. Při odchodu ještě dá několik typů vojákům, jak lépe bojovat proti jediům, či sithům. Zdá se, že si to berou k srdci, až na pitomého poručíka.
Při cestě pryč se zdá, že je Dex sledován, ale to byla mýlka. S ostatními se ve skrytu přesunou zpátky k městu. Tam Dex zjistí, že jeho rotačák, stejně jako lightsaber vlastně nefungují. Baterie do rotačáku je prázdná a hlavně, rotačák se zdá okolí ovlivňovat jen jako karabina. Jak to ví? Stčil totiž hlaveň do země a ta se zarazila až v úrovni, kde by končila místní republiková karabina.
Skupina si není moc jistá, co dál, probíhá debata. Nakonec vyrážíme k dolům. Dexův pokus o sehnání odvozu nedopadne, Republika mu pomáhat nechce. Tváří se totiž sice jako Jedi, ale vojáci jsou podezřívaví a nechtějí mu věřit. Ověření u Jediů tak jaksi nemůže dobře dopadnout. Takže se sice ohání tím, že má pověření Rady Jedi, ale to je tak celé. Po hoďce cesty jsme v dole u odbočky, co bude v budoucnu zavřená. Ano v budoucnu, jsme totiž asi 3500 let v minulosti. Dva horníci se rozhodnou nespolupracovat, Dex je přiměje několika omračujícími výstřely. Chodba dál a odhalení se však nekoná, nikdo nic nenajde, ani tajnou chodbu, ani holoemitor iluze. Výbušniny také nic neudělají. Po prohlídce okolí jdeme zase zklamaně pryč.
Nakonec se vyrazí zase k letišti si promluvit s tamním velitelem, aby se vyřešilo Leesovo obvinění. Měl zabít důstojníka, ale bylo to v sebeobraně. Byli na něj tři a měl to udělat vibronožem. Tak jestli to Leese udělal, nenechal by ty dva vojáky naživu. A že to umí s vibronožem, to musí být každému jasné, co ho viděl otvírat šumivé víno z Dorinu. Podle Leese ho prostě přepadli poté, co nad nimi vyhrál velkou sumu v kartách. A ten vibronůž patřil důstojníkovi.
Návštěva je ale naprd. Kapitán se osobně neukáže a rozhovor nikam nevede. Dex odchází a začíná toho mít dost. Ostatní prohlížejí zbylé dvě transportní lodě a doufají, že narazí na něco zajímavého. Nikdo totiž neví, co od nás Sith chce, nebo co tu vlastně máme dělat...
7.4.2015 17:16 - Leese Dailen
aaaa ukradli mi prispevek cislo 3333 !!!!
7.4.2015 20:58 - Hunter
Spamy promazany...
19.4. v nedeli tedy u Tondy, klasicky 13:00 zacatek :-)
8.4.2015 20:43 - Elvid
:-) Pěkný popis.

PS: Možná si i sepište možnosti, ať se z nich dá příště vyjít a nemusíte je vymýšlet od znovu. Sic je jich tak 8-10 (ale minimálně jedna je správná a některé jiné víceméně také mohou vést ke správnému výsledku ;-) ) Případně to nějak dopadne... O:-)
PPS: Pavle, vem příště i figurky a mapky...sice asi bereš automaticky, ale pro jistotu, kdyby byly potřeba. Dík.
9.4.2015 07:52 - Hunter
Juhuu, ja chci neco zastrelit konecne! :-D

Moznosti:
Odletet z planety, Vystrilet Republiku, Zastrelit jenom Republikoveho kapitana, Vyresit vrazdu (Predat Leese spravedlnosti, nebo ocistit jeho jmeno), Zastrelit Leese, protoze je Sith, Nejak se zkusit probudit.
9.4.2015 13:10 - tony
1)vypít Leesovi kafe a dívat se co bude dělat
2)zastřelit leese,velitele lodi,všechny dělníky,všechny horníky,všechny republikový vojáky a jednoho holiče....proč jednoho holiče?Vidíte na ostatní se potom nikdo neptá.....
3)zavolat a pozvat jedi konsil aby nás tu bylo víc.
9.4.2015 16:11 - Hunter
Dobry Tondo, navrhuju se pustit do tveho cisla 2 + zastrelit i cislo 3 jak dorazi...
16.4.2015 02:17 - Hunter
Jenom připomínám, hraje se tuto neděli a to u Tondy v práci, klasicky od 13:00. Počítám se všemi, takže hurá, zase jednou plná účast :-)
25.4.2015 01:03 - Hunter
Zkoušíme zjistit, jestli se tu Jedi nepohybuje pod svým jménem, když Leese tu znají jako Leese. Nepohybuje. Nakonec končíme tak, že opouštíme planetu v unesené lodi. Pocit, že jsem si zahrál na Sitha a posádku donutil mi na ústech vykreslí zlomyslný úšklebek. Je docela příjemné dát jim okusit vlastní medicínu...
Tma a pak zase světlo. V ruce držím balíček s instatními nudlemi a v druhé ešus, do kterého je sypu. Zalít vodou, dát na malý hořák a ohřát. Šahám lehce překvapeně na svou zbraň a rozhlížím se. Jsem ve vojenském táboře. Tedy, polním vojenském táboře. Je nás tu devět, ne, sedmnáct, akorát ostatní nevidím. Mají na sobě zvláštní šedočerné uniformy, co neznám. Tedy, znám. Mám na to vzpomínky. Potřesu hlavou a ta mi sklouzne sama na stranu. Jsem malátný a těžko se soustředím. Navíc mě bolí hlava. Šáhnu na opasek a ruka mi sklouzne po lehké zbroji. Kde mám sakra svou těžkou zbroj? Jsem zase v iluzi? Ale jiné, jsem uprostřed lesa. Spolknu několik prášků a bolest ustoupí do tichého pulzování. Akorát si beru nudle, když ke mě přijde pohledná mladá žena. Velkou odstřelovací pušku má přehozenou předpisově přes záda. Prý nás volá poručík na nástup.
Tenhle poručík je idiot. Vypadá to, že každý poručík v téhle iluzi je idiot. Chce zaútočit na nepřátelskou, ale počkat, republikovou hlídku! Čelně, proti trojnásobné přesile, bez krytí a taktického plánu. Akorát přemýšlím, že s tím něco udělám a zachráním lidi jako tenkrát na Kashyyyku. Od toho jsem seržant, o své lidi se postarám. Co? Jsem kapitán Dex! Tohle musí být ty vzpomínky na někoho jiného, jak říkal Leese. Doháje, táhni z mojí hlavy! Poručík zvyšuje hlas a seřvává nějakého vojáka, že mu odporoval. Ošklivě se na něj podívám, ale v tom zahlédnu pohyb mezi stromy. Prudce se otočím, zakleknu a zacílím svůj rotačák. Většina jednotky reaguje podle mého vzoru. A já vidím Rak Dol. A kruci. S tím se zvedám a říkám si, co dál, když se vyřítí z podrostu na poručíka, co mezitím poslal vojáky ji a ostatní obklíčit. Dlouhé mávnutí světleným mečem uvízne v půlce. Meč se neaktivoval a mě to pobaví, jsem rád, že nejsem jediný, komu výbava nefunguje. Rak Dol ale neváhá a rukou v charakteristickém gestu přiškrtí poručíka idiota. Ten to nečekal, svaly nemá napnuté a ozve se suché lupnutí, jak mu Rak Dol rozdrtí krk a páteř. Vypadá překvapeně, jako já. Na to ale začne palba z křoví, kdy Marnshara sestřelí asi 10 vojáků. Snažím se klidnit situaci, což se mi nakonec podaří tak, že vlezu Marnshaře do palebné linie. Pak ji a Rak Dol seřvu. Řekli jsme s Leesem, že je nebudeme vraždit, i když jsou to jen iluze. Krev mi vře, hlava pulzuje, ale snažím se být klidný a netluču do nich pažbou, ani nekopu, jak by se mi chtělo. Koukám na mrtvá těla mých kamarádů a mám chuť je pomstít. Cítím sílu temné strany jak spolu s pulzující bolestí se chce dostat ven a spálit jejich těla. Kousnu se tvrdě do tváře a čistá bolest mi pročistí hlavu. Skloním rotačák.
Dohodli jsme se, že zajdeme za Republikou a práskenem jim, že jsou pod útokem. Pak si zajistíme ústup mimo planetu. Udělali jsme to, ale svět zčernal a zase koukám do misky s nudlemi. Vyčkávavě se rozléhnu a čekám, kdy si poručík otevře hubu. Ale neotvírá si jí ještě deset minut. Mezitím mám sbaleno a i jsem zhltnul nudle. Jen co otevře hubu, aby sprdnul vojáka, tvrdě ho srazím na zem a střelím omračovacím výbojem. Odplivnu si a otočím se na ostatní. Teď tu velím já, reflexy, výcvik a zažitá autorita se mi promítnou do hlasu a vojáci přikivují. Nováčci jsou sice překvapení, ale jsou jinak zticha a přemýšlí, co dál. Nechám desátníka zajistit situaci a jdu si vyzvednout zbytek skupiny. Nějak se loudají.
Tentokrát na základnu Republiky útočíme. Klasický útok vedou z dobrých krytů vojáci, my ostatní neseme rušičky a snažíme se dostat do dělového člunu. Nebo je alespoň sestřelovat, když se všechny dostanou do vzduchu. Vůbec mi to nejde. Jsem z toho pěkne mrzutý a znechucený. Stále se na mě podepisuje malátnost a třesou se mi ruce. Jsem rád, že stojím a že mě nezvládají rozstřílet těmi šílenými kanóny. Marnshara exceluje a sundá všechno. Svět se zase propadá do temnoty a probouzíme se jinde. Bez Rak Dol...
25.4.2015 01:04 - Hunter
Další hraní v SOBOTU, 2.4. a to u mě doma - potvrdili zatím všichni :-)
Dále hrajeme poté až se vrátím po obhlídce skotských dud, tj. v neděli, 17.4. (místo se ještě vyjasní).
25.4.2015 13:23 - Bleška
Tak já teda rozhodně nestíhám ani jeden z těch datumů. Nevím jak ostatní, ale troufám si tvrdit, že na tom budou stejně jako já :D.
25.4.2015 16:36 - Hunter
Ach jo... Tak tedy 2.5. a 17.5. Ze ja se na to nevys...

EDIT: A jak me naucil Michal, ty predchozi datumy v klidu stihas - mas na to skoro celej rok si je zapsat do kalendare... :-P
28.4.2015 12:52 - Hunter
Pro ty z vás, co to sledují/nesledují - na sobotu také připadá český Star Wars den! Takže pokud se budete chtít podívat na kostýmované nadšence, mají sraz v 9:00 na Malostranské, odkud v 9:30 vyrazí přes Karlův most, Nár. divadlo až na Václavák.

Následně se přesunují do Cross Clubu - to je ten po cestě ke mě z Nádraží Holešovice. Mají tam být od 11:30 - takže se tam alespoň na chvíli hodlám zastavit - hodit Force Lightning na děti v Lego koutku, přiškrtit Vadera, znáte to, prostě si to užit :-) Jestli se chcete přidat, dejte vědět - rád nebudu jedinej exot na akci :-D
http://www.crossclub.cz/cs/program/3661-den-star-wars/
28.4.2015 20:12 - Bleška
Moje účast 2.5. je obecně ohrožena, jsem na atb :(. Takže se uvidíme až 17.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.095955848693848 secREMOTE_IP: 3.16.66.206