Tipy a triky

Clon
16.12.2008 20:31
1vs1
Potřeboval bych nějaké názory na hru jeden s jedním. Nemám s tímhle žádné zkušenosti a nemám ani víc hráču. Čekám na na vaše rady, názory atd.
Jen mi sem prosím nepište, ať si seženu další hráče :D. O tomhle tohle téma není ;).
Autorská citace #41
26.5.2011 05:41 - Vojtěch
Nachtrose píše:
Vojtěch: ano, ve vysledku by to zcela urcite zvladli, ale presne tohle je vec, ktere se chci vyhnou uplne ze vseho nejvic.


No jo, ale proč? :)
Autorská citace #42
28.5.2011 14:32 - Nachtrose
Vojtech: protoze jednak zastavam nazor 1hrac, 1 postava a hlavne, vetsina hracu ma slusnej borde i z te jedne svoji, ne to jeste nakou plnokrevnou navic.

All: tak jsem si prolit dmg a dmg2 a zjistil, ze dost rad, co jsem tu dostal je i v nich. Mel bych dotaz k jedne z nich: co je podle vas lepsi, nechat creepu tak a jen ji znizit zivoty treba na tech navrhovanych 50%, nebo jak radi dmg2, ubrat creepam 2-3 urovne? Nejake zkusenosti?
Autorská citace #43
28.5.2011 14:55 - Element_Lead
kdyz jim uberes jen zivoty, tak jsou nebezpecnejsi a muzou hrdiny serezat ubrani neubrani.

kdyz jim uberes lvly tak se celkove zeslabi i obrany, utoky apod. oboji ma sve pro a proti, ja bych se nesnazil najit nejaky univerzalni reseni, kombinuj, zkousej a experimentuj :)
Autorská citace #44
28.5.2011 18:23 - Vojtěch
Jo, je to tvá hra, ale zase bych z hráčů nedělal blbce :)
Autorská citace #45
28.5.2011 18:44 - skew
Pamatuju si, že jsme začínali s hraním hráli s kamarádem 1+1 s pětičlenou družinou... Navrch to ještě byl domácí systém. Dvě postavičky teda byly spíš takovej comedic-relief (tuším to byli nějací původně NPC skřítci nebo šotkové...).
Samozřejmě jsme si užili své, ale vracet bych se k tomu nechtěl, takže celkem chápu tvou averzi k tomu... Obzvlášť blbý je mít monolog (resp. vlastně dialog) se sebou (vypravěč to sice dělá normálně, ale u toho se to dá skousknout imho podstatně lépe než u hráčů, občas...).
Autorská citace #46
23.6.2011 17:46 - Nachtrose
Ani jsem vam jeste nepodekoval za ty skvele rady. Jeste to chce trochu dopilovat a chybi mi ten spravnej cit, ale rozhodne to bylo uchazejici. A postavy meli jednak na male, ale presto to zvladli bez extremniho vypeti sil. V sobotu nas ceka dalsi hrani, tak uvidim, nakolik se to uhladi.

A tohle uz sem nepatri, ale je normalni, kdyz si procitam treba MM a mam temer detskou radost u nekterych priser, pri pomysleni, az ji proti postavam nasadim a jake s ni budu delat veci? ( Priklad za vsechny: Beholder Eye Tyrant ) A pri sledovani posledniho Shreka me napadlo jeste zkusit proti postavam predhodit jako nakeho bossika Temneho pištce. Co vy na to?

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.071133136749268 secREMOTE_IP: 44.221.43.208