Pravidla

Lomax
16.7.2019 00:59
Autorská citace #1
16.7.2019 00:59 - sirien
Nechce se mi asi úplně překládat těch pár zajímavých postů z diskuse, tak jen TLDR výtah jejich obsahu:


Matt Popke navrhnul kandidáta na další riziko: Nečekaný výsledek. Zastrašíte stráž, ale ta to práskne veliteli a ten vás bude mít za bandu šikanózních násilníků. Otevřete trezor, ale místo usvědčujících dokumentů naleznete důkaz neviny.

Varuje, že by se to mělo používat řídce a spíš na méně významné části zápletky, aby to nezačalo působit manipulativně.

Rob souhlasí že to je cool koncept.


Random_Phobosis navrhnul riziko "uzavřené cesty" - neúspěch způsobí, že daný problém již nadále nelze řešit použitým přístupem a je nutno použít jiné. Může to pomoct bránit nadužívání nejsilnějších přístupů a tlačí to hráče do kreativního využívání zdrojů (tím, že zdroje vhodné pro vyřazený přístup lze použít znovu jen když se pro ně najde odlišné využití).
Autorská citace #2
16.7.2019 01:00 - sirien
Jinak bych Lomaxovi za překlad moc rád poděkoval, je to fakt hodně zajímavej článek kterej v Robově tradičním stylu kombinuje designovou teorii s naprosto běžnou herní praxí.
Autorská citace #3
18.7.2019 22:28 - Log 1=0
Asi to není komentář, který udělá radost autorovi, ale co to dělá ta žena na úvodním obrázku?
Autorská citace #4
18.7.2019 22:34 - LokiB
Když si dohledáš originál, tak tam píšou:
Careful Trap Setting

https://www.deviantart.com/angelvi/art/Careful-Trap-Setting-326713985

This is a more detailed version of my Arcane Trickster character here: [link]
There's actually another Inked drawing in the process of being submitted. I've grown attached to her freckled skin (she has lots of freckles) even though that's not a typical feature for halflings for some reason (unless there's a specific race I don't know about).

I've given my halfing a name now: Trudy Grace Crimsonbagger. She specializes in setting traps, and when she's more experienced, they'll be magic traps. She was going to be my next character to play, but the group I've planned to play with has too many sneaky stealth people. Maybe another game...

I drew this with Sepia Prismacolor Ink Pens, and then added color in Photoshop.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.073554992675781 secREMOTE_IP: 18.208.203.36