Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
3.5.2012 11:03 - Hunter
OK, takze hrani by nebylo, chybi lide...

Dalsi hrani je tedy pravdepodobne 26. v sobotu, potazmo 27. v nedeli na konci kvetna... Coz je presne za 14 dni, takze asi Jirka zase nebude moct, coz me mrzi, ale ja mam ten vikend predtim skolu...

Btw. hodlam jit na Avengery do kina - poradne 3D, prida se nekdo? :-) Termin asi pristi tyden, utery, nebo tak neco :-)
3.5.2012 11:56 - Fibriso
doufám že je budou dávat i tady v Rakovníku... k Imaxu to má sice daleko, ale budiž
(kolik vám v praze stojí lístek na 3D film? tady je to od 150-200 Kč
3.5.2012 13:54 - Leese Dailen
jo na Avengery bych sel, ale s terminem to u me bude horsi.

Ostatne toho 26.-27. mam taky praci (zato ten vikend mezi mam volno) a zjevne se mijime v tech 14ti dennich cyklech.
3.5.2012 15:30 - Hunter
Jezkovy oci, tak ty taky, Wrigly? Tak to je spatne :-)
No, tedy, ne tak uplne, me se volno porad hodi... Ale chtel jsem si uz s vami taky zahrat :-) Tak to je spatne... No co se da delat, tak to bude az v cervnu, z cehoz sice odvareny nejsem (at zije zkouskove), ale zkusit to muzeme :-)
Ad Avengers, v Imaxu je to za 224... Ostatni kina netusim... Osobne do kina zas tak moc nechodim a na tohle jsem ve 3D zkratka zvedavy... A i na kvalitu... Takze bych rad do adekvatniho kina :-)
V to utery to v Imaxu davaji az v 22:00 s titulky... To je ostatne taky otazka, zda chcete dabing, nebo titule... Ja titule :-)
Co vy, ostatni?
Btw. pokud byste meli penizky v kasicce a chut, tak bych klidne udelal "filmovy" vecer a dal dva filmy, kdyz tenhle je az od desiti... Neco jako Bitevni lod? :-) Ale u me to neni podminka :-) Misto toho by se dala dat vecere apod... A muzeme vzit i sve drahe i levne polovicky a udelat z toho takovou social akci :-) Kdyz uz si nechcete hrat se mnou, protoze musite pracovat :-) Ehm... :-)
3.5.2012 19:58 - jira
do kina bych sel s zenou ale bez titulku kdyz to bude 3d jelikoz titulky a 3d je na prd
4.5.2012 09:40 - Hunter
jira píše:
titulky a 3d je na prd


Mno jo, to me nedoslo, ja totiz ty titulky stejne nectu :-) A mam radsi origos zneni, vetsinou proto, ze se desim, kde se zase prekladatel netrefil...

Tak uvidime, treba udelame dve vlny, ale kdyz by sli vsichni na dabing, tak bych asi sel taky, aby vam beze me nebylo smutno...
A hlasky, ze nebylo, neslysim a nectu :-D
4.5.2012 11:14 - Fibriso
co se týče překladu, tak tam občas vypadnou takové perly ....jeden příklad za všechny, z něhož sem málem blil:

kapitán zhodnotil situaci a vydal rozkazy: "poručíku Helme, ostře na bok" a "otevřený oheň na cíl",...
...Bombardovací křižník se otočil na bok a vypálil z baterie, která zastihla orelianský vrtulník zcela nepřipravený a proměnila ho v blesku na hromadu trosek.

(schválně jestli někdo uhodne o čem je řeč, já jsem to musel číst 5x, než mi došlo co je co)
4.5.2012 17:48 - Leese Dailen
Nechteli byste na to jit spis v pondeli? vetsina normalnich lidi ma v uteri volno a me by to na tech 22h vyslo. V uteri bohuzel nestiham ani tech 22h...
4.5.2012 19:21 - Bleška
Tak jako já bych nakonec taky hrát nemohla toho 14., neboť mám před tím noční, to bych nedala. A 26.5. slaví Michalův táta narozeniny a já budu u toho, takže zase nic.

Na Avengery do kina také ne, neboť nemám penízky v kasičce (a ani si nemyslím, že to je film, na kterých bych chtěla do kina a ještě na 3D, půjdu na Sněhurku a lovec :D ) a ani ta večeře neklapne. Někdy příště ;).
4.5.2012 23:39 - Rak Dol
takže toto pondělí a úterý mám noční pokud by jste měli zájem lze hrát u mne v práci (večer cca od 17,00 do 5,00)lze doupravit :)
7.5.2012 13:32 - Hunter
My jdeme tedy nakonec dneska s Wriglym na anglickou verzi do Imaxu. Je skoda, ze jsme se nesesli, ale dabovanou verzi nechci :-)
Ad hrani, bez Andrey stale znamena, ze by museli vsichni ostatni, ale tak uvidime, az se to priblizi, ze se znova poptam s nejakym jinym vikendem :-)
Priblizne se tedy ale hraje na zacatku cervna nejdrive...
7.5.2012 14:57 - Bleška
Nějak vymšuměla záležitost s "X". Stále tady tak trochu postrádám jeho oficiální vyjádření na oficiální dopis jeho důstojníků.

Docela mě ta tvoje ignorace pěkně vytáčí, Fibri. Hrajeme si na vojáky, s Tondou jsme si dali práci, že jsme vymysleli krásný dopis a "rolplejli" jsme si, zatímco ty na nás stále zvysoka dlabeš. Jako proč? Nedostatek času? Nenech mě vysmát, tu půl hodinku si nějaký den najdeš. Zkus si taky zahrát za "X" a prdni sem odpověď. Nebo už opravdu budou hrozit nějaké sankce ze strany tvých nadřízených. V realu by sis to taky nemohl dovolit, takže se podle toho chovej, když už to hraješ.
7.5.2012 15:57 - Fibriso
on si ten dopis přečet, řek Ok, tady v tom se musím zlepšit. beru na vědomí.
já jsem taky chtěl jen tak napsat, co se dělo po té co jsem odešel. stále nic.

Hunter: Dabované verze se bát nemusíš, není špatná. jen mi pak preferuj jak se ti líbil souboj Hulk vs Loki, protože ten mě docela dostal.
7.5.2012 19:49 - Bleška
To je fajn, že si řekl OK, ale jaksi k nám se ta informace nedostala. Nehledě na to, žádá si to ofic odpověď.

A kdyby sis přečet můj záznam, tak by ses to tam dočetl, co se stalo poté, co jsi odešel.
8.5.2012 00:06 - Rak Dol
No já myslím že ten dopis sice byl neoficiální ale bylo to takovéto "neoficiální" oficiální varování.Nic z toho co proti tobě naše postavy podnikali nešlo přes oficiální kanály ale řešili jsme to interně takže by bylo hezké kdyby si se zachoval stejně.
V tuhle dobu vzhledem k tomu jak jsi na nás(a naše žádosti)reagoval si myslím že odpočinek od hraní je příjemným bonusem ,kdy můžeš zjistit jestli se ti vyplatí i nadále hrát s námi military příběh.

Pro mojí postavu jsi(tvůj X) "padlý hrdina"který není schopen unést fakt že je znovu ve skupince s "forcerem".Je mi to líto,ale na druhou stranu je fakt že ti to musí připomínat ten masakr kterým jste si prošly společně.Proto tě podpoří při odchodu do jiného oddílu nebo vojska.Celkem určitě do hlášení nepůjde ještě několik napomenutí(a prohřešků) ale nemyslím že to budu protahovat do nekonečna.

Moje hraní by taky sneslo víc .....ehmm......řekněme píle,proto doufám že i ostatní budou milí až mne budou za nějakej kiks věšet.Nicméně nějakou reakci od tebe očekáváme měsíc a myslím že si zasloužíme víc než co vydáváš za roleplejovou reakci.
8.5.2012 00:28 - Bleška
Myslela jsem ofic jako pro nás ofic.

Fibri, s Tondou jsme se snažili pokračovat v roleplayingu zde na dvacítce, protože na standartní hře nebyl prostor. Opravdu mě mrzí, že jediného, čeho jsme se dočkali, byla naprostá ignorace. Vzhledem k tomu, že jsme zde hráli za postavy, nebereme tvoji ignoraci jako ignoraci hráče na hráče, ale jako ignoraci tvojí postavy těch našich (vyber si, co je horší).

Vůbec netuším, proč je pro tebe takový problém reagovat. Obtěžuje tě to? Jestli ano, tak proč? Nebaví tě to? Jestli ano, tak proč?

Odpovědět na můj včerejší dotaz: "X" si to přečetl a řekl ok a následně vyrazit do protiútoku se slovy: A vy jste tady stále nikdo nenapsal, co se dělo po mém odchodu, když jsem to já osobně popsala ve svém reportu, to mi nepřijde jako konstruktivní řešení. Čekala jsem něco ve stylu, že si nás (Maru a Rak Dol) nebo jenom Rak Dol, "X" vyhledal a vysvětlil svůj postoj. Čekala jsem popis odehrané scény.

Zkus odpovědět na mé otázky, případně vysvětli svůj postoj. Budu jenom ráda.
8.5.2012 01:50 - Fibriso
neodpovídal jsem, protože jsem na to neměl prostě čas si na hodinu sednout a vylouskat nějakou delší odpověď.
Stejně tak opravdu nemám čas psát report (bohužel), protože pracuji a je jaro, tj lidi se zbláznily a všechno chtěj hrrr aby to bylo co nejdříve a mohli pokračovat (začít stavět dům či podobně, aby nutekli dotace a podobné). Takže sem domu chodil klidně v půl osmé, a pak FAKT nemám naladu cokoli vymýšlet. Soboty a neděle chodim pomáhat dodělávat bráchovi barák.
od toho co jsme hráli jsem měl teprve tenhle víkend volno, takže jsm si konečně udělal co jsem potřeboval. včetně toho, že jsem se konečně dostal k tomu aby si ty reporty a X stránek přečetl.

To že Mara nemohla vědět co dělal Lees vím a snad sem to tam i psal.
já jsem se ptal jako hráč, Co tam Lees dělal a jak se mu to povedlo


tady na stránkách za postavu nepíšu a pokud vjímečně ano, tak na to upozorním.
Ohledně roleplaye jsem zaznamenal jen ten dopis. s Postavama to pak nemělo nic společného.

ale ohledně toho dopisu:
odpověď byla dle situace jak mu byl doručen. pokud ho donesl Rak Dol, tak is ho Iks přečetl, "Dobře, pane, buse to snažit zlepšit"

pokud přišel jinak, potvrdil přijetí a tak si ho někde v klidu přečetl.
8.5.2012 11:48 - Bleška
Fibri, to sem bylo opravdu tak těžké napsat: Omlouvám se, nemám čas, napíšu později?

Věta, která ti nezabere ani minutu.
8.5.2012 11:52 - Bleška
Ale o tom dopisu já a Tonda mluvíme! A nejen ten dopis tu prolít. Pak jsme jako hráči víckrát upozornili, že nás stále ignoruješ. A nehledě na to, když mezi našimi příspěvky vidím občas tvůj, tak jak to asi vypadá? Že do diskuze něco napsat můžeš ale odpovědět nám na dopis ne? A opravdu stačilo: Něco vymyslím, teď na to ale nemám čas. Tak se nediv, že jsme tebou poněkud otrávení.

Za další, dřív, než si začneš stěžovat, že postrádáš zápis, projeď si forum o pár stránek dál. Možná to tam najdeš.

Co dělal Leese bylo vyřešeno, k tomu jsme se už pak nevraceli.

Ad tvůj poslední odstavec: Jak dlouho ti trvalo ho napsat? Ten už tady mohl tak měsíc viset.
8.5.2012 14:09 - Bleška
http://fanzine.topzine.cz/6-rad-pro-lepsi-budoucnost-anakin-vam-poradi-s-vyberem-zamestnani

Celkem pěkné :). Nejvíc se mi líbilo to první: Jak zaujmout dívku nebo chlapce (Resident Evil: Apocalypse). A konečné dvě věty: Protože se tu určitě najdou i vybíraví jedinci, kterým je těžké se zavděčit a nebudou spokojeni ani s jednou z možností, je tu i třetí využití T-viru. Zombií přeci může být každý.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.077710866928101 secREMOTE_IP: 3.14.15.94