Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
7.3.2013 21:14 - Miranu
Ale muj denicek tam nevidim
8.3.2013 09:07 - Bleška
lol :D

mno, já bych ráda něco napsala, ale zabere to čas, neboť se mi podařilo do svého notebooku nalít kafe... ano i s cukrem a mlíkem... takže se mi takt rochu hůře píše... ale ve zkratce, máme se báječně, vyděláváme těžký prachy, za ty skoro dva měsíce, co jsem v Martinborough a makáme na vinici, pršelo 4x! a od pondělí 18. budeme na jiné mnohem lepší vinici :), takže se těšíme :), v tu dobu začíná harvest na cca 4 týdny, pak chceme asi 3 týdny cestovat na jižním ostrově, pak se vrátit zpět sem a na 3 měsíce se tu upíchnout na prunning, na což se tu všichni třesou, protože to je část práce na vinici, na které se dá nejvíce vydělat, tak to chceme využít, pak pojedeme na týden na Fiji :), a v plánu je nějaký anglický kurz zakončený zkouškou z aj PET :)
8.3.2013 09:44 - Hunter
Je fajn slyset, Andy, ze se mas dobre :-) Tak to drzim dal palce, sice neulepene od kafe, ale co uz :-)

Ad Milan - mno jo, nahral jsem ho tam az ted, promin... Mas asi opravdu uz jiny denicek a tady ten nemusi byt aktualni - podivame se na to pri/pred hrou...
10.3.2013 09:38 - Miranu
jinak to pdf se mi nepodarilo prevezt tak, abych jej mohl upravovat, muzes mi tam nejak dopsat life science a sociology?
11.3.2013 10:01 - Hunter
Upraveno -poslu ti zdroj do mailu..
Jinak mas relativne zbytecne rapid shot feat - misto nej bych ti dal spis jiny, ale moc me zadny nenapada "presvedcive" zatim... Takze ostastni, co byste nasemu sniperovi doporucili za feat? :-)
11.3.2013 11:56 - tony
rapid shot je tuším prerekvizita pro něco,já bych to nerušil
12.3.2013 09:31 - Hunter
Zkontrolováno, není, Tondo. Navrhuju alespon jako zaklad weapon focus na rifle - to je automaticka plus jedna do utoku... Vzhledem k tomu, ze utok nema nejvyssi, tak se mu to urcite hodi :-)
Spis jsem si rikal, jestli nekoho napadne neco zajimavejsiho. Rapid shot totiz spis nevyuzije, protoze klasicky pouziva "aim+vystrel", tj. deadeye feat... A ten taky dava bonus kostky do damage, ale pritom nestoji -2 postih do utoku... Ale zase musis mirit, takze :-)
12.3.2013 14:58 - Fibriso
co Instinctive attack? když si pihodí FP k utoku, háže se 2 x 20 a bere se to lepší (plus ten FP)

Edit :negativum, dá se to použít jen 11 za level,zatím (popřípadně +5 za destiny :)
12.3.2013 16:22 - Hunter
To zni rozumne, stejne nema na cem utracet tolik force pointy :-)
13.3.2013 16:30 - Hunter
Toz enem pro poradek, chciple Wrigly urychlil hru, toz co tedy kurna stalo?

Tož hópnem do te sóstavy, valime oči na té velké Maraudry, co se jako producírujó na orbitě a hrajó si na strážce vesmíru. Pak hópnem na planetu a valime oči na ten binec ve městě. Huttka operní pěvkyně na straně jedné a banda vidláku grýnpísáků na straně druhé. Do teho my, Republika a zkysaná bacta. Tož ochutnávat to pré nemáme, že to není dobré.
Tak se jako rozdělime do týmů po jednom a jdeme se mrknót na podklady, faktá a ty důkazy. Žádné porádně nésó, tak nevime co s tim. Pak objevujeme ňákého kočičáka, co chce najít svého synovce a Dex má chuť na pořádnó bažinu. Kočičák vypráví příběh, že se mu stratil synovec a něco sejmulo celó jeho skupinó. Hledame, ale marně. Pak zjišťujem, že je to pré o kósek dál, tak dem za hutkó, že by jako hébla ocasem a nechala to prověřit shůra. Tož najde ňákou lovecké zámek, do kterého posílame zvědy. Ruka a Osmička tam mazajó a hrajó si na schovávanó. Tak dobře, že se sobě i ztratijó.
Zatim Dex kóká na bažinó, kde je bando šamanó, co jako léčijó. Tož se s nima dohádůje až ho pustijó dál. Tam najde kus věžáku z bažiňáku, co je jako bejvalo jedijskó templákó.Tož hópne do těch sračkó a plave důlu. Důle najde štít, bandu čističo droidó a jakože kulovó vzduchó. A taky pak nějaké to značkování sithskó.
Tož tam kempí, dyž de záporňák. Dex má kulas hůře, stejně jako pistole, aby se to nenamočiló a sračkama moc neumazaló. Tož to byla ale hovadina. Dex má enem světlomeč a ten je napyteló. Tož se Dex netrefuje a netrefuje, enem jednó se trefí. Tak do teho kástí Siló, aby něco uďál. Nakonec enemáka sitháka douďál a zajmutého ho bere nahůru. No a tam je skoro tuhé průvodce a hlavně, včudu je vznášedló, zbraně a hlavně dótníky. Tož to posrali a Dex nechává zablokovat celó planetó, aby ani myška neodlétló. Svině sithó s cigárama nésó myšky a prolétnó.
Jdeme zamést zamek loveckó a ono tam torpédo čekajó. Tož vodpařijó důkazy, kus obrázků z vnitřních přepážek, kus teho trupáku Leesova létadló a dobró Dexovo náladó. Cigáró vykóřenó protonem. Tož hledame. A nachazime mistó, kde majó hromada kramó. Tak za mega. A další osobní kravinky. Asi to vzali ve spěchó. Tak to procházejó, to důležité nenacházejó. Snad jen, že cigáró a kulometó bude na jinakó planetó někde v tramtárijó.
Hutti blbnó, Republika platí opravó lýtadló a Dexo nekouřijó.

Aneb mise jak obrázek, až na ty ztráty :-D Rozkryli jsme nějakou síť temných Jedi/Sithů a navíc napojených na Sector Assassins. Ty Assassiny Sithové podrazili a sejmuli torpédem. Letíme na planetu Sithů a s trochou štěstí rozkrejeme a sejmeme tyhlety syšáky, co berou lidem jejich věci :-) Jako třeba cigára :-)
14.3.2013 09:06 - Bleška
UF, první věta mě dost vylekala :D. To vyznívá, že Wrighleyho postava umřela :D. Tak ne :).
A co tak najednou ten hanácký styl? Tos tak za Dexe i mluvil? Jestli jo tak bych to chtěla slyšet :D.

Hlavně ten konec: Snad jen, že cigáró a kulometó bude na jinakó planetó někde v tramtarió :D :D :D. Super! :)
14.3.2013 10:46 - Leese Dailen
Vďaka za pokec šmahem, tož nebyla to brnkačka...
14.3.2013 11:20 - Hunter
Hehe, mno nemluvil jsem tam pri hre, Leese neumrel, to Wrigly si hraje na maroda :-) Proc sakra ses nemocnej kdyz se hraje a ne kdyz des do prace? Ty vubec nechapes princip nemoci :-D

Hra byla fajn, Tondovo vedeni zabavne, operni pevkyne v podani Huttky taky :-)
Akorat me prudi tim, ze mi slohli zbrane, cim mam tedka strilet? Jako jo, nahradni kulomet jsem mel v lodi, ale stejne! :-)

Jinak timhle stylem mluvim obcas rad pro srandu, tak priste prijed na hru, Andy a predvedu ;-) Ostatne Milan taky muze spustit nejakou hatmatilku, estli se moc nemejlim :-)
P.
PS: Tož vylez ze šaliny na slintáku, Wrigly a na další hru dones opečené herteple...
PPS: Moje zasoba divnych slov prave byla vycerpana :-D
15.3.2013 09:17 - Bleška
:D
Tak určitě jednou se stavím, určitě si nemůžu nechat ujít tvou zásobu divných slov :D. Byť byla vyčerpána :D.

A změnili se nám tu trochu plány, neboť z obou se stanou dva pilní studentíci nagličtiny, což znamená, že na jižní ostrov pojedeme až v září a tím se nám to všechno mnohem lépe pořešuje a tak celé vyplňuje a všechno je hrozně růžové a úžasné a tak krásné... :D
15.3.2013 09:50 - Hunter
Brrr, Andy, to zní jako děsná pohádka :-) Prosím tě, nedaří se vám taky něco? :-D
Hehe, držím palce, ať máte pořád růžovo a užíváte si to tam :-) Good luck, little one/ones! :-)

Pro ostatní, jenom připomínám, 24.03.2013 u Tondy v práci, od 13:00 počítejte s tím :-) Pokud nemůžete, napište :-)
15.3.2013 20:57 - Bleška
Vychází nebo bych měla přestat brát ty krásné růžové prášečky... :D. Ale když oni jsou tak dobré :D :D
20.3.2013 09:27 - Hunter
Jenom pripominam, v nedeli u Tondy, 13:00 v jeho praci... Nezapomente :-)
Pokud planujete chybet, dejte vedet sem a idealne i me smskou (nebo Tondovi :-))... Tesim se na vas :-D
20.3.2013 16:18 - Fibriso
Neděle bych měl mít volno, 90%, kdyby něco tak se ozvu.
20.3.2013 16:43 - tony
já budu v práci ......
21.3.2013 08:11 - Bleška
Já taky hlásím, že nedorazím :D :D. Smsku tedy neposílám :D.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.093296051025391 secREMOTE_IP: 3.17.68.14