Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
26.7.2013 16:54 - Elvid
Máš být spíš rád, že tam jsou i pro Tebe překvápka, co to trochu míchají, když jsem to s Tebou hrubě musel projít, aby Ti to sedlo do dějové linie a přitom jsi pokud možno nevěděl nic z dané mise, aby sis mohl zahrát. :-)
A když na to míchání nahrála Rak Dol, proč to nevyužít, ať už to bude tím, či oním směrem. :-)

Každopádně to na odehrání souboje Fibrim nevypadá, tak to buď mohu přibližně odehrát, nebo nechat pak v neděli třeba Leese, ať si trochu zabojuje, když má postavu, co v boji jen "komanduje"...:-)
26.7.2013 19:24 - Fibriso
je šance že se tam nečekaně objevím, cca 50/50, bohužel to nebudu vědět dříve než vtipně v neděli ráno...
26.7.2013 21:47 - Elvid
Fibriso píše:
nečekaně objevím, cca 50/50

ok, v tom pripade bych to nechal na nedeli, bud si to odbojujes sam, nebo to nechame nekomu...:-)
27.7.2013 18:26 - Hunter
Jj, postavu jsem updatnul sem, takze k dispozici Fibriho postava je... A videt Wriglyho jak za ni hraje "k nezaplaceni" :-D Idealne kdyz zacne soubojem prohlasenim "to je pro vas!" a pohled do tvare muze, ktery ji zachranil zivot...
Aneb, Fibri, pls, zkus nam odehrat taky neco z tve postavy - a vic mluvit za ni :-) Vymyslel jsi zajimavy zpusob, Dex ho trosku ze skodolibosti podporil, ale melo by se to nejak projevovat, jinak to proste jen je dalsi postava na "vyzkouseni" a brzke odskrtnuti :-) Osobne sazim 50 Kc, ze za dva mesice hrani budes mit dalsi :-)
Ale Ruky je skoda, ten byl faaakt dobrej :-)

Anyway, jojo, Michale, ja jsem rad, ze je to pro me prekvapive - so far, I am happy :-D A alespon volis jmena postav z KOTORu, misto Fibriho, ktery nam do cela zapornickeho generala dosadil jisteho pana Arctura Mingska :-D
27.7.2013 18:28 - Hunter
Zitra bude jeste tepleji nez dnes = pocitejte s tim, voda/caj bude k dispozici, led bohuzel ne... Dneska je to tu snesitelne, aplikoval jsem "kropeni" zavesu vodou, coz prijemne snizilo teplotu... Jeste je tu moznost vytvorit pruvan, takze by se vzduch alespon nejak hybal... Ale protoze odpoledne prazi na muj pokoj slunce, tak to bude i tak trosku masakr :-)
Pokud mate nekdo prenosny vetrak... :-D Jinak se na vas uz tesim :-)
27.7.2013 18:44 - Hunter
A pravidlove resty z minula:
1. Silou se scanovat jak casto? Jednou za hodinu maximalne a pokud neuspejete, dany terc neuvidite po nasledujicich 24 hodin (tj. jako u telepatie).

2. Whirlwind + rapid strike dohromady? Nelze kombinovat.

1.Ano, 2. Ano
Podklad pro 2.
odkaz
Jsou tam ruzne odpovedi od vyvojaru, takze prima zalezitost. Zkusim se pak tim prohrabat vic, jestli na jejich webu je vic takovych odpovedi :-)
Odsouhlasene pri hre:
Lightsaber se da rozebrat. Slozit se da po jedne hodine meditace. Neni potreba platit znovu Force Point
Unarmed damage roste nasledovne:
1d3, 1d4, 1d6, 1d8, 1d10, 1d12, 2d6 atd.
Fibri navrhoval neco ve smyslu 1d12+1, coz se potkalo myslim s Michalem.
Me to take prijde vhodnejsi - takze zkusmo
3. Po 1d12 roste kostka na 1d12+1, pote 1d12+2 atd.
3. Ano :-)
27.7.2013 22:09 - Fibriso
Píše:
Aneb, Fibri, pls, zkus nam odehrat taky neco z tve postavy - a vic mluvit za ni :-)

jsem odehrával a byl jsem zcela ignorován, a když jsem začal proto mluvit nahlas, byl jsem sprdnut wriglim, abych mlčel.

proč se mam tedy vobec pokoušet cokoli odehrávat?

viz scéna na radioaktivní planetě, kdy jsem se snažil vysvětlit na co se ho mají ptát, říkal jsem to 2x, a stejně to nakonec musel vzít Pavel se slovy "Ruka si tě vzala bokem a ...."
27.7.2013 22:33 - Hunter
Fibriso píše:
když jsem se pokusil něco řikat, byl jsem zcela ignorován, a když jsem začal proto mluvit nahlas, byl jsem sprdnut wriglim, abych mlčel.


Tak to je mi lito, uprimne si to vubec nepamatuju - jenom v zaveru hry jsi vic mluvil za sebe, nez jako postava, driv netusim... Tak jako tak to rad uvidim v akci, takze si zkusim davat za sebe vic pozor. Ale musis se taky snazit vic :-)
29.7.2013 08:48 - Elvid
Nejdriv aktualni hlasovani:
1) ano; 2) ano; 3) ano (zustane zachovana pravdepodobnost oproti 2d6, kde by byla prevazne na 6-8 a zvedne se prumer o 0,5, coz by nemelo vadit nehlede na to, ze moc postav se pres d12 nedostane jinak, nez pes drapy, apod, kde zas neplati rukavice, apod...)

Pak pridavam k doodhlasovani:
4) Bez martial artu dava jen stun (kdyz nasadi boj. rukavice, tak jen ostre), s martial artem si muze postava vybrat, zda dava stun, ci ostre.

BDV) A dale, co se vesmes dohodlo...zavedeni Bodu Dobre Vule:
Kdykoli muze kdokoli komukoli, kdo odbocuje od hrani, at uz hrac/GM povidanim o necem mimo hru a nebo hrac (s poznamkou za hrace a ne za postavu) vstupujici do rozhovoru postav, dat dotycnemu BDV, cimz mu naznaci, ze odbocuje (nebo ze uz to povidani zacina presahovat unosnou mez pri hre)...abychom se pak vratili zpet ke hre a zaroven mel ten hrac reakci, ze uz se to nekomu nezamlouva, kdyz s prisel zahrat. (Muzou i hraci GMku, kdyz se to nebude tykat hry, apod.)
Predbezne se mluvilo o limitu kolem sesti BDV a pak by to zacalo stat FP, u GMka FP NPC.
PS: Pripadne nekdo doformulujte lepe, jen jsem to shrnul, at to mame zapsane a vi o tom i Fibri, pripadne nekdo dalsi a muze se vyjadrit.

ad hrani) predbezne se reklo za 14 dnu, tedy ten vikend 10.-11.8.
29.7.2013 10:43 - Hunter
Diky Michale :-)
Jeste ad boj beze zbrane, tak se mluvilo i o tom, ze zavisi na tom, jake mas rukavice. Tj. samy rukavice to take definuji (kdyz mas stunovaci, tak stunujes, i kdyz jsi profik a nejde to jinak). Ale to jsme si neodhlasovali, coz bych navrhnul...
5, Rukavice definuji typ utoku beze zbrane - zda je to stun, nebo lethal.

Spolu s tim se vaze nasledujici. Pokud mas stun rukavice, nemuzes pouzivat sve natural zbrane. Na tom se vsichni shodneme. Otazkou je, jestli muzes mit rukavice a navic mit "natural" utok. Za me ano - myslenka je primarne v tom, ze rukavice, stejne jako vsechny ostatni zbrane se daji vylepsit, jsou k nim modifikace apod. Tj. stejne jako ja nemam uz "jen" rotacak, ale Baragwig (ktery dela +1 kostku pri kritikaci, ale nenasobenou), tak ty rukavice mohou mit neco navic. Napr. +1 do utoku apod. Me prijde ok, ze ty, ktere jsou urcene k lethal damage se daji kombinovat s natural utokem.
Je pro to i metagamingovy postoj - ja s rotacakem delam 5d10, zatimco Syldra s rukavicemi dela maximalne 6d6 a to jeste zblizka. Rozdil je ale v tom tresholdu a hlavne i v tom, ze kazde zraneni od Syldry znamena -1 kondici, i kdyz to neni pres treshold (ktery snizuje o 10!)... Tak jako tak mi to nevadi a nechal bych ty rukavice, neb nevidim duvod, proc by nemel byt pristup k vylepseni. Je to ostatne takto zmineno i v samotnych pravidlech, ze se vyuzivaji pro vylepseni damage unarmed postav. Likkit je ma ostatne take...

Ad 4. - Ano, 5. Ano

Ad body dobre vule - vznikly proto, ze jsme kamaradi, kteri obcas by radi taktne naznacili, ze uz je to "moc". A misto nakvasenych prohlaseni, ktere ale nikam nevedou jsme zavedli tuhlectu vychytavku - primarne proto, abychom slusne naznacili si navzajem, ze z vaseho subjektivniho pohledu tohle uz moc odbiha od hry a vas to nebavi (neboli chcete vic hrat, nezli kecat o historkach z nataceni, jako jsme delali vcera :-)).
Fibri, ale jednu vec ti musime napsat - bavili jsme se take o tobe, respektive o tve nove postave. V tuto chvili Syldra nikoho v druzine nezajima a nijak zvlast neprirusta k srdci. Povazujeme tedy za vhodne te informovat, ze pokud se nevyskytne zlepseni, Dex Syldru s diky preradi do zaloh na lodi, kde bude trenovat a delat doktora. Ale na mise chodit nebude.
Wrigly a Tonda navic narazeji na planetu Teyr s tim, ze se obavaji hrozby z tve strany - ze jsi nastrceny spion, vrah. Uplne netusim, co s tim se Syldrou muzes udelat, ale prosim, zkus neco vymyslet - napriklad zacit konverzaci s ruznymi postavami tak, aby Syldru lepe poznali a lepe pochopili jeji zazemi, duvody apod. Vim, ze je to slozite, protoze me samotneho moc nenapada, co bych delal na tvem miste (krome toho, ze bych se na nej nedostal, protoze nemenim postavy jak na bezicim pasu :-) Rejp :-)). Takze to proste zkousej - vic hlasek za postavu a zadne za hrace je zaklad :-) To vyvola interakci, ne hlasky hrace :-) I kdyby byly sebezabavnejsi, musis nam novou postavu predstavit. A mas cca 2-3 hrani na to.
29.7.2013 11:56 - Leese Dailen
1. ano, 2. ano, 3. ano, 4. ano, 5. ano, BDV ano

Ten utok beze zbrane (nikoliv natural weapons) - normalne dava stun, s Martial Arts featem si muzes vybrat zda delas stun ci normal dmg. Pokud si vezmes rukavice, meni se typ dmg podle rukavic (jsou omracovaci a bojove rukavice).

Natural attack bych timto nevylepsoval zaprve proto, ze mi to nedava smysl kdyz si pres drapy vezmes rukavice, tak ti to zvysi tvou dmg drapy...
Za druhe ten rotacak je dost tezky, velky, ma obrovskou spotrebu munice a musi se bracovat. Vetsinu techto problemu jsme uz u Dexe vyresili, ale stalo to usili a schopnosti dvou postav a dost penez. Drapy nic nevazi, daji se bezvadne schovat, mas je stale u sebe, nemusis je pripravovat k boji, nikdy jim nedojde munice a temer nikdo te nedonuti abys je nechal na vratnici...
29.7.2013 12:02 - Elvid
ad 5) mluvili jsme o tom z hlediska postav bez martial art, coz jsem tam zahrnul v tom bodu 4), takze mi to prijde stejne, jestli nemyslis neco jineho? O:-)

ad natural att.) Tam jsme se asi nepochopili. S tim, aby vyjizdely drapy skrz upravene rukavice nemam problem, ani kdyby vyjizdely z uzavrene tezke zbroje, tam si take dovedu predstavit, ze by bylo nejake reseni. Spis jsem tam psal o tom, ze asi moc veci na vylepseni prirodniho utoku nebude, nebo mne nenapada moc zpusob (coz bude i duvod, proc je vyssi nez normalni), takze zvednuti prumeru o 0,5 (bod 3) je prave z meho hlediska ok, protoze to i nahrazuje ty rukavice. Snad to bude takto jasnejsi a jestli jsem nepochopil nekde Tebe, tak mne nasmeruj...:-)
PS: A taky si nejsem jist, zda by u techto prirodnich utoku slo davat stun...O:-)
29.7.2013 12:07 - Fibriso
anyway, stopro mohu říct že 10-11 nedorazím, protože už mam plno.
29.7.2013 12:07 - Elvid
Leese Dailen píše:
Pokud si vezmes rukavice, meni se typ dmg podle rukavic (jsou omracovaci a bojove rukavice).

Tady si prave dovedu predstavit, ze i s boj. rukavicema davas stun, kdyz vis, kam prastit (mas martial art), sic je u nich asi vetsi sance na to vnitrni krvaceni (coz se stejne nehraje)...
29.7.2013 16:03 - Hunter
Rychla k pravidlum - ad rukavice:
davaji bonus do damage (bud +1 stun, nebo +1 ostre). Abychom se vyhnuli tomu prastenemu hlidani - odecti bonus za rukavice, ted zase pricti, tak vznikla myslenka na pravidlo 5. Zaroven jak Wrigly poznamenal, combat gloves jsou simple zbran = zpusob jak stunovaci utok dela ostre dmg. Pro me ale hlavne slo o to, ze i kdyz se da brat, ze "kopes", stale na to mas bonus z rukavic. Takze bych bral, ze rukavice definuji typ utoku...
Mrknete na Threaths of the Galaxy, str. 52 - Martial artist vlevo dole.
Ohledne natural weapons a bojove rukavice dohromady - to vidim spis z technickeho pohledu, nezli "reality". Rukavice davaji +2 do utoku, to je dost. To lepsi prumer nevyresi. Hlavne, to je Catharska rasova dovednost - to jako bych rekl jawa nebude mit +5 do stealthu, je to umba :-) Proste to jawa ma, nepenalizoval bych ho za to...
Ad zvednuti natural utoku - to mu nikdo nijak nezveda. Ale kdyz ma bojove rukavice, pak ma jeho unarmed jak drapy, tak pripadny efekt nasazene rukavice. A tu rukavici mu muze nekdo zabavit, stejne jako vybavu...
Ad muj rotacak - teoreticky stal 2 featy me a jeden tebe :-) K tomu dva talenty, aby to bylo zabavnejsi (potazmo jeste pointblankshot :-) ), takze je pravda, ze se na nej taky specializuju. Prave proto mi ale nevadi videt unarmed zvednuty o neco vys. Checkpoint bojove rukavice rozezna jako zbran - mozna mene "ocividnou" oproti rotacaku, ale co uz :-)
A jen tak mimochodem, mam volne hlavne u vsech svych zbrani a nemusim nic vysvetlovat, ouu jee - akorat si rikam, jak dlouho mi to vydrzi, protoze to urcite za chvilku dorazi zpatky v podobe "prusvihu" pri odletu :-)
29.7.2013 16:04 - Hunter
Fibri skoda, ale i tak hrajeme, protoze muzou ostatni :-) Vim, ze je tam v planu ten DnD day, ale to si radsi zahraju SWcka :-)
29.7.2013 16:52 - Hunter
Ding, ding, Syldra se vrha do sveho prvniho ostreho zapasu na teto planete. Protivnik ji ale prekvapive vyvadi z miry. Nuti ji se odkryt a souvislou serii protiutoku ji zneprijemnuje zivot. Jakmile se ale Syldra poprve trefi, zalapa po dechu. Oskliva rana se sveze po krku a nuti jej lapat po dechu.
Trva to jen tricet vterin, nezli se Syldra prizpusobi jeho stylu boje a z puvodne jednostraneho zapasu ho obraci ve svuj prospech. Perfektne nacasovana obrana, protiutok a utocnik Slydre lezi u nohou. Vyradila ho jednou perfektni ranou. Zadne otukavani po pet kol, jako to bylo u me. Tomu rikam rychlost.
Presto to jasne odhalilo jistou slabinu Syldry. Prestoze umi precizne zasahnout, sama schytava prival ran. Musim rict, ze me nedostatek jeji obrany prekvapil. Az priste pujdeme do pole, tak by si mela vzit nejakou zbroj.
Jestli pujdeme znovu spolecne do pole. Syldra je takova nemastna neslana. Jestli je to jeji sebekontrolou, nervozitou, netusim. Drzi se zpatky, moc nemluvi. Tak nejak jsem cekal o dost vic interakci mezi ni a Leesem. Preci jen je tu kvuli nemu... Leese se ji drzi z cesty, posera. Ma tu babu co o nej stoji a on se upejpa. Pch! Copak si mysli, ze bude zit vecne? Hmm, kolik je mu vlastne let. V zaznamech neco sice bude, ale kdo jim veri... Budu se ho muset na to zeptat. Ale jestli se da soudit podle sestry, tak neni zas tak stary. Rozhodne mu neni pres tricet...
A to uz ziskal super luxusni zakazku na specialni zbrane od DuLabu. Sice jsem je nevidel v akci, ale podle Ruky to ma silu. Znelo to, jako by to klidne udelalo diru do tanku. Slibne hracicky. Je tam ale nejaky zadrhel s munici. Pry se po pouziti muze zahodit cela puska. To by me zajimalo, cim to bude. Ze by nas DuLabove nechteli zasobovat do nekonecna? Ocekavaji, ze ty zbrane obratime proti nim? Hmm, asi jsou celkem rozumni. Nebo nas dele sledovali. S tou korupci vsude mozne bych se nedivil, kdyz se zbrane objevi i u separatistu...
Vecer konci, Leese si pokeca jeste s nejakym mistnim a ziskame tak pozvanku k samotnemu Ravovi. Oooo, samotny mistr Rav. Asi mu utrhnu hlavu, jestli mi nerekne, proc nas ocernili...
Dalsi den rano si se Syldrou vyjedeme na projizdku po meste. Premyslim jak navazat rozhovor, ale moc se mi do toho nechce. Skoncime po 4 hodinach - zkontrolovali jsme nahradni unikove trasy smerem k spaceportu. Celkem si ho hlidaji, ale ve meste se pohybujeme bez obtizi. Dostat se odsud bude jeste vesele. Premyslim o alternativnim miste setkani. Vybiram 5 bodu na mape. Tri jsou ve meste, Jeden je severne, 15 km od mesta a posledni je na okraji jezera vychodne od mesta (na strane mesta). I tak se da ocekavat, ze jejich fregaty a kdo vi co bude strilet, kdyz to zkusime. Nejdriv by to tedy chtelo dostat slusneho pilota na palubu, aby to zvladl. C85 sice zvlada stihacky, ale je otazka, jak mu pujde moje plechovka ridit. Prijde mi, ze obcas ja slizka jako nemocnej Hutt...
Setkani probiha vesele. Ma velmi pohlednou a vstricnou asistentku. Asi jsem ji zaujal. Hehe, jeji zadek zaujal me! I kdyz ma takovou veselou zelenou barvu. Schvalne, je zelena vsude? Vubec neposloucham o cem se ten Rav s Leesem bavi. Banda hnupiku je rozestavena okolo. Jak na nejakem trzisti. Fuj. Ani nemaji jmena, jenom tam proste stoji. Jako veci. Chchi to jednani urychlit a zachytim zase pohled jejich oci. Savanna ma moc zajimavou vuni, spokojene se k ni tisknu a propadam se do te vune. Probiram se az za chvili, hergot ta zenska je lakava, hehe, ba primo omracujici... Na tohle nas nikdo neskolil, mel bych zacit skolit timhle smerem sve bratry? Mam sehnat podobne zenske na palubu? Mandalorianky taky bojuji, to by slo, musim se nad tim vic... Ehh, ty zelene oci, uplne jsem jim propadl. Utekla uz asi hodina a to mnozstvi drinku chce ven. Ptam se, kde tu je zachod a nakonec skoncim se Savannou v jednom pokoji. Leese kyvnul, ze je situace ok a ze me nepotrebuje. Milej chlapik.
Uzivame si se Savannou. Ze zbroje se dostava o dost pomaleji, nez jsem doufal. Asi to bude chtit vylepsit. No co. Peclive ji davam stranou, stejne jako vyzbroj. I kdyz mi v hlave sumi krev, tak vycvik je vycvik. Kdyby me serzant videl pohodit svou zbran ledabyle, serval by me, az by se mi kuze odlepovala. Nekdo zvoni, je mi to jedno a neprestavam. Jemne me zastavuje a zveda to. Prej mame jit. Leese me vola. At si trhne. Pokracuju. Savanna ne. Prej bude mit problem, kdyz neprijdem zpatky. Sakra! Ja ho zabiju! Utrhnu mu tu podelanou hlavu a nacpu ji do drtice na odpadky! Hajzl mrnavej! Nasrane se oblekam a odchazim s ni za ostatnimi. Prijdu. Zbroj a helma nedava nic najevo ale on vi. Vidim, ze vi. Dokonce se usmeje. Premyslim o rychle vrazde. Ciste. Skubnout hlavou, prerusit michu mezi obratli, pustit vlacne telo na zem. Prej nejaka posahana ukazka. Jeden z hlupiku strili iontovou strikackou na tarce. Vidim rude. Kvuli tomuhle me sem taha? Roztocim rotacak a roztrilim terc na cucky. Podivam se zpatky na reakci. Neco placaj. Skocim dovnitr a tezkou palbou z pistoli vykropim zbyle terce. Hrozne moc doufam, ze me nekdo urazi a budu ho moct zabit. Vzadu v hlave mi ale zvoni varovani. To nejsi ty, tohle by te nemelo tak vytocit. Jsi jak zdrogovanej, ovladej se. Neztrat cest, ovladej se. Vychladam. Pustim si statistiku zbroje, jeji integritu. Prochazim zaznamy, grafy, kontroluji vybaveni. Zname pohyby me uklidnuji. Vracim se do normalu a moc nechapu, co do me vjelo. Pohunek vypada smutne. Hodim mu pusku a vyzvu na dalsi zkousku. Schvalne. Bezim z druhe strany strelecke drahy, za cesty po nem strilim z toho jejich trsatka a jen co se dostanu na dosah, pretahnu ho hrbetem ruky. Je to vic urazka, vyraz nadrazenosti. Cekam co udela. Dloubne me do hrudi, vyvede z rovnovahy a provede ostry kop. Zbroj zazvoni, ale me nic neni. Odskocim od nej a abych mu ukazal, ze prohral, naznacim zamireni na Rava. Dalsi ochrance rovnou skoci pred Rava aby ho kryl vlastnim telem. Krasa, proste krasa. Mel jsi ho strhnout k zemi, troubo. Kdyby strilel ze sveho rotacaku, sejmu vas oba a prostrilim si tvym nechranenym telem cestu az k tomu, koho chranis. Hlava mi poskoci kdyz dopadne tezky utok utocnika u me. Poustim zbran, nesnazim se dal bojovat. Na tvari mam usmev. Jestli by tohle bylo naostro, tak jsou dva bodyguardi mrtvi, stejne jako jejich chranenec. Reflexy maji dobre, ale prijde mi ze nevyuzivani zbrani je zkratka oslabuje. Co chteji delat proti me zbroji bez silne zbrane po boku?
Jdeme dal. Leese chce jeste jednu predvadecku. Hehe, ok, to zvladnu. Naberu si mistni ovoce. Kupodivu mi jeho chut nevadi. Preci jen, clovek zvykly na jidlo bez chuti oceni kazdou chut. I tak palcive kyselou jako tuhle. Rak Dol si zahraje na rozeznavani hrozeb a uhraje remizu. Pak se hralo v otevrene arene a tam mistni roznese. Tak trosku si rikam, jestli to ma vubec smysl dal zkouset. My jsme valecnici, oni ochranka. Je videt, ze jsme lepsi. Trham stopku z kyseleho plodu a plynulym pohybem jej hazim k noham Rava a Leese. Kdyby si toho nevsimli, doprovodim to vykrikem "granat". Ochranka reaguje bleskove. Rava strhava tvrde k zemi a kupodivu i Leese. Savanna stoji s rukama zalozenyma za mnou. Rak Dol je na miste dopadu driv, nez se stihne plod poprve odrazit od zeme a zahazuje ho do vycvikoveho prostoru. Tomu rikam reflexy! Rav uz je stylove nakvaseny. Jestli pry jsme uz skoncili s testy. Jeste ukaze par zapasu beze zbrane. Kdyz se zeptam na "plny boj", tj. ja se svou vyzbroji a taktikou proti nekomu od nich, odmita to. Hehe, myslel jsem si to. Ty podminky zkratka moc hovori v muj prospech a vime to. Musi trenovat vic komplexne, ne se zamerovat na jeden zpusob jako hlavni. Na druhou stranu treba jsou levnejsi, nezli Mandalorian. Na druhou stranu, nevim o Mandalorianovi, ktery by si hral jen na ochranku...
Odchazime celkem spokojeni. Ziskali jsme navic speeder pro osobni prepravu. Leese v mezicase dal na jejich terminal spojku. Diky te se dozvidame, ze data byla odeslana pod loginem Savanny. Ona je takova zajimava osoba. Leese a Syldra pak rikali neco o tom, ze jeji parfem je moc navykovy a oblbuje. Blbost. A i kdyby, chovala se jen hezky, takze co. A jestli si neco zkusi, tak uvidi, ale to neudela. Nema to v povaze. Syldra votravuje s nejakym protijedem, nebo co. Blazni? Nenecham se ockovat jak nejakej Ord Mantellskej kralik! Takze podle zaznamu je jasne, ze nekdo zneuzil jeji ID, aby to odelal a hodil to na ni. Navic ona ma nejake bydleni bokem od toho Ravova, takze je jasne, ze se od nej chce distancovat. Akorat nechapu, ze ji tam neni zima, kdyz je to v mori toho ledu. Nu coz. Treba se za ni nekdy brzo vydame na navstevu. Leese o ni taky projevil zajem. Prima, je fakt pekna. At si taky uzije. Ani netusim, kdy mel naposled holku. Treba by mu to prospelo. Akorat se divim, ze mu ta jeji zelena kuze nevadi. Ja jsem zvyklej na kde co, ale on je spis ten "pan vybiravy"... No uvidime...
29.7.2013 19:20 - Elvid
ad 5) tam jsme resili prave s Wriglym jen ty, co prave nebudou umet martial art, aby take mohli davat ostre. Tohle je tusim tak nejak automaticky pravidlove, ze stun davaji do stun a combat do normalniho, ale proc ne, takze ano i na toto. :-)

ad drapy a rukavice s bonusem na utok...s tim bych asi nemel problem, tam ani nevim, jak to muze posilit utok normalne a svih rukou a drapy bude obdobny, spis jsem myslel, aby to posililo dmg tech drapu, ale vzhledem k tomu, ze to je jen +1 na dmg, tak to nemusime komplikovat a resit, proste to teda nejak jde technicky udelat, i kdyz si to moc neprestavim. O:-)

Hunter píše:
Mel jsi ho strhnout k zemi, troubo.

Mel jsi v namirenou tu cvicnou, takze by to stacilo, nehlede na to, ze po treninku s vydlickou od Tebe nejaky test i trochu cekali. :-)

Hunter píše:
Pak se hralo v otevrene arene a tam mistni roznese.

K tomu nedoslo, i kdyz by to asi vyhrala, takze to neni daleko od pravdy...;-)

Ad zblbnuti) jo, jsem rad, ze k tomu postavove prihlizete. Nema Vas to nejak moc omezit, ale preci jen to pouziva uz dost dlouho a jak jsem zminoval, ma char 22, cili tu rec tela, konverzaci i vzhled ma dost slusny. :-)

Jo, hezke shrnuti i s pasazemi od Tve postavy, kterou zblba nejvic. :-) Takze FP na priste.
30.7.2013 12:07 - Hunter
Vylepsit se daji dva staty - utok a damage.
Utok si moc uprimne u rukavic neumim predstavit - teoreticky by se dal vysvetlit jako "tvrdost" vuci armoru apod, ktery take do reflexu pridava...
Damage je pak snadna. Pridat se da napr. iontovy utok, nebo neutrinove, nebo jak se to jmenuje vyztuzeni, ktere take pridavaji neco do utoku (neutrino dela vetsi kriticaky)...

Hele jenom technicka, Michale, nemusis komentovat nazory postavy :-) Aneb prestan, tak to proste Dex videl, nemusis to vysvetlovat/branit :-) Je to zapis z pohledu postavy, ne objektivni zapis mise :-) Je jasne, ze nektere veci jsem nezminoval, nektere dokresluji z hlediska i stylistiky a tudiz je to spis "pribeh" pro pocit, nezli presny zapis udalosti :-)

Kdo koho zblbnul? Nechte me s ni hodku a nebude chtit jinak! Ouu jee, power armor rules! :-D
30.7.2013 13:13 - Elvid
ad komenty, ok, jen jsem chtel upresnit. :-)

dmg je jasna (pokud neberu zvedani dmg u drapu)...:-) S tou zbroji, ze je tu vlastne resena tak, ze to schytas, ale nic Ti to neudela diky zbroji, by to asi slo. :-)

PS: Treba Te s ni nekde nechaji...;-)
-------------------------------------------
Jo a jinak v siti Rava asi i bylo, aby ji zbytecne neobtezovali, kdyz odpociva doma a je tam i zakaz preletu v blizkosti 15km od domku. (K horam a za ne mohou stejne litat jen rody a vojenske slozky s prislusnym povolenim, ale tady se to tyka i tech ostatnich rodu a slozek, ktere by za horama operovaly.)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.094797134399414 secREMOTE_IP: 3.140.198.173