Ravenloft

Vannax
6.2.2018 13:05
K: Kontakt
Kontakt na autory, copyright a takové ty serepetičky...
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
Autorská citace #2
19.11.2018 00:05 - Maelik
Eh..s tímhle ti přímo neporadím, nicméně diskuze o zákysech a technických problémech se serverem probíhá tady. Napsal bych ten dotaz spíš tam, aby nezapadl.
Autorská citace #3
19.11.2018 11:34 - sirien
Nezapadl, ale všichni sme měli busy víkend. Dukolm psal že se na to večer podívá.
Autorská citace #4
19.11.2018 23:45 - Dukolm
Hrondrim píše:
Dobbrý den, chtěl bych se přidat do zdejší komunity. Bohužel registrace stále píše že moje IP adresa není bezpečná. Prosím poradíte mi. Předem děkuji.

Zkoušel jsem to prověřit z dodaných informací kterých je opravdu málo (bude to stejná IP ze který si psal příspěvek). Taková hláška se tam občas zobrazuje ale je vedle kontrolní kód z obrázku na opsání.

Předat podrobnější popis problému můžeš na email.

{mujNick}@gmail.com

A bylo by super kdybys dodal
Zjištění tvojí IP adresy - https://www.whatismyip.com/
Plus obrázek vydá za tisíc slov takže pokud uděláš snímek obrazovky s vyplněným formulářem a hláškou co se ti tedy zobrazí.

Ještě mě tak na konec napadlo že můžeš zkusit nevyplnit Instant messenger (ICQ, IRC, ...): je tam list ICQ čísel který používali boti opakovaně a těch to blokuje registraci ale to bys musel mít opravdu štěstí trefit jedno z těch 8 čísel.

dukolm
Autorská citace #5
14.3.2026 13:44 - sirien
Protože je tahle diskuse kvůli názvu permanentní cíl spamu a mě nebaví ho pořád mazat a protože jí jinak stejně nikdo nepotřebuje, tak jí zamykám forever.

Jakékoliv technické dotazy nebo cokoliv na adminy směřujte tradičně do Kostky jsou vrženy.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.060467958450317 secREMOTE_IP: 18.97.9.171