Volná diskuze

Demonica
17.8.2020 13:19
Žižcon 11. - 13. září 2020
Pátý ročník nejžižkovštějšího festivalu deskových a rolových her ve známém vesmíru ... a v Praze ... tentokrát na Zlíchově!!!

Deskové hry
Vybaví se Vám Člověče, nezlob se!? Tak to u nás nečekejte! Na festivalu ŽižCon představujeme nerdovskou i široké veřejnosti moderní zábavu jakou deskové hry nabízejí.

RPG
“Kolik má ten drak ještě žívotů? Ještě 42? Vrhnu po něm obouručák a šest kostek!” Hry na hrdiny se od těchto dob poněkud posunuly, ale princip je stále stejný – stůl, fantazie, kamarádi.

Larpy
Divadlo bez scénáře, diváků a chlebíčků o pauze. Hráči se ponoří do předem napsaných rolí v předem napsaném světě s nepředvítelným výsledkem.

Turnaje
Jedna deskovka je na vás málo? Láká vás zúčastnit se nějakého deskovkového turnaje? I pro vás tu tedy máme připravený program.

Přednášky
Toužíte kromě klasické herní zábavy i po nějakém tom rozšíření svých vědomostí? Navštivte některou z připravených přednášek a workshopů.

Ostatní
Samozřejmě nemusíte zápolit po celou dobu festivalu. Pro svou relaxaci a užití si místní atmosféry můžete využít některou z dalších námi nabízených dalších služeb.

Více se dozvíte na stránkách Žižconu.
Autorská citace #1
31.8.2020 10:42 - Demonica
Žižcon je už za méně než dva týdny a program se docela plní. :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.037422895431519 secREMOTE_IP: 3.236.111.234