Dalcor
22.3.2010 21:04
DnD Encounters
29.1.2015 09:10 - Smud
Jj ten je muj, commandy nechci, mam doma 3 a staci mi.
1.2.2015 21:53 - Meldin
Ahoj. Hrajeme ted ve stredu?
2.2.2015 10:08 - Smud
Ja muzu!
2.2.2015 18:57 - noir
Taky můžu, jen možná dorazím krapet později, musím s kočkama k zvěrolékaři...
2.2.2015 20:17 - Almi
Taky můžu a budu a těším se! :)

captain bude? Byl bych rád!
2.2.2015 20:23 - captain66
Mel bych byt, v nejhorsim prijdu o neco pozdeji. Pokud vam tedy nevadi smrkani, mam totiz rymicku :)
2.2.2015 20:37 - Meldin
Super. Kde hrajeme? U Almiho v praci?
3.2.2015 10:24 - Almi
Jojo, u mne v práci. Od 18. hod., snad tam už bude klid a budeme moci hulákat jak na lesy :)
3.2.2015 11:01 - Shako
Zítra se neobjevím.

Zkusím se objevit, až případně budou figurky. Ale koukám, že aktuálně někdo přihodil, tak to asi tak brzo nebude... tedy pokud vůbec Smud bude pokračovat v přihazování.
3.2.2015 11:05 - Smud
S prihazovanim nevim, stale se rozhoduju...
3.2.2015 12:03 - Shako
Smud píše:
S prihazovanim nevim, stale se rozhoduju...


Záleží, jaký bude spoil i případného lootu. ;-) Podle toho bych přispěl. Nemám představu kolik těch figurek chceš a kolik se naše poptávka protíná. Jak už jsem psal beru klidně i větší množství různých humanoidních figurek + nějaké obvyklé hnusky (zvířata, kostlivce, duchy...). O specifické DnD hnusky spíš zájem nemám, ale tak třeba mě nějaká zaujme a vzal bych si ji taky (ale obecně stačí mi jeden drak, nepotřebuju 4 různé, ale aktuálně nemám žádného). Takže záleží, kolik toho pustíš. Celkem koukám, že je skoro 200 figurek, vzal bych si jich tak 50 +/- 30. :)
3.2.2015 12:49 - Almi
ALL: Co Vás zítra čeká?

..dozvíte se flashbackem, co předcházelo Vašemu příchodu na oslavu do města Glitterhaegenu (aneb - těšte se na orčí finále!);

.. a hezky plynule navážeme na příběh nový, drsný, zajímavý. A to hnedka docela vypečenou scénou!

Takže si nezapomeňte pořešit (klidně zpětně) své nákupy ve městě, aby Vám pak něco nechybělo.

Jen pro info posílám závěr zimního příběhu s možnými odměnami.

Prosím, vezměte na vědomí, že Meldin jakožto oficiální vrah si může vybrat odměnu po konzultaci se mnou (příběhově zakomponuji - v případě volby klíčů od města bude třeba setnut mečem, nikoli obyčejnou sekerou).

Píše:
The adventurers have city-wide fame. Each adventurer must pick two of the following to receive as gifts from the people of Glitterhaegen:

- A champion-tier magic item, refitted by an enchanter so that it bears the likeness of the adventurer upon it.
- A charitable fund to be set up in their name, or an endowment for an orphanage or school or guild training-house that will bear their name.
- A large townhouse to live in, and a managed fund that will pay for its upkeep and a handful of servants. The house and fund belong to the city, but the adventurer will never lack for comfort while in Glitterhaegen again.
- A yearly parade or feast in their individual honor (once the snow has cleared from the streets the first such celebration will take place).
- A street or a small park named after them, with their statue prominently placed.
- A title: Sir, Lady, Baronetess (a female hereditary knight or “Dame”), etc. with an official epithet “Slayer of Kings” or “Savior of the City”.
- A triumphal archway or a city gate to be built honoring them.
- One of the days of the week to be renamed after them. The people of Glitterhaegen can’t enforce this right across the empire, but they can celebrate the heroics of the adventurer locally.
- Ownership of a local tavern, whose previous owner died in the icy embrace of the Three King’s undead minions. The adventurer gets free drinks, and a place to stay, and probably makes a small profit (2d20 gp each month) from the running of the establishment.
- The key to the city. Though a ceremonial honor in modern times, in medieval times this conferred a host of freedoms and privileges including the right to go about armed, to pass without restriction through city gates (hence the key), the right to vote in the elections of certain officials and to sit on some city councils, the right to a silken rope (if executed by hanging) or sword (if executed by beheading, instead of an axe), honorary citizenship (if the recipient was not already a citizen), the right to enter certain guildhalls, the right to stand for some political offices, and other honors and freedoms that are normally only available to a citizen of very high standing.
3.2.2015 15:43 - Meldin
Ta patálie s tím ponocným byla občejná nehoda a označil bych to pouze jako vedlejší ztrátu při boji s koboldy :D Holt magie je nevyzpytatelná :D

Almi: Chybí mi implement ;)
3.2.2015 16:55 - noir
Tak se omlouvám, ale právě mi do toho vstoupila akutní pracovní povinnost. Zítra bohužel nebudu moct přijít, pardon.
3.2.2015 16:58 - Almi
Meldin: Svojí hrou jsi zaujal jednu z Ikon, která se ti rozhodla pomoci. Potulná cikánka, která Ti nabídla věštění z ruky zdarma, čistě jako hrdinovi, Ti i dala tip na malý krámek. Tam jsi koupil za 10 zlatých na první pohled nenápadnou hůlku:

hůlka dává bonus +2 k hodu na útok i do zranění pokud se jedná o arcane spell nebo arcane attack. Navíc umí následující...

Píše:
Wand of Arcane Ventriloquism (recharge 11+): This wand is
small enough to be easily concealed. When you cast a spell,
pick another spellcaster (either an ally or an enemy). Your spell
emanates from their location as if they’d cast it, and anyone
not familiar with arcane techniques will assume they were
responsible for whatever spell you just threw. You can only
pick a spellcaster who’s far away if your spell can reach that
range normally.
Quirk: Blames magic items for any strange behavior or moral failings.


..myslím, že hůlka i její quirk docela pěkně pomohou dokreslit tvůj herní charakter a přinesou další zábavu Tobě i spoluhráčům :D

noir: To je docela škoda, ale co se dá holt dělat... :/
4.2.2015 08:49 - Meldin
Geniální :D :D :D
4.2.2015 11:40 - noir
Jsme mrtví...
4.2.2015 14:11 - Almi
Meldin, noir: Jsem rád, že se hůlka líbí :D

Miluju zajímavé předměty, aneb ať žije Book of Loot!
4.2.2015 23:50 - Shako
Soupiska bonusů je pěkná, asi se mě netýká.. případně pokud ano, chtěl bych, aby moje další postava měl skutečný titul (nejen fiktivní).

Dražba figurek asi nedopadne. Tak příště. :)
5.2.2015 15:22 - Almi
ALL: Gratulace k tomu, že jste "přežili" finální souboj. Ja jsem psal, nebyl fér, ale snaha se cení. A Meldin letící nad hlavou levitujícího Smuda, který vzápětí zjistil, že čaroděj umřel...

..ještě pro Smuda - zapomněl jsem Vám včera říct, že kdybyste generálovi ubrali 400 hp, sice by nebyl schopen zvládnout rituál vůbec a uprchl by, nicméně by Vás pak ootěžovali elementálové z nezavřených portálů. To jen pro zbytek infa o pozadí scény.

To, že byla super těžká a ve třech lidech obtížně zvládnutelná, nemluvím. Drželi jste se statečně!

.. a i proto jste byly vybráni pro následující nový (nedobrovolný) příběh/úkol :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10196304321289 secREMOTE_IP: 18.219.213.196