Kultura

Dalcor
4.3.2024 15:10
40 let Dragonlance
4.3.1984 vyšel první Dragonlance produkt. Dragons of Despair a první povídka v tehdejším časopise Dragon, která se jmenovala "Test of the Twins". Ta se po čase objevila v Dragonlance Tales v.1 Magie Krynnu.

Margaret Weis k tomu dnes napsala: "On this day, forty years ago, March 4, 1984, TSR Inc. introduced Dragonlance with the publication of the first Dragonlance product: Dragons of Despair, by Tracy Hickman. Dragon Magazie published the first Dragonlance fiction, "Test of the Twins". Happy Fortieth Anniversary to you, our fans, who have played the games and read the novels for all these years. We are so honored and grateful to have taken this journey with you."

Já jsem s bráchou výročí oslavil v sobotu wargamingovou kampaní mezi Rudou dračí armádou a zoufalími spojenci, ustupujícími před útočícími hordami.

LONG LIVE THE LANCE!

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.067471981048584 secREMOTE_IP: 3.138.33.178