Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
22.7.2015 15:41 - Hunter
Lol, plysova hracka... To to chudak dopracoval... Z lovce zapornaku na plysaka...
Nerikate si taky obcas, ze ta svetla strana Sily je tak trosku nuda? :-)
Dik Tondo, +1 FP :-)
23.7.2015 06:21 - tony
Nuda....však oni brzy přestanou bejt nudní.....a živí.....
23.7.2015 13:04 - Hunter
Daaaark poiiiint :-D
Hehe, libilo se mi, ze si checknul okoli na DP 7+ a prekvapive Zora ma jen 4 :-) Jsem se na to trosku tesil, ze bude debata na tema Dark Side :-)
A ono zase prd... Leese je temnej tak, ze ani v tunelu nejni videt, Marnshara, ta, kdyby se za hlasky davaly body, by mela celou cernou pusu a zbytek... Darmo mluvit :-)
28.7.2015 16:42 -
tuhle neděli u pavla nebo se pletu?
28.7.2015 23:05 - Hunter
Viz prispevek na predchozi strance - cislo 3408 :-)
Hunter píše:
Dalsi hrani v nedeli, 2.8. u me doma v Holesovicich :-)
29.7.2015 01:33 -
pffff kdo má tak daleko skrolovat....
1.8.2015 00:55 - Leese Dailen
Ok
1.8.2015 10:08 - Elvid
Letíme zpátky vyzvednout disky s informacemi ohledně zapomínání. Snad tam bude něco užitečného. Zaparkuji nad střechou a skočím dovnitř, ať chvíli počkají. Ani se nenaděju a někam s tím letí. No, teď to nebudu řešit, když už tu jsem uprostřed rozdělané práce. Naštěstí nejsou poblíž žádné asteroidy, tak to snad zvládnou. I když Rak Dol v kombinaci se sotva se pohybujícím transportérem…no, nepředbíhejme.
Za půl hodinky se je vydám hledat a najdu je na pískovišti, pod kterým je rozestavěný protiletecký kryt. Oni se snad zbláznili. Chudák transportér narvali k prasknutí skluzavkami, kolotoči a jinými věcmi. Snad ještě poletí. Zadařilo se, odlétáme. Robot mezitím zvládl zásadní opravy, že zdvojnásobil zbývající výdrž lodě. Už se tolik netřese.
Na fregatě zkoumáme s Leesem záznamy, ale nic podstatného tam není. Škoda, další slepá ulička. Ale až se vyplítvají, tak už tam musí být ta správná odbočka.
Letíme zjistit, co Ta pirátka myslela. Když se přiblížíme, tak zachytáváme nepříjemné výkyvy v síle z místa, kde jsme se předtím setkali. Letíme to prozkoumat. Pulsy utichají. Asi jich moc nezbývá. Proletíme atmosférou, jen těsně mineme vršky hor a kopců při skoro slepém klesání ionizovanou atmosférou. Přiblížíme se k lodi, domluvíme signál a necháme se vysadit.
Opět narážíme na ty hadovité, černé, slizké potvory, co se vám hrabou ve vnitřnostech a vy s tím moc nenaděláte. No fuj, vyhodit celou loď do povětří. Dostáváme se do řídící místnosti. Zjistíme, že někdo zabil náš kontakt, ale na kamerách není. Spojila se s námi druhá loď, že nás odpojí za tři minuty. Navrhujeme patnáct. Rozdělíme se na tři tými. Dva jdou uzavírat loď a já prohledávám záznamy. Instinkt mi napovídá zjistit, co se tu vlastně stalo, odkud pochází potvory a co je s kapitánkou.
Nacházím zajímavé informace a kopíruji je na disk. Kapitánka měla stejné škubnutí v průběhu spánku a pak se chovala divně a nepřátelsky. Před tím nikde nebyla…alespoň těch 24 hodin, co je na záznamech. A ty potvory pocházejí z filtračních beden.
Stihnou vyčistit loď a někdo nás vyzvedává. Informuji ostatní a nechávám to na nich. Mluvíme s nějakým vyšším důstojníkem a povede se nám ho přesvědčit, ať zavře kapitánku. Přitom přilétá sentinel a s jeho pomocí odstraníme minihádka z její hlavy. Lépe řečeno ji seškvařil kus hlavy. To jsem nečekala. Pak nám pomohl s vakcínou na ten mozkový virus a odletěl. Je pravda, že bych se mohla po těchto zážitcích zamyslet nad uplynulými událostmi a tak se odebírám si nad tím trochu zapřemýšlet v klidové sedící poloze, kdy ke mne instinkty mluví ve větší míře. Přemýšlím i nad tím, zda nelze použít jinou emoci místo hněvu na šíření čisté síly. Nerada se pak uklidňuji a nejradši bych vše roztřískala. J

PS: Se zítřkem počítám.
3.8.2015 13:44 - Leese Dailen
moc se omlouvam, ale to dalsi hrani nebudu moct. zjistil jsem, ze jeto termin kamaradovi svatby... (stejne jako tento vikend svatba jineho kamarada). Protoze nemuze ani michal, tak predpokladam posun o tyden na dalsi sobotu?
3.8.2015 14:33 - Leese Dailen
Po odletu sentinela jsme jeste stravili chvili prijemnym rozhovorem s "piraty", ale protoze z toho nic nevzeslo, vydali jsme se dal. Nasim dalsim cilem byla planeta Dzin, kam mela puvodne ukradena zasilka vzduchovych filtru mirit. Netrvalo mi to dlouho a nasel jsem prilet dalsi lodi stejne spolecnosti. Pro jistotu jsem zfasoval oficialni zpravu pro spaceport, ze by lod mohla byt infikovana, ale bohuzel jiz naklad vylozili. Ihned jsme se tedy jali hledat kam zbozi rozvazi a podarilo se nam cast dosledovat. Cast dostal mistni obchodni retezec, ale Rak-Dol zjisitila, ze to byla soukroma zasilka jednoho vedouciho ve skladu. Mezitim jsme sledovali dal rozvoz a zastihli je v "domacich potrebach" - tam jsem se rozhodl zkusit to vyresit v klidu a proste jsem zkoupil podezdrele zbozi primo z obchodu. Dodavka mezitim uletela a tak jsme se rozdelili - Zora sla zajistit zbozi v retezci a ostatni sledovali dodavku k mistni vinarne. Jejich pronajata dodavka mi znacne usnadnila praci, diky firemni gps. Bohuzel jsme ale minuli jednu zastavku a tak jsem se musel napojit primo do jijich navigace ve speederu. Manshara s Rak-Dol meli zdrzet osadku uvnitr vinarny nez se ja dostanu k datum. Misto toho si jen sli nakoupit a na nejake divadlo se vykaslali, aspon ze mi Rak-Dol dala vedet, ze uz jdou. Jejich predchozi navstevu jsem ale ziskat stihnul a podle vseho tohle byla jejich posledni zastavka. Meli pak sraz pobliz spaceportu s ostatnimi. S tim jsem s hruzou zjisitil, ze mezitim co jsme nahaneli tu dodavku, tak jezdily dalsi tri.
S takovym mnozstvim jsme nebyli schopni si poradit sami a proto jsem kontaktoval mistni krizove centrum pro toxicke havarie a celou situaci jim popsal. Muj odhad, ze by mohli nejdrive jednat a pak teprve resit kdo ze jsme zac (na rozdil od policie) se potvrdil a nastesti se podarilo celou zasilku zajistit (snad). Behem toho jsem se snazil objasnit nase zapojeni do situace aniz bych zvedl prilis mnoho varovnych vlajek. Diky jednoznacnym dukazum v ruce nikdo alespon nerozporoval nas zajem a tak postacilo se predstavit. S pomoci nasich forceru se podarilo behem par hodin oznacit vetsinu infikovaneho materialu. Behem te doby jsem se snazil mistni presvedcit, aby veskere infikovane vzorky spalili a to se podarilo az po zmince o Raghoulech, coz ale uplne obratilo situaci a mistni se rozhodli spalit celou zasilku komplet, pro jistotu. Ze zatcene osadky nevypadlo nic uzitecneho a tak jsme se rozhodli dosledovat zasilku ke zdroji. Lod ziskala naklad na blizke stanici-meziskladu. Po nahackovani do jejich site jsem nasel zfalsovane zaznamy a tak jsme se museli poptat mistnich primo. Vysledkem bylo zjisteni, ze dalsi lod miri na planetu Tonic, sousedici s Dzinem a ze jine lode sem navazeji infikovane zasoby pravdepodobne z nam jiz zname planety s agresivnimi clony. Zasilku na Tonic jsme zastavili neprimo, diky asistenci z Dzinu, kteri mile radi pomohli s informovanim o situaci a pripadnou pomoci s likvidaci nove zasilky. Bylo to tak cistsi nez vsechno zase vysvetlovat nanovo, takhle jsem jen vyuzil duveru mezi sousednimi planetami a my se mohli venovat dalsim vecem.
Fregata tedy zamirila na zdrojovou planetu, kde pri posledni navsteve misto niceni skladu s infikovanymi vyrobky Rak-Dol a ostatni kradli houpacky a prolezacky. Navic tam znicili elitni letku vojenske rozvedky, takze nas tam logicky ted cekalo neco lepsiho. Priletli jsme tise a dle predpokladu na nas zamirila maskovana letka gunship. Vyslal jsem stihacky dopredu jako bychom o nich nevedeli s cilem je chytit do klesti. Plan se z casti povedl, krome detailu, ze lode byly zjevne prave na fregatu pripravene a nesly nekolik podvesenych salv baradiovych protilodnich raket. Podarilo se jim trefit jen jednou, ale i to stalo za to, ale po kratkem boji jsme je porazili. Bohuzel se jim podarilo znicit Phantoma. Na jednu stranu to bylo osudove, kdyz se posledne odtud sotva vratil, na druhou to bylo pomerne symbolicke, jakozto konec me oficialni kariery pro senat. Jeste behem boje v dali priskocil z hyperprostoru Venator, ale nastesti pro nas byl uplne mimo bojovou zonu, takze jsme stihli nalozit dve neznicene gunshipy. Jejich osadka nam dala jeste znacne zabrat nebot se jednalo o jednotku ARC clonu, ale nakonec se cast z nic rozhodla k nam pridat a zbytek jsme zajistili. Venator se nas jeste pokusil zastavit, ale fregata nemela nejmensi problem se ji vyhnout a skocit pryc.
4.8.2015 11:16 - Hunter
Diky za zapis, Wrigly :-) +1 FP :-)

Dalsi hrani tedy za tri tydny. Tj. v sobotu, 22.08. - primarne za predpokladu, ze se mi na deskovky neprihlasi lidi - kazdou druhou a ctvrtou sobotu v mesici totiz nabizim hrani strategickych deskovek (ne, ze by byl velky zajem :-))
Mrknete do kalendaru a dejte kdyztak vedet, zda muzete...
4.8.2015 21:09 - Elvid
Ten víkend jsem také pryč a ten další mám něco v ne (30.8.).
6.8.2015 09:39 - Hunter
OK, to me mrzi, Michale, ale co se da delat.
Co ostatni, muzete? Idealne dejte vedet vcas (tyden predem) at s tim neco kdyztak muzeme delat :-)
7.8.2015 19:13 - Bleška
Ahoj, 22. má maminka narozeniny, takže určitě sobotu nebudu. Neděli bych mohla.
10.8.2015 09:23 - Hunter
Takze nedele 23.08. muzete? :-)
13.8.2015 00:21 - tony
jistě,pane ministře
16.8.2015 17:47 - Andy
Ahoj, tak ještě změna plánu, nemůžu ani tu neděli. Přijede Michalova ségra z Anglie. Takže hraní až ten další týden?
17.8.2015 09:46 - Hunter
Jestli muzou vsichni ostatni, tak se hraje a tedy bohuzel bez tebe, Andy :-)
Nechci to dal odsouvat, chci si uz zahraaat! Nez to vsichni zapomeneme :-)
Wrigly, Michale, Tondo, muzete v tu nedeli, potazmo i v tu sobotu? Sobota by vyhovovala vic Wriglymu...
18.8.2015 23:22 - Leese Dailen
Jestli spravne chapu, tak ani Andrea ani Michal tento vikend nemuzou...
Kvuli zapominani jsem psal zapis, grrr.
20.8.2015 10:32 - Hunter
Aha, diky Wrigly... Hmm, takze ano, tento vikend se nehraje...
Dalsi hrani v sobotu, 29.08. Muzete?

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.097463130950928 secREMOTE_IP: 18.118.45.162