Dobrý den,
rád bych taky pozvedl zájem o RPG v Čechách. I když několik, s problematikou dobře seznámených, lidí si myslí, že to nemá moc smysl. Ostatně já jsem také dost skeptický. Nechtěl jsem zakládat nové vlákno tak to píšu sem, přestože je lokalita trochu jinde :-)
Jsem ochoten, vést pro začátečníky několik sehrávek a seznámit je s principy těchto her. Nevadí mi vysvětlovat něco desetkrát, ale nemám rád dohadování o tom, který systém je lepší. Ani nevyžaduji znalost pravidel, ty má znát vypravěč, pro hráče nejsou nutné, ostatně od toho tam budu já ;-)
Jak bych si to představoval? Ideálně úplní začátečníci, možná jen mírně pokročilí. Od dvou hráčů, s tím, že si myslím, že nejlepší počet je 3-4 lidé. Nemám dobré zkušenosti s přibíráním nových lidí do již existujících skupin, proto několik kamarádů, kteří chtějí zkusit hrát. Byly by to maximálně 3 sehrávky, pak už musíte sami. Holt času je málo.
Co bych hrál? Dark Heresy - nejlépe, nebo Deathwatch, Only War, Black Crusade
Warhammer FRP 1. a 2. ed.
Deadland - ale musím nejdřív přečíst, už dlouho jsem nehrál
Cyberpunk 2020 - taky budu muset přečíst
DrD 1.x - ale jen po velmi velkém přesvědčování
Místo by bylo severní půlka Prahy, jižní jen po přesvědčování, sever nad Prahou. Nejlépe abych mohl zaparkovat.
Zájemci, pište sem.
Víc pro to nezvládnu B-)