Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
24.10.2013 13:26 - tony
Nevím co má lvlup společnýho s tím kdo je čí rodič ale dobrá.
Zaznělo to v mím příspěvku i když to možná nevyznělo uplně dobře.
Na druhou stranu kvůli jednomu chcípákovi zabila několik set slušnej keldorů, takže za mne si oba zasloužili co dostali.
:D
24.10.2013 15:49 - Hunter
Hod na vyjednavani: 1 :-D
Ad level up - zatim to tedy nechame a po pristi/prespristi do toho pujdem :-)
27.10.2013 15:49 - tony
zatím to vypadá že 3,11 mám 24ku v práci :) takže pokud se bude hrát tak tam
30.10.2013 10:55 - Hunter
OK, za me no problemo :-) Takze v jednu u Tondy v praci :-)
30.10.2013 22:07 - Leese Dailen
jo jo v nedeli u tondy v jednu
2.11.2013 19:19 - Leese Dailen
"Vše co jsem kdy ve filmu řekl, tak vypípali." R2D2
4.11.2013 15:41 - Hunter
Ahoj vsem, dekuju za minulou hru, doufam, ze se vam to libilo :-)
Na pristi hru se prida, hadejte kdo! :-D Treba i kouzelnik, nebo tak neco :-)
Tak jako tak, pro zacatek dame Andy jinou postavu, aby se mohla zucastnit honu :-) A az pak zapojime tu jeji, vysnenou :-D

Dalsi hra tento vikend - v nedeli, od 13:00 u me. Pote se bud presuneme k Tondovi do prace, nebo se rozpustime do spise kecaciho a vypraveciho krouzku nad pivkem :-)
4.11.2013 20:21 - tony
Dorážíme na Leesovu planetu,kde jeho zbrojovka chystá ukázku "našich" novích zbraní.Spousta senátorů a vojenských činitelů.Ideální místo pro bombu.

Takže když dojde na ukázku těch zbraní dojde k výbuchu a zabití všech vojáků co je předváděli,víceméně přesně v okamžiku kdy přemýšlím nad tím kdo by mohl zasabotovat ty droideky které se toho měli účastnit.To že se v protější budove ukázala skupinka bountyhunterů kteří začali smontovávat menší dělo mne opravdu nepřekvapilo.Rozhodla jsem se vyrazit dolů a jít si to s nimi vyříkat ale někdo mi vypnul štávu do výtahu a mě došlo že to nejspíš znamená že někdo postřílí ty papaláše nahoře.Kdyby tam nebyl Lees tak klidně jdu dál,takhle se rozhoduji vrátit a chránit ho.

Dorážím tam přesně v okamžiku kdy skupinka senátorů hodlá na svou pěst projít tou bojovou zonou.Já jsem pro a žádám je aby po cestě spustili co nejvíc výbušných pastí separatistů aby nám tím ochránili sekuritáky.Jejich pohledy za tu urážku opravdu stáli,včetně leesova, který k tomu měl ty svoje průpovídky.Pak mne posílá na střech skontrolovat jí.

Tam zjištuji že na protější střechu právě dorazili ty žoldáci.Když na protější střeše uviděli keldora ve společenských šatech vystřelili mím směrem pár varovných ran.Oznamuji jejich polohu do vysílačky a přeskakuji mezeru mezi námi.
Helmy žoldáku vypadají dost konsternovaně,což se mění v okamžiku kdy na vrcholu toho obloučku,kdy začínám padat jejich směrem zapínám svůj meč.V tom okamžiku jim došlo jak moc podcenili civilní vzhled a napravují to všeobecnou a koncentrovanou palbou.
Jakmile jsem doskočila nabídla jsem jim aby se vzdali.Takže pokračovali v palbě
a jeden z nich snad v domnění že mi byla cestou zima používá plamenomet na svém předloktí.Takže ted mi pár minut opravdu zima nebude.Chvilku skouším s těma týpkama mávat ale to že nejsem ve své zboji a oni nemají nikoho dalšího na koho střílet nakonec rozhoduje.Moje síly nebyli dost účiné a jejich palba taky ne.takže to vypadá že to bude plychta.
Po půl minutě kdy obě strany skouší tu druhou odstranit to vypadá tak že já jsem v pohodě až na oblečení....to mi přinutí k tomu že si nechám od Leese sehnat nějaké ohnivzdorné šaty.
V každém případě žoldáci pochopili že tady to po jejich nepůjde seřadí se na okraji střechy a synchronizovaně okraj přeskočí a poodletí.
Já si prostě nemohu pomoct ale mám pocit že tohle nemohu nechat jen tak a v okamžiku kdy vidím jak využívají svoje trysky k tomu aby mi uletěli opět vyskočím a dopadnu na jednoho z nich.Jednou rukou sekám mečem a demontuju mu trysku,druhou mu klepu na helmu a dělám ten starej ftípek
konok knok ,hádej kdo to je?.
Hned na to přeskakuju na dalšího kde se mi už nevede tak dobře.Jsme ve výšce desátého patra a jim dochází že let ve formaci nebyl uplně dokonalej nápad.
I když je fakt že něco takového se na Jedi akademii nejspíš neučí.Žoldáci skoušejí dogfajt a střílí z těžkých pistolí,já serfuju na jednom z nich a na chvilku strácím orientaci protože mne mezi oči trefuje naprosto dokonale umístěnej výstřel,brr ještě že nemám srostlé obočí.Nakonec se moje serfovací prkno roztočí jak káča aby mne schodil a dopadáme spolu na zem.on leží ve spod na zádech a z jeho armoru se kouří ,já na něm ležím a usmívám se.Jak tak vstávám a on mi skouší dát pěstí říkám konverzačním tonem.
Dobrá jízda kovboji co to někdy skusit v hotelu?
A protože chce pokračovat v boji mávám rukou a tuhle bitku ukončím slovy
Vzdát se je dobrý nápad.
Když se vracím se zajatci a podávám hlášení vypadá to že mne místní sekuritáci i ti žoldáci považují za magora.Nechápavě kroutím hlavou a odcházím do zapadajícího slunce sehnat si nové oblečení...jako kdyby kalhotky,podprsenka a světelnej meč nestačily k vhodnému vzhledu.
5.11.2013 09:49 - Hunter
:-D Díky Tondo +1 FP na další hru a jako bonus za sebevražedný ale epický kousek, mimořádný destiny point :-)
Osobně jsem byl lehce vyděšený, když Tonda oznámil, že skočí z desátého patra na letící cíle (v té době už ve výšce pátého patra... Ale co, je to drsně Jedijovské a když už má Tonda ten Surge, tak proč ne :-) S ním mi tohle přijde ok :-)
Wrigly, co to popsat za Leese? :-) Chybí ještě slušná část zákulisí příběhu, tak by bylo fajn to dát dohromady :-)

Jo a přípomínám, co jsem slíbil = level up, tj. 13. ehm ehm, velmi šťastná úroveň :-)
11.11.2013 10:25 - Hunter
Spionazni mise za nami :-)
Zaroven jsme se podivali k Dailen Industries, vyrobci to kvalitnich a nadcasovych zbrani. Vse co vase babicka na Tatooine kdy potrebovala, k dostani ihned! :-D

Ehm... Dalsi hrani tedy pristi tyden behem vsednich dnu - nejspis streda, nebo ctvrtek. Tondo, Michale, upresnujete vy - my ostatni muzeme. Moje predstava je potkat se kolem seste a hrat tak na 4 hodky, tj. do desiti. Mailem vam poslu adresu a snad do te doby tam dostanu dostatek zidli :-) V byte nic moc nebude, par hrnicku apod sice jo, ale necekejte zazraky :-)

No a jako obvykle, dodejte, pls, zapis :-)
Jo a jeste jedna vec, Tondo, ten level up - co si tedy chces vzit, nebo co jsi mel za predstavu? At ti to stihnu zahrnout do denicku... Martial Arts? A jake povolani? :-) Jak Jedi Knight, tak Force Adept ti prinesou "techniku" pro Forcu. Obycejna classa Jediho ti vynese feat, stejne jako dalsi level soldiera... Jinak na feat nemas narok :-)
11.11.2013 13:33 - tony
takže jedi knight a technikou necht se stane improve telepathy HOWGH *konec telepatického přenosu*
11.11.2013 13:34 - tony
jo a mohu ve středu (jenom)
12.11.2013 18:58 - Hunter
Jenom v rychlosti, technika na telepatii neni, je to talent a u force adepta. Aby jsi se na nej dostal, potrebujes dalsi dva levly force adepta... tj si to nemuzes vzit ted - pokud bys to presto chtel, musis si vzit ted force adepta a nejakou force techniku. techniky zesiluji nejakou tvoji force poweru...
13.11.2013 00:32 - tony
technika na telepatii je, jmenuje se improve telepathy (str101 základní pravidla) ........pokud jí ofšem nechceš zrušit
13.11.2013 12:40 - Hunter
chmm, jdu se na to tedy podivat.. to co jsem nasel ja je od Michala -jedi academy, talenty pro prestizky...
13.11.2013 12:44 - Hunter
Precteno... Aha, tak ta technika rika, ze kdykoliv hazis na telepatii, tak si hodis dvakrat a vezmes lepsi vysledek...
Ten talent, co je v Jedi academy rika, ze muzes komunikovat v celych vetach - odpovidat zpatky ti mohou lide zase jen kratce, pokud nemaji stejny talent... Tvoje sestry jej "maji" :-) Takze tak :-) Ber co chces, delej co chces :-)
13.11.2013 12:45 - Hunter
Ostatni mi, pls, poslete aktualizovane denicky... Dalsi hrani tedy pristi stredu, tj. 20.11. a to v 18:30 u me doma - v novem "doma" :-) Pokud muzete uz na sestou, reknete :-) Jsou to Holesovice, stanice tramvaji od Nadrazi Holesovice...
13.11.2013 18:06 - Elvid
ok, tak teda dorazim v tu stredu a pravdepodobne budu moci od 18:00, kdyz se neprotahne skoleni...

Jinak u "nove doma" neznam adresu...O;-)

A Wrigly: Jinak to uz neni tak, ze by Ti Likkit neduveroval, jak jsme pak nakousli...ze zacatku hral roli ten vezen, ale pak jsi mu zase bez ptani pomohl, s tim schovanim na lodi a vymazal zaznamy a pak s tema kourovyma kulickama jako ozdobama, i kdyz je zatim nepouzil. ;-)

PS: O vikendu to vypada, ze budu mit volnou nedeli, tak pak treba doplnim zaznam za ted i minule z pohledu Likkita...kdyz si to jeste budu pamatovat...:-)
13.11.2013 19:21 - Bleška
Já ti snad deníček posílat nemusím :). Jinak ve středu s tím počítám, snad bych mohla i na tu 18:00 :).
14.11.2013 11:05 - Hunter
Adresa rozeslana :-)
Mno jo Andy, nemusis :-) Vytisknes si ho, nebo na to mam zkusit myslet ja? :-)
S Tondou jsem nejak mluvil, takze zbyva jen Michal a, klasicky, Wrigly :-) Tak sup sup! At uz mam denicek v mailu! :-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10232281684875 secREMOTE_IP: 3.138.101.95