Produkty

14.2.2025 16:36 - LokiB
sirien: Dobrej počin.
Mám tam jednu výtku ... Jméno postavy, když ho zadám, tak se překrejvá s tím popiskem "Jméno postavy" ... tak kdyby ten popisek šel dát o těch pár milimetrů níž, místo tam na to je.
Ono teda ta políčka všechna jsou trochu "vytejkající dolů", když si to zkusíš.

Nedaří se mi v PDF-XChange použít "aktivní tlačítka" (zaškrtávátka), když kliknu, tak se objeví na chvilku zašrktnutí, ale když myš pustím, tak to zase celé zčerná.

Na dalších stránkách, kromě první, už je to přetejkání dolů v pohodě.
16.2.2025 22:06 - sirien
JaD licence pro Komunitní tvorbu (i s hezkým logem)

...asi nic převratnýho, prostě kdokoliv můžete tvořit věci pro JaDčka a je k tomu ofiko svolení (včetně komerční tvorby) a navíc k tomu i hezký logo JaD kompatibility.

16.2.2025 22:16 - sirien
Loki: Ad tlačítka: bohužel nemáme kapacitu tyhle funkce odladit pro všechny PDF prohlížeče okolo, v některých budou holt některé funkce zbugované - ta karta se vším co umí je holt poměrně složitá. Ostatně jak vidíš, navzdory roční snaze a nesčetně vyrvanejm vlasům se nám nepovedlo to perfektně odladit ani pro Adobe Reader (do bodu že ani nevíme co s tim je blbě - a ten bug absolutně nedává žádnej smysl) :/

Popisek dolu dávat nechci (protože chci aby ta karta byla identická s tiskovou - mimo jiné i pro budoucí údržbu atp.), ale ty textový pole by měly jít posunout poměrně jednoduše, ale musim se omluvit, potom kolik naprosto neadekvátní energie sme do tý karty narvali jí teď minimálně pár měsíců nechci vůbec vidět (je hotová fakt přes rok a celej ten rok sme nedělali nic jinýho než že sme se snažili debugovat ty BVčka - ok, ještě sme trochu blbli s možnostma fontů, ale to sme klidně mohli odmávnout kdybysme chtěli).
17.2.2025 15:34 - LokiB
sirien: hele, to je jasný. Jen když jsem to projížděl a zkoušel, tak jsem na to narazil, tak to reportuju :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.047088861465454 secREMOTE_IP: 18.97.14.80