Dne 16.5. by se ve větších novinových stáncích v Čechách a na Slovensku měl objevit nový časopis o RPG, který chce nahradit Dech Draka. Cena by měla být stanovena na 39 kč, takže je to pakatel. Součástí Alduronu budou i články a konverze do prostředí D20 a dále dvě stálé kapitoly věnující se hrám z okolí D20.
- V dopisech Samara Kopretiny královně Amrauil se dozvíte o Mečovém pobřeží Zapomenutých říší krátce po událostech PC trilogie Baldurova Brána
- seznámení se světem Krynnu.
Doufám, že se vám časopis bude líbit a hlavně že ho budete kupovat.
Nemyslíš náhodou Drakkar? Mimochodem těžko bdue v Pevnosti reklama na konkurenci... Nákald na ČR a SR má být v řádech tisíců, oproti Dech Draka půjde normálně do distribuce na stánky.
V Olomouci nebyl včera a není ani dnes, zkusím ještě jiný velkostánek přes oběd. Jinak pro info nejen kolem Alduronu: nejsem si zcela jist, ale mám někde vzadu v hlavě starší informaci, že v pondělí nechodí do stánků časáky, jen noviny.
Vcera jsem se vubec nedostal z domu, ale az dopisu seminarku, vyrazim na pruzkum a podam zpravu jak to vypada v Brne. Kazdopadne pokud ho nekdo ma, tez by me zajimalo, jak to vyzera.
Dalcor: Napsal jsem to, když pídění po nějakém časáku padne na pondělí. V pondělí se časáky nedistribuují.Alnag: Také jsem při pátrání po Alduronu narazil na panoptikum podivností, třeba časopis o odpadech, o brýlích, ...
Andtom: Co ti prijde podivneho na casopise o odpadech? Pro me to pred par lety byla oblibena pracovni cetba :o)Taky si pujdu podivat do trafiky, ale po vasich ohlasech neverim tomu, ze zrovna do naseho zakouti dorazi ten Alduron nebo Aldurion nebo jak se to jmenuje.
Takze podle info od nakladatele bude royvoy po republice trvat déle, asi do pátku. Dále - nákald je necelých 6000ks, tj na stánek se dostanou tak dva-tri casopisy.
Vannax: Časopis o odpadech mne překvapil, protože jsem na jedné straně nepředpokládal, že ho až tolik lidí profesně potřebuje, aby se uživil a na druhé straně si ho třeba jiná zájmová skupina - bezdomovci nemůžou dovolit.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<