Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
27.5.2013 22:53 - Miranu
Tentokrate se mi to sepisovat nechce...
ty domluvy byly strasne zdlouhave a pak i zmatene ze jsem se pristihl ze vypinam mozek a zacinam odpocivat - neni se co divit, ani spanek do pul jedne mi nepomohl se dospat z narocneho tydne.

Michale, mas sanci ;)

chtel bych videt tvoji verzi: "Ty muj mily datapade, sice jsem te vymenil za novejsi typ, ale nebrec, stejne jej pouzivam jako prekladac. Ty budes navzdy muj denicek."
Neco kruplo, to jak se jeho denicek nastval (po 5ti letech se mu prebudil kondenzator a vypalil uz tak velkou davku energie do systemu... vysledkem je vykona elektronicka ctecka;)
28.5.2013 00:05 - Hunter
Ach jo, Milane...
Mam ti rikat, kdyz uz tu vzdychas, ze se nevyspis, ze jsem stale jeste v praci?
Ze prestoze jsem mel minuly tyden 14 hodin prescasu za tri dny, tak jsem se stihl na hrani pripravit? A ze jsem na hrani byl fit? A ze tu ostatnim o tom nebrecim?
Vazne nevim, ceho chces docilit, ale sympatie ode me na tohle tema necekej...
28.5.2013 08:00 - Bleška
A to není neobvyklé, že jsou lidi, co přijdou nebo přišli na hraní po noční. Protože si chtěli zahrát.

Nicméně budu ráda, pokud to někdo sepíše, ať už si pamatuje nebo nepamatuje, ať v tom má zmatek nebo nemá :). Já jsem zvědavá, jsou noví hráči, někteří mají opět nové postavy, tak napište, co a jak :). Prosím prosím smutně koukám :)
28.5.2013 10:48 - Hunter
Přesně Andy :-) Jako bys o tom hraním po noční něco věděla, co? :-)

Jinak mě se hra líbila, snažil jsem se do hry zase zatáhnout delší dějové linie a tak nějak zajímavě to propojit :-) S Michalem jsme ztrávili hodně času po mailech, kdy mě úspěšně zpovídal, což přispělo i tomu, že fakt skvěle může odehrát znalost tamních věcí :-)
Počkám, kdo co napíše a pak případně připíšu něco za sebe :-)
A btw. v práci jsem byl do 04:10... Docela mě potěšilo, že zase jednou vidím svítání :-) Normálně si ho vůbec neužiju :-D
28.5.2013 19:36 - Miranu
No, jenze minuly tyden to byl extrem...
pripadal jsem si od stredy jak unaveny, zfetovany a pri opici zaroven, to mne nejvice stvalo...

jindy nespim od 8 rano do 2-3 rano dalsi den a v poho...

No, ale k popisu...
sice mam uz nejaky ten force point, ale jelikoz mi je na nic, tak chci dat prilezitost tomu kdo je vyuzije ;)

treba tonik
28.5.2013 20:52 - Bleška
AAA, tady nejde o force pointy. Tady jde o to udělat radost ostatním a ono se i líp pamatuje, co se stalo, když je to hozený na "papír" :).
29.5.2013 14:34 - Fibriso
takže to skusím vzít v kostce.

Po přistání (nebo spíše řízeném havarování) a průzkumu trosek bylo zjištěno, že všechno je tu radioaktivní a zbytek lodi je zcela nepoužitelný. Po krátké debatě se nakonec jednotka sebrala a vyrazila směrem k jednomu z bodů zájmu, jež byly vyznačeny an globu na stanici.
Poblíž onoho místa u lesa narazili na vesnici domorodých... krav, jež si říkali "Mootribe" na uvítanou začali (jak náš Scout Osma odhadl) připravovat jakýsi obřad ohledně velkých trub a pohnojení pole, z kerého nakonec bohužel (bohudík) sešlo. Po chvilce skoušení domluvy, jež dopadla dle očekávání zcela negativně. Někdo z Mootribu naštěstí dostal nápad a došel pro jejich hosta, jež tam už nějakou chvilku bydlel. K překvapení všech se jednalo o Jawu jménem "*Sem_zadejte_jméno*" ježdobře zafungoval jako překladač s Mootribem. Lees pak zafungoval jako překladač mezi ním a námi....

Informace, jež jsme se dozvěděli, nebyly příliš povzbudivé. nebo spíše byly, podle toho z jakého úhlu pohledu se na to dívate.
Body zájmu na globu byly smetiště vesmírného odpadu a při troše dobré vůle a štěstí (troše? Dobré vůle bude potřeba pár tun a co se týče štěstí, tak velké jednotky ještě nebyly vynalezeny) by se dalo postavit něco, co by se mohlo vydrápat na orbitu a doprdět na stanici. (a najít ji). Druhá možnost je na jednom ostrůvku poblíž kontinentu, kam pravidelně přilétá jedna loď.

po krátké debatě bylo nakonec odhlasováno, že se nejdříve pojede na severní smetiště a jawa se stal součástí skupinky. Návštěva severního smetiště nakonec přinesla užitečné věci. Iontovou cívku, dostatek šrotu.... emh, použitelného pláště na sešroubování "něčeho co by nás mohlo dostat na stanici" (loď tomu odmítam říkat), manévrovací motory, zásobu masa a zjištění že tady žijí opravdu velké kočky a že jim Lees viditelně chutná, (narozdíl od klonů ve zbroji). Naštěstí (?) se kočky podařilo zahnat dříve, než se Lees stal jejich dnešním hlavním chodem.
Další na programu dne byla návštěva východního smetiště, z jež se vyklubalo skladiště s palivem. (sakra radioaktivním palivem, asi létají na tekutý uran)

jako první krok byl vyslán Osma na průzkum, na němž našel několik věcí:
1) že tu nikdo není, (to se později ukázalo jako chybné)
2) že barely s palivem jsou kromě radiace OK (to se za chvilku ukázalo taky jako chybné)
3) 3 mrtvoly klonových vojáků.
4) vybuchující Výbušniny scované pod mrtvolami klonových vojáků.
5) že část barelů je úmyslně děravá. aby vybuchující výbušniny udělali mnohem větší bordel.

Po uhašení Osmy (Osmou) a zhodnocení situace Iksem, že palivo vesele hoří a za chvíli shoří a že pokud se chceme vyhrabat z tehle radioaktivní hroudy, bude potřeba tak 3-4
barely, a že by jsme měli hodně rychle něco udělat, Se Iks vydal na opačnou stranu skladiště, aby zachránil alespoň něco.
Po cestě ovšem byl velmi nepříjemně postřelen jakým neviditelným útočníkem z lesíka, takže změnil kurz a proletěl mezi barely na opačnou stranu.
K žádnému boji ovšem nakonec nedošlo. Pred... emh, neznámý úptočník zmizel neznámo kam a jednotce se podařilo zachránit celých 22 barelů.

*2,5 hodiny dlouhou debatu týkající se potřebujem 1-2, uvezem 3. co budem dělat se zbývajícíma 19 nebudu popisovat.
Návrhy: odvézt po jednom (vesnice je 500 Km, palivo v motorkách 3500) - zamítnuto, potopit a zakotvit (dno je písečné, nezakotvéme, pokud neuděláme 5 metrový vrt) - Zamítnuto
Podminovat a vypadnout než dorazí někdo další - zamítnuto (huh?)
zahrabat na pláži - schváleno a provedeno (trochu podivným způsobem, ale budiž) připomínka dát k nim výbušniny, kdyby je někdo kromě nás chtěl vykopat neprošla...
(co kdyby vybouchly a ten dotyčný je pak ukradl nám, tak by jsme byli nahraní. (si nedělam srandu, to je opravdu důvod, proč se tam nedala pojistka, to že pokud nám je někdo sebere... to, že pokud nám je někdo sebere, bude pouze přes naši mrtvolu (a mrtvoly několika desítek Moortiblů) je detail. Neřeším.
takže obtěžkání třemi barely jsme se nakone ještě vydali po stopách klonů, k nimž patřilo oni tři. ty jsme opravdi po několika desítkích minut nalezli a po výměně informací (kdy oni nám řekli že mají palivo, a mi jim že taky, kde, kolik, jak ho chováme a kde máme zbytek součástek a kde zamaskovaný trup a jak chceme odletět) pak jsme se vydali změt do Moovesnice kde sjme se ubytovali na noc.
29.5.2013 20:46 - Bleška
Jéé, děkuji Fibri :). Dovedu si tu debatu živě představit :D.
30.5.2013 00:39 - Hunter
Mno jo, debata byla silena :-D

Nejake info za me :-)
Mo´race - jmeno mistniho lidu. Large jako minotauri vypadajici humanoidi. Velmi silni a odolni, neprilis bystri. Technologie na urovni 18. století.
To co osmička s krasným hodem jedna na knowledge identifikoval jako rituální válcovité nádoby, byly ve skutečnosti kanóny na dělové koule, které byly připravovány k palbě :-) Velikost osobní zbraň pro Mo´race, pro ostatní je to lodní kanón :-)
Ad 5. od Fibriho, nebyly předem děravé, až po tom výbuchu termálního detonátoru :-)
Zatracení assasin droidi! Nejspíš :-)

Jinak Michal předvedl, že umí mluvit jako Jawa a veškerá jeho prohlášení měla adekvátní audio nádech ječící parní konvice :-) Naprosto super :-D

Fibri, díky za zápis, +1 force point do další hry :-) A +1 bod na reputaci u Andrey :-D

Tak bokem, hrozně rád bych pro vás dělal rozumné mapky, ale jediný software, který se mi podařilo hezky využít byl tvůrce map pro Civilizaci 3 :-) Takže jestli ji někdo máte, sem s ní :-) A mapky budou vypadat lépe :-)
Jinak pro Andreu a i ostatní, protože jsem si přečetl pár informací o "hazardech", tak na družinku průběžně útočí radiace, lavina (nestabilní trosky na vrakovišti) a podobné radosti :-) Například jedovaté kočky :-) Ty naštěstí naučili družinu, že treat injury DC15 se hodit dá, ale musí se někdo chudákovi velvyslanci někdo věnovat :-) Skoro to totiž zaplatil svým životem...
A to Jawa říkal, že ty kočky (velikost tygr) jsou to nejmenší, co běhá okolo :-)
30.5.2013 01:21 - Fibriso
Píše:
A to Jawa říkal, že ty kočky (velikost tygr) jsou to nejmenší, co běhá okolo :-)

Od te doby take litame s motorkou 10 metru nad zemí....

Píše:
rituální válcovité nádoby, byly ve skutečnosti kanóny na dělové koule, které byly připravovány k palbě :-) Velikost osobní zbraň pro Mo´race, pro ostatní je to lodní kanón :-)


jak jsem říkal, velké roury na hnojení pole. co jsem neříkal, že v tom hnojení take figurujeme :)
30.5.2013 14:02 - Leese Dailen
Ad mapy: mam tu neco jmenem Cartographer 3, ale ma giga, tak ti to nekdy soupnu na flashdisk
30.5.2013 17:48 - Leese Dailen
jo a s tim vstavanim a chozenim z prace me moc neprovokujte
30.5.2013 21:40 - tony
já to například vůbec nekomentuju ani nepoukazuju na to že jsem už několikrát šel hrát z noční,nebo sem přišel z noční a šel na další.
31.5.2013 09:40 - Bleška
Já taky nemyslela jenom sebe :). Vím moc dobře, že jak ty, Tondo, tak ani Leese nemá na růžích ustláno, co se spánku před hraním občas týče :). A Pavel to taky nemá přes týden jednoduchý, když je v práci dlouho do večera, noci či dokonce rána. Stěžovat na nedostatek spánku bychom mohli všichni, ale kam by to vedlo? :)
31.5.2013 19:12 - tony
k soutšži...každej sem pošle fotku jak vypadá ráno rozespalej......nejlepší fotka vyhraje další FP :D
31.5.2013 19:12 - OMG
*k soutěži
1.6.2013 00:20 - Bleška
Tak to ta soutěž měla přijít dřív :D. Bych vám poslala fotku, jak jsem ráno vypadala po 4 týdnech práce na jahodách a vstáváním před pátou :D.

To Pavel: Ta "hrozba" nezní jako špatný nápad :). Zase něco, co okoření hru a hráči nebudou mít pocit, že když kolem není 1000 assassin droidů, tak je všechno ok :D.
1.6.2013 13:35 - tony
co se vztávání je Lees jedinej kdo je v pohodě,stejně pořád jen sedí vzadu,pije kafe a sem tam si vystřelí pro tu prdel z pistole do vzduchu.
1.6.2013 23:10 - Bleška
Hehe, chtěl si říct, že pro tu prdel pistolí zastřelí někoho na vzdálenost 200m :D. A dál spokojeně pije kafe a ještě nás seřve, že nám to tak trvá a co děláme :D.
2.6.2013 20:07 - Hunter
Hehe, everyone loves Mr. Leese :-)
Ale k věci, zase mě skolil potvora bakretiák Streptokok, takže papkám antibiotika, mažu na haksnu antibiotika a nudím se :-) Kecám, jsem doma od pátku, takže se ještě nenudím. Tak jako tak ale ruším hraní plánované na přístí víkend.
Sobota 15.06.2013 ale platí, to už budu fit jako rybička, co mi sem rozvodněným Botičem připlavala...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11398386955261 secREMOTE_IP: 3.138.122.4