Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
22.7.2013 10:37 - Hunter
Planeta DAROC, název dle čtyř zakladatelů. Zbývají už jen tři zakladatelské rody, ten čtvrtý byl zničen. Ostatní rody byly v mezičase solidně oslabeny.
Každý rod má své zástupce, kteří řídí denní agendu, stejně jako vojenské jednotky, své specifické sítě a kontakty. Město je podlouhlé, kolem sopky, aby se mohlo hřát v jejím teple skrze krutou zimu. Zpravodajská svodka je poměrně rozsáhlá. Čtu si jí při cestě na planetu. Moc mě to nebaví, ale alespoň jednou bych se tím prokousat měl. Tak nějak doufám, že si to Leese čte podrobněji. Po cestě jsme také s Rak Dol a za pomoci Leese vyřešili, jak schovat rozložené světelné meče. Je to pěkný trik. Sice ho pak budu dobrou hodinu při meditaci dávat dohromady, ale takhle se snadno dostane i tam, kam by mě s ním nechtěli pustit. Né že bych na něj stejně nějak zvlášť spoléhal. Spolehlivý rotační blastr, nejnovější model, upravené hlavně, zesilovač řízení střelby Baragwického původu a smrtonosně tichý chod otáčení. S Leesem jsme upravili jeho základnu a bok tak, aby se dal snadno připnout na magnetické dvojité svorky na zbroji. Speciální hydraulické držáky pak zajistí, že nevypadne i při zběsilém pohybu. A ta technika v samotné zbroji! Stabilizační algoritmy - pozornost Dailen Industries - stejně jako prototypový repulsorový motor dodávají zbroji nutnou pohyblivost a stabilitu. Dokonce jsme zbroj testovali ve větrném tunelu. Hurikán? Hračka, když beží motor. Nedořešili jsme ale úplně výdrž, takže momentálně funguje na zesílenou baterii podobnou té pro blastr. Na zbroji mám proto i přípojku k síti, aby se umožnilo rychlé dobíjení jak zbraně, tak ostatních systémů. Leese ji navrhoval s netečnou tváří dát níž, ale mě na bedrech vyhovuje. Přemýšlím o instalaci plamenometu. Ta těžší, bitevní verze pro vozidla je ale asi moc a tou lehčí verzí si zatím nejsem jistý. Ale to už je spíš zbraň na dojem. Proto to nátepníků schováváme jen hold out blaster. Stříkačku pro děti, ale na přestřelení pout ideální. Stejně jako instalovaný fireblade to jsou spíš zbraně nouze, či nástroje, nežli přímo zbraně. Jako záložní zbraň mám dvě těžké pistole. Ascension gun a těžký sonický blastr proti Jediúm. Mihla se mi hlavou myšlenka, jestli to nepřeháním, ale nezůstala déle. Připínám sadu granátů v bandalíru, do bončích kapes ukládám balíčky detonitu a odškrtávám poslední položku na seznamu.
Stejně jako ostatní jsem totiž nucen vypsat na papír, co mám za výbavu. Na hold out blastr a rozebraný lightsaber takticky zapomenu. Při prohlídce na planetě si mě chtějí vzít stranou. Ani náhodou. Prohlédnou tedy jen mě a ostatní musí čekat v místnosti se mnou. Je nikdo neprohlíží. Na druhou stranu taky nevypadají jako obrněný tank. Na hlavně zbraní nám lepí jakousi plastovou pěnu. Zhorší první výstřel, ale pak by to mělo být ok. Zkouším jí sundat prstem, abych věděl jak snadno se jí zbavím. Prý budeme případnou chybějící zátku muset vysvětlit. Praštěný systém bezpečnosti. Když někoho tedy budu chtít zabít, mám zřejmě použít jen ruce. Pcha! Ostatně, na téhle planetě se kolem bojů beze zbraní točí vše. Úplně nechápu, jak můžou ale získávat tolik zakázek na bodyguardy. Vždyť je to víc o rychlosti reakce, správné spolupráci týmu, taktice, nežli o tom, jestli se umíte prát. Ke všemu přidejte, že když už je nepřítel tak blízko, aby mohl zásahnout jen rukou, něco jste sakra zkazili. Variantou ale můžou být místa, kam ochranku se zbraněmi nepustí. Ale takových není zas tak moc. Tak doufám, že je učí víc, než jen bouchat pěstí do pytle ve tvaru panáka...
Jsme ve městě. Cesta byla naplněná spoustou pachů a hromadou karetních her. Přijde mi divné, že když jsem vyhrál, tak mě Leese pochválil. Co to doháje je? Stějně určitě podvádí na tom jeho udělátku na ruce. A občas mě nechá vyhrát, abych měl radost? Koukám z kočáru. Povoz tažený koňmi nás veze úzkými uločkami. Výhled žádný, stěny domů akorát na dosah ruky. Tyhle ulice se mi zamlouvají. Nepočetná jednotka tu proti silné přesile dokáže divy. Přidejte možnost procházet skrze budovy a vystupovat na neočekávaných místech a je poměrně jasné, že si tu budeme moct dělat co budeme chtít. Až na cestu zpátky na spaceport. Je 10 kilometrů od okraje města. Hodina běhu, ale pochybuju, že by jí Leese vydržel. Vznášedla jsou sice v okolí používána, ale pouze vojáky, vládními složkami a některými soukromníky s povolením. Využívám čas a přemýšlím o přistupu k situaci. Jsme tu, abychom vyřešili úpravu dat. Upravená data odešla z této planety, z počítače rodiny Ravů. Proč to ale udělali? Zfixlovali záznam sami, nebo jim někdo pomáhal? Třeba ta lady prostitutka, vládkyně dalšího klanu? Ochoduje i s informacemi, tak třeba v tom má nějaké prsty. Kdyby ale ne, kdyby to ale byla akce jen jednoho z domů, třeba by to bylo jedním ze způsobů, jak sehnat na této planetě podporu. Zatím to zkusíme "po dobrém", rozkoukat se, sehnat informace. Stanovuji termín na týden. Pokud do týdne nezajistíme informace po dobrém, zkusíme to po zlém. Do té doby musíme najít dům Rava, kde se počítač nachází.
Zápasy! Všude! I v taverně. Pití celkem dobré, pálí plody místních stromů, které se nedají normálně moc jíst. Měl to být pokud o aklimatizaci ovocných stromů, ale genetika a příroda si to nenechala líbit. Ať už to bylo levným inženýrem, chybou v postupu laboratoře, či prostě jen souhrou náhod, mají strom, který sice produkuje ovoce třikrát do roka, ale kvůli své super kyselé chuti jej nikdo nechce jíst. Krmí s ním tak chovná zvířata a pálí z něj Smeč - silný bezbarvý drink s ostrou vůní, ale naštěstí bez oné palčivé kyselosti. Když ho tak popíjím po kontrole apartmánu (dostali jsme celé patro, hurá), napadá mě plán na dnešní večer. Ostatní půjdou na zápas v aréně, ale já zůstanu zde v taverně a lehce přiopilý se vrhnu do boje také. Uvidíme, jací jsou tu bojovníci, ale v tavernách by to mělo být snažší. Celkem si věřím, ale nechci se opít moc. Pilulka z lékárničky omezí účinek. Ostatní si užívají svůj zápas a já sleduju příšerně nudné, občas až nahrané vystoupení. Opravdu nejsou moc dobří. Tedy, stačili by, kdybych neznal lepší. Nespokojenost tak není tolik hraná. Do ringu se pak dostanu celkem snadno. Trouba přede mnou si příliš věří a několikrát se ošklivě odkreje. Pravý hák, levý, jen standardní Corelianský box a po třetí ráně už leží. Dohraju opilé divadlo a jsem rád, že už toho nemusím tolik do sebe lít. Pitomá pilulka mě nutí se potit a odplavuje jinak tak příjemné pocity. Zůstává podrážděný žaludek a když mi ostatní vypráví, že se dostali o krok dál, k nějakému neveřejnému vystoupení, mám radost.
Druhý den, po kvalitní rozcvičce, vyčistění výzbroje a solidní snídaní si sedneme nad dalším plánem dne. V zásadě se jen pojedeme projet na koních. Pcha! Čtyřnohé obludy, co by radši běhaly samy, nežli tahali otravu ve zbroji. Trošku se bojím, jestli mě unesou. Výcvik ale probíhá dobře, zřejmě jsou ty potvory ochočené. Jedeme se pak projet po městě. Upravuju naše záznamy, překrývám místní mapu poznámkami, primární a sekundární ústupovou trasou, místy pro sabotáž a vytvoření trosek, které zahradí ulice a dalšími a dalšími detaily. Jsem rád, že se mě kůň nesnaží shodit a já tak mám čas na práci. Vybrali jsme i několik možných míst pro přistání, či alespoň blízké přistání naší lodě. Můj repulsor, popřípadě naše kotvičkové pistole nás nahoru snadno dostanou. Konečně je večer, naše otlačené zadky si užijí koupel, sem tam masáž a už se blíží další zápas. Je o dost lepší a zábavnější. Začínám si uvědomovat, že proti těmhle chlapíkům to vůbec nemusí být procházka růžovou zahradou. Leese mě přihlásí do posledního zápasu. Začínáme zápas lehce zábavně. Protivník se po mě ohnal a když před jeho ranou rozhodčí uskočil, smetl ho můj pravý hák. Chudák se svalil k zemi a musel být nahrazen. Šklebím se a vůbec mi to nevadí. Koukám po dalším, jestli se opět přichomýtne, ale drží se ostražitě stranou. Když mi rána protivníka rozrazí ret, začnu se soustředit jen na něj. Chlapíkovi dávám co proto, není tak dobrý, jako ti před ním. Ale naučím se od něj jednu věc, nenechat si ho vlézt do zad. Je nechutně mrštný a využívá toho. Člověk aby se za ním pořád točil. Dvakrát ale vychytám jeho pohyb dopředu a parakotoul mu zpříjemním kolenem. Tak jako tak se zapotím, ale už na začátku druhého kola ho pošlu k zemi. Vypadá, že bude v pořádku. pogratuluju mu k dobrému zápasu. Přestože věděl, že nemůže vyhrát, nevzdal se. To se mi líbí.
Den končí a Leese navrhuje pozvolný postup dál. Tlačím na něj. Nemáme času nazbyt a zatím jsme vůbec nic v našem případu nezjistili. Čekal jsem od něj trochu víc aktivity za dne. Třeba se poptat na místní poměry, jak se lidem tady daří, nějaké nesváry mezi rody a tak. No snad něco takového dělá. Tak jako tak zatlačení zabralo a zítra budeme na speciálním zápasu pro smetánku. Mám radost. Večer si dáme ještě rozcvičku se Syldrou. Protivná číča. Oba jsme natolik dobří, že se umíme krýt a není snadné prorazit obranu protivníka. Několik rad se mi povede. Zasahuju jí častěji. Když zasáhne ona, je to ale protivně znát. Útočí na citlivá místa, šeredně to bolí a musím se vždy soustředit se Silou, abych se té bolesti zbavil. Na druhou stranu jsem čekal, že dopadnu výrazně hůř. Buď je to tedy rukavicemi, nebo čím, ale když si vezmu, že bych na sobě měl ještě svou zbroj... Začínám si o dost víc věřit. Takže když Leese večer přihlásí jak Syldru, tak i mě do zápasu, nedivím se. Dokonce se těším. Má to něco do sebe, tyhlecty kontaktní sporty. Den jsme zpříjemnili hledáním osoby, která mohla data přivézt. Na planetě jsou už jen dvě. Obchodník, který opravdu je jen obchodníkem a ženská daleko od města. Zkusíme ji zítra navštívit. Dink, dink, zápas začíná a má mysl se plně soustředí. Jakmile dozní signál k začátku vyrazím ostře vpřed. Nezdržuju se technikou a jen vložím do pohybu sílu celého těla. První krev se zaleskne v zápasišti a další bude následovat. Dává mi co proto. Snaží se i víc taktizovat. Dokonce se mě pokusil sevřít. Naneštěstí pro něj jsem silnější a nenechám se v páce sevřít. Bušíme do sebe usilovně. Jsme ve čtvrtém kole, když už je mi výsledek zápasu jasný. Vyhraju, i kdyby jen na body. Ale to není naším cílem. Naším cílem je zaujmout, přilákat pozornost, rychle se dostat nahoru. Soustředím se, když je v obraně a pak udeřím s podporou Síly. Úder na solar plexus nebožáka odhodí daleko do rohu, kde s ním bolestivně třískne takovou silou, až zapraskají žebra. Lehce se zarazím, jestli jsem to nepřehnal. Dávám mu čas se postavit, trošku sebrat. Vrací se ke mě, otřesený. Nechci mu to prodlužovat a jen co dá rozhodčí pokyn k boji srazím ho tvrdým pravým hákem k zemi. Už nevstane. Sundám si rukavice, nedbám potlesku a jásotu a jdu se na něj podívat. Krev mu vytéká z koustku úst, pochroumaná žebra, vypadá na tom špatně. Krátce se soustředím a přesunu část ze své životní síly do něj. Cítím, jak se žebra narovnávají, dříve, než by mohla propíchnout plíce a z těžkého zranění se stává jen hromada modřin. Jeho trenér si ho převezme, ale už vypadá lépe. Také slušně pobouchaný se vydám mimo ring. V šatnách rychlá sprcha a pak si dojdu do lóže pro zbroj. Syldra se připravuje na její zápas. Doufám, že si povede lépe...
22.7.2013 14:05 - Elvid
Pěkné shrnutí, máš i FP na další hraní/zápas, třeba se svou Trenérkou. ;-)

Jinak zkusím i do materiálů přidat tu "svodku" co získal Leese přes místní síť a mapku.

Dále Leesovi večer zapípá komlink, že jeho vyhledávací program objevil na holonetu info o té cizince s vlastním domkem (a falešným jménem na planetě) a co přiletěla transportem od separatistů s dvěma bodyguardama asi pět dnů po incidentu. (Brzo dodám, předpokládám, že o tom pak Leese informuji minimálně stručně, takže se tím nemusíme obtěžovat později...:-) )

PS: A to víš, když máš na planetě lidi, kde by klasicky při povstání přečíslili ozbrojené složky, nebo ochranku a ke všemu se většina z nich umí ohánět při kontaktním souboji (+ nemají cizinci moc omezené zbraně), tak jim co nejvíc omezíš jejich možnosti toho povstání...ať už pohybem, či jinak...:-)

Hunter píše:
Úder na solar plexus nebožáka odhodí

Tak už jsem si řikal, že by to i tak mohl rozdejchat (těch 5 kol) a ty ho pak
takto zlikviduješ silou...:-) Krom toho jsem si uvědomil, že i tak Tě měl shazovat na zem, alespoň později, aby si za to připsal body a zkracoval tím dobu souboje v kole, když mu přišlo, že Tě na KO nedá...:-)

Hunter píše:
Syldra se připravuje na její zápas.

No, sice to byla náhoda, ale i to odpovídá, když Tě "trénovala" (z rohu ringu), takže teoreticky bude mít těžšího soupeře...bude to ten, co jste ho minulý den viděli bojovat proti dvěma zápasníkům a jak minimálně Rak Dol s Dex poznali, že použil sílu a Syldře to z daného pohybu přišlo na moc silné následky.

Hunter píše:
něco jste sakra zkazili.

Nejen ta místa, ono když se k Tobě hned přiřítí v nějakém baráku, tak nemáš čas na moc výstřelů a co s ním, když je hned vedle Tebe...a pokud je odstřelovač na ulici, tak postačí, když se ochomítne do rány, ať už tu zbraň má, nebo ne...;-)
22.7.2013 14:34 - Elvid
Tak posláno Pavlovi...

PS: Teď jsem si dopřečetl, co vlastně měl umět i ten podle pravidel a byl by to o něco složitější zápas...hlavně nepřidávání síly do útoku...takže to v podstatě odpovídalo tomu pravidlovému martial artistovi tím, jak jsem ho trochu zvednul a přitom tyhle věci nebral v potaz :-)
22.7.2013 15:06 - Elvid
Jinak jsem taky náhodou teď narazil na to, co už jsem k tomu řikal dřív, že jsem to někde v těch pravidlech zahlédl s maximem d12...sice to není obecně, ale někde s tím i pravidla počítala:
GaW - 28..Tae-Jitsu Training
Když skóruješ critical, zvedneš velikost kostek o jeden krok do maxima d12.
22.7.2013 15:42 - Hunter
Precteno, jo, to by hodne naznacovalo, ze d12 je max...
Data nahrany jako Daroc.zip + jsem te dal mezi ty, kteri mohou pridavat a upravovat materialy, Michale.
Az se nejak mihnu kolem svych zapisku, tak sem pripisu nova pravidla + ty veci k dohlasovani/vyreseni...
Aaa, takze grab! Prima, to skrceni by bylo ready! :-)
23.7.2013 10:00 - Fibriso
bohužel, víkend 28. nemohu. něco mi do toho vlezlo.
23.7.2013 10:45 - Elvid
Fibriso píše:
víkend 28. nemohu.

Škoda, tak uvidíme, zda se to neposune, i když při asi jednom chybějícím hráči hádám, že ne.
A to jsem Ti tam připravoval soupeře, který by mohl být zajímavějším procvičením Tvé postavy, sic je několik lvlů pod Tebou, takže by sis s ním měl poradit. :-)
23.7.2013 14:21 - tony
takže v neděli můžu.takže u Pavla jako obvykle
24.7.2013 10:15 - Hunter
Jj. Neděle tedy platí, 13:00 u mě jako obvykle :-)
Škoda Fibri, byla příležitost zazářit... Michale, Fibri, máte to zkusit i tak odehrát za Syldru? Budeme totiž asi potřebovat znát výsledek pro další případné zápasy...
24.7.2013 11:46 - Elvid
Hunter píše:
znát výsledek

Tak vysledkem bude pravdepodobne, ze vyhrala, kdyz nebudu mit nejak velke stesti...alespon hadam, ale da se to pak odehrat bud tam (v zastupu s jeho denikem), a nebo jestli ma cas jindy, tak se s nim mohu nekde setkat a odehrat alespon ten souboj, odpoledne mivam cas, vecer je horsi, kdyz se nejedna o patek, ci vikend...O:-)
24.7.2013 12:44 - Hunter
On bydli v Rakovniku, Michale, proto si hlida ty casy, aby stihal odjet busem domu :-D
Ale treba se muzete dohodnout na nejakem hrani po Skypu, nebo tak neco? to by situaci taky mohlo resit... A hazet se da bud na kameru, nebo skrz nejaky sdileny random dice generator...
24.7.2013 12:52 - Elvid
Dobre, tak to by bylo komplikovanejsi...tak ono se da asi pres icq, ci neco jineho a kameru bych neresil...takze bud ten sdileny generator, nebo stejne verim, ze by nepodvadel, tak by stacilo navzajem psat vysledky. :-)

PS: I kdyz, co jsem se dival, tak to mozna tak jednoduchy souboj nebude...0:-D Preci jen to ma byt jeden z tech lepsich, znamych bojovniku na planete. Sice ztraci lvlama, ale je od zacatku trenovan na boj. :-)
24.7.2013 16:10 - Fibriso
jen upozornim, ze Syldra je 11, ne 12 a zrovna mezi 11 a 12 je poměrně dost velký rozdíl.
kameru nemám.
Skusím si prohodit práci z noční na odpolední, ale nic neslibuji.
24.7.2013 16:19 - Leese Dailen
jeste k tomu svetelnemu meci... ted na to koukam a Shoto guard dava +2 equipment bonus jak do blocku tak do deflectu (Jedi Academy p.50), zato ma dmg pouze 2d4. Pak jeste existuje Solari Crystal, ktery dava +2 force bonus na deflect.

Cortosis Gauntlet (Legacy era p.183) vypina lightsaber bez featu a talentu. Je tam k tomu jeste talent (p.27), ktery rika, ze muzes tou rukavici primo Blockovat a tim vypinat.
24.7.2013 16:30 - Elvid
Fibriso píše:
Syldra je 11, ne 12

Neboj, on ma jen 8 lvl...jj, uvidis, zda Ti to vyjde, abychom to alespon odehrali. ;-)
24.7.2013 18:05 - Hunter
Hezke, diky Wrigly :-)
Blbe je, ze Legacy je jeste dal do budoucnosti, nezli rebelove, tj. i tahle knizka je mimo nase mozne... Jsem si rikal, ze jsem to mel napsat rovnou najednou...
Jinak ale k vyjasneni - Cortosis jasne vypina mece - pretizi je a poskodi, tj. se obvykle bez opravy znovu nezprovozni... Ne nutne s nahradnimi dily, ale co jsem kdy cetl, tak to chtelo opravu... Nanestesti se to ale tak nehraje...
Ad shoto, tak hehe, tak to uspesne nehrajeme :-D Takze tim, ze si tedka Rak Dol zmeni typ mece, se jen vratime zpatky do pravidel... Uff :-)
Btw. ta +2 do deflectu je vymenou za +1 do utoku (standardni krystal)...
25.7.2013 12:17 - Hunter
Aktualizovan denicek Rak Dol + nahrany podklady pro nasi uzasnou fregatu... Mate-li zajem se podivat, co to vlastne mame... :-)
Jsou v tom jak obrazky, tak planky od Dailen Industries :-D Btw. Wrigly, budeme muset dopsat ostatni prazdne mistnosti, at vime :-) Tak az doplnis na sve papiry, bud je dodej, nebo to dopisu, ale nedomaluju v pdf...
"EDIT" - zmensil jsem velikost obrazku, neb s tim mel lokalni system problem... Originaly o velikost 12Mb jsou u me a u Wriglyho :-)
25.7.2013 16:46 - Elvid
Plním restík...rozsáhlejší otázky mi buď pošlete, ať se na ně připravim, enbo to vemem spíš v neděli na místě. :-)

Daroc – záznamy z letiště – přílet pět dnů po incidentu z vesmíru separatistů
------------------------------------------------
Na Darocu používá falešné jméno Selene.

Přes holonet ji Leese dohledal jako Elaine, která má rodiče ve vesmíru u separatistů a dříve žila s rodinou ve vesmíru Republiky. Její manžel Roger má několik bank a obchodních institucí. Všechno vybudoval za doby společného manželství, kdy Elaine byla většinu doby doma, nebo ho doprovázela na společenské akce.
Časem se jim narodili dvě dcery. Starší Elaine (třináct let) a mladší Lira (jedenáct let). Pak přišli jisté rozepře, které vedli až k rozvodu před třemi lety, jehož součástí bylo připadnutí dcer, domů a firem Rogerovi, ale s pravidelným vyplácením peněz jeho bývalé manželce Elaine, aby měla zajištěn životní standard, na který byla zvyklá.
Pravidelně navštěvuje své dcery na jejich narozeniny a zvláštní příležitosti. Vždy jenom na několik dnů (3-10) a pouze párkrát za rok, navštíví pár přátel, večírků a pak se opět ztratí. Odlety a přílety má v Republice zaznamená většinou jen na planetu Daroc.
Krátce po rozvodu si najala tři osobní strážce z Darocu a tak půl roku po rozvodu se ji pokusila pětičlenná banda na zakázku zabít, kterou její strážci hravě zneškodnili. Kdo byl strůjcem se neprokázalo. O asi sedmnáct měsíců později se ji pokusili znovu zabít, teď pomocí odstřelovače, do jehož rány se vrhl jeden z ochránců. Příhodu nepřežil. Druhý ji mezitím odvedl do bezpečí a třetí se vypořádal s odstřelovačem, ale opět nezjistili, kdo si ho najal. Tvrdí, že se jí Roger snaží zabít, ale žádný důkaz nebyl objeven.

Zároveň se i dohledalo, že obdobný čas tráví několikrát za rok v separatistickém vesmíru, kromě poslední návštěva, kdy se zdržela asi třináct dnů.
26.7.2013 09:07 - Leese Dailen
K te fregate, zkousim hledat nejaky vhodny map editor, ve kterem bych zpracoval interier lodi v nejakem peknejsim provedeni nez rukouv tuzce. Kazdopadne prazdna mista v lodi nejsou, pouze se opakuji nektere prvky a to jsem znovu nekreslil.

Ohledne cortosis - chapu, ze veci z tech pozdejsich obdobi nejsou dostupne, ale tohle je pouze popsane pravidlove reseni neceho co uz tam je. Nebo lze rict, ze tyhle materialy mece proste nevypinaji a tudis je z toho pouze odolny material...
26.7.2013 10:51 - Hunter
Ad editor - taky o zadnem nevim. Vetsinou co jsem hledal to dopadlo tak, ze to delali sami lide a kreslili "rucne", potazmo nasli obrazky vhodnych modelu a nacpali je skrz photoshop do obrazku...
Jeste se zkusim zeptat, ale pochybuju...

Ad cortosis - jj, zatim bych to hral takhle... Neboli je to material, kteremu se neda negovat DR pouzitim lightsaberu...

Michale diky, tohle skvele pomohlo dalsimu zamichani karet :-) Moje otazky budou smerovat k vseobecne nalade obyvatel vuci vlade, dale pak pripadne rozepre mezi rody (podezreni, podvadeni apod).
Wrigly, moc me nenapada, jak navleknout pripadnou navstevu tehle lady. Krome toho, ze Michal zvolil jmeno Selene (najemna assassinka z KOTORu) :-) Teoreticky se muzeme postavit do role "obchodnich nepratel" jejiho muze - zvedavych, jestli nema nejake citlive informace, ktere bychom mohli pouzit...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.09433913230896 secREMOTE_IP: 18.224.39.32