Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
16.11.2012 01:19 - Fibriso
hmm, Old republic free je velmi vtipne, 2 postavy (to chápu), zakladni inventar (to taky chápu), 1 craft (to me štve), zadna banka (to mě taky štvě), mise JEN o víkendech (divné, ale Ok), pomaleší zjískávaní expů (wtf?) a valoru, limitovane Comendations (chápu), dva Quickbary (si delaj prdel ne, zaplať si lištu?) nemoznost schovat helmu (opět wft?), Q odmeny jsou zredukované (opet wtf), žádná pošta, žádná možnost najít hráče, Jeden slot aukce, nemožnost vybavit se fialovými (legendary) předměty a ještě toho asi něco bude
edit: a do chatu můžete psát pouze zakždých 20 sec.


tohle není F2P jež připlacení hru odemkne a příjemní, tohle F2P jejíž neplacení hru vyloženě omezuje.
hrál jsem dost Ftp her, ale tohle strká všechny ostatní do kapsy
doporučeni, pokud si to nechcete předplatit, radeji to nehrajte, plus část zaplacených věci je dočasná...
16.11.2012 09:55 - Hunter
Lol, jsou to maniaci, ze flashpointy davaji zrovna na vikendy, ale je fakt, ze to je online nejvic lidi vzdycky...
Vsak oni to s tim free to play jeste vymysli a upravi... Evidentne jsou schopni a ochotni se ucit a neco s tim delat = urcite se to casem zlepsi... Otazka je, jestli to ale uz nebude pozde... Tedka zkratka hrajes Fibri neco, co ti ja platim, takze to, ze to mate omezene je za me ok :-) Akorat tedy nechapu ty listy, ty jsou docela nutne a prijde mi to jako zbytecna sikana :-)
Ad odmeny a expy zpomalene, co se divis? :-) To je normalni v takovyhle hrach, ze kdyz platis, tak dostavas vic veci a vic expu...
Posta a nemoznost hledat hrace je blbost, to je fakt... Hlavne me prudi, ze zase nestihli update vcas - kdyz jsem to balil, meli 4,5 hodiny zpozdeni a na stranky hodili info, ze ETA do zprovozneni je nejasne... A hlavne se desim, jak server ted o vikendu pobezi, protoze estli se mi neco bude zpomalovat/sekat, tak je kopnu do zadnice :-)
Pisni mi pak do posty jmena svych postav, at si te kdyztak najdu a pridam :-)

Jo a diskuzi o swtor bychom nemeli probirat tady :-)

V nedeli se na vas tedy tesim u me doma, budeme mit i noveho hrace, coz je prima :-) Bude mit scouta/snipera, zadneho frontmena, takze Fibri, pozice druheho tanka jsi vyhral ty :-)
16.11.2012 21:51 - Bleška
Hou, nový hráč? A koukám, že bude mít to samé, co já :D. Ok, nechť je důstojnou náhradou za mě :D. Představí se? Poznám ho? :)
17.11.2012 07:42 - Bleška
Jinak se teď s Michalem nacházíme v úplně božím kempu :D. Jmenuje se tu Natourist kemp a budete se divit, ale vážně tu pobíhají nahatí lidi :). většinou teda dědové kolem 60 let (+- 5 let), takže stejně není na co koukat a na ženský se raděj ani neptejte. Krásnou štíhlou prsatou blondýnu jsem neviděla snad ještě nikde tady :D.
Krom nahatých dědulů tu ještě mají vířivky, bazén, kulečník, minigolf, trampolínu, teplé sprchy (společné) a saunu... Na bazén, trampolínu a minigolf není počasí a na kulečník jsem zatím neměli chuť a to i kdyby, tak stejně zítra odjíždíme, protože se nám nejspíš podařilo sehnat si job v Te Puke :). Kiwi flower picking. A taky jsme si koupili rybářský prut, Michal mě učil nahazovat a už se občas (tak 7/10) trefím do vody!
Zatím pa :)
21.11.2012 12:34 - Hunter
Hahaaaa, tak tomu rikam pekny kemp... Schvalne, estli jste byli taky nahati :-) Naturisti jsou fajn a zni to jako prima misto :-)
Celkove to zni, ze si to tam budete paradne uzivat :-) Bacha na ryby, pokud si pamatuju snad vsechny sladkovodni by mely byt jedle, ale cokoliv z more je o pusu a tak, neb byvaji jedovate... Tak snad vite, co chytate, krome nahatych dedulu :-)
Potrebujete rybarsky listek, nebo ne? :-) Hehe, koukam ale, ze by se ti byvala ta knizka SAS vazne hodila... Mate nejakou? Kdyztak ti ji muzu zkusit sehnat elektronicky, nebo tak neco :-)
Uzijte si sbirani kyticek rostoucich na Kiwiich :-)
P.
PS: Na rybareni hazej radsi desitku, se sedmickou trefis kulove :-)
21.11.2012 12:37 - tony
co příští hraní Pavle?
21.11.2012 12:38 - Hunter
Pro ostatni, doktorka me nakonec z nemocnice pustila domu, huraaa, takze kempim doma. Klasicky, bez navstev apod. Priblbla noha... Je mi uz ale lepe, takze nepocitaje obcas nejakou tu bolest hlavy a to, ze se pri hrani obcas zamotam (jako ze klikam a strilim jak zbesilej, ale kdyz mam bezet z bodu a do bodu b, tak se beham dokola jak krecek :-)
Ale to jsou detaily :-D Doufam, ze noveho clena uvidime i tady - Tondo? a ze uvidim i jeho postavu - Tondo? :-D

Dalsi hrani bych tedy videl na pristi vikend (tj. ne tento) - 02.12.2012 - muzete? Wrigly, jestli muzes drive - treba tento, tak bych do toho mozna i sel :-) Mel bych byt ok, neinfekcni a o dost vic v pohode, podle vzpominek :-)
No a prinejhorsim me posadite a pro veci si dojdete, abych nebehal dokolecka jak idiot :-D Hehe, to se mi nastesti deje jen ve hre, ne v realite :-)

Tak asi tak, pevne zdravi a zatim cao :-)
21.11.2012 12:44 - Hunter
Jo a Andy, ta postava dalsiho hrace neni tak uplne tva - ty jsi mela docela drsnou postavu, co muze byt i v cele skupiny, to on nechce a tudiz na to postavu nema :-) Za to je lepsi sniper a teoreticky dohani uroven preziti spise schovavanim a dobrou pozici - aneb budu je muset do hry pridat :-) - nezli hrubou silou hp a reflex savu, ktery ma, kvuli nenoseni armoru a jinak postavene postave slabsi, nezli jsi mela ty... Taky sel na prestizku Vanguard, misto bounty huntera :-) Tahle prestizka je o vzdalenem pruzkumu, tj. percepce a stealth + sem tam pripadne prepady ze zalohy, kdyz je k tomu vhodna situace... To bude masakr :-)
21.11.2012 17:09 - Fibriso
Vanguard? aha.. ja jen lehce upozornuji, že po jeho přepadu ze zálohy my budem bez práce....

Pozici druhého tanka? Beru si tedy Catharku...
22.11.2012 12:55 - Leese Dailen
muzu az toho 2.12.

Pavle, nebylo by lepsi tu nohu uriznout? Pak bys treba dostal kyberprotezu jako Anakin...
22.11.2012 19:09 - tony
Fibri myslím že bud přeháníš nebo víš o fítech které sme nenašli.
když se bude snažit má navíc k výstřelu 2kostky na dmg,tomu neříkám vystřílet posádku kaasáren
22.11.2012 22:07 - Fibriso
6D10 když si dá Aim a má k tomu par featu ti prijde malo?
23.11.2012 02:12 - Bleška
Aha, takže bude spíš opravdu takový support? :)

No a co jak se vám hrálo? Co jste dělali? Nedělali? Umřeli/Neumřeli (to asi ne, to už by tu někdo řval :D).
Už jste zachránili galaxii? Už někdo oddaně sloužíte Palpatinovi? Tak honém, já chci info! :D
23.11.2012 14:28 - tony
Fibri: 1)3K10+2K10 není 6K10 jako zeměměřič to dozajisté víš.
2)I kdyby to bylo 6K10 rozhodně to nevyřeší naše problémy tak abychom byli bez práce.Což odhaduju podle toho kolik máme kdo Hitpointů a faktu že to bude dělat tak jednou za tři kola když bude Pavel hodnej.

Veška: Tak díky Pavlovi už sloužíme Palpatinovi všichni.......
24.11.2012 12:06 - Leese Dailen
Jasne, vsichni uz slouzi Palpatinovi :-P Kazdopadne jsme zatim stale nehrali, Pavel ma spatnou nohu a neustale beha dokolecka jak idiot.
24.11.2012 12:50 - tony
..........a protože běhá dokolečka má špatnou nohu....je to takovej začarovanej kruh ALENKO
24.11.2012 17:06 - Hunter
Hehe :-D Už je mi lépe a radostněji :-) Milan psal, takže postava je taky v podstatě hotová (aneb Wrigly, kde jsme to našli tu šílenou sniper pušku, co nejni vidět?)... A nebo spíš jinak, teď mu dám asi normální pušku a můžete si to odehrát mezi postavami, protože to bude smysluplný upgrade, co říkáte?
Ad počty, tak ano, dostane se na první výstřel na příjemných 5d10 - stejně jako Dex s rotačákem. Každý další je pak ale 4d10, nežli se zase pořádně neschová (což mu na druhou stranu asi stejně půjde snadno :-)). Postavy jsou už vylevlované, je jasné, že ten damage nebude 4d4 (i když kdo ví :-D)... Na druhou stranu nemá žádné soldier talenty, což jeho reflex posouvá na příjemné předposlední místo (Leese nemůže nikdo předběhnout :-))...

Další hraní 02.12.2012, prosím o potvrzení :-) Dáme si jednu výcvikovou misi na sehrání a pak se pustíme do dalšího příběhu :-)
24.11.2012 17:16 - Hunter
Tonda akorát volal. Pro vyjasnění - zítra nic, ale příští týden ano a to u Tondy v práci...
24.11.2012 18:01 - Miranu
Zdravim Blesko,
vysmata fotka...
jinak nevim jestli co ty, ale ano, jsem snajpr scout a umim i pilotovat - to mne navnadil Pavel, kdyz rikal ze by si dal i neco ve vesmiru, ci letecke honicky.

support... jak se to veme... nejvice proste budu na pripravovani/prozkoumavani terenu a mozna i takticke rady

jinak ty jsi se odstehovala do australie/noveho zelandu ci kam?
nebo jen svatebni cesta, ci cesta za poznanim kraje a jazyka...

To Hunter a spol.
vycvikovou misy bych potreboval...
potrebuji si oprasit znalosti ohledne free akci, volnych akci atd.
taky se naucit jak jde pilotovani.
24.11.2012 18:22 - Miranu
to Fibriso:

kdybych to testoval a delal ve firmne dele, tak jim to omlatim o hlavu...
Zakladem techhle her je plna funkcnost, jen ti co si priplati tak maji predmety a pod. rychleji ci lepsi...

pekna blbost je omezovat quick-use listy, pokud se nedaji jednotlive policka odemykat po ziskani lvl requirement ci zaplaceni herni meny jez lze ziskat hranim, ne za penize...

fatalite je opravdu ze koupene veci jdou do ksa...

pokud se nemuzes kochat vlasky a prizpusobit si vzhled postavy, tak to se pak dostavame minimalne 8 - 10 let zpet, kdy to bezne nebylo

navic jsem zaslechl ze resety a upravy servru trvaji 3 hodiny a jsou casto v blbou hodinu jako treba mezi 7-10 vecer... a ze support sere na ty co sou z evropy, protoze je zajima jen amerika... mozna se to uz zmenilo.

-Pred nekolika mesici jsme se o tom s kolegou testerem bavili a on rikal ze to je strasnej propadak a ze mu ani neodepisuje support na bugy ktere jim tam napsal...

snad uz se to tedy da hrat... ja to paril asi jen max. pul hodky u kamose na kompu

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.097405910491943 secREMOTE_IP: 3.145.17.46