Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
5.3.2012 12:00 - tony
1)
Za sebe mohu říct že droid mi masová konzerva řekne jenom jednou.Jsme uprostřed clonovích válek a já nemám potřebu si z droidů dělat kamarády.Pokud chceš mít droida uvědom si kde a kdy se nachází/me.Osobně nepochybuju o tom že na základně bude mít podobnej postoj i spousta jinejch vojáků.

2)
Pokud budeš mít droida bez ui čipu jsem zvědavej jak budeš chtít hrát postavu která musí poslouchat rozkazy bez odmlouvání.
Pokud bude mít ten osobnostní čip jsem zvědavej jak chceš přežít déle než 5kol.
(stejnej problém jako v bodě 1)

Za sebe ti doporučím nebrat si droida protože tím zjednoduššíš hru mě a možná i dalším.
5.3.2012 12:23 - tony
3)
Pokud se nepletu tak droidi jsou pravidelně přemazávaný aby si nevypěstovali osobnost.(alespoň to mi tvrdila ta druhá parta co sem s nima hrál)
Takže pokud na mne bude droid drzý přemáznu tě na nulu a budeš lvl 1.
Nebo ho rozbiju s komentářem :"další rozbitej droid, taková škoda."

Takže dotaz na ty co tomu rozuměj jak to je s droidama podle vás(přednostně podle Pavla)?

A když už v tom jsme mohu si za peníze koupit oddíl B1ček?(nebo jinejch droidů)
5.3.2012 13:03 - Fibriso
to záleží na Leesovi (pokud mě koupí), jake mi dá instrukce (stačí jen instrukce "masové konzervy jsou pouze nepřátelé") a další věci (třeba cedulku na brnění "majetek Leese, poškození se trestá" :)
promazaní už mám vymyšlené.
plus tebe spíš nazve "chlupatá konzerva", což je mimochodem docela dost přesné...
5.3.2012 14:24 - tony
Myslím že až si odpočineš budem pokračovat lépe , zatím to podle tvého popisku vypadá že tvoje nová(droidí)postava taky nevydrží dlouho.
5.3.2012 14:52 - Leese Dailen
Je fakt, ze tonda docela trefil pointu, bojovy droid na strane republiky se opravdu nesetka s vrelym uvitanim temer nikde a i Leese by asi mel tendenci ho kontrolovat. Proto bych to za sebe nedoporucil, protoze by ti to pravdepodobne bylo neprijemne jako hraci a pokud by ten droid podnikal nejake kroky, aby tomu zabranil, tak si koupi listek do prvni rady v komore.
5.3.2012 14:55 - Leese Dailen
Tondo, takovy droid se da:
- promazat
- doplit omezovacem pohybu (restraining bolt)
- preprogramovat
a urcite existuje spoustu dalsich, hraci droidu velmi oblibenych, veci ktere se jim da provest...
5.3.2012 14:57 - Leese Dailen
Bleška píše:
odjíždím na Nový Zéland
To jako, ze je pro tebe Novy Zeland dulezitejsi nez nase spolecne hry? Ja te plne chapu, tak tam pak pilne cvic plizeni, at neztratis kondicku.
5.3.2012 15:12 - Fibriso
Ok, žádnej droid. najdu něco veselejšího :)
5.3.2012 15:59 - Hunter
Lol...

Co vidim za sebe za mozne postavy, co se do hry hodi:
Medik (bez Garry a Dexe bude leceni zase sranda) - vseobecene dobre pusobi na ostatni, ze je lecis, je to dobra dovednost na ovlivnovani hracske psychiky, neb te potrebuji a pomahas jim :-)
Pilot, potazmo tedy bojovy pilot (stale se vracim k tomu, ze zatahuji do hry ruzne masinky a hracky, se kterymi ale neni nikdo perfektni specialista, aneb Ace pilot :-))
Mechanik+use computer jsou dobre doplnujici skilly pro pripadneho droida. Ten ale bude muset vypadat dost smerem na R2-D2, nezli na masakrujiciho droida. Nikdo, obzvlaste kloni, nebudou psychicky snadno rozchazet to, ze maji bitevnimu droidovi verit a nastavit zada. Z tohoto duvodu jsou take bitevni droidi Republiky, ktera jich do te doby mela hromadu, pouzivany velmi omezena mnozstvi a to jeste spise smerem na domobranu...
Klon ovladajici tezke zbrane. Jirka si s Wookieem chce vzit taky tezke zbrane, hlavne proto, aby mohl strilet z lodnich zbrani a tanku. Dalsi specialista s bazookou, neboli nekdo specializovany na odstrel tanku apod se skupine urcite hodi.

Co nepovolim:
Dalsiho force usera - drzme se pri zemi, Tonda nam staci :-)
Nepovolim nekoho, kdo nepochazi z armady a neni jeji soucasti (i v te podobe Adry). Nemusi to byt fighter do prvni linie (protoze i kdyz ho budes mit tak postaveneho, nebudes mit tendenci stat vpredu, Fibri), klidne technik/specialista, ale musi byt soucasti armady = nikoho mimo armadu uz zapojovat zase nechci.
Nechci nekoho, kdo primo kopiruje uz existujici zamereni stavajicich postav:
Andy sniper, potazmo Leese bohaty diplomat (ale Han Solo je ok, prestoze ma nektere skilly stejne). Tonda ma nastesti natolik schyzofreni postavu, ze u nej je to jedno. A nechci, opravdu nechci dalsiho "svalovce" typu Wookiee - to proto, ze nebudu generovat tolik encounteru, kde se to projevi.

Co chci:
Klona, vseobecne pilota, nebo nekoho, kdo se specializuje na niceni cizich tanku. Specialista na vybusniny smysl ma, stejne jako medik.
Druhy pruzkumnik sve uziti taky najde, stejne jako dalsi vyjednavac/podvodnik.
Uvitam bojove zamerenou postavu (Tonda a Wookiee uz jsou staveni tak, aby drzeli predni linii), to proto, ze hrajeme z velke casti military styl.
Chci vyvazenou zajimavou postavu, co druzine pomaha (hrajes dlouho, tak mas urcite predstavu, kde jsou slaba mista a co se da posilit a pritom by te to bavilo) a sama ma nejakou budoucnost (i kdyz ta muze uzrat po par hrach).

No a pak specificky, chci ti dat moznost, Fibri, se s postavou szit - proto chci, abys zacinal na nizsim levlu, ze ktereho se pak relativne rychle (rozhodne rychleji nez doted), dostanes na uroven ostatnich - ale aby to nebylo hned ze zacatku, protoze se pripojeni na vyssim levlu vysvetluje uz hur...

Takze se do toho pust a za me, jen tak bokem, pokud se ti libil Mass Effect a byl bys schopny nejakou z tech postav tam odehrat a ztotoznit se s ni, tak si myslim, ze to neni vubec od veci... Maji silne pribehy a motivace, obvykle i slozitejsi charakter a relativne snadno je pujde uzpusobit do sveta SW :-)
Takze good luck and have fun pri tvorbe :-)
P.
5.3.2012 17:03 - Fibriso
O force userovi jse ani nepremyslel, jedine co me napadlo jeden level kvuji Force sensitive a jdnomu talenu, ale to jsem zavrh :)
Bude neco Lidskeho/nelidskeho (třeba Evoka s bazukou a jetpackem...) se specializaci na tezke zbrane a vybusniny.
(medika jak k tomu nasardinkovat ale uz fakt netusim)
6.3.2012 10:56 - Hunter
Tak Fibri posilej, mam v praci klidneji, takze je i prostor se na to podivat... Sice budeme hrat za dele, ale tolik casu navic zase mit nebudu a alespon mame prostor to doladit (a ja vymyslet, jak te safra zase pripojit :-))

Aneb, Andy, kdepak je zapis? :-) Sepiste nekdo "hrdinskou" smrt Garry :-)
6.3.2012 10:57 - Leese Dailen
Anonymous píše:

6.3.2012 10:58 - Leese Dailen
Hunter píše:
Sepiste nekdo "hrdinskou" smrt Garry :-)
To by asi melo byt z prvniho pohledu ne?
6.3.2012 13:11 - Hunter
No, to by docela i mohlo :-)
Btw, co to je s tim anonymem zase? Nekdo se nudil? :-)
6.3.2012 13:46 - Fibriso
ok, vecer pošlu. doufam.
jak připojit .... hmmm, až se vlítne do tabora, nebude tam náhodou někdo držený, kdo by se rád znovupřidal k adře?
6.3.2012 19:45 - Leese Dailen
Hunter píše:
Btw, co to je s tim anonymem zase?
Byl tu nejaky prispevek s dementnim obrazkem od prispivatele pod jmenem Anonymous, na coz jsem zareagoval vyhruznym Anonymous obrazkem. Pote jsem uz jenom zjistil, ze nekdo ten puvodni prizpevek smazal, ale prijde mi to jako vhodne varovani, kdyby se v brzke dobe vratil...
6.3.2012 19:47 - Bleška
Páni, jste se tu rozjeli :D.

Ad. New Zealand: časový posun je 12 hodin, ne 10, takže když vy budete v 11 dopoledne začínat, já budu mít 11 večer. To není pro hraní moc praktický :)

Plížení... Já tam budu trénovat hlavně Survival :D

Ad. vízum: Můžeš si ho Tondo zařídit sám :P. Není to tak těžké ;).

Ad. postava: Fibri, vem si něco rozumnýho. Naše postavy už znáš, takže víš, co která snese ;) (třeba vajíčko, kvok!)

Zápis bude, ale kdy, to nevím... A bez urážky... Hrdinská smrt Garry? :D Myslíš, jak se nechala zabít plynem :D. Jistý německý vůdce by měl radost :).
6.3.2012 21:50 - Fibriso
Píše:
A bez urážky... Hrdinská smrt Garry? :D Myslíš, jak se nechala zabít plynem :D. Jistý německý vůdce by měl radost :).


myslíš jak se nechala zabít plynem, když se snažila zastavit reaktor pred přetížením, aby to nevydlabalo půlkolometrovej kráter uprostřed města, zatimco Mara bezcílně obdivovala základnu?
6.3.2012 22:45 - Bleška
Jde mi o provedení toho, jak to Garra udělala. Stačilo přihodit nějaký ten FP či DP a nemusela se toho nadýchat tak moc. A na povrchu mohla utíkat hroooozně moc rychle e nemusela se nechat táhnout někým, kdo je rád, že unese svou zbroj a zbraň. A nemusela tak umřít (neschopnost doktora nechme stranou, na stůl se mu Garra dostala prakticky už po smrti). Uznej, trochu hloupá smrt.
7.3.2012 09:57 - Hunter
Leese Dailen píše:
Pote jsem uz jenom zjistil, ze nekdo ten puvodni prizpevek smazal, ale prijde mi to jako vhodne varovani, kdyby se v brzke dobe vratil...

Odmaznul jsem ho ja :-)

Nedivil bych se, kdyby se ted v blizke dobe na netu vyskytovalo hodne pomatencu, co se za Anonymous vydavaji, prestoze nejsou a budou se snazit jejich vehlas prisvojit... A trapne zneuzivat...

Bleška píše:
To není pro hraní moc praktický :)

Jak neni? Proste budes parit pres noc, no :-)
A jinak lol :-D

Bleška píše:
trochu hloupá smrt.

Za me souhlas :-) Pocinaje tim, ze se stacilo zavrit v mistnosti s reaktorem, nebo si pamatovat pravidla a hodit "breath control" z KOTORu, ktery zaklad prodluzuje na dvojnasobek (po kterem se pak ma hazet na endurance)...
Opojim to, ze jsi umrel s postavou, ktera padla na hitpointy a to si nedala ani druhy dech, ani se nevylecila...
No a pak ta kravina s tim transem, do ktereho jsi se hodil, aniz bys ostatnim cokoliv rekl, natoz se ujistil, ze te odnesou (neboli jsi si zajistil ten damage navic)...
No a kdyz bych citoval Wriglyho - vzdyt se mohl jit odbehnout dal do zakladny v klidu znovu nadechnout a pak se vratit :-) Atd, atd :-)
A ad stabilizace a FP, natoz Destiny, to uz je opravdu spis nechut/tezke zapomenuti :-) U hracu, kteri pravidla tolik neznaji prosim, ale ty k nim urcite nepatris :-)


Nu coz, mame sanci na novou, zajimavou postavu - ostatne uvidime, vypada to, ze alespon Leese ma jiste tendence Garru pomstit... Ehm :-) Nebo alespon splnit ten jeji quest :-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.073139905929565 secREMOTE_IP: 3.146.35.203