Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
9.4.2013 14:31 - Fibriso
Řešení je mít Jediho bez jediho :p
maník, co má má lightsaber, ale místo síly má velmi velký bluff. (ale na jediho si nehraje)
9.4.2013 15:25 - Hunter
Me se Jedi líbí, jdi po Jedim! Jedi je totiž blízký Anakinovi... Mmm, ta mužná postava, hebké kudrnaté vlasy... Tak si ještě rychle šáhni, za chvilku to bude do křupava upečený maník :-)
Ehmm, ale jinak Andrea pár dalších nápadů poslala, já se na to stihl i podívat a hmm, vypadá to dobře :-) Evidentně se to poskládat rozumně dá, Andy, tak se na to těším... Kdy vlastně dorazíte? Za dva měsíce? Tj. v červnu/červenci? Ať mám představu, protože to je "jen" cca 10 her :-)

Btw, Fibri, to, že 4. hráč nemůže být forcer jsem chtěl úmyslně, ale 5. už jím být trošku zase může :-) Upřímně je to ale o dost zábavnější bez tolika forcerů :-)
A Andy jím asi nebude, což je taky príma :-)
9.4.2013 20:17 - Fibriso
9.4.2013 21:31 - Bleška
Óóó... Anakin... Tak to já budu hrát za forcerské dívčí gymnázium a každá bude mít dvě destiny: Klofnout Anakina a zabít Kenobiho dřív,než ho usmaží :D :D. Věřím, že jedné z nich se to stopro povede. Pak teda ještě bude muset řešit malý problém v podově Mary, která taktéž měla jakési postraní myšlenky :D. Hahá, Anie neunikne :D.

Jinak tedy Jediho mít nebudu :). Ani forcera :). Ani sensitivního :D. Ani s velkým bluffem a bafem :D. Jsi mi tím Fibri připomněl scénu z Clone Wars - kdy byla Amidala zajata a Jar Jar ji pak zachraňovat v přestrojení za Jediho :D :D :D. Tak asi tak jsi to myslel? :D

A vracím se až v listopadu. Času dost :D.
11.4.2013 12:58 - Hunter
Tak me napadlo nekolik myslenek. No, no, no! Zadne vtipne komentare, ze to budeme slavit :-D
Tyka se to hry, jejiho zanru a dalsiho vedeni apod...
Na myslenku me privedly dve veci - muj styl vedeni/hrani a pak ty dva predely. Jeden od Wriglyho a druhy od Tondy. Zacnu u sebe z pohledu postavy(hrace) :-)
U Petra jsme hrali vylozene vojenske mise, obvykle jsme nekam sli, lecco postrileli, rozbili, potazmo ziskali a pak se snazili nejak vyvaznout. Vojenske mise prevazovaly nad cimkoliv jinym. A me to vyhovovalo :-) Boj malych jednotek, potazmo trochu te taktiky. Pridala se pak Sila a nejaka zapletka na pozadi.
Kdyz jsem hru prebral, tak jsem sice nedokazal navazat na pribehy (a asi jen tak nenavazu), zato jsem pridal snad i zabavny rozmer kampane - ruznych misi na planete, ktere nejen byly castecne predpripravene a vse k nim smerovalo, ale zaroven ponechaval dostatecnou "volnost" ve zpusobu reseni. Obcas se objevily mise i navic diky vam. Rekneme ze jsem tedy pridal "strategicky" rozmer vojenske kampane.
Ale stale je to vojenska hra - vic o strileni enemaku, potazmo vojenskych misi, nezli o velke mire diplomacie, ci detektivky. Prvky detektivky davam snadno k dispozici a jsou tam spis pro "dokresleni" atmosfery a "oduvodneni" boju :-) Parkrat se mi podarilo prihodit i moralni dilema pro rozvoj postav.
Jako hraci mi tenhle styl pro tuhle skupinu a SW skvele sedi a hrozne rad bych si to i zahral :-) Hezky neco postrilel, vymyslel par zajimavych taktik/lecek pripadne a tak.
To se mi moc od Tondy nedostalo :-) Tonda to mel jako povidaci detektivku, u ktere jsem se tolik, bohuzel, nechytal :-) Nemam rad detektivky :-D
Wrigly do hry zamichal nejake ty boje, ale take to vic bylo ladene do spise "shadowrunerskeho" pristupu, kdy nejde nakracet prostredkem mesta a vzit si, co je potreba :-) Na druhou stranu kdyz uz jsme se rozhoupali, strileni bylo dost.
Co bych ale hrozne rad videl, kdyz si zahraju, je nejake to figurkovani. Mapka, figurky, prebihani z krytu do krytu a tak - ty figurky a boje s nimi me na SW prave taky hodne bavi :-)

No a proc to cele oteviram? Protoze nehraju jen ja sam, ale delame hru pro vsechny. Jasne, obcas se bude vic bavit Wrigly, protoze nezavre papulu, obcas Tonda, protoze vytaci vsechny Jedie v okoli :-) Fibri vypada spokojene, kdyz muze vsechno postrilet a nic moc mu nehrozi :-) A Milan rikal, ze ma rad detektivky :-)

Takze protoze zase chvili hru povedu ja a pak ji ale zase rad nekomu predam - co chcete hrat dal? Cim chcete hru okorenit? Nebo je to takhle ok? :-)
Naprosto bez natlaku priznavam, ze me mnoho inspirace plyne z SWTOR - ostatne i proto jsem si tu hru koupil a dal ji platim, protoze ty pribehy a mise jsou proste cool :-) Navic se v rpg nemusi delat to, ze vam nekdo da quest a jasne vas omezi ve zpusobu reseni (jdi tam a vsechno vystrilej)...

Na druhou stranu chápu, že to někdy může být už monotóní :-) Takže se nebráním návrhům, co s tím případně dělat jiného :-) Ale Tondo, kruciš, když hraju já, dej mi tam ty zatracený B1! :-D Já to chci kosit po tuctech! :-D
11.4.2013 13:02 - Hunter
Hergot to je dlouhej příspěvěk...
Btw, Andy, listopad je opravdu až za dlouho, kdo ví, kde v té době budeme :-)
Jinak časově v herním světě jsme cca rok a půl ve válce se Separatisty. Tj. stále ještě Separatisté útočí a Republika ztrácí další a další systémy. Během posledního půlroku se však situace začala obracet a Republika, hlavně díky obrovskému přilivu nových jednotek na frontu zaznamenává i důležitá vítězství. Dá se tedy očekávat, že během následujícího roku se postup Separatistů úplně zastaví a snad i otočí...
Občané jak Separatistů, tak Republiky prozatím žijí poměrně dobře, nestrádají a i když jsou postupně omezování ve své životní úrovni, není to zatím nic citelného...
Ale to se, jak všichni víme, změní :-D
13.4.2013 07:35 - tony
Tak za sebe mohu říct že jsem spokojenej s tím jak se hra vyvíjela,protože mi to dalo spoustu zajímavích podnětů k přemýšlení.Pokud bych chtěl něco měnit tak to že bychom se měli rychleji dostat z očí republiky.Za mojí postavu je neudržitelná spolupráce s republikou v současném sledu neštastných událostí(válka).
1)Jediové trolujou( i když postava neví co to ti trolové jsou).
2)válka nás táhne k temné straně(a taky náš politik.....a velitel jednotky)
3)Faktem nicméně je že pokud odejdeme z války z mojí postavy se stane NPC které skusí zbytek života promeditovat......
13.4.2013 16:25 - Leese Dailen
Ja mam za to, ze kazdy GM ma svuj styl a neni dobre ho menit. Zaprve se pak neciti uplne ve sve kuzi a za druhe se vetsinou pak nebavi. Navic si uzivam prave ten pohled do sveta nekoho jineho.

Hra samotna se mi libi a je to prijemny a relaxacni odpocinek. Co se Leese tyce, tak bych rad poukazal na to, ze nektere jeho vlastnosti jsou hrane a zamerne trochu pretazene.

Hunter píše:
Tak me napadlo nekolik myslenek.

P.S. Pavle mam koupit sampano?
13.4.2013 17:42 - Leese Dailen
13.4.2013 18:11 - Fibriso
Píše:

Hunter píše:
Tak me napadlo nekolik myslenek.
P.S. Pavle mam koupit sampano?


Spíše bych se měl začít bát....
13.4.2013 21:27 - Bleška
Já si myslím, že GM by měl taky hru přizpůsobit potřebám hráčům, ne jen tomu, jak hra vyhovuje jemu. Když máš hráče, kteří mají vyloženě bojové postavy alá hrrrrr na ně!, tak těm asi čistě detektivka vyhovovat nebude. Nebo naopak, hráč nebojové postavy asi bude preferovat trochu toho žvanění a přemýšlení.
15.4.2013 09:58 - Hunter
Presne ma myslenka, Andy :-)
Samozrejme to zminuju ale i prave proto, ze kdyz uz negmkuju, tak si chci zahrat a tam bych rad, aby se ma predstava alespon nejak naplnila :-)
Na druhou stranu jsem rad, ze je to ruznorode. To je v poho, spis to byl jen povzdech, ze bych si tohle taktizovani s figurkama proste rad "zahral" jako hrac...

Tak jako tak, dalsi hrani je tento vikend. Musim ale pozadat o nedeli. Muzete? 13:00 u me doma, pokud Tonda nebude mit smenu :-)
15.4.2013 11:47 - Leese Dailen
ok 21.4. 13:00
15.4.2013 19:55 - tony
neděle kdykoliv u mne v práci :D je v pohodě,mám 24ku
17.4.2013 11:21 - Hunter
Fibri, Milane, co vy? Nedele, 1300 u Tondy?
17.4.2013 13:37 - Fibriso
u mě Ok
18.4.2013 18:37 - Hunter
Takže hrajem :-)
21.4.2013 23:34 - Miranu
Ja mam nejradeji sbirani informaci, nalezani pricin a pak vymysleni vlastnich planu...
detektivka je na to dobra, ale mela by byt prolozena nejakou akci jako treba:
ten malej sestiletej smejd mi ukradl z bandaliru granat...
ja ho snad sejmu, nebo poslu na prevychovu do nasi akademie...

proste treba honicka
nebo moznost uzit i jinych sil - jako treba proti jednomu gangu poslat druhy a pod...
Take by se mi libila spionska mise...
jenze ta by byla pro mne spise singl, tezko by se do ni zapojovala treba rak dol...

a samozrejme pruzkum, interakce s npc vidlaky a pod. ...
proste ne jen to bezduche strileni - jez mne take bavi, ale ne na tolik, abych dokazal jen strilet cely pulrok...

Rozhodne bych chtel nejake intermezzo bonusove z nasi zakladny, kde by jsme meli volne dobrodruzstvi typu mame opustak...
chci poznat jako hrac zakladnu, kde je a podobne...
konecne zacit resit upravu motorky na motorku nejakeho poulicniho gangstra napriklad...
plne oplatovanou - dodat mu nejaky kastl a udelat z ni neco jako harleje - proste origos...
no a tim dodat sve postave zivot...
o co uz jsem se pokusil pri nakupech houbicek, stejku a podobne...

Taky jsem se snazil zlepsit Dexovi naladu tim ze jsem mu koupil ty doutniky...
22.4.2013 11:07 - Miranu
??? ono se to odeslalo znovu?
nemaji vychytane refreshe tu...

jo, za ten vcerejsi vecer se omlouvam, byl jsem nejakej prekofejnovanej ci co z toho energitaku...
holt my telo na to zacina reagovat jinak...
moc velka davka guarana a kofeinu
22.4.2013 11:10 - Miranu
Dexi, az bude cas na to sano, tak bych asi mohl vzit i doutniky...
jen jestli to casove vyjde s nakupem - nesmi moc vyschnout a tak je nejlepsi je koupit jen par hodin pred max.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.096193075180054 secREMOTE_IP: 3.143.17.128