Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
31.1.2012 11:20 - Hunter
Prihodil jsem do materialu "Starship travel", coz je vynatek z pravidel o cestovani vesmirem, ktere pouzivame...
31.1.2012 18:03 - Bleška
Já si tentokrát skutečně na nic nemůžu stěžovat. Hra mě bavila a přihodilo se i pár zajímavých RPG chvilek :).

S další hrou počítám a mám ji zapsanou ve svým diáříčku :).

Level-Up! Level-Up! Juch!

Co všechno se mi v deníčku změní? :)
1.2.2012 08:15 - Fibriso
Hra byla super a královsky jsem se bavil.

tento týden (4-5) v plánu něco je?
1.2.2012 09:58 - Hunter
Za me nic - uspesne jsem sice vcera napsal test z politologie, ale musim dopsat praci na bezpecnostni politiku a mrknout se na politologii. Zaroven uziju cas si odpocinout (sam) u PC a konecne se vyspat... Nejak to evidentne zbesile natahuju a uz by to chtelo pauzu :-)
Takze ja mam tenhle vikend volno a bez hrani rpgcek, maximalne na PC :-)

Andy, 10 level znamena:
1. vsechny obrany +1 (zavisi na urovni)
2. vsechny skilly se zvednou o 1 (zavisi na 1/2 levelu zaok. dolu)
3. obnovi se Force pointy - protoze ma prestige class, tak je to 10
4. protoze je dalsi level, je +1 destiny bod :-) Taky si muzete nahlasit, neb je to sudy level, nejaky vas spesl destiny quest...
5. podle toho, ceho level si vezmes dostanes bud feat, nebo talent... Chces dalsi level Bounty huntera? :-)

Tondo, ceho ty chces level? Ted mam prostor, lidi, se venovat zase chvili hre apod - tak toho vyuzijte, dokud je cas :-)
A Tondo, vazne, rad ti vytisknu denik, jestli s tim mas problem (snadne), ale pak si ho vazne nos...

To ostatne plati pro vsechny - Force pointy a hlavne Destiny pointy je treba sledovat a bohuzel musim zavest pravidlo, ze kdyz si nenosite denicek a tudiz "nevite presne", kolik bodu mate, ze je nemuzete pouzivat... Staci, kdyz jako ja budete denicek nahravat sem do materialu a pak se vzdycky clovek muze podivat...
2.2.2012 18:38 - Bleška
Určitě půjdu do toho Bounty huntera a přemýšlím o těch plamenometech na rukou :). Akorát mě trápí problém, zda je moje postava dost silná, aby je unesla :D.

A můj special quest je, jak už jsem říkala, Zabít Assay Ventress :). A to navzdory tomu, že je to seriálová postava a nemůže jen tak umřít. Házím na to bobek :P
2.2.2012 21:22 - Fibriso
takže krátká rekapitulace
Bohužel, Assaj se ukázala jako dosti vzdorná: nehodlala se ani nechat uškrtit Rak Dollem ani utlouct wookiem. Misto toho se ji podařilo zadýmovat prostor, vysmeknout se a konečně dokončit svojí řeč "mam pro vás dárek, jedájové"
a taky že měla.
z lodi vyskočila skupina 6 asassin droidů, kteří následně šli hrát s wookiem na schovku. (nutno podotknout, že dost v neprospěch wookiho, který v kouři neviděl, kdežto assasini ano)
a pak přišel hlavní hřeb dne: třímetrový droid, s těžkým pancířem (měl jsem takový pocit že i pancíř má vlastní opancéřování, vyzbojený světelným kopím, menším tankovým dělem a břitkým smyslem pro humor...
"urážka: teď zemžeš, směšná parodie jedaie!"
Assaj se naopak zdekovala zpatky do lodi se kterou promptně zamířila k Leesovi a Garre, které pravděpodobně považovala ze neškodné a snadné k likvidaci. (to ještě netušila, jak se ji to vymstí)
takže, zatímco na zemi probíhalo jednostrané pošťuchování ze strany Ragdola Move objectem "zahodmě si svého droida", které se bohužel po chvilce otočilo na droidovo jednostrané "napichneme Jediho na rožeň a upečeme blasterovým dělem" po té, co Rak Dolovi došly Move objecty...
"Konstatování: To muselo bolet!" (po té, co Rak Dolla přetáhl potřetí svým světelným kopím)
nakonec, když už vypadalo že Rak Doll skončí jako Ragdoll, za vydatného přispění Mary, která z povzdáli střílela do droida co se dalo (a i nedalo, ale fungovalo to), Lees pečlivě namířil, a jednou ranou ze své pistole Superdroida odstřelil. Před překvapeným Ragdollem nahle stál droid s dírou v hrudníku, kterou byl vidět jednak v dálce usmívající se Lees a jednak v droidovi odtikávající autodestrukční systém... Následoval skok za nejbližsí překážku a následná exploze droida.
(výsledek souboje - mara: dva vystřílené zásobníky, Lees jeden výstřel a jeden mrtvý Superdroid, Rak Doll - dva destiny v řiti, forcepointy v řiti, 6 Hp zbývá a lehká nakrknutost na Leese a Droid je po okolí a zachránit se z něj nic nedá....)

na opačné straně bojiště (o cca 50 metrů dale) se Assaj vydala pro svoji cenu: spícího pantorana - jednoduché jako vít dítěti lízátko.
tento plán začal mít trhlinky ve chvíli, kdy k Asssaj do lodi skočila Garra se slovy "ukažte mi vaše povolení k odletu!" Assaj po chvilce kdy z hlavy konečně vytalčila "Cože", rachlý pohybem zavřela a zamkla dveře. za následujících destet sekund bylo "COže" zpátky, když ji na rameno poklepala Garra (která prošla zavřenými dveřmi jakoženic) se slovy "není slušné zavírat návštěvě dveře před nosem, a furt chci vidět to povolení k odletu!"
Assainy poznámky - č.1: Jedi je je prosáklý bílou stranou, a nikdy neútočí jako první. Tj, máte chvíli čas se připravit, třeba tychlý medikit.
dodatek: ne vše co je nasáklé bílou stranou, je jedi a čeká to na vás. Speciálně pokud to má místo meče iontovou pistoli a má to tendence vám rozstřílet ovládací panel na lodi, zatímco se připravujete na konflit....

takže zatímco z ovládacího panelu sršely jiskry po zásahu iontovou pistolí, Asaj jen neveřicně zírala. (s medistimpakem v ruce a dolní čelistí zaraženou v podlaze a s bušícím "COŽE" v hlavě)
bohužel zírání nefunguje, tak místo zírání nastoupilo sekání. Co je moc, to je příliš, blesky do tebe! bohužel, belsky, jež Assaj vypustila na Garru, se po ceste náhle otočily a vydaly se nazpět k Assaj. AU. tak blesky taky nic, když nefunguje Síla, nastoupí hrubá síla.
Ladmým přeskokem se přenesla přes Garru, sekla svými dvěma meči a ... ono nic. jediné čeho se dočkala byl lakotnický kometář "zničlila si mi šaty". Takže zatímco Assaj pokračovala v útocích na Garru, jež k její čím dál větší zlosti neměly žádný efekt, Garra se nakýblovala do Assaina pilotního křesla, přistála (dosti tvrdě, zapoměla vysunout přistávací vzpěry) a vypla ji loď. Pak se okolo Assaj (jež už byla ve stavu totální nepříčetnosti, že už se pokoušela zabít Garru opačným koncem světelného meče) prosmýkla do nákladového prostoru. No, po té, co si obhlídla nákladový prostor, usoudila, že tudy cesta nevede. Assaj na její otázku jestli tady není nějaký další východ reagovala jen skorošíleným řevem. Usoudila, že bude asi muset po svém a přesunula se ven z lodi silou (Fold space, aneb Ohýbání prostoru, dobrý den pane písečný červ... emh, to je takový OT :)
venku zjistila Garra tři věci:
ednak že její přátelé se úspěšně a bez problémů zvládli onoho droida, že loď není moc kvalitní, když je zevnitř slyšet takový kravál (Assaj ještě půl minuty šílená běhala po lodi a sekala na všechny strany)
a to, že Assiny útoky měly přecejen nějaký efekt: ta mrcha z jí poškodila šaty tak, že při přesunu zůstaly na lodi.
Sakryš, to už je podruhé, co jsem skončila jenom v kalhotkách! aspoň že tady nejsem zavřená v únikovém modulu s šesti chlapama.
PS: to bez problémů přehodnotila poté, co si všimla zcela pomláceného Rakdolla a Wookiho, který vypadal jak po nájezdu šílených holičů)

Pokračování zítra (nebo v neděli)
.... to Krátká rekapitulace beru zpět....

Edit: tak bohužel až v neděli, tedy pokud to nechce někdo dokončit...
3.2.2012 16:52 - Hunter
:-) Diky, jsem zvedavy na pokracovani a davam motivacni +1 FP na dalsi hrani (po nem zmizi :-))...

Musim rict, ze scena, kdy Assaj pouziva naprosto vse v arzenalu, ja se jako GM snazim kombit ve velkem a presto mu skoro nic nedelam (po asi 15 kolech boje celkem udelala 9 bodu poskozeni, ona sama byla zranena za 18 skrze odrazene blesky), jsem si rikal, ze zacina byt vhodna chvile zacit si rvat vlasy :-) Ale ne, bylo to vtipne, ale byt na miste Assaj, tak nasledujici rok stravim v lecebne, kde mi kazdy den privadeji divku podobnou Garre na sebe-zklidnujici terapii - rozsekani divky mecem :-D
5.2.2012 07:01 - tony
1)Assaj tolik času nemá za 8 měsíců jí sejme začínající Dart Něco
2)další lvl by se hodil zvažuju další kouzla a nebo talent "od fibriho"(tu meditaci co mi vrací na ruku forsu výměnou za simpl akci)
5.2.2012 12:19 - Fibriso
1: lehký vtip, on ji porazí, ale její tělo při transportu zmizí a nikdo ho už nenajde... plus kdo říká že se to opravdu stane, třeba se válka nečekaně protáhne...

:2 talent co vraci forcy do ruky?
Myslíš ten talent co mi vrací Force powers? To je "Surrender to the current", Jedi academy str 77, a NE, ten si vzít nemůžes, protože je to speciální talent a Garra tě ho žádným způsobem nenaučí a ani nikde...
pokud myslíš Force pointy, tak to je Force techniqe "Force point recovery" od prestižky Force adept, Jedi knight nebo Sith apprentice.
Stejně tak bych byl rád, kdyby jsi vynechal "Fold space, Force Shield a Cloak", to nejsou bežné síly které Jedi mají.
5.2.2012 21:15 - Leese Dailen
1) to je skvela prilezitost pro nasi milou Maru: "myslim, ze sis u nas neco zapomela, PRASK!!"
2) asi mysli Force Focus (CORE 101), ale mam za to, ze jsme to moc nechteli videt ve hre (BTW nejsem si jisty jestli by Tonda daval to DC :-)

Hrani 19.2. vidim spatne, uz mam tenhle vikend rezervovan na jinou akci a vracet se budu pravdepodobne nekdy v nedeli odpoledne... kazdopadne tyden pote mam volny.
Hunter píše:
ze zacina byt vhodna chvile zacit si rvat vlasy
Ehm...Asajj
5.2.2012 22:31 - Bleška
Hm, někdo z vás je jasnovidec? Vzhledem k předpovědi od Fibriho předpokládám, že to bude Garra. Ostatně jasnovidec oči nepotřebuje a naopak se u takového jedince bez očí takovéto schopnosti objevují. Tedy, za 8 měsíců sejmu Assaj? Akorát o tom, že budu Dart Něco jsem ještě neuvažovala... Ale tak jasnovidec může vidět mnohem dál, než kam jsem domyslela... :P
6.2.2012 10:21 - Hunter
Leese Dailen píše:
Ehm...Asajj


No konecne si toho nekdo vsimnul :-D

Tonda myslel, Andy, Darth Vadera :-D Jakoze ji sejme Anakin... Jinak se zkusim mrknout na nejakou casovou osu - at mate predstavu, v ktere fazi Clone Wars jste (nebo alespon ja :-D).
A Tondo, to co ma Fibri znamena, ze nebojuje - to chces taky? Btw. DC za jakoukoliv nasilnou akci (tj. i blbe niceni veci) bude zacinat na peknych 40. Pokud se jedna jen o vec, pak je sleva 5. Tj. Kdyz postreli ziveho tvora, tak DC 40, pokud vec, tak DC 35. Kazda dve kola od udalosti pomalu ale jiste snizuji DC o jedna. Kazde kolo stravene meditaci snizuje DC o jedna.
Pokud v hodu na DC neuspejes (neda se vzit 10), vraci se DC na vychozi hodnotu.
Fibri, prepis si to, prosim nekam do denicku. Tohle by melo znamenat, ze sice muzes bojovat a pak zkusit se ponorit do White currentu, ale neni to vubec jednoduche, hlavne pokud to delas "hned pote"...

Ad Force Focus, ano, tento talent byl zrusen :-)
6.2.2012 12:05 - Bleška
Aha, to byl Todna :D. Jsem se překoukla. Jinak já vím, co tím chtěl říct :D. A teď si zahraju na jasnovice já. Vidím, že to nebude Anakin, kdo ji sejme :P.
6.2.2012 13:49 - Hunter
Hmm, ale kdo sejme Anakina? Vzdyt vy to cele pokazite! :-D Na konci bude Leese a jeho paravan Barth Rak Dol! (b schvalne :-D) Nebude jiz Boba Fetty, ale Mara Protein! A nebude jiz mistra Yody, ale Garry "nemas na me" Doustavuposlute!

Ehh :-D No tak uvidime... Musim rict, ze z SW uz mam tolik materialu, ze ho spolehlive zacinam zapominat... Asi si zacnu delat poznamky :-D Ouu jeee, staci jen vybrat! To je fakt paradni zalezitost, tohlecto :-) Inteligentni ukoly (pribehove), moznost se vyradit v rozhovorech, multiplayer a blbinky okolo, ouu jeeee! :-D
6.2.2012 13:55 - Hunter
Jeste ad hrani a termin... Wrigly sice nemuze, ale napadlo me nekolik moznosti, jak si zahrat i bez nej :-) Neboli, neboli, neboli, 19.02. stale plati a muzeme dat, kdyz bude zajem, hrani rovnou hnedka i na to, tj. 26.02. :-)

Napada me pomerne specificka mise, tentokrat zamerena na Maru - tim bych pokryl zacatek a pak to cele diky Leesovi zamotal :-D Jak jinak, ze? :-D

Btw. zatim ani jeden denicek mi do mailu nepristal, tak sup, sup! :-)
Jo a pokud chcete dostat +1 FP na dalsi hrani, tak staci psat report o delce cca Fibriho prispevku (prestoze jeste neni dokonceny, stacilo by mi to :-))...
6.2.2012 18:14 - Bleška
Tak jo, také přispívám se svou trochou do mlýna. Taktéž to nemám dopsaný, neboť jdu za chvilku na trénink a víc toho prostě nestíhám :)

Když jsme se konečně se snad živým modrým chlápkem dostali z pevnosti ven, čekalo nás tam velmi nemilé překvapení v podobě Assaj Ventres očividně rozhodnté získat to, co my jsme pracně nabyli.
Její arogantní a namyšlené plky, kterými nás chtěla oslnit, byli překaženy ihned v počátcích Rakdolou, která neváhala a okamžitě jí uzavřela přívod vzduchu.
Leese s Garrou okamžitě situace využili a podél zdi pevnosti se vydali s nosítkama pryč.

Assaj se ale nemínila hned tak vzdát. Hned jak povolilo drtivé sevření jejího krku, přivolala si pomoc- 6 assassin droidů, do kterých se s obrovským řevem pustil wookie a obrovskou obrněnou plechovku s lodním dělem, raketometem a laserovým kopím pro jistotu ještě vybavenou štítem. A aby toho nebylo málo, zadýmila prostor tak, abychom nic z toho nemohli vidět.

Ale my viděli. Nakonec ten trénink v Síle nebyl tak špatný. Vidím, co se se děje. Že vidí Rak Dol a Garra o tom nemám nejmenší pochybnosti. A Wokie… Bez komentáře.

Dýmu využívám ve svůj prospěch a snažím se najít výhodné místo k sejmutí droida. Je to ale poměrně složité, neboť Rak Dol s ním hází ze strany na stranu a vůbec bych se nedivila, kdyby si to velmi užívala. Nakonec zůstanu stát na jednom místě a začnu pečlivě střílet do té obludy. Bohužel, ten zatracený štít je velmi silný a většina ran nemá šanci projít.
A málem jsem zapomněla, Assaj se někam zdejchla. Pravděpodobně opět utíká.

Začíná být zle. Rak Dol je očividně vyčerpaný a ten droid mu dává silnou čočku. Jestli se okamžitě nestane zázrak, asi to nepřežije. Moje rány jsou k ničemu, skoro nic mu nedělaj a ona je na tom fakt zle…

Nestačím se divit. Před chvilkou přede mnou stál droid v celé své síle a kráse, byť trochu pomuchlaný, a teď z něj nejsou ani díly na součástky… Odtrhnu pohled od malého očouzeného kráteru před sebou a podívám se do prava. Jediný, kdo mohl vystřelit je Leese. Leese?! Nemožné! Vždyť ani pomalu neví, za kterej konec má blaster chytit?! Ale asi to tak bude. Garra není nikde vidět a balisticky by to odpovídalo. Hmm, budu ho muset začít víc sledovat. Vypadá to, že ptáček toho umí a zná mnohem víc, než dává najevo. Opravdu si musím dát pozor.

Assassin droidi byly též zlikvidováni. Wookie dostal celkem na zadek, ale co se dá dělat. Bude to muset vydržet.
Rychle poskytuji nejnutnější první pomoc značně poraněné Rak Dol. Chybělo tak málo a zemřela by.
Konečně funguje spojení. Trochu.

Dobíhám k lodi, ve které Assaj přiletěla. Není mi moc jasné, co se vlastně stalo. Očividně spadla z malé výšky, otázkou je proč?
Okamžitě nalézám průchod, kterým by se dalo dostat dovnitř. Bohužel zakódovaný. Začínám zkoušet nejobvyklejší kombinace, ale bezúspěšně. Do odmítavého pípání přístupové klávesnice začínám registrovat zvuk, který se ozývá z útrob lodi: Nelidský a nepříčetný řev. Co tam kdo vyvádí?

Dobíhá ke mně Rak Dol a já jí uvolňuji místo. Jestli má někdo šanci dostat se dovnitř, tak ona. Nicméně než se vůbec na cokoliv zmohla, objevila se Garra. Zničeho nic se zjevila vedle lodi. Nahá.
S Rak Dol na ni nepokrytě zíráme a věřím, že má pod helmou stejně nechápavý výraz jako já. A zevnitř řev ještě zesílil.
Garra, očividně nesvá z toho, že na sobě nemá ani kus oblečení pokrčila rameny a prohodila: Assaj.

Otázky ohledně toho, co se to sakra děje a proč je Garra nahá házím za hlavu. Assaj je uvnitř lodi a podle zvuků soudím, že buď šílená nebo na hranici šílenství. Rozhodně je to ale výborná příležitost ji dostat. Přivést Assaj Ventres před Radu Jediů by mi určitě přineslo věhlas…

Mé plány ale kazí Leese. Prý pryč z lodi, která je očividně nepoužitelná a okamžitě zajistit odvoz – skútry ukryté v pevnosti. Já si mám najít vhodné místo ke krytí ostatních. Jsem ale tak navztekaná, že mě žádné místo nenapadá ani se po žádném nekoukám. Nechávám se poltit spalující nenávistí k tomu panákovi, který právě ničí mé sny. Nakonec to po krátké výměně názorů vzdávám a odebírám se na kopec, kam mě poslal. Přemýšlím, zda ho mám také někam poslat. Nakonec si to nechávám pro sebe a jenom zkrze zuby drtím nadávky.
7.2.2012 13:45 - Bleška
Hm, vzala jsem si toho Bounty huntera, ale talent teď nedostanu, až na 3. levelu, na 2. dostávám nějaké Familiar foe +1, přečetla jsem si, co to je, a jestli to chápu dobře, tak pokud celé své kolo využiju na to, že budu sledovat svého protivníka, dostanu v dalším kole bonus +1 a nějaké počítání k tomu do útoku a do obrany a ten bonus se zvyšuje v závislosit na levelu bounty huntera :)
7.2.2012 14:10 - Fibriso
Jo, familiar Foe, pokud ho sleduješ cele kolo, máš +1 (pulka levelu Bounty huntera) na Utok a Reflex

malý haček, můžeš to použít až když ho vidíš bojovat, tj první kolo když vyhraješ iniciativu tak to ještě nejde :)
A funguje to do konce setkání
7.2.2012 14:37 - Bleška
Tak to se vyplatí :), to bych tedy měla +2 (1 ff + polovina Bounty huntera, což je 1) do útoku a na reflex :)
7.2.2012 19:19 - Hunter
:-D eee, ne, Andy, budes mit jen tu polovinu levlu, tj. +1 k utoku a obrane... Ale i tak to neni spatne... Nekdy se to vyplati, nekdy ne... Asi sledovat kazdou B1 nebude uplne nejlepsi takticky plan... Na druhou stranu kdo po tobe chce, aby jsi strilela B1, ze? Ti jsou totiz moji! Vsichni! Moji milaaaasci! :-D

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.064980030059814 secREMOTE_IP: 3.133.109.30