Babau14
12.5.2010 19:48
New Orders
Mate-li se chut pridat k hrani SW Saga v prostredi klonovych valek, napiste mi (nick Hunter).
PS: Hrajeme pravidelne cca jednou za dva tydny v nedeli, cca od jedne do osmi v Praze.
14.11.2013 20:20 - Bleška
Já si ho nevytisknu, nemám čím, ale už jsem si ho přenesla na papír, takže no stress :).
17.11.2013 11:42 - Elvid
Letíme na planetu, kde probíhá výroba zbraní z továren Leese. Má tam být předváděčka před senátory. Moc se mi s nimi setkat enchce, ale zároveň je to šance si prohlédnout, jak se zbraně chovají, více poznat Kmen a třeba si jen já všimnu podezřelého politika oproti tomu, že by tam byl někdo, kdo by mne poznal a spolupracoval na tom pokusu o mé odstranění.
Osobním rozhovorům se vyhýbám a už je předváděčka. Vše probíhá, jak má. Snažim se být ve skrytu a jen přes okno pozorovat. Náhle bouchne předváděcí tým a v protějším okně připravují kanón směrem k nám. Leese vydává rozkazy majorovi, Rak Dol odběhla pryč a já se pozorněji dívám po místnosti a ke vchodům, kdyby to bylo jen odvedení pozornosti.
Jedna skupinka, senátor a jeho dva pobočníci, se chová podezřele a jde směrem ke vchodu do zázemí. Pomalu je sleduji. Projdou dovnitř a zavřou dveře. Dám jim pár okamžiků a zkusím je otevřít. Zablokované. Když se zaměřim na vnitřní síly, mám pocit, že bych neměl vstupovat. Ohlásim to Leesovi. Bohužel není jiná možnost, než se dočasně ukázat, abych si s ním mohl promluvit, ale mohou být nebezpeční. Vyžádám si plánky a phasnu za nima přes záchody. Dveře byly zablokovány trubkou, kterou odstraním a sdělim, že se propálili skrz podlahu.
Jdu za nimi...patro je prázdné, ale radši nakoukávám do všech místností, zda se nepropálili ještě níže a v jedné objevím oblečení.
Mezitím je tým vyřízen a zároveň pochytán infiltrační tým. Tito tři se ztratili po převozu do provizorního skladu, kam byli odvezeni s ostatními zaměstnanci a přitom neodpovídali popisu.
Z výslechů to vypadá na jednoho senátora. Zároveň se dozvídáme, že původní senátor této trojice je zdrogovaný na pokoji. Zjišťujeme, že se jedná o měniče podoby a začnou probíhat genetické testy zaměstnanců a omezující protokoly.
Pokusím se na ně napojit v síle a nedaří se mi je najít. Pokračuji ale postupně se všemi, až mám úspěch a vizi jejich pozice a vzhledu. Jsou převlečení za Kmen a někde v továrně. Major (šéf bezpečnosti) s Rak Dol šli mezitím prověřit výkoného ředitele, tak o tom informuji Leese, který informuje ostatní a během cesty mi ukazuje mapy, na kterých upřesním místo. Jsou to ubykace Kmene.
Vyrazíme na okraj zóny, dál mají v dodatku, že mohou začít střílet a nechceme riskovat. Mezitím dorazí Rak Dol a Major a chvíli na to nám dají vědět, že je vše v pořádku a vezmou nás k nim. Paklo (komunikační spojka Kmene) a osum vojáků, čtyři před námi a čtyři za námi. To se asi nerozhlídnu jinde, než můžu.
Přicházíme na místo mé vize, kde jsou na zemi rozsekáni tři příslušníci Kmene. Mohli by to být oni, ale těžko říct. Leese zkouší masku na hlavě jednoho a já přiklekávám blíž a nechám napustit konec rukávu róby jejich krví. Pak nás odvedou pryč.
Informuji o tom Leese a necháme udělat rozbor. Je to cizí genetický kód, ale nelze potvrdit, že Kmene či těch měničů. Najíždějí podrobnější testy. Mezitím máme echo, že vycházejí nějací příslušníci kmene. Pozorujeme je a odpraví čtyři své. Pravděpodobně trest za selhání při plnění ostrahy průniku do jejich oblasti.
Druhý den se chci ujistit, že jsou opravdu mrtví. U prvního si nejsem jist, ale u druhého mám vizi a žije. Je to černá Améba roztažená v kádi s uzavřeným energetickým vchodem ze shora. Takže nám neřekli úplnou pravdu a krev byla tedy jednoho z nich. Alespoň máme šanci dozvědět se o nich něco víc a přitom potvrzení, o jaké měnavce se jednalo. Informuji o tom ostatní a teď si jen počkat na výsledky krve.
Zatím jsme zjisitli, že krev obsahuje radioaktivní materiál a že se nejedná o klony, leda vypěstované pomalým tempem.

PS: Ohledně lvl up jsem Ti +- poreferoval už minule, ale posílám...;-)
18.11.2013 09:31 - Hunter
Toz, rychla zmena - ve stredu se bude hrat u me doma - v byte budou finalizovat podlahu v loznici, takze tam bude spis bordel=nehrotim to a nechavam hrani pod mostem :-)
Prosim o potvrzeni, at vas nelovim po vsech certech :-)
Takze ve stredu, 18:00 pod nuselakem :-)

Michale diky, prectu za chvili, +1 fp :-)
Andy jeee - stacilo rict, vytisknul bych :-) Otazka byla myslena tak, jestli si to sama sfouknes, nebo na to mam myslet ja :-)
18.11.2013 19:14 - Bleška
Pája: Potvrzeno :D. Vím jak ta myšlenka byla myšlena, svojí odpovědí jsem chtěla říct, že na to myslet nemusíš :D :D.
18.11.2013 21:35 - Leese Dailen
Papaja: vime, souhlasime
19.11.2013 11:07 - Hunter
Boom, headshot! Player has commited suicide...
20.11.2013 15:34 - tony
argh pod mostem a já se těšil na keltsou hospodu
21.11.2013 23:17 - Hunter
Dalsi hrani v nedeli, 01.12.2013 u Tondy v praci :-)
22.11.2013 12:36 - Bleška
Jup, počítám s tím :), ješět detail, od kolika? :)
22.11.2013 14:08 - Hunter
Klasicky od jedne :-)
Btw. bude zapis, lidicky? :-) Aneb kdo se toho ujme tentokrat? :-)
26.11.2013 14:50 - Hunter
Aktualizovana postava Tondy a me. Plus jsem pridal rank a requisition aktualizovany i s Marnsharou...
Otazka - Andy, Michale, hodim vase deniky taky na net jako pdf, ok? :-)
26.11.2013 19:40 - Bleška
Asi mi to úplně vadit nebude... Klindě to nahraj, ať je v tom pořádek :)
27.11.2013 11:50 - Hunter
Toz jsem pridal denik Andy jako gunslinger... Upravil jsem ji level ze 14 na 13, aby to sedelo i s ostatnimi :-) Muzete se pokochat :-)
Co zapis, opravdu nikdo? Pchh, pchh! :-) Budu mit +3 fp proti vam :-D A ze vas to bude mrzet! :-)
27.11.2013 16:13 - Bleška
Počkej, ještě není neděle, já se na něco vzmůžu :D
27.11.2013 18:21 - Leese Dailen
27.11.2013 18:21 - Leese Dailen
28.11.2013 16:41 - Hunter
Wow, ta holcina v armoru... Mas na ni cislo, Wrigly? :-D
Skoda ze Andy nechtela hrat za plechovku, Dex by se do ni hned zakoukal :-)
28.11.2013 22:46 - Bleška
Co není může být :D :P
29.11.2013 12:24 - Hunter
Jo, jinak mi doma nejel internet - teoreticky jej zprovozni, ale pro jistotu - piste mi sms, kdyby neco, tady si to do pondeli uz neprectu :-)
P.
30.11.2013 17:48 - Elvid
Mam podivny sen, nebo vizi o komandu na jedne planete. Snad to neni vize formou metafory mne a tymu, ktery se rozseka na nejake planete. Je v ni i zahalena postava co osetruje poranene klony.
Nasledujici noc se mi zda neco lehce jineho, to uz nebude nahoda. Je to o Dread Masterovi v temnem chramu, ktery mne zve, abych jim doplnil pocet jako paty ze sesti. A sakra, budou asi problemy.

Svolam poradu. Vsichni dorazi, sic Leese s popkornem. Zacnu zmatene, ale sam v tom nemam jeste jasno. Informuji je o tech problemech.
1) Co by je mohlo zajimat je, ze komando to na nejake planete dost schytalo a asi potrebuje pomoc. Planetu jsem lokalizoval.
2) Dread Masteri doplnuji pocty a uz jsou asi opet ctyri.
3) Vzhledem k casove blizkosti se oboji asi stalo na stejnem miste a to muze byt zavazny problem, ale je potreba se pokusit ho zastavit, jestli tam je.
Rak Dol souhlasi a nakonec se po par doplnujicich otazkach schodnou i ostatni. Letime.

Kdyz dorazime, tak zjistujeme o tom, ze se nejaka lodicka zritila, asi dva dny zpatky, na blizky mesic. Jeji trosky jsou slusne rozbombardovany. Asi mame problem i s nekym dalsim, kdo disponuje slusnou palebnou leteckou silou. A to jsem si rikal, ze uz to horsi nebude. Nevadi.
Na planetu nas nechteji pustit. Vetsinu tvori les, pohori a zeme. Jen mala cast je pod vodou. V tento cas je celkem mokro. Nakonec identifikujeme pribliznou polohu, kde k tomu doslo na zaklade doby vize a polohy lode na mesici. Leese je obmekci nejakymi paragrafy a dovoli nam tam letet, ale o nikom jinem v systemu nevedi ani z inkriminovane doby. Divne.

Po pristani objevime stopy a jdeme po nich, za hodinu se rozdelime, ze poleti v transporteru a budeme se stridat ve sledevani stop. Maji naskok, ale za tri dny je asi objevime. Presel jsem misto, kde by mohli mit pripravenou past a vraci se tam stopy, jen jsem si nikoho nevsiml. Jdu napred skryte a Rak Dol primo. Objevime tam sest prezivsich klonu, kteri poslouchaji nejakou Catharku. Mluvi o tom, ze chce jit do chramu, kde prebyva neco, co zabiji hlukem. Rada by tam ziskala veci, apod. Chce se snad i s nim setkat, protoze ji tma neco vabilo. Moc ji neverim a jsem radsi stale za ni a davam pozor. Pak se domluvime na ceste a nastupuji. Take nastoupim a pak se jim tedy ukazu. Predstavi se vesmes jako lovkyne artefaktu. I kdyby nesla za nim, tak temne artefakty asi take nebudou jen tak v pohode...musim ji pohlidat.

Pristaneme o kus dal a jdeme recistem. Najednou se ostatni zarazi a vsimnou si naznaku, kde je asi tajny vchod. Rika nam, ze jich je vic, ale tak km daleko a nektery ma obsahovat pasti...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.095942974090576 secREMOTE_IP: 3.145.94.251