Produkty

17.11.2023 21:15 - sirien
pokud by vás odpovídalo víc z jedný skupiny, tak nám vyplnění který spáruje hráče ze stejný skupiny pomůže zpřesnit vyhodnocení některejch odpovědí. Ale pokud skupinu nemáš nebo víš že ostatní dotazník vyplňovat nebudou (což je škoda :( ) tak to klidně ignoruj.

Pokud by se nějací spoluhráči později rozhodli dotazník přesto vyplnit, tak může odpověď zeditovat a název skupiny tam můžeš pak ještě doplnit :)
18.11.2023 09:04 - ShadoWWW
Je tam *povinná* otázka, jaké jsem hrál obory nebo je chci hrát. Pokud jsem ale jen PH, tak nemám co zakliknout a skončil jsem, dotazník mě dál nepustí.
18.11.2023 09:13 - sirien
jj, tam je chyba, nenapadlo mě že by někdo chtěl být jen PH a vůbec nikdy nechtěl hrát postavu.

Je tam možnost Other, tak zaklikni tu a napiš chci být jen PH nebo tak něco.
18.11.2023 16:04 - silik
Ani kapitola pro PH z pohledu PH nejde přeskočit, když jsem jen hráč.
Možná jsem na to ale jen nepřišel...
18.11.2023 19:36 - sirien
Chyba musí být na tvojí straně, jinak to zjevně funguje.

Ta kapitola je nicméně určená všem co GMujou, byť ne přímo v JaD, takže tě to přeskočí jen pokud zaškrtneš že si hru nevedl vůbec nikdy nikde. V opačném případě jsou ty otázky formulované tak abys je mohl prostě zodpovědět i když si nevedl hru v JaD - my si to pak odfiltrujeme.
19.11.2023 17:59 - Tarfill
Hoďte si odkaz na dotazník do záhlaví, už teď na první pohled nejde vidět...
2.12.2023 15:59 - Gergon

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.073662042617798 secREMOTE_IP: 18.206.12.157